Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Και ας υποθέσουμε ότι το είπε ο Ίβιτς αυτό ( αν και δεν δίνω πολλές πιθανότητες).
Ως τι και με τι γνώσεις είναι ικανός ο Χ Ίβιτς να κρίνει τύχητην Χ γκοτζαρεβα αν είναι καλή σε αυτό που κάνει?
Κάτι ας πούμε σαν την Σούλα την κομμώτρια που κρίνει αυτά που λέειο Χ επιστήμονας?
Υγ εγώ ξέρω ότι έχω έναν άνθρωπο επικεφαλή τον οποίο όλα τα μέλη της παρούσας κυβέρνησης φοβούνται να πουν το όνομά του.
Είναι ο άγνωστος x επενδυτής για αυτούς.
Ντροπή μας που δεχόμαστε κάτι τέτοιο
Ως τι και με τι γνώσεις είναι ικανός ο Χ Ίβιτς να κρίνει τύχητην Χ γκοτζαρεβα αν είναι καλή σε αυτό που κάνει?
Κάτι ας πούμε σαν την Σούλα την κομμώτρια που κρίνει αυτά που λέειο Χ επιστήμονας?
Υγ εγώ ξέρω ότι έχω έναν άνθρωπο επικεφαλή τον οποίο όλα τα μέλη της παρούσας κυβέρνησης φοβούνται να πουν το όνομά του.
Είναι ο άγνωστος x επενδυτής για αυτούς.
Ντροπή μας που δεχόμαστε κάτι τέτοιο
-
ron-swanson
«ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και δεν πρόκειται να τον πουλήσω ποτέ! Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή»
Δήλωση Ιβάν πριν λίγο σε τηλεδιάσκεψη με προσωπικό του ΟΠΕΝ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. Αυτόν πολεμάνε λυσσαλέα από τα κέντρα αποφάσεων. Αλλά ακόμα πιο λυπηρό ΑΥΤΟΝ κατηγορούν ακόμα και συνοπαδοι.... Η ευλογία του ΠΑΟΚ...
Στηστε τον στην γωνία επειδή δεν έβαλε 1-2-3 εκατομμύρια σε μια μεταγραφική περίοδο
Δήλωση Ιβάν πριν λίγο σε τηλεδιάσκεψη με προσωπικό του ΟΠΕΝ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. Αυτόν πολεμάνε λυσσαλέα από τα κέντρα αποφάσεων. Αλλά ακόμα πιο λυπηρό ΑΥΤΟΝ κατηγορούν ακόμα και συνοπαδοι.... Η ευλογία του ΠΑΟΚ...
Στηστε τον στην γωνία επειδή δεν έβαλε 1-2-3 εκατομμύρια σε μια μεταγραφική περίοδο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 15 Σεπ 2021, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν υπάρχει τιμή πώλησης;;
Άρα είναι διαπραγματεύσιμο, δεν υπάρχει ρήτρα, πουλάει όσο όσο, τ'αφεντικό τρελάθηκε!!
Σύντομα στο 10.γρ!
Άρα είναι διαπραγματεύσιμο, δεν υπάρχει ρήτρα, πουλάει όσο όσο, τ'αφεντικό τρελάθηκε!!
Σύντομα στο 10.γρ!
Την έβγαλε λίγο έξω και την ακούμπησε στα ασπόνδυλα. Περαστικά στους πικραμένους
-
ron-swanson
Το10.γρ:
ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΟΚ
"Άσε μας ελεύθερους, θέλουμε Γουμενο" απαιτούν οι οπαδοί.
ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΟΚ
"Άσε μας ελεύθερους, θέλουμε Γουμενο" απαιτούν οι οπαδοί.
Μαζί σου ρε Ιβαν και εμείς αυτό θελουμε ,αλλά δώσε και ένα στίγμα για το χωνέψουν καλύτερα οι πολέμιοι!!!
-
paok düsseldorf
-
kostas.doumpis
- Psuxo_logos
Ιβαν ΕΜΠΡΟΣ κ πρόλογο μην τρως, Ιβαν γερά και Γ@ΜΑ τα ΜΟΥΝΙ@!
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
Ο ορισμός του enough said.
Η κριτική κριτική αλλά όταν μιλάει ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία μας δεν μένουν και πολλά που μπορούν να ειπωθούν.
Εμείς μαζί για μια ζωή...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η κριτική κριτική αλλά όταν μιλάει ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία μας δεν μένουν και πολλά που μπορούν να ειπωθούν.
Εμείς μαζί για μια ζωή...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ αυτό ήθελα να ακούσω. Μακάρι να επικοινωνήσει και το πλάνο για την ομάδα - που οφείλεται το χειρόφρενο και τι περιμένουμε για να λυθεί. Τα υπόλοιπα τα αφήνω σε αυτόν.

Δεν τον ρωτούσαν και οι εργαζόμενοι του open για το πλάνο του σχετικά με τον ΠΑΟΚ. Πιο πολλές πιθανοτητες να έκαναν αυτοί σοβαρη ερώτηση παρά οι δημοσιογράφοι της ομάδας…