Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από milhouse777 »

K_geo έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Επίσης πες εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η πώληση του Άκπομ είναι σωστή.
Αν μιλάμε για ενα παίχτη χωρίς διάθεση να ανανεώσει ενα συμβόλαιο που λήγει του χρόνου, είχε κακή χρονιά πέρυσι και δεν έδειξε και τα καλύτερα δείγματα εξωγηπεδικής ζωής, τότε πες μου ενα λόγο που η πώληση δεν ειναι σωστή.

οκ, όχι όσο όσο αλλά με ενα ρεαλιστικό ποσό που σου δίνει και ενα μικρό κέρδος;

το ερώτημα σε μια τέτοια κίνηση δεν ειναι το ποιος φεύγει, αλλά το ποιος θα έρχεται...
Είπαμε να λέμε διάφορα...αλλά εξωγηπεδικά που σε ενόχλησε ο σχεδόν "ιερωμένος" Άκπομ? Το αν δε θέλει να ανανεώσει και ψάχνει ομάδα ακόμα και στην Τσάμπιονσιπ είναι άλλο θέμα.
Εκεί που πονάει πολύ η ομάδα παίχτης θα αποκτηθεί άραγε. Και μιλάω φυσικά για τερματοφύλακα κλάσης ανάλογης του υπόλοιπου ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

obanebane έγραψε:
makispaspartou έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Που ξέρεις τι συμβόλαιο ζητάει ο πριγιο;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν παίρνει 4 εκ στην Αραβία πόσα θα ζητάει δηλαδή? Αυτό δηλαδή σου έκανε εντύπωση? Εσύ πιστεύεις ότι πουλάμε Άκπομ με 2 εκ για να δώσουμε συμβόλαιο πάνω από 1 εκ?

Τεσσερα,σιγουρα δεν παιρνει.
Αν θελει να τον ξεφορτωθει η ομαδα του και αυτος να φυγει απο εκει,οπως διαβαζουμε εδω και καιρο.
Τοτε με ενα μυριο και μεγαλα μπονους στοχων,πιστευω οτι γινεται η δουλεια.
Αν και εχω την αισθηση οτι εχουν συμφωνημενο παιχτη και αυτος δεν ειναι ο Πριγιο.
Θα δειξει.
Και εγώ αυτό πιστεύω

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Δεν είμαι βέβαιος ότι πλέον είναι τόσο κρίσιμο για τον Π.Α.Ο.Κ. να κλείσει ο Βιερίνια. Ο κύκλος μπορεί να έκλεισε. Άλλες είναι οι κινήσεις-κλειδί που θα δώσουν νέα πνοή.
Για πες μας ποιες? Κατά τη γνώμη σου. Να δούμε και τι άποψη έχεις.
1. Καλή φυσική κατάσταση. Δουλειά επιστημονική στο κομμάτι αυτό.
2. Μεταγραφή χαφ εκτός του Σβαμπ.
3. Μεταγραφή βασικού θωρηκτού γκολτζή (Σβιντέρσκι πάγκο)
4. Μεταγραφή δύο ακραίων.
Απομάκρυνση όσων έδειξαν συνεχή αδιαφορία προκλητική στα πλέιοφ δείχοντας οι ίδιοι ότι έκλεισαν κύκλο.
Δεν είμαι ούτε τεχνικός διευθυντής, ούτε προπονητής.
1. Αυτό είναι δουλειά Αμπέλ και του τιμ. Οι ίδιοι είναι. Τι σε κάνει αισιόδοξο? Αν πάμε σε λογική δικού μας τιμ υποβαθμίζεις ακόμη πιο πολύ τον Αμπέλ. Τότε τι τον κρατάμε?
2. Με ταβάνι 800χιλ από τη λίστα ελευθέρων.
3. Θωρηκτό γκολτζή ρε φίλε με πόσα? Υποτίθεται δίνουμε όσο όσο Άκπομ για να μειώσουμε το άνοιγμα.
4.Με τι φράγκα? Και ποιους να πουλήσουμε ακόμη ?
Ποιους θεωρείς αδιάφορους? Ονομάτισε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:https://www.paokfc.gr/nea/20200730-to-neo-iatriko-epiteleio-tis-pae-paok/?fbclid=IwAR1gu90cZ9oQlMNOdRdC8zqHxZEGCCTi0vWX9dgSRaw1ocbMBGDYvbFBuYQ
Ελπίζω να εγκρίνει ο Γκοσπι
Ενα παλικαρι, δεν θυμαμαι ποιος, ειχε σχολιασει οταν ακουστηκε το ονομα του Δανιηλιδη για γυμναστη "ας φερουν και τον Ραλλη πισω αν ειναι"
Να που επανηλθε και ο Ραλλης λοιπον...
Αντιπαρερχομαι την εμμεση ειρωνια και απαξιωση μου λοιπον (δεν εχω καταλαβει τι θεμα εχεις με μενα αλλα οκ) και επιφυλασσομαι να σχολιασω μολις δω ποιοι ειναι οι αλλοι 3 του τιμ...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εχουν πτυχία Ελληνικά πάντως :) :mrgreen:

τωρα, αν ειμαστε και τόσο καλοί σαν οπαδοί στο...scouting γιατρών ε τι να πω ρε φίλε! είμαστε πολύ μπροστά πια!!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

thanos-xanthi έγραψε:αν διαβασεις εδω μεσα παντως νομιζεις οτι μερικοι θα τσακωνονται στα σουπερ μαρκετ αν το ποσοστο εκπτωσης για τα πατατακια ειναι 30 η 20%
και αν η ημερομηνια ληξης για το γαλα θα ειναι σε 3 η σε 4 μερες
θα νομιζεις οτι ο Καναντι ειναι ενα κραμα Γκουαρντιολα και Κλοπ
θα νομιζεις οτι ο Ακπομ ειναι το σουπερ πολυβολο που σκοραρει με σουτ, με κεφαλιες, εχει τριπλα, ειναι αλογο και πιασαμε κοτσο τους Βρετανους
το να γραφει καποιος ξανα και ξανα τα ιδια,ποστ και ξανα ποστ με επιθεσεις δεν θα πεισει τους υπολοιπους αλλα θα κουρασει
ας δουμε ποσο θα πουλησουμε το οπλοπολυβολο που σκοτωνονται στα ποδια του ολοι οι συλλογοι της Πρεμιερ
ας δουμε και τι θα φερουμε για αντικατασταση
με Ακπομ και Σβιντερσκι φορ δε πας πουθενα παντως...
η μαγκια του ΠΑΟΚ θα ειναι το ξεφορτωμα του Σουηδου τουριστα, θα επρεπε να ειναι η μοναδικη φορα στα χρονικα που θα συγκεντρωνοταν κοσμος στο αεροδρομιο σε μια αποχωρηση και οχι σε μια αφιξη
Χάχαχαχαχαχα ωραίος

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

milhouse777 έγραψε:
K_geo έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Επίσης πες εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η πώληση του Άκπομ είναι σωστή.
Αν μιλάμε για ενα παίχτη χωρίς διάθεση να ανανεώσει ενα συμβόλαιο που λήγει του χρόνου, είχε κακή χρονιά πέρυσι και δεν έδειξε και τα καλύτερα δείγματα εξωγηπεδικής ζωής, τότε πες μου ενα λόγο που η πώληση δεν ειναι σωστή.

το ερώτημα σε μια τέτοια κίνηση δεν ειναι το ποιος φεύγει, αλλά το ποιος θα έρχεται...
Είπαμε να λέμε διάφορα...αλλά εξωγηπεδικά που σε ενόχλησε ο σχεδόν "ιερωμένος" Άκπομ? Το αν δε θέλει να ανανεώσει και ψάχνει ομάδα ακόμα και στην Τσάμπιονσιπ είναι άλλο θέμα.
Εκεί που πονάει πολύ η ομάδα παίχτης θα αποκτηθεί άραγε. Και μιλάω φυσικά για τερματοφύλακα κλάσης ανάλογης του υπόλοιπου ρόστερ.
ε εχουν ακουστεί λιγα μερικά :)
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

K_geo έγραψε:εχουν πτυχία Ελληνικά πάντως :) :mrgreen:

τωρα, αν ειμαστε και τόσο καλοί σαν οπαδοί στο...scouting γιατρών ε τι να πω ρε φίλε! είμαστε πολύ μπροστά πια!!!! :lol:
Αν θέλετε σκάουτινγκ για τον ένα έχω άμεσο, καθώς με χειρούργησε πριν ένα χρόνο περίπου,σε τένοντα που κόπηκε. Η αποκατάσταση μισή από όσους άλλους είχα μιλήσει, εξαιρετικός άνθρωπος...και για όσους μετράει άρρωστος με την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

K_geo έγραψε:

Σωστός

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Λυπαμαι που οι περισσοτεροι εδω μεσα, αξιολογειτε τοσο χαμηλα την αντιληπτικη ικανοτητα των οπαδων...
Λες και ο οπαδος, δεν παιζει να ειναι γιατρος, ή οικονομολογος, ή δικηγορος, ή να εχει τις ακρες να μαθει τι και πως για τον καθενα...
Και στην τελικη η Θεσσαλονικη ειναι ενα χωριουδακι. Το τι ειναι ο καθε επιστημονς και επαγγελματιας που δραστηριοποιειται στην πολη, ειναι λιγο πολυ γνωστο.
Εν παση περιπτωσει, τοσο ο Γιγης οσο και ο Ραλλης ειναι παλιοι γνωριμοι. Σε καποια φαση απομακρυνθηκαν απο την ΠΑΕ για να ερθουν οι επομενοι. Αυτοι που τους απομακρυναν ξερουν τους λογους.
Η ιστορια θα δειξει αν η επαναφορα τους αποτελει αναβαθμιση ή οχι.
Μια ταση ανακυκλωσης στελεχων την εχουμε οσο να ναι!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:https://www.paokfc.gr/nea/20200730-to-neo-iatriko-epiteleio-tis-pae-paok/?fbclid=IwAR1gu90cZ9oQlMNOdRdC8zqHxZEGCCTi0vWX9dgSRaw1ocbMBGDYvbFBuYQ
Ελπίζω να εγκρίνει ο Γκοσπι
Ενα παλικαρι, δεν θυμαμαι ποιος, ειχε σχολιασει οταν ακουστηκε το ονομα του Δανιηλιδη για γυμναστη "ας φερουν και τον Ραλλη πισω αν ειναι"
Να που επανηλθε και ο Ραλλης λοιπον...
Αντιπαρερχομαι την εμμεση ειρωνια και απαξιωση μου λοιπον (δεν εχω καταλαβει τι θεμα εχεις με μενα αλλα οκ) και επιφυλασσομαι να σχολιασω μολις δω ποιοι ειναι οι αλλοι 3 του τιμ...
Περικλής Παπαδόπουλος.γιγης και διτσιος
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

milhouse777 έγραψε:

Αν θέλετε σκάουτινγκ για τον ένα έχω άμεσο, καθώς με χειρούργησε πριν ένα χρόνο περίπου,σε τένοντα που κόπηκε. Η αποκατάσταση μισή από όσους άλλους είχα μιλήσει, εξαιρετικός άνθρωπος...και για όσους μετράει άρρωστος με την ομάδα.
Γιγής;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ δεν γουστάρω τον Ιωάννη Γιγή, γιο του Παναγιώτη Γιγή. Ο μπαμπάς γαμούσε σαν γιατρός και ήταν παλιά στον ΠΑΟΚ. Ο γιος πέρα από το ότι τα βρήκε όλα στρωμένα και "κληρωνόμησε" τόσο τη θέση του μπαμπά στο ΑΠΘ όσο και την θέση του στον.. ΠΑΟΚ, είναι από τους γιατρούς που βλέπουν τους ασθενείς σαν πορτοφόλι. Σαν γιατρός δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικός είναι.
prax

Δημοσίευση από prax »

λοιπον

του βιειρινια λενε ολοι σημερα, του εγινε μειωμενη προταση.

οκ.

φαινεται να ειναι σε κοντρα με τον αμπελ, ετσι το ελαβα με την κοκκινη που πηρε στο τελευταιο ματς με ρουλη.

δλδ του εκαναν προταση πριν μια βδομαδα με 600 και τωρα νεα με 450..

τρυπιμα λεγεται, οτι καναν με μπολονι για να φερουν τον δωνημπηνε..

ωραια πραγματα..

δε πατε να φερετε μεσι κ ροναλτο..

εγω τελειωσα μαγκες.. απο μακρυα κ αγαπημενοι ή μαλλον γαμημενοι..

γιατι ειναι γαμημενοι ολοι εκει μεσα στο μπουρδελο.

επισης ειχα σκοπο να παρω διαρκειας φετος μεχρι και στο ταβλι..

λογω του ασ κ τησ καταπτιστης ανακοινωσης-ευχαρηστιας προς τον καλαφατοπουστα, θα παρουν ολοι τα κακαλαμ..

καλη τυχη μαγκες και μην ξεχνατε: Π.Α.Ο.Κ. ειναι ΜΟΝΟ ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι αλλα τον πιο πανω συνοπαδό τον εκανε πολύ καλα. αρα gika αν δεν εχεις σπασει χερι ποδι κτλ να πας εκει δεν μπορεις να εχεις αξιπρεπες report.

σορρυ φιλος αλλα ετσι ειναι. πρώτα ζουμε μετά γράφουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”