για τον λαμπρου οπως γραφτηκε εδω μεσα πιο πριν, πως νγηκε η πληροφορια ομως.??Mauricio-8- έγραψε:Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει 2 χαφ ακόμη.Και τα δυο χαφ προέρχονται απο το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.Είναι δεδομένο ότι ενδιάφερει ο Παλίνια ο ΠΑΟΚ έκανε διερευνηση για τον παίκτη στην Σπόρτινγκ.Οι πορτογάλοι θέλουνε κοντά στα 6 εκ για να τον παραχωρήσουνε καθώς υπόλογίζουνε πολύ τον Πορτογάλο για το μέλλον η Ένα μικρό ποσό και αντάλαγμα έναν απο τους εξτρέμ που έχουμε!Η απόφαση ανήκει τώρα στον ΠΑΟΚ!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
-
paokpantou
Ας δώσουμε εξτρέμ... εξάλλου στο καινούργιο σύστημα δεν έχουν σημαντικό ρόλο τα εξτρεμ.
Τελικά ο Φερέιρα είναι κωλοτουμπας...δεν ήταν κολλημένος με ενα σύστημα αλλά τελικά είναι εντελώς κολλημένος.
Εμένα αυτό το κριάρι από Πορτογαλία μαρεσει. Θα ειναι πρώτος στα κλεψιματα και στις κάρτες μαζί.
Τελικά ο Φερέιρα είναι κωλοτουμπας...δεν ήταν κολλημένος με ενα σύστημα αλλά τελικά είναι εντελώς κολλημένος.
Εμένα αυτό το κριάρι από Πορτογαλία μαρεσει. Θα ειναι πρώτος στα κλεψιματα και στις κάρτες μαζί.
Δεν το διατύπωσα σωστά, έχεις δίκιο. Συμβόλαια εννοούσα το ποσό μεταγραφής και μισθούς τα ετήσια του παίχτη. Σε γενικές γραμμές εκεί είναι όμως το κοστολόγιοΑποστόληςΑ έγραψε:Μπερδεύεις τις ετήσιες αμοιβές παικτών με το κόστος αγοράς τους. Για Douglas και Joao Palhinia αυτά τα ποσά που γράφεις αναφέρονται στο κόστος κτήσης και όχι στην αμοιβή τους.sourdos4 έγραψε:Bane ξεχνάς ότι αν έρθει, θα έρθει για τον Φερέιρα και θα ματώσει για αυτόν. Δεύτερον αν δεν περάσουμε ομίλους δεν γίνεται να κρατήσουμε και Βερνμπλουμ και Ντούγκλας και αυτόν.
Βερνμπλουμ 1.5-2 εκ.
Ντούγκλας 2.5-3 εκ.
Παλίνια 5-6 εκ.
Δλδ θα ξοδέψουμε πάνω κάτω 10 εκ. σε μια χρονιά για συμβόλαια και μισθούς σε μια μόνο θέση; Λίγο δύσκολο μου ακούγεται.
Έχουμε μπερδέψει τα μπουτια μας.
Ρωσίες , Ουκρανίες Πορτογαλίες .
Παλιά δε θέλαμε 6αρια , θέλαμε 8αρια.
Τώρα θέλουμε 6αρι σαν τρελοί , παρά το ότι η ομάδα πλήρωσε κάτι εκατομμύρια για να φέρει Βραζιλιάνο σε αυτή τη θέση.
Ανάθεμα κι αν βγει άκρη το φελέκι μου μέσα.
Τώρα θέλουμε 6αρι σαν τρελοί , παρά το ότι η ομάδα πλήρωσε κάτι εκατομμύρια για να φέρει Βραζιλιάνο σε αυτή τη θέση.
- black_star_ninja
Έχουμε και Ουαρντα.. έδω τους είχαμε πασάρει πριν χρόνια τον Κριστιάνο Μοράες 
- Dimitris_L4
Το πρεζοσαιτ εχει ενα βίντεο 48 λεοτων για τον παλινια...ειλικρινα δν καταλαβαίνω το λογο τέτοιας γκρίνιας με αυτα π είδα..ειναι οτι λείπει..λεγατε(με) περυσι να ερθει ενας ανθρωποφάγος απο τν γαλλια για τα χαφ να μν περνάει κουνούπι..εε ενα τέτοιο πράγμα βλεπω εγω ο αμπαλος..Αν κ δν θεωρω οτι ειναι αυτος ο στοχος μας..
Η ομαδα καιγεται για χαφ και εμεις ακομη στις προτασεις ειμαστε?
- Mauricio-8-
Λάμπρου,Ζαμπά μου έρχονται στο μυαλό αν και ελπίζω να ναι ο Λημνιός.prax έγραψε:για τον λαμπρου οπως γραφτηκε εδω μεσα πιο πριν, πως νγηκε η πληροφορια ομως.??Mauricio-8- έγραψε:Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει 2 χαφ ακόμη.Και τα δυο χαφ προέρχονται απο το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.Είναι δεδομένο ότι ενδιάφερει ο Παλίνια ο ΠΑΟΚ έκανε διερευνηση για τον παίκτη στην Σπόρτινγκ.Οι πορτογάλοι θέλουνε κοντά στα 6 εκ για να τον παραχωρήσουνε καθώς υπόλογίζουνε πολύ τον Πορτογάλο για το μέλλον η Ένα μικρό ποσό και αντάλαγμα έναν απο τους εξτρέμ που έχουμε!Η απόφαση ανήκει τώρα στον ΠΑΟΚ!
οντας ερασιτεχνης ποδοσφαιριστης ειμαι πολυ κατα του να φερνει ο προπονητης πουλεν του στην ομαδα, παιζω μπαλα 14 χρονια και οσες φορες εχει γινει , γιναμε κωλος και σε πολλες περιπτωσεις τον φαγαμε κιολλας σε λιγο καιρο.
ηταν μαλιστα καποτε ενας ειχε φερει 6 δικα του παιδια, μετριοι σχεδον ολοι, και ξεκιναει στα 4 πρωτα φιλικα και τους εχει καρφι ενδεκαδα , απο το 5ο και μετα δεν σταυρωναμε νικη σε φιλικο μεχρι να φυγει
ηταν μαλιστα καποτε ενας ειχε φερει 6 δικα του παιδια, μετριοι σχεδον ολοι, και ξεκιναει στα 4 πρωτα φιλικα και τους εχει καρφι ενδεκαδα , απο το 5ο και μετα δεν σταυρωναμε νικη σε φιλικο μεχρι να φυγει
-
TwoDoubles
Μήπως το πρόβλημα ειναι βαθύτερο και διαχρονικό?giapas έγραψε:Έχουμε μπερδέψει τα μπουτια μας.
Μήπως κινούμαστε σε λάθος κατευθύνσεις και συνεργαζόμαστε με λάθος γραφεία μάνατζερ?
Δεν μπορώ να βλέπω ομάδες-ψιλικατζίδικα (αστερας-ατρόμητος-αρης) να κάνουν μεταγραφες φτηνές και να τους βγαίνουν όλες(με βαση πάντα τα λεφτα που ξοδεύουν και τις φιλοδοξίες τους)
Και μεις να χρυσοπληρώνουμε μετριότητες.
Να θυμίσω ότι από τον Ιανουάρο του 2018 ήρθαν οι εξής παίκτες
Μιχόγεβιτς,Αζεβέδο,Μουλέν,Ζαμπά,Καρέλης,Τόσκα,Χατσερίδης,Βερνμπλουμ,Ακμπόμ,Μίσιτς,Ινγκασον,Σφιντέρσκι
Μέχρι στιγμής βγήκαν οι 2 Ακμπόμ και Ζαμπά.(και ο Σφιντερσκι το παλευει)
2 στα 12 δηλαδή,κόστος άνω των 12 εκ Ευρώ αυτες οι μεταγραφές.
Γιατί τόση βιασύνη και πρεμούρα να αποκτηθεί ο Ντούγκλας,που δεν δείχνει και κάτι το τρομερό?
Γιατί κολλήσαμε 1,5 μήνα σε ενα χαφ με μετριότατα στοιχεία και βιογραφικό?(Ισμαελ Σίλβα)
Και εγώ ως ερασιτέχνης μπασκετμπολίστας έτσι το έβλεπα το θέμα με τα πουλεν του κοουτσ , αλλά κατάλαβα ότι σκέφτομαι έτσι γιατί είμαι ερασιτέχνης και όχι επαγγελματίαςT16 έγραψε:οντας ερασιτεχνης ποδοσφαιριστης ειμαι πολυ κατα του να φερνει ο προπονητης πουλεν του στην ομαδα, παιζω μπαλα 14 χρονια και οσες φορες εχει γινει , γιναμε κωλος και σε πολλες περιπτωσεις τον φαγαμε κιολλας σε λιγο καιρο.
Εμένα αρχίζει να μην μου αρέσει η ιστορία.
Πολύ χαμηλά τον πήχη θέτει ο Πορτογάλος ή κάτι άλλο συμβαίνει.
Τον παίκτη δεν τον ξέρω, κάτι βίντεο είδα μόνο.
Αυτό που προβληματίζει είναι ότι δεν είναι κάτι το αξιόλογο.
Δεν είναι διεθνής, ανήκει στην 3η ομάδα της Πορτογαλίας (σιγά τα ωά δηλ.) στην οποία δεν έπαιζε και δόθηκε δανεικός στην 4η ομάδα της Πορτογαλίας (περισσότερα ωά δηλ.).
Θέλουν για αυτόν τον παίκτη 6 εκατομμύρια, γιατί λέει τον έχουν στα υπόψη τους για το μέλλον ... . 24 ετών είναι, για ποιο μέλλον μιλάνε ? και ποια είναι η Σπόρτινγκ και η Μπράγκα ? η Μπαρτσελόνα ? η Ρεάλ ? η Γιούβε ?
Εάν ήταν τόσο καλός γιατί δεν έπαιζε ούτε στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ?
Ποια είναι η καριέρα του παίκτη ? και γιατί κάνει για τον ΠΑΟΚ ? Και πως ο παίκτης αυτός θα μας ανεβάσει σε επίπεδο CL ? πλάκα κάνουμε και μας κάνουν ... .
Είχαμε στην θέση τον τεράστιο Πάμπλο Γκαρσία (διεθνή, αρχηγό εθνικής, με πέρασμα από μεγάλους συλλόγους) και δεν πήραμε ούτε τίτλο στην Ελλάδα.
Πρόσφατα είχαμε τον Τζιόλη (μουντιαλικό, διεθνή κλπ.) ...
Είχαμε τον Τσίμιροτ (διεθνή κλπ.)
Είχαμε αλλαγή τον Κάνιας, με καριέρα στην Α' Ισπανίας και την Α' Αγγλίας ...
(και άλλους είχαμε και διεθνείς στις χώρες τους, αλλά βαριέμαι να γράφω).
Εχουμε τον διεθνή Κάτσε και τον κοροϊδεύουμε και θα μας ανεβάσει επίπεδο ο άγνωστος δανεικός ?
Και να δώσουν λέει αντάλλαγμα την ταλεντάρα τον Λάμπρου ?
Ελεος στην λεηλασία.
Το τημ (Τ.Δ. , προπονητής κλπ.) για εμένα μπαίνει πλέον σε πλήρη επιτήρηση.
Η' άσχετοι είναι ή επικίνδυνοι.
Ακου λέει τον άγνωστο δανεικό για να μας ανεβάσει επίπεδο ... .
Αλήθεια για πείτε μου, ο παίκτης αυτός μήπως είναι από το "πάνω ράφι" ?
Συγγνώμη για τα νεύρα, αλλά εδώ το πράγμα δεν πηγαίνει καθόλου καλά.
Πολύ χαμηλά τον πήχη θέτει ο Πορτογάλος ή κάτι άλλο συμβαίνει.
Τον παίκτη δεν τον ξέρω, κάτι βίντεο είδα μόνο.
Αυτό που προβληματίζει είναι ότι δεν είναι κάτι το αξιόλογο.
Δεν είναι διεθνής, ανήκει στην 3η ομάδα της Πορτογαλίας (σιγά τα ωά δηλ.) στην οποία δεν έπαιζε και δόθηκε δανεικός στην 4η ομάδα της Πορτογαλίας (περισσότερα ωά δηλ.).
Θέλουν για αυτόν τον παίκτη 6 εκατομμύρια, γιατί λέει τον έχουν στα υπόψη τους για το μέλλον ... . 24 ετών είναι, για ποιο μέλλον μιλάνε ? και ποια είναι η Σπόρτινγκ και η Μπράγκα ? η Μπαρτσελόνα ? η Ρεάλ ? η Γιούβε ?
Εάν ήταν τόσο καλός γιατί δεν έπαιζε ούτε στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ?
Ποια είναι η καριέρα του παίκτη ? και γιατί κάνει για τον ΠΑΟΚ ? Και πως ο παίκτης αυτός θα μας ανεβάσει σε επίπεδο CL ? πλάκα κάνουμε και μας κάνουν ... .
Είχαμε στην θέση τον τεράστιο Πάμπλο Γκαρσία (διεθνή, αρχηγό εθνικής, με πέρασμα από μεγάλους συλλόγους) και δεν πήραμε ούτε τίτλο στην Ελλάδα.
Πρόσφατα είχαμε τον Τζιόλη (μουντιαλικό, διεθνή κλπ.) ...
Είχαμε τον Τσίμιροτ (διεθνή κλπ.)
Είχαμε αλλαγή τον Κάνιας, με καριέρα στην Α' Ισπανίας και την Α' Αγγλίας ...
(και άλλους είχαμε και διεθνείς στις χώρες τους, αλλά βαριέμαι να γράφω).
Εχουμε τον διεθνή Κάτσε και τον κοροϊδεύουμε και θα μας ανεβάσει επίπεδο ο άγνωστος δανεικός ?
Και να δώσουν λέει αντάλλαγμα την ταλεντάρα τον Λάμπρου ?
Ελεος στην λεηλασία.
Το τημ (Τ.Δ. , προπονητής κλπ.) για εμένα μπαίνει πλέον σε πλήρη επιτήρηση.
Η' άσχετοι είναι ή επικίνδυνοι.
Ακου λέει τον άγνωστο δανεικό για να μας ανεβάσει επίπεδο ... .
Αλήθεια για πείτε μου, ο παίκτης αυτός μήπως είναι από το "πάνω ράφι" ?
Συγγνώμη για τα νεύρα, αλλά εδώ το πράγμα δεν πηγαίνει καθόλου καλά.
Εγω δεν πιστευω παντως οτι θα προχωρησει εκτος μονο αν υπαρχει ρητρα αποδεσμευσης απο τη Μπραγκα, αλλα ακομα και τοτε το υψος του κοστους μπορει να ανεβει επικυνδινα.Δεν ειναι τοσο απλο να σπας δανεισμο οσο καποιοι νομιζουν.Φανταζεστε πχ να ημασταν απολυτα ευχαριστημενοι απο τον Μισιτς και λιγες μερες πριν τους πρωτους αγωνες ,ενω ειναι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ το πιο ετοιμο χαφ,να ερχοταν η ομαδα του και να σου ελεγε τον θελω πισω?
Συμφωνω μαζι σου ,πολυ πολυπλοκη υποθεση ενω σε πιεζει ο χρονος αφορητα.Εκτος αν δεν δινουν σημασια στο τσαμπιονς λιγκ.joshua έγραψε:Εγω δεν πιστευω παντως οτι θα προχωρησει εκτος μονο αν υπαρχει ρητρα αποδεσμευσης απο τη Μπραγκα, αλλα ακομα και τοτε το υψος του κοστους μπορει να ανεβει επικυνδινα.Δεν ειναι τοσο απλο να σπας δανεισμο οσο καποιοι νομιζουν.Φανταζεστε πχ να ημασταν απολυτα ευχαριστημενοι απο τον Μισιτς και λιγες μερες πριν τους πρωτους αγωνες ,ενω ειναι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ το πιο ετοιμο χαφ,να ερχοταν η ομαδα του και να σου ελεγε τον θελω πισω?