Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από seaman »

navigator11 έγραψε:Δηλαδή θα κοιτούσαν τον Δανό, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φετινό Κουλούρη, ξέρω γω, και δε θα γινόταν παρτάκι εδώ μέσα, εκτιμάς.
Νavi ας υποθέσουμε ότι έσκαγε είδηση για αυτόν που έγραφα πριν
https://www.transfermarkt.com/fran-sol/ ... aison=2017
Σε καλή ομάδα, καλό πρωτάθλημα, εξαιρετικές χρονιές (φουλ του γκολ), κοινοτικός, σε καλή ηλικία, από τις ακαδημίες της Real και με τα βιντεάκια στο διαδίκτυο super και πολύ γεμάτα.

Τι παρτάκι θα γινόταν και ποιος θα στράβωνε? τουλάχιστον στην πρώτη εικόνα...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

DimitrisS έγραψε:Τζος ο Μπονατινι ειναι ο Ακπομ της Γουλβς στον πρωτο γυρο της Πρεμιερ.
Εχει μπροστα του παικτη που ειναι πολυ καλος, σε φορμα, σκοραρει, πασαρει και δεν βγαινει απο την εντεκαδα ουτε για κατουρημα.

Επισης ηταν τοπ σκορερ της "μεσσαιας" Εστοριλ στο πορτογαλικο πρωταθλημα με 20 γκολ και 4 ασσιστ.
Δεν ειναι βεβαια, ηταν πριν 3 χρονια.
Όμως Άκπομ έχουμε. Τώρα και στη φάση που είμαστε θέλει πιο σίγουρα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

navigator11 έγραψε:Δηλαδή θα κοιτούσαν τον Δανό, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φετινό Κουλούρη, ξέρω γω, και δε θα γινόταν παρτάκι εδώ μέσα, εκτιμάς.
Εγώ φίλε μου αν θυμάσαι παρακαλούσα να έρθει ο Πουκι το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Πλακα κανουμε...δεν θα γινοταν παρτι αν πηγαιναμε να παρουμε επιθετικο απο την 12η στο Ολλανδικο πρωταθλημα;
Στο οποιο Ολλανδικο πρωταθλημα γινεται της μουρλης απο γκολ; Οβερ ολα. Μονο επιθεση παιζουν.

Δεν θα λεγοντουσαν αυτα;

Σιμαν προφανως αλλο να εισαι ο Ακπομ του ΠΑΟΚ στην Σουπερ Λιγκ και αλλο της Γουλβς (7η φετος) της Πρεμιερ.

Προσωπικα δεν εχω κανεναν απολυτως λογο να υπερασπιστω τον Μπονατινι και την επιλογη της ΠΑΕ, απλα μου φαινεται αδιανοητο να εχουμε βγαλει αχρηστο εναν ποδοσφαιριστη της Γουλβς της Πρεμιερ, με χρονια παρα πολυ καλη σε Τσαμπιονσιπ και ποροτογαλικο πρωταθλημα και ολα αυτα στα 24 του.

Το να πει καποιος πως προτιμουσε καποιον με αγωνιστικο ρυθμο, με επαφη με τα διχτυα κτλ να το δεχτω, εγω ουσιαστικα θελω να απαντησα σε σχολια που βγαζουν αχρηστο τον ποδοσφαιριστη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Παρ 11 Ιαν 2019, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αν νομίζουμε ότι είμαστε σε θέσει να βρούμε κάτι καλύτερο, τότε προφανώς και θα στραβομουτσουνιάζαμε.

Νομίζω όμως ότι δεν είμαστε.

Δημήτρη απλά λέω ότι έχουμε δύο σχετικά όμοια project εν εξελίξει. Άκπομ και Κουλούρης. Δε νομίζω ότι πρέπει αυτή τη στιγμή να τα κάνουμε τρία. Με τίποτα δεν πείθομαι ότι θα έρθει ο Λεό και θα πάρει στις πλάτες του το πρωτάθλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 11 Ιαν 2019, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Είδατε μωρε κανέναν να στραβώνει όταν παίρναμε Ακπομ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ; Όταν παίρναμε τον Βαρέλα; Τον Μαουριτσιο; Τον Ματος; Αν έφερναν δηλαδή ένα μαυρακι από μεσαία ομάδα του Βελγιου,αυτόν πχ που τρώει τη θέση του Χαρίση και το λέω τυχαία θα υπήρχαν οι ίδιες αντιδράσεις με τον Μισιτς που σκουπίζει πάγκους 1 χρόνο;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Asimos έγραψε:Εδώ σας έχωΕικόνα
:lol::lol::lol::lol:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Για Μισιτς που ακουγεται συμφωνω. Κι μενα τα χαρακτηριστικα του παικτη δεν μου αρεσουν για αυτο που θεωρητικα χρειαζεται και η ομαδα.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Άκουσα ένα ωραίο για τον Μισιτς, ότι από τότε που έχει να παίξει είναι πλέον Αναμνησιτς.
Rorschach

Δημοσίευση από Rorschach »

eorptol1 έγραψε:
Rorschach έγραψε:Δεκέμβριο του 2017 το τελευταίο γκολ που εβαλε ο ανυπαρκτος Μπονατινι σε αγωνα πρωταθληματος.
Απο τοτε 0 γκολ σε 30 συμμετοχές.

κάτι μου θυμίζει...
Εικόνα
Αυτός που έχεις φώτο μόνο τον Ρούλη καρφωνε......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας τον φερουμε πισω τουλαχιστον αυτος εχει βαλει γκολ μεσα στο 2018 σε αντιθεση με τον Μπονατινι.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Παίδες τον Μίσιτς μας τον πρότειναν το καλοκαίρι ως αντάλλαγμα (και ανεξάρτητα) για τον Πρίγιοβιτς. Βέβαια τότε είχαμε πάρει Βερν, αλλά από τα γραφόμενα τότε έβγαινε το συμπέρασμα ότι δεν έκανε κανένα κλικ ούτε καν κλακ στην ομάδα. Τώρα ψάχνουμε να τον αγοράσουμε? Ρε χάθηκαν τα αθλητικά χαφ σε αυτό τον πλανήτη?

Και να πάρει η Sporting Dumpia? Δεν τον παίρνουμε εμείς καλύτερα και να τους δώσουμε κάνα Ουκρανό?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 11 Ιαν 2019, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Λοιπόν Μπονατινι καθαρά τι δείχνουνε τα βιντεακια και όχι στατιστικά με γκολ και συμμετοχές.Κσταρχην δεν έχει καμία σχέση με τον Πριγιοβιτς είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης καταρχήν είναι ποιο γρήγορος παίκτης απτόν Πριγιο και όλες του οι κινήσεις ξεκινάνε εξω απτην περιοχή μου θυμίζει πολύ περιφερειακό επιθετικό όπως ήταν ο Φακουντο Περευρα που είχαμε κάποτε είναι πολύ δυνατός και έχει έκρηξη με την μπάλα στα πόδια και στο ένας με έναν κάνει πολύ συχνά σουτ παραπάνω απτόν Πριγιο και έξω απτην περιοχή. Δεν κάνει καθόλου κεφαλιές φενεται ότι δεν το χει εκεί και δεν υπάρχει στο ψηλό παιχνίδι παρόλο που δεν τον λες και κοντό βασικά έχει πολύ καλές κινήσεις χωρίς την μπάλα.Το αν βάζει γκολ όπως ο Πριγιο πρέπει να το δούμε στο χορτάρι αν τελικά αποκτηθεί.
Θετικα:Κίνηση χωρίς μπάλα, δυνατά σουτ, τεχνική, ταχύτητα πολύ καλός στο ένας με έναν.
Αρνητικα:Δεν κάνει κεφαλιές,Και δεν έχει ρυθμό λόγω ότι δεν παίζει.
Rorschach

Δημοσίευση από Rorschach »

DimitrisS έγραψε: Προσωπικα δεν εχω κανεναν απολυτως λογο να υπερασπιστω τον Μπονατινι και την επιλογη της ΠΑΕ, απλα μου φαινεται αδιανοητο να εχουμε βγαλει αχρηστο εναν ποδοσφαιριστη της Γουλβς της Πρεμιερ, με χρονια παρα πολυ καλη σε Τσαμπιονσιπ και ποροτογαλικο πρωταθλημα και ολα αυτα στα 24 του.
καλή χρονιά στην Τσάμπιονσιπ με 0 γκολ σε όλο το β' γύρο, μάλιστα
χίλιες φορές Κουλούρη
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Φέτος έχει 0 γκολ στον ά γύρο, άρα θα τα βάλει όλα στον δεύτερο. ;)
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Black--4 έγραψε:εγω βλεπω οτι ονομα εχει βγει εχει ξανασυνεργαστει με τον μπρανκο,μαλλον προσπαθει να φερει παικτες που γνωριζει ωστε να κλεισει αμεσα τα κενα και το καλοκαιρι θα αρχισει το νεο προτζεκτ της εποχης μπρανκο
Συνήθως είναι το πιο σίγουρο μέρος για τους αρδ να ψάξουν για να παράξουν είδηση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”