Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Magpies4 »

Είπαμε Γκάρι. Δεν είπαμε Κλάους.

Ο Γκάρι είναι αθλητής και αυτό κάνει την διαφορά (δες τι έκανε στον Μασεράνο για παράδειγμα).
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Σε ενα χρόνο έληγε του βαρελα...
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

Demir έγραψε:Σε ενα χρόνο έληγε του βαρελα...

Οκ αδερφέ έιχα την εντύπωση οτι ήταν 6μήνες...γράψε λάθος
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είναι μια γελοία μικρογραφία και καρικατούρα της πολιτικής δημοσιογραφίας.
είναι άνθρωποι που πληρώνονται με το όνομα του ΠΑΟΚ και άνθρωποι που πληρώνονται ΚΑΙ από τον ΠΑΟΚ.
όλα τα σάιτ τους και η νέα τους εφημερίδα(φόρτσα) έχει διαφημίσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με προσφορές της μπουτίκ.
οι διαφημίσεις αυτές δεν είναι τζάμπα.
το ότι ο χοντρός πρώην αθηνάιος και το συνασπισμένο συνάφι της γελοιότητας(κόλκας, κουβεντίδης) στρέφονται εναντίον του μίχελ μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους.
και υπάρχει και μια σοβαρή πιθανότητα κάποιοι από την ΠΑΕ(υπενθυμίζω η οποία έχει οικονομικές συναλλαγές με τους ρεπόρτερ) να σιγοντάρουν αυτήν την δήθεν απόδοση ευθυνών στον μίχελ.
άνθρωπος που βιοπορίζεται στο όνομα του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει άποψη ανεπηρέαστη από το οικονομικό του συμφέρον.
πιο σοβαρά θα πάρω την άποψη συνοπαδού που δεν πληρώνεται από τον ΠΑΟΚ(και ας διαφωνώ κάθετα μαζί του),
παρά την ''άποψη'' ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ακόμα και ας είναι ίδια με την δική μου.
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

tsou έγραψε:οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είναι μια γελοία μικρογραφία και καρικατούρα της πολιτικής δημοσιογραφίας.
είναι άνθρωποι που πληρώνονται με το όνομα του ΠΑΟΚ και άνθρωποι που πληρώνονται ΚΑΙ από τον ΠΑΟΚ.
όλα τα σάιτ τους και η νέα τους εφημερίδα(φόρτσα) έχει διαφημίσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με προσφορές της μπουτίκ.
το ότι ο χοντρός πρώην αθηνάιος και το συνασπισμένο συνάφι της γελοιότητας(κόλκας, κουβεντίδης) στρέφονται εναντίον του μίχελ μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους.
και υπάρχει και μια σοβαρή πιθανότητα κάποιοι από την ΠΑΕ(υπενθυμίζω η οποία έχει οικονομικές συναλλαγές με τους ρεπόρτερ) να σιγοντάρουν αυτήν την δήθεν απόδοση ευθυνών στον μίχελ.
άνθρωπος που βιοπορίζεται στο όνομα του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει άποψη ανεπηρέαστη από το οικονομικό του συμφέρον.
πιο σοβαρά θα πάρω την άποψη συνοπαδού που δεν πληρώνεται από τον ΠΑΟΚ(και ας διαφωνώ κάθετα μαζί του),
Αυτό με τους ανθρώπους μέσα στην ΠΑΕ το ακούω συνέχεια ποιοι είναι αυτοί? Ιβιτς?, ο κωνσταντινίδης?, ο γκαγκάτσης?, η γκοτσάρεβα? ο κυρ-κυρ? Ποιοι είναι αυτοί που λέτε?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

agios έγραψε:Μεταγραφές χειμώνα 2016-2017 Μέλη PAOKMANIA
Εικόνα
Τωρα καταλαβαινω γιατι Ο Αποστολης δειχνει τετρακοσιων χρονων ενω ειναι μολις 5. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ειναι αορατοι δεν μπορει να τους δει κανεις.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Η Γαλατάσαραϊ ανέβασε την προσφορά της στα τέσσερα εκατομμύρια, όμως, ο ΠΑΟΚ ζητάει πέντε. Δεν νομίζω ότι μπορεί να ανεβεί κι άλλο η Γαλατάσαραϊ. Αυτό είναι το όριο».

κανε μια ανανέωση με τα διπλα λεφτα,φερε κ 2-3 παιχταραδες μεσοεπιθετικα,φερε κ 3-4 ακομα το καλοκαίρι κ μια χαρα μενει.χρειαζονται προοπτική κ τιτλους οι παιχτες
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

δεν είναι δυνατόν να ζεις από το όνομα της εταιρείας μου, να σε πληρώνω για διαφημίσεις της εταιρείας μου και εσύ ξαφνικά να κάνεις συντονισμένη επίθεση κατά το δοκούν πχ στον τεχνικό διευθυντή της εταιρείας μου. είναι;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε:
agios έγραψε:Μεταγραφές χειμώνα 2016-2017 Μέλη PAOKMANIA
Εικόνα
Τωρα καταλαβαινω γιατι Ο Αποστολης δειχνει τετρακοσιων χρονων ενω ειναι μολις 5. :mrgreen:

Χααχαχαχα

Γράφε ρε μλκ πιο τακτικά!
Συγνώμη δια το ρε ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν δείχνω 400 ετών.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

back in black έγραψε:
Pr.Jon έγραψε:Η όλη ιστορία με τον Αντελίνο δεν θα μας βγεί σε καλό!
Πολλά τα λεφτά, δεν θα βρεί πουθενά αυτά τα λεφτά ειδικά για παίκτη που έχει 2 χρονιές σαν δεξί μπάκ με 2 σοβαρούς τραυματισμούς και με τσιγάρο στο χέρι ( τον έχω δει προσωπικά να φουμάρει αβέρτα).

Ας δώσουμε 1 μύριο σε συμβολαιο να φέρουμε έναν παίκτη στύλ Κάμπελ η λούκας, μια φοράκλα και 1 επιθετικό χάφ. Ιδανικά και μια ταλεντάρα αριστερο μπάκ γιατι ο λέοβατς δεν!

Οι μεταγραφές πατριωτικού στύλ, τώρα που έχουμε λεφτά τα σκορπάμε γιατί είμαστε άπλες και για λεζάντες κτλ κτλ, δεν βοηθάν την ομάδα! Ας πάρουμε και κανέναν απο Ελλάδα, ο Ανσαριφάντ με 500 χλ μια χαρά είναι!
++++++
Περι Βιειρίνια ο λόγος, μην το τερματίζουμε ρε παιδιά.
Αγόρασε Ντραξλερ, Σούρλε, Πέρισιτς και άλλους η Βολσβμπουργκ στην διάρκεια της θητείας του εκεί και ο παικταρας δεν έχασε την θέση στην εντεκάδα. Ακόμη και με του σοβαρους τραυματισμούς επανερχόταν και ήταν υπολογίσιμος. Τόσο υπολογίσιμος που τον καθιέρωσαν δεξί μπακ για να είναι μέσα στην ομάδα. Και η Βόλσμπουργκ έπαιζε με φουλ μπακ τον Βιέρι και τον Ροντριγκεζ από αριστερα, δεν ήταν το κλασσικό δεξι μπακ. Και σε πολλά παιχνίδια αλλαζε θέση στο ημίχρονο.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Για να καταλήξω στο μόνο που δεν μου άρεσε ο Βιερίνια στην Βολφσμπυυργκ (εχω δει πολλά παιχνίδια) ήταν οτι παραέπαιζε τακτικά και χωρίς ρίσκο στο παιχνίδι του. Κάτι που το έχει μάθει τέλεια πλέον. Δεν έιχε ποτε αυτό το άναρχο και αλήτικο στυλ παιχνιδιού που ειχε στον ΠΑΟΚ. Καιρός να το ξαναβρεί.....
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

διάβασα τώρα ότι ένα τούρκος δημοσιογράφος λέει ότι ταβάνι είναι τα 4μύρια δηλαδή 3 για τον Π.A.Ο.K. !!!βρε αι σικτιρ με τους τουρκαλάδες. εγώ είμαι ξεκάθαρα υπέρ των πωλήσεων αλλα όχι να λένε ταβάνι τα 4 εκ. για ένα παίχτη που κάνει τόσο καλή χρονια, νέο, διεθνή, με συμβόλαιο για ακόμη ενάμισι χρόνο. καλός η κακώς έχει οριστεί μια ρήτρα, μικρή μεγάλη αυτή είναι πληρώστε την και άντε στο καλο. δηλαδή ο γαύρος αν θα πουλήσει τον φορτούνι 3 μύρια θα του κάνει προσφορα η γαλατα? το θέμα είναι να μην ξενερώσει ο garry και να συνεχίσει να αποδίδει σε περιπτώσει που μείνει. γραφουν στα site ότι δεν τον ανανεώσαμε εγκαίρως και τώρα τρέχουμε, τι τρέχουμε ρε τέλος 18 τελειώνει το συμβόλαιο έλεος το καλοκαίρι άνετα τον πουλαμε κοντά στα 3 δεν χρειάζεται πανικός. ήρθαν όμως αυτοί οι μ.....ες του φούσκωσαν τα μυαλά και μας έκαναν κόλο :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

3 του μηνα και μεταγραφη ...τσου.Τι γινεται παλι?
tsou έγραψε:δεν είναι δυνατόν να ζεις από το όνομα της εταιρείας μου, να σε πληρώνω για διαφημίσεις της εταιρείας μου και εσύ ξαφνικά να κάνεις συντονισμένη επίθεση κατά το δοκούν πχ στον τεχνικό διευθυντή της εταιρείας μου. είναι;
Τσου ,οχι εσυ το επιφωνημα
navigator11 έγραψε: Γράφε ρε μλκ πιο τακτικά!
Συγνώμη δια το ρε ...
Πιο πολυ μ ενοχλησε το "τακτικά" καθοτι αμπαλος.

3 του μηνα και μεταγραφη ...τσου.Τι γινεται παλι?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

tsou έγραψε:οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είναι μια γελοία μικρογραφία και καρικατούρα της πολιτικής δημοσιογραφίας.
Και με Στέφενς και με Άρνεσεν τα non paper έδιναν και έπαιρναν. Ήταν σημαντικό πριν την απόλυση να φάνε τη λάσπη, γιατί είχανε έρεισμα.
Ειδικά στην περίπτωση Άρνεσεν η επίθεση κορυφώθηκε λίγες μέρες πριν τον φύγουν με το sdna να κρατά το λάβαρο της μπόχας με ένα άρθρο το οποίο οποιοδήποτε σοβαρό club σεβόταν τον εαυτό του και τα στελέχη του θα είχε προβεί σε μηνύσεις.
Αλλά όταν ξεκινούσε η φάση με τον κυρ Νίκο και μιλούσαμε για ενορχηστρωμένο από την ΠΑΕ σχέδιο, βλέπαμε φαντάσματα. Ήταν ο κυρ Σάββας που χρειαζόμασταν.
Ο ΠΑΟΚ παίζει μικροπολιτικά παιχνιδάκια σε φαντασιακό κλίμα ψυχρού πολέμου ακόμα και σε ανακοινώσεις τύπου Νάτχο. Και λογικό είναι όταν οι ιθαγενείς σε ορίζουν στο μυαλό τους ως μάγο της φυλής. Και είναι λογικό να το κάνουν κι εκείνοι με τη σειρά τους για πολλούς και διάφορους λόγους.

Υ.Γ. Τον Μίχελ τον βλέπω να κρατάει. Δεν παίρνει και 1,5 μύριο άλλωστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”