Ας μας πει αυτός τι σχεδιασμο φαντάζεταιpaoktzis έγραψε:ο γρηγοριαδης βγαζει χολη γιατι πηραμε 2 παιχτες που εχουν τον ιδιο μανατζερ λεει παλι για κακο σχεδιασμο
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας μας πει αυτός τι σχεδιασμο φαντάζεταιpaoktzis έγραψε:ο γρηγοριαδης βγαζει χολη γιατι πηραμε 2 παιχτες που εχουν τον ιδιο μανατζερ λεει παλι για κακο σχεδιασμο
Edit : Βρηκα κι αλλο αρθρο το οποιο βεβαια επικαλειται το παραπανω,προσθετοντας ομως οτι για τον παικτη πριν λιγο καιρο ενδιαφερθηκε και η PalermoVid Belec has proved a reliable goalkeeper in his ten months at Carpi, earning the degree holder with patience and determination, but as already announced by TMW, despite the renewal with the Emiliani, his fate remains in the balance. the club also coming from the highest greek championship in the last hour would have probed his willingness, particularly PAOK Thessaloniki.
Προσωπικα τον γουσταρα τρελα οταν ηρθε, θεωρουταν πολυ μεγαλο ταλεντο και στα τετ-α-τετ δε παιζοτανsporos123 έγραψε:Για καλο το ειπες τωρα αυτο?Kostas_Peraia4 έγραψε:Ρομπερτο,δεν εισαι σιγουρα.Ειναι ομως καλυτερους απο τους υπαρχοντες.Ειναι επιπεδου Kresic
ace79grpaok έγραψε:Παιδια όλοι θα κριθούν στο χόρτο ,απλά φέτος είμαστε οργανωμένοι μέχρι αηδίας και δεν έχω λόγους να είμαι γκρινιάρης.Σας το λέω απο τώρα ότι θα μπούμε ομίλους Τσου λου φέτος εχω ένα πολύ καλό προαίσθημα.Ο ζαλμας πάντως θα ανεβάσει όλη την ομάδα με τις ασσιςτ του .Ο τερματας είναι ιταλικής παιδιάς άρα δεν θα αργισει να προσαρμοστεί όπως ο ολσεν πέρσι που ήταν απο σουηδια.Εγω έκραζα στο φβ τον νεχττζενεραιτον χθες.
Προφανως και εκανα πλακα...K_geo έγραψε:σουρμε, βαλε δες φασεις του απο ματς της καρπι φετος... οτι κρατουσε πισω ηταν αυτος..
Εδω. Αλλα λεει.Το SDNA επικοινώνησε με τον ατζέντη του Μπέλετς, ο οποίος έδειξε ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν θέλησε να πει πολλά: «Είναι αλήθεια ότι μιλάμε με ομάδα από την Ελλάδα. Αυτή είναι ο ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα δεν έχουμε ραντεβού από κοντά, αλλά μιλάμε τηλεφωνικά και μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πόσα χρήματα ζητάει η Κάρπι, ούτε αν η μεταγραφή είναι κοντά να γίνει. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες», ήταν τα λόγια του Σλοβένου ατζέντη Μαρσελ Κατσινάρι στο SDNA.