Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
B&W

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από B&W »

O παίκτης που έχει τα τυπικά προσόντα επαγγελματία ποδοσφαιριστή με προοπτικές (σωματοδομή, τακτική αντίληψη) φαίνεται νομίζω με ευκολία. Ο Μυστακίδης αυτά δεν τα έχει, εκτός αν είμαι εγώ τόσο λάθος πια.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Μακάρι να έφερνε ο Φρανκ τον Τοιβόνεν...Απ'οσο τον θυμάμαι στην PSV δεν ήταν ακριβώς το φορ του κουτιού...Το είχε και σαν περιφερειακός παρα το ύψος του....Λογικά μετα την είσοδο μας στους ομίλους μπορεί να γίνει μια υπέρβαση....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως και εγω που εχω κολημα με τον επιτελικο,με 3 παικτες που δεν εχουν μπει ακομα στα χαφ συν τους ροντριγκεζ,Ζαιρο θεωρω ισως υπερβολη να αποκτηθει και αλλος παικτης την παρουσα στιγμη.Ας μπουν ολοι με το καλο στην ομαδα να δουμε πως θα προσαρμοστουν και τι θα προσφερουν και βλεπουμε τον γεναρη για επιπλεον προσθηκη.Ο Σουηδος αλωστε αν αποκτηθει Ιβιτσοφερνει και μπορει να παιξει και τον ρολο του ψευτοεπιτελικου.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

B&W έγραψε:Για εμένα ο Μυστακίδης δεν μπορεί να προσφέρει σε ομάδα πρωταθλητισμού της Β' Εθνικής, όχι στον ΠΑΟΚ!
Δεν έχει κανένα ιδιαίτερο στοιχείο και απορώ πώς παίρνει και λεπτά συμμετοχής έως τώρα με τόσους παίκτες.
Το αν έτυχε να βγάλει 2 ασσίστ είναι άλλο θέμα.
Όταν λες έτυχε τί ακριβώς εννοείς;Έτσι τυχαία πέταξε κάπου την μπάλα και τυχαία πέρασε κάποιος από εκεί και μπήκε γκολ;

Ο παίκτης προσπαθεί πολύ και έχει ήδη προσφέρει.Το αν θα συνεχίσει θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

B&W έγραψε:O παίκτης που έχει τα τυπικά προσόντα επαγγελματία ποδοσφαιριστή με προοπτικές (σωματοδομή, τακτική αντίληψη) φαίνεται νομίζω με ευκολία. Ο Μυστακίδης αυτά δεν τα έχει, εκτός αν είμαι εγώ τόσο λάθος πια.
Σωματοδομή; Σαν του Πέλκα φαντάζομαι εννοείς.
Και τακτική αντίληψη σαν αυτή που είχαν οι περσυνοί παίκτες και πάτωσαν και που σήμερα παρουσιάζουν αυτό το σύνολο. Άλλωστε που να μάθει τακτική στην Γερμανία που ήταν;
Όσο δε για το κριτήριό σου θα μου επιτρέψεις να εμπιστευθώ του Τούντορ που δεν τον έχει ξάδελφο για να τον κρατάει χαριστικά.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Ο Μυστακίδης είναι ένας πολύ ποιοτικός παίχτης με αρκετά ελλατώματα.
1. Έχεί κοντρόλ σε πολύ καλό βαθμό
2. Έχει γρήγορα 5μέτρα
3. Έχει επιθετική ματιά στο γήπεδο(βλέπει γήπεδο κυρίως μπροστά)
4. Ειναι Νέος και μπορεί να βελτειωθεί
5. Είναι ελαφρύς και αυτός και δεν μπορεί να υπερασπιστεί την μπάλα
6. Δεν έχει το ένας με έναν
7. Δεν έχει το δυνατό σούτ
Αλλά για μένα είναι λογίκο να πάρει παιχνίδια γιατί μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει
Κατα την γνώμη μου είναι σε ένα επίπεδο κάτω από την βασική ομάδα αλλά μόνο μεσα από δουλειά αλλά και παιχνίδια μπορεί να κάνει το επόμενο ανέβασμα.
Τον Θεωρώ μια καλή μεταγραφή για φέτος και έτσι δεν είμαι offtopic :lol:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Για να επιμεννει ο Τουντορ στον Μυστακιδης κατι εχει δει...
μπορει να μην εντυπωσιαζει αλλα 2 ασιστ και ενα κερδισμενο πεναλτι δεν ειναι κι ασχημα...οταν ο Γκολασα ολη την περιοδο δεν ειχε ουτε μια τελικη...
στον αγωνα με την Μπροντμπι παντως ο Μ υστακιδης σε μια φαση που μπορουσε να την τελειωσει με σουτ, προσπαθησε να την γυρισει αποτυχημενα σε συμπαικτη του...δειγμα οτι πειθαρχησε αμεσως μετα το κραξιμο
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Δίκιο έχετε για το φορ - δεκάρι. Νομίζω πως η σκέψη του τεχνικού επιτελείου είναι για έναν πλέι με πλάτη στο καλάθι που λέμε......πως ήταν ο Λάζος πρόπερσι στο μπάσκετ. Ο Όλα είναι ιδανικός για κάτι τέτοιο καθώς και καλά υποδέχεται, και καλά σπάει ενώ είναι εξίσου καλός και με φάτσα και στο one touch kill. Αν δεν αποκτηθεί όμως αυτός ή κάτι παρόμοιο στη θέση του, άποψη μου είναι πως θα πρέπει να βάλουν όλοι λίγο νερό στο κρασί τους και να ενεργοποιηθεί πάλι ο Περέιρα καθώς παρότι έχει άλλα χαρακτηριστικά, σε αυτή τη νέα ομάδα μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.
traveller65

Δημοσίευση από traveller65 »

joshua έγραψε:Παντως και εγω που εχω κολημα με τον επιτελικο,με 3 παικτες που δεν εχουν μπει ακομα στα χαφ συν τους ροντριγκεζ,Ζαιρο θεωρω ισως υπερβολη να αποκτηθει και αλλος παικτης την παρουσα στιγμη.Ας μπουν ολοι με το καλο στην ομαδα να δουμε πως θα προσαρμοστουν και τι θα προσφερουν και βλεπουμε τον γεναρη για επιπλεον προσθηκη.Ο Σουηδος αλωστε αν αποκτηθει Ιβιτσοφερνει και μπορει να παιξει και τον ρολο του ψευτοεπιτελικου.
Υπερβολή φίλε μου είναι να παίζεις μόνο με τον Κλάους και να έχεις απαιτήσεις για 50 ματς......Οτι κι αν γίνει η ομάδα χρειάζεται CF κι ας μην είναι ο Τοιβόνεν.
Νομίζω πως ο Φράνκ το ξέρει καλά αυτό.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Πάρτε στόπερ, όχι άλλο τζαβελλα. Έλεος με αυτόν αντί του μαλεζα κατεβαίνει
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειναι καποια στοιχεία που δείχνουν το θέλουν να κανουν

Λυςεις σε όλες τις θέσεις.. Θα γινεται σφαγή για τη 18αδα...και αν θες Πέλκα κατσε κλπ μην παίξεις καλα ...

Στο συςτημα που παιζουμε οι δυο πισω απο το φορ ο ένας πρεπει να ναι χαφ Πέλκας η σαμπο καινό αλλος δεύτερο φορ Ροντρίγκες μακ ζαιρο με τους δυο πρώτους να υπολογίζονται και στο πλάι

Οποτε κλαους και ο αλλος φορ που θα αποκτηθεί αν δεν ειναι δεύτερος φορ που δε φαινεται να ναι θε παιζουν εναλλάξ

Ο Καμερουνέζος δεν με τρέλανε αλλα αν ερθει ειναι στα λιμιτ απ του

Μακαρι να ρθει ο Σουηδός

Θα θελα και Μπακ βεβαια έναν νεαρό δυνατό και γρήγορο
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

giapas έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Πριν ειπες αλλο ομως...
Ο παιχτης σιγουρα δε θελει να μεινει χωρις ομαδα και σιγοθρα ο ΠΑΟΚ ειναι στις επιλογες του.
Ας περιμενουμε λιγο.
σε ειπα τι με ειπε ο τοσκιτσης στο φβ δεν αλλαξα αυτα που ειπα πριν.αυτο που με κανει εντυπωση ειναι οτι σε αναζητηση στον γουγλη για μαιντ δεν λεει πουθενα οτι παιρνουν τοιβονεν
εσύ έγραψες "πάλι φόλα φάγαμε"

οι 3λέξεις η μια πιο άστοχη απο την άλλη.

Πάλι ?
Φόλα ?
Φάγαμε ?

+4
και επειδη τα γραπτα μενουν, να θυμομαστε ποιοι συνοπαδοι σκεφτονται κατα αυτον τον τροπο.

Κατα τ αλλα μακαρι να ερθει ο Τοιβονεν. Με Κλαους 2 μετρα πιο μπροστα του,σε πιο κλειστες αμυνες θα κανουν παπαδες. Και για ροτεισον ιδανικος μιας και μπορει να καλυπτει τις θεσεις και του Κλαους αλλα και του περιφερειακου επιθετικου.Ψηλος,οποτε θα μαρκαρεται απο ψηλους αμυντικους (συνεπως και αργους), με αποτελεσμα οι υπολοιπες σφαιρες να κανουν παρτυ.Επισης ειναι ενα καλο ονομα σε καλη ηλικια.Γουσταρω
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

τσιριγώτης έγραψε:Πάρτε στόπερ, όχι άλλο τζαβελλα. Έλεος με αυτόν αντί του μαλεζα κατεβαίνει
Δηλαδή εσύ ξες καλύτερα απ'τον Κροάτη αδερφέ;
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Πάρτε στόπερ, όχι άλλο τζαβελλα. Έλεος με αυτόν αντί του μαλεζα κατεβαίνει
Δηλαδή εσύ ξες καλύτερα απ'τον Κροάτη αδερφέ;
Ξέρω τι έγινε πέρυσι. Ντρέπομαι να τον βλέπω με τον δικεφαλο
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ο Τζαβέλλας φέτος θα κριθεί για τον αν αξίζει να μείνει. Στο περσινό τσίρκο με τον γνωστό Ιερομόναχο θηριοδαμαστή απαιτούσαμε να αποχωρήσουν όλοι και να μην τους ξανακούσουμε και ο Κροάτης μεσα σε 2 μηνες τους εκανε ομαδα με αρχη μεση και τέλος.

Αν δεν τον γουσταρουμε επειδη ξεφτιλισε πρωτος τον ΑΑ παω πασο. Όπως επίσης επειδη ειναι απο χαμω. Παλι θα παω πασο.

Αλλα αγωνιστικα φαινεται να τον εμπιστευεται ενας Στεφενς και ενας Τουντορ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”