Βόλλεϋ 2015-2016
- Μπαρκαρούτσος
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Ακριβώς!!!!Sera4 έγραψε:η μεγαλη απωλεια ειναι ο σφρανοβιτς φιλε μου...μπορει ο γκομεζ να επαιρνε τα ευσημα αλλα ο περσινος μβπ ηταν ο σαφρανοβιτς και φανηκε οταν στο τραυματισμο του παραλιγο να αποκλειστεις απο το βαζελο...DV_L9 έγραψε:Δε περιμενα οτι θα πεφταμε τοσο πολυ με φυγη γκομεζ σαφρανοβιτς. Κριμα αλλα δε πειραζει. Στους τελικους θα τους τελειωσουμε
ο γκομεζ περισυ επαιρνε πολυ καλυτερες επιθεσεις ελεω σαφρανοβιτς περισυ...γι αυτο λεω αποτυχαμε με τον γιαμπλονσκι...
Ο Γαύρος βέβαια δεν μου γεμίζει το μάτι. Αν δεν υπάρχει κούραση και τον παίξουμε αθλητικά έχουμε πιθανότητες. Θέλει προσοχή στα αβίαστα λάθη
- PAOK_Antarctica
Ksenitemenos4 έγραψε:Πως τυχαινει ρε παιδι μου παντως και καποιοι παντα εχουν δουλειες οσο κερδιζουμε και βλεπουν μονο ματσ η σετ που χανουμε...
Ρε μη λετε τετοια! Ολοι ΠΑΟΚ ειναι απλως εχουν εθισμο στη γκρινια
- painkiller4
δεν πηγαινε και για σενα αλλα μαλλον εχεις την μυγα, να την φερεις πισω! και γω σκασμενος ειμαι.Tolaros έγραψε:Τι σχέση έχει αυτό ρε φίλε με αυτά που βλέπουμε? Σκόρπισε η ομάδα κ ξεσπάς σε άλλους οπαδους? Όπου διάολο γουστάρουμε ήμασταν. Είμαστε στα όρια σχιζοφρένειας με τον ΠΑΟΚ διαβάζουμε κ τέτοιαstelyk έγραψε:Παντως οταν κερδιζαμε 0-2 σετ μερικοι που ησασταν ρε μαγκες και βγηκατε τωρα και κλεινετε και τηλεορασεις?
Εντωμεταξυ το λεω απο τωρα ανεξαρτητα το ποιος θα κερδισει για μενα δε θα πρεπε να κατεβουμε απο τη στιγμη που υπηρχαν οπαδοι....εκτος και αν τα συνθηματα τα φωναζουν παιδια οποτε πασο
Απαράδεκτες επιθέσεις για τρίτο σερί ματς με τον γαύρο όταν η μπάλα καίει
Αν είναι δυνατόν
Αν είναι δυνατόν
Χωρίς διαγώνιο με τίποτα,όποιος περάσει σήμερα το πήρε.pilotos έγραψε:Θα το σηκώσει η Κηφισιά
SM-G920F
Τραυματίστηκε ο διαγωνισμός τους
Θα παίξει αύριο είπαν όμως. Δεν θα παίξει;obanebane έγραψε:Χωρίς διαγώνιο με τίποτα,όποιος περάσει σήμερα το πήρε.pilotos έγραψε:Θα το σηκώσει η Κηφισιά
SM-G920F
Τραυματίστηκε ο διαγωνισμός τους
SM-G920F
Μας κέρδισε ο στοιβαχτης και ο σουλτανοπουλος
Μόνο αυτό με λυπεί.
Η ομάδα δυστυχώς, ενώ στον πάγκο γελούσαν στο 21-24 , φάνηκε ένα πλάνο εκείνη την ώρα, δεν έδειξε σοβαρότητα.
Μοιραία, κλώτσησε την ευκαιρία για δεύτερη φορά να διεκδικήσει έναν τίτλο.
Του χρόνου πάλι
SM-G920F
Μόνο αυτό με λυπεί.
Η ομάδα δυστυχώς, ενώ στον πάγκο γελούσαν στο 21-24 , φάνηκε ένα πλάνο εκείνη την ώρα, δεν έδειξε σοβαρότητα.
Μοιραία, κλώτσησε την ευκαιρία για δεύτερη φορά να διεκδικήσει έναν τίτλο.
Του χρόνου πάλι
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 26 Μαρ 2016, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.