Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
-
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Θεέ μου τραγικό σενάριο. ....σιγά το πλάνο που θα έχει. ...τι προοπτική σου δίνει ο αα για το μέλλον; ο σαντος ήξερες πως είναι σοβαρός προπονητής και τηρεί ένα πλάνο, από τον αα περιμένει κανείς κατι; ;; μην ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ κιόλας. ...
σοβαρό προπονητή για να τον πιστέψει κ ο κόσμος. .....Ούτε με κουμπια, ούτε με Παναγιά, ούτε με άλλες γραφικοτητες
σοβαρό προπονητή για να τον πιστέψει κ ο κόσμος. .....Ούτε με κουμπια, ούτε με Παναγιά, ούτε με άλλες γραφικοτητες
- Trilofiotis
Καλα, αν κρατήσει τον Αγγελο ελπίζω ο ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου "Η Παναγία" να έχει πολλά μέλη γιατί στο γήπεδο ούτε στα ντέρμπι δε θα μαζεύουμε 5000 κόσμο.
Γιατί και καλα να πηγαίνουμε, θα ξέρουμε ότι η ομάδα θα κρατήσει 3 μήνες μαξ και μετά μυστηριωδώς θα κλατάρει.
Γιατί και καλα να πηγαίνουμε, θα ξέρουμε ότι η ομάδα θα κρατήσει 3 μήνες μαξ και μετά μυστηριωδώς θα κλατάρει.
- ΑποστόληςΑ
Αν φέτος ο ΑΑ καταφέρει να μας βγάλει Ch.L. (λέω αν) δεν θα θεωρηθεί από τον Ιβάν τόσο αποτυχημένος. Θα έχει φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από πέρυσι.
και περυσι δευτεροι ημασταν με +2 απο τον τριτο. αλλα η ποινη των -3 μας εβγαλε τριτους. συνεπως δεν θα ειναι μεγαλυτερη επιτυχια σε σχεση με περυσι. γιατι περυσι επισης ειχα συμμετοχη σε 32 γιουροπα αλλα και σε τελικο κυπελλου.
- ΑποστόληςΑ
Τα αποτελέσματα μετράνε. Πέρυσι βγήκα EL. Αν (λέω αν) ο ΑΑ μας βγάλει Ch.L. δεν θα θεωρηθεί αποτυχημένη η χρονιά.
- ΑποστόληςΑ
Δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα. Μαθηματικά έχει ακόμη ελπίδες. Βέβαια και οι άλλοι είχανε, αλλά δεν τους άφησε να ολοκληρώσουν. Ο ΑΑ όμως είναι πιο φθηνός. Δεν ξέρω τι θα κάνει. Εγώ πάντως αν ήμουν Σαββίδης θα είχα ήδη εντοπίσει τον νέο ΤΔ και θα συζητούσα μαζί του για τον νέο προπονητή της επόμενης τριετίας. Αν αυτός ο προπονητής είναι ελεύθερος και έρθει από τώρα, ακόμη καλύτερα! Αν όχι, θα κράταγα τον ΑΑ μέχρι τέλους. Δεν αντέχω άλλο υπηρεσιακούς προπονητές.
- ΑποστόληςΑ
Όχι. Αλλά δεν θέλω έναν προπονητή που να ξέρει ότι θα φύγει στις 30.06. Γιατί ποιος θα έρθει; Κανένας ΓΧ ή κάτι παρεμφερές. Θέλω προπονητή τριετίας από αύριο. Αλλιώς να παραμείνει ο ΑΑ.
Χμμμμ ο ντι Ματέο στην Τσέλσι ως προσωρινός πήγε και τελικα τους πήρε το τσου λου.
Θέλει ηλεκτροσοκ η ομάδα.
Θέλει ηλεκτροσοκ η ομάδα.
- ΑποστόληςΑ
Θα επαναλάβω ότι για μένα πρώτα πρέπει να αποκτηθεί ο ΤΔ και μετά ο προπονητής.
Περιμένετε λίγο, τα ρεπορτάζ λένε ότι έρχεται ο Ιβάν
κι θα πάρει αποφάσεις.
Ξανά.
Για μία ακόμα φορά.
Πάλι.
κι θα πάρει αποφάσεις.
Ξανά.
Για μία ακόμα φορά.
Πάλι.
O Iβαν ενημερώθηκε ότι άλλαξε η μέρα ή θα πάει Κυριακή Τούμπα και θα σκαρφαλώνει τα κάγκελα να μπει στα γραφεία;