Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Μπράβο στον Ολυμπιακό πολύ καλό μπάσκετ!! Καλή τύχη στον τελικό! Χαίρομαι ιδιαίτερα που η ΠΑΟΚαρα κατάφερε να τους νικήσει μες το παλατάκι!
Ναι, ναι, μπράβο στους κόκκινους δυνάστες. Καταστρέψανε το ελληνικό μπάσκετ μαζί με τους άλλους τους πράσινους και τους λέμε και μπράβο. Καλάθι βάζουνε, γκολ φωνάζουνε.
Ναι, ναι, μπράβο στους κόκκινους δυνάστες. Καταστρέψανε το ελληνικό μπάσκετ μαζί με τους άλλους τους πράσινους και τους λέμε και μπράβο. Καλάθι βάζουνε, γκολ φωνάζουνε.
Σιγά μην στείλουμε και λουλούδια στα σιχάματα.Έλεος.Santana4 έγραψε:Μπράβο στον Ολυμπιακό πολύ καλό μπάσκετ!! Καλή τύχη στον τελικό! Χαίρομαι ιδιαίτερα που η ΠΑΟΚαρα κατάφερε να τους νικήσει μες το παλατάκι!
Μαγκες εμενα μου αρεσε ο τροπος που παιξαν και μεχρι εκει,τελος.
Μπραβο στον Ολυμπιακο..
Αλλο επιπεδο αντικειμενικα ο Ολυμπιακος στην Ευρωπη..ειδα ολον τον αγωνα και πραγματικα ειναι ομαδα με παθος ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΜΥΝΑ (στα χαι ποστ εκαναν παπαδες)..
Ο κοσμος τους τραγικος..Ε ΡΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ!ΤΙ ΓΛΕΝΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕΕΕΕΕ..αχχ αδικη ζωη...να ξαναερχοταν τα 90s..
Αλλο επιπεδο αντικειμενικα ο Ολυμπιακος στην Ευρωπη..ειδα ολον τον αγωνα και πραγματικα ειναι ομαδα με παθος ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΜΥΝΑ (στα χαι ποστ εκαναν παπαδες)..
Ο κοσμος τους τραγικος..Ε ΡΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ!ΤΙ ΓΛΕΝΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕΕΕΕΕ..αχχ αδικη ζωη...να ξαναερχοταν τα 90s..

Θα ξερασω.πως καταντησαμε ετσι.
Ειναι τελειως εναντια στις αποψεις μου αλλα τετοιες αηδιες ειναι για μπαν μονιμο.
Ειναι τελειως εναντια στις αποψεις μου αλλα τετοιες αηδιες ειναι για μπαν μονιμο.
Και ξανα ψόφος..............και ξανα στο διαολο οι κωλογαυροι!
Δε μπορω να καταλαβω γιατι αντιδράτε ετσι, ρνα μπραβο για το αγωνιστικο κομματι ειπαμε και τιποτα παραπανω.. 

Αυτη ειναι η νοοτροπια του νεοΠΑΟΚΤΣΗ.
ΨΟΦΟ ΡΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ 80 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.
+1.000.000 ρε μην τους δίνετε κανένα μπράβο δεν το αξίζουν και το διηπηρωτικο να πάρουν τα ίδια σιχαματα θα ειναιslidar έγραψε:Αυτη ειναι η νοοτροπια του νεοΠΑΟΚΤΣΗ.
Καλά αυτοί οι Ρώσοι πόσο χαλια ρε παιδί μου