14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από sourmenetes »

hasio_john έγραψε:Άμα χάναμε θα βγαίνατε εδώ οι περισσότεροι και θα θάβατε τον Δημήτρη ...., τώρα τσιμουδιά εεε????
Να δείτε και με τον γάβρο τι γκολάκι θα χώσει ο παιχταράς!! Σεβασμός στον παίχτη μας και τίποτα άλλο!
:opaokara: :mrgreen:
Κανεις δεν θα εθαβε αδελφε...Ολοι αναγνωριζουν ολους τους παιχτες οταν ειναι αποδοτικοι και παλευουν..
Δε χρειαζεται να περιμενεις στη γωνια,οπως περιμενουν αυτοι που θα ηθελαν να θαψουν..
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δεν περιμένω κανέναν στην γωνία φίλε sourmenetes ..., απλά με στεναχωρεί πολύ η αχαριστία μερικών που περιμένουν πως και πως για να τον θάψουν! Ο Δημήτρης πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε ματς!
Πιστεύω ότι ΆΝΕΤΑ μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, άλλον έναν χρόνο!!
Και θέλω να σε ρωτήσω κάτι και σε παρακαλώ να μου απαντήσεις ντόμπρα (...όπως άλλωστε πάντα κάνεις!!)
ΑΝ σήμερα χάναμε ή φέρναμε ισοπαλία με τον Ατρόμητο και είχε συμμετοχή στον αγώνα ο Δημήτρης! Τι θα διαβάζαμε εδώ στο συγκεκριμένο τόπικ???
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Σούρμε... δυστυχώς δεν έχει και πολύ άδικο ο φίλος ο Γιάννης από τα Χανιά!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

hasio_john έγραψε:Δεν περιμένω κανέναν στην γωνία φίλε sourmenetes ..., απλά με στεναχωρεί πολύ η αχαριστία μερικών που περιμένουν πως και πως για να τον θάψουν! Ο Δημήτρης πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε ματς!
Και θέλω να σε ρωτήσω κάτι και σε παρακαλώ να μου απαντήσεις ντόμπρα (...όπως άλλωστε πάντα κάνεις!!)
ΑΝ σήμερα χάναμε ή φέρναμε ισοπαλία με τον Ατρόμητο και είχε συμμετοχή στον αγώνα ο Δημήτρης! Τι θα διαβάζαμε εδώ στο συγκεκριμένο τόπικ???
Για αυτο στο ειπα..
Γιατι σημερα ο σαλπι ητανε παρα πολυ καλος...Κανεις δε θα του εριχνε φταιξιμο..
Ο σαλπι παντα δειχνει οτι προσπαθει αλλα παντα αυτο δε φτανει.Το γκολ του σημερα ειναι οτι πρεπει.Οταν ομως βγαινει πολλες φορες σε αυτην τη θεση και το χανει,λογικο ειναι να δυσαρεστει τον κοσμο..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

hasio_john έγραψε:Δεν περιμένω κανέναν στην γωνία φίλε sourmenetes ..., απλά με στεναχωρεί πολύ η αχαριστία μερικών που περιμένουν πως και πως για να τον θάψουν! Ο Δημήτρης πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε ματς!
δεν υπαρχει λογος να δυναμιτιζεις το τοπικ ;)
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Μάγκες, καμιά σχέση με δυναμιτισμούς και συγνώμη αν έβγαλα αυτή την εικόνα!
Αλλά με νευριάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που δεν έχω δει σήμερα ΚΑΝΕΝΑ "μπράβο" ή "ευχαριστούμε" ρε Δημήτρη!
Τέλος πάντων , δεν το συνεχίζω! Ελπίζω να καταλάβατε το σκεπτικό μου πάντως! ;)
Υ.γ. Όπως ΕΛΠΙΖΩ και όσοι ήταν στην γωνία και περίμεναν αγωνιωδώς να θάψουν αλλά δεν τους βγήκε, να πήραν και αυτοί την απάντησή τους!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγω παντως που τον συμπαθω, ομολογω εξεπλαγην με το σκαψιματακι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

hasio_john έγραψε:Μάγκες, καμιά σχέση με δυναμιτισμούς και συγνώμη αν έβγαλα αυτή την εικόνα!
Αλλά με νευριάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που δεν έχω δει σήμερα ΚΑΝΕΝΑ "μπράβο" ή "ευχαριστούμε" ρε Δημήτρη!
Τέλος πάντων , δεν το συνεχίζω! Ελπίζω να καταλάβατε το σκεπτικό μου πάντως! ;)
Υ.γ. Όπως ΕΛΠΙΖΩ και όσοι ήταν στην γωνία και περίμεναν αγωνιωδώς να θάψουν αλλά δεν τους βγήκε, να πήραν και αυτοί την απάντησή τους!! :mrgreen:
Σωστός ΜΠΡΑΒΟ Δημήτρη
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Σήμερα σε ψήφισα mvp!Γιατί ήσουν φιλότιμος(όχι ότι δεν είσαι ποτέ!)Και εσύ θα πάς βραζιλία και ο Κατσουράνης αλλά εσύ νιώθης ΠΑΟΚ ο Κατσουράνης είναι επαγγελματίας!Κάποιος να βάλει το γκολάκι με το γαύρο ρε παιδιά!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εγώ τα έχω γράψει και στο παρελθόν!!!! Για το ΠΑΟΚτσιλίκι και τη φιλοτιμία του Μήτσου δεν υπάρχει αμφισβήτηση... Οι δυνάμεις του των προδίδουν μερικές φορές και ικανότητές του είναι συγκεκριμένες όμως... Αλλοστε η κόρη μου έχει μπλούζα του, εδώ και 2 χρόνια!!!! ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

καταρχην πλασαρε.....καλος γενικα χωρις να αποφυγει κπ γνωστα πλεον ασχημα οπως κακα κοντρολ κλπ....σε καλο φεγγαρι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Το κατεβασμα της μπαλας απο το ενα μετρο μονο εγω το ειδα???

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

""".... ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με το γκολ του μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι μόνος του στην τρίτη θέση των σκόρερ στη χρυσή βίβλο του ΠΑΟΚ με 85 γκολ. Ο αρχηγός της ομάδας άφησε πίσω του τον Γιώργο Σκαρτάδο και εξασφάλισε περίοπτη θέση στο hall of fame του συλλόγου...."""
http://www.paokfc.gr/news-el/to-aittito ... tou-salpi/
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πολύ καλός σήμερα, ένα γκολ και μια ασσίστ αν δεν κάνω λάθος. ειδικά στο γκολ κάνει πολύ καλή κίνηση και εξαιρετικό τελείωμα. μπράβο.

υσ: μπράβο και στον hasio. :)
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Μπράβο για σήμερα.

Κ αλοίμονο αν θέλουμε να πούμε μπράβο σε παίχτη μας κ διστάζουμε ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”