Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γιατι ειναι γαντζωμενος στην καρεκλα??? απο που προκυπτει αυτο?
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

toumpiotis35 έγραψε:Ερωτηση....Να φυγει επειδη τον βριζουν λιγοι ή να μεινει επειδη τον θελουν πολλοι?

Την ερωτηση μου την κανεις πιστευοντας οτι ειναι γαντωμενος στην καρεκλα η το αντιθετο?
Ο νοων νοειτω!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Πολυ ωραια ... Μετα το διαλειμμα της προκρισης στον επομενο γυρο του κυπελλου , τους MVP κλπ , κλπ, επανερχομεθα στο μειζον (??) θεμα της παραμονης 'η οχι του Ζαγορακη στον ΠΑΟΚ...

Παντως αν ειναι να φυγει , για προεδρο προτιμω κατι τετοιο ...

[youtube]fKAUQalWLj4&feature=related[/youtube]
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

MANIAKOS έγραψε:Γιατι ειναι γαντζωμενος στην καρεκλα??? απο που προκυπτει αυτο?
ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΔΥΝΑΝΑΛΟΓΑ.ΑΠΕΤΥΧΕ
ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ".ΑΠΕΤΥΧΕ
ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΦΥΓΕ ΞΑΝΑΡΘΕ,ΑΠΕΙΛΗΣΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.ΑΠΕΤΥΧΕ.
ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ.ΠΕΤΥΧΕ ΒΡΗΚΕ ΟΜΩΣ ΤΑΒΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΡΙ Ο ΜΑΡΑΣΜΟΣ
ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟ
Οκ τώρα να ηρεμήσεις όμως και να ξεκινήσεις άλλη φορά το κράξιμο αν είναι φίλε μου.Αν είναι δυνατόν και γράφε με μικρά γράμματα.Φώτης.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Όσοι τον κρίνετε αποτυχημένο να προτείνετε και καμμιά λύση ρε παιδιά.Κια εγώ ξέρω να λέω είναι αποτυχημένος.Την επόμενη μέρα μπορείτε να μας την πειτε???Για να ξέρουμε.Ακόμα και μετά από μεγάλο αποτέλεσμα δεν σταματάμε να κράζουμε.Μέχρι και για τα αγωνιστικά αποτυχημένο τον βγάζουμε.Αν είναι δυνατόν.Έχουμε ξεφύγει.
:pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

toumpiotis35 έγραψε:
ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΔΥΝΑΝΑΛΟΓΑ.ΑΠΕΤΥΧΕ
ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ".ΑΠΕΤΥΧΕ
ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΦΥΓΕ ΞΑΝΑΡΘΕ,ΑΠΕΙΛΗΣΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.ΑΠΕΤΥΧΕ.
ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ.ΠΕΤΥΧΕ ΒΡΗΚΕ ΟΜΩΣ ΤΑΒΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΡΙ Ο ΜΑΡΑΣΜΟΣ

Αν μετα απο νικη προκριση επι της αεκ εσυ μπαινεις εδω για να γραψεις την αποψη σου για τον ζαγορακη και δεν εισαι προβοκατορας τοτε τι ακριβως εισαι?
Και γραφε με μικρα γραμματα τουλαχιστον τηρησε και κανα κανονα εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

toumpiotis35 έγραψε:
Οκ τώρα να ηρεμήσεις όμως και να ξεκινήσεις άλλη φορά το κράξιμο αν είναι φίλε μου.Αν είναι δυνατόν και γράφε με μικρά γράμματα.Φώτης.

Ενταξει διαφωνουμε...Εχει κανει παρα πολλα λαθη και οι επομενοι μηνες θα δειξουν κατα ποσο εμαθε απο αυτα...Εχει κανει και παρα πολλα σωστα οπως το προπονητικο που θα μεινει...οπως και αλλα εχεις δει παικταραδες...εχεις δει 2 απο τους καλυτερους προπονητες της ιστοριας σου...κτ αρχιζει να αλλαζει στις ακαδημειες...ευρωπαικες προκρισεις...εχεις μπει στο ματι του ΠΟΚ που μας ειχαν πεταμενους..
εχει κανει πολλα και σε αλλα επιπεδα ..εχει βοηθησει κοσμο....
Και αυτο που λεει και ο Φωτης...οσοι δεν τον θελετε...
(πραγματι υπαρχουν αιτιες δε λεω αλλα και ΄΄αιτιες')....να πειτε και λυση...το ποσο χειροτερα θ μασταν με αλλους..ποιους??? ...ή το εχει ο θεος σαν λυσεις εμενα και πιστευω και αλλους δεν μας καλυπτουν...'
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Οκ τώρα να ηρεμήσεις όμως και να ξεκινήσεις άλλη φορά το κράξιμο αν είναι φίλε μου.Αν είναι δυνατόν και γράφε με μικρά γράμματα.Φώτης.[/quote]
Τι εννοεις κραξιμο?Δεν σε πιανω.Βρηκε επενδυτη,μειωσε τα χρεη η εδωσε διοικητικη σταθεροτητα?Εχει οριζοντα σημερα που μιλαμε με την ομαδα υπο οικονομικη επιτηρηση για αγωνιστικη αναπτυξη?Εχεις καμια ενδειξη οτι δεν ειμαι ηρεμος?

από obanebane » Πέμ Ιαν 19, 2012 12:43 pm
Αν μετα απο νικη προκριση επι της αεκ εσυ μπαινεις εδω για να γραψεις την αποψη σου για τον ζαγορακη και δεν εισαι προβοκατορας τοτε τι ακριβως εισαι?
Και γραφε με μικρα γραμματα τουλαχιστον τηρησε και κανα κανονα εδω μεσα.
Αφου με ονομαζεις προβοκατορα γιατι με ρωτας τι ειμαι?Δεν νομιζεις οτι θα πρεπει να δικαολογησεις τον απρεπη σου χαρακτηρισμο προς εμενα κρινοντας αυτα που λεω και οχι την χρονικη στιγμη?

Τελος για να κρινεις καποιον και την πορεια του πρεπει απαραιτητως να τον αντικαταστησεις προσωππικα η να προτεινεις λυση?Δεν το πιανω καθολου αυτο.Τον κρινω γι αυτα που ο ιδιος ηρθε να κανει.Για να πεις οτι ο ΓΑΠ κανει λαθη πρεπει να προτεινεις και πρωθυπουργο?Και ποια ανυσηχια σας διακατεχει οτι δεν θα βρεθει καποιος με τα αναλογα προσοντα η κυριως με τα αναλογα αποτελεσματα?Δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζεται ιδιαιτερα προσοντα για να αυξησεις τα χρεη ,να μην βρεις επενδυτη κτλ κτλ για να μην τα ξαναλεω.Οσοι επικεντρωνετε στην αγωνιστικη αναταση της ομαδας(παροδικη κατ εμε) θα μπορουσατε να ζητησετε απο τον Ζ να αναλαβει υπευθυνος αγωνιστικου τμηματος.Αλλωστε θελει να βοηθησει τον ΠΑΟΚ δεν θελει?
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Δεν φταις εσύ.Άλλοι κοιμούνται όρθιοι....

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Χο χο χο χο.Φώτης
Άβαταρ μέλους
Agapoulas

Δημοσίευση από Agapoulas »

Μάγκες πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή και να δώσουμε λίγο χρόνο και περιθώρια στον Ζαγορακη. Αξίζει μία ακόμη ευκαιρία. Συμφωνώ με τις ανακοινώσεις κτλ. αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή θα πρέπει όλοι να ασχοληθούμε 100% μόνο με τον ΠΑΟΚ.
Γιατί ο ΠΑΟΚ έχει τρεις πολύ μεγάλες προκλήσεις μπροστά του.
Πρώτη: Κύπελλο
Δεύτερη: Κύπελλο ΟΥΕΦΑ
Τρίτη: Πλει οφ και θέση που οδηγεί στα προκριματικά chl
Οπότε μέχρι να τελειώσουν αυτά και μέχρι τα τέλη του Μαϊ θα πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με ΠΑΟΚ με 100% στήριξη στην ομάδα. Όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά και 100% στήριξη στον Μπόλονι. Ακόμα και να φύγει ο Ζαγοράκης ο Μπόλονι πρέπει να μείνει.
Έτσι μετά τα τέλη του Μάι μπορούμε να ασχοληθούμε όσο θέλουμε και όπως θέλουμε με τα διοικητικά αν και για μένα αν δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος επενδυτής δεν έχει νόημα να ασχολείσαι γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο είτε με Ζαγοράκη ή με Βρύζα ή με οποιοδήποτε άλλο.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Δηλαδή ειναι κάτι τρελό που είπε ότι είναι γατζωμένος απ την καρέκλα? Δεν το καταλαβαίνω... Ποιος δε θα ήταν γαντζωμένος από την καρέκλα αν ήταν στη θέση του?? Απλά δεν χρειάζεται να τον χαρακτηρίζετε τον αδερφό. Δεν είπε δα και κάτι παράλογο
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

shark4 έγραψε:Πολυ ωραια ... Μετα το διαλειμμα της προκρισης στον επομενο γυρο του κυπελλου , τους MVP κλπ , κλπ, επανερχομεθα στο μειζον (??) θεμα της παραμονης 'η οχι του Ζαγορακη στον ΠΑΟΚ...

Παντως αν ειναι να φυγει , για προεδρο προτιμω κατι τετοιο ...

[youtube]fKAUQalWLj4&feature=related[/youtube]
Ποτέ ξανα γυναίκα στα αθλητικά δρώμενα...και πόσο μάλλον στην διοίκηση..

Αχ αυτη η Ροζέλα Σένσι.Τι την θυμήθηκα τώρα?? :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ωραίο ακούγεται..
Η γκαύλα του ποδοσφαίρου συναντάει την γυναικεία ομορφιά..
Χμμ..
Με μόνη προυπόθεση να είναι και πολύ ΠΑΟΚ για να μπορεί να σεβαστεί τις καφρίλες μας.. :D
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

φωτη αργοναυτη εγω τωρα αν αρχισω τα μπινελικια θα φαω καμια εβδομαδα κοκκινη καρτα ε;;
ενω ο τυπος που λεει αποτυχημενο τον προεδρο του ΠΑΟΚ που ειναι μεσα σε ολους τους στοχους τον κιτρινιζετε χαλαρα μονο ε;;
καζναφεριδες και κουκουλακιδες καταντησατε
παιξτε καλα τον ΠΑΟΚ ρε μαυροκορακες μαμω την τρελα μου
Δεν βρίζει ούτε προκαλεί.Φώτης.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

toumpiotis35 έγραψε:Ερωτηση....Να φυγει επειδη τον βριζουν λιγοι ή να μεινει επειδη τον θελουν πολλοι?
Την ερωτηση μου την κανεις πιστευοντας οτι ειναι γαντωμενος στην καρεκλα η το αντιθετο?[/quote]

Συγχωρεσε με αλλα δεν τη θεωρω απαντηση.Περισσοτερο σαν υπεκφυγη μου μοιαζει.

Και κατι ακομα που αφορα καποιους που εχουν την εντυπωση πως,επειδη δεν μιλαμε εδω μεσα,δεν ξερουμε τι γινεται..............Κανετε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ,κυριοι!

ΥΓ.Κατσαρη..........εξαιτιας σου γινονται ολα αυτα και αντε τωρα να τα μαζεψεις...........
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”