Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
- Emprostisghsoitrelamenoi
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Θα ήθελα να μάθω πόσο κοστίζουν στον ΠΑΟΚ συνολικά ,μιας και δεν είμαι καλός με τα μαθηματικά κι ας τα σπούδασα 7 χρόνια, οι μισθοί των :
1. Βρύζας.
2. Δώνης.
3. Γεωργιάδης.
4. Τουρσουνίδης.
5. Αλεξανδρίδης.
6. Καρύδας (..?)
και την διαφορά του συνόλου αυτών, με τους μισθούς των προκατόχων των θέσεων.
Ευχαριστώ !
1. Βρύζας.
2. Δώνης.
3. Γεωργιάδης.
4. Τουρσουνίδης.
5. Αλεξανδρίδης.
6. Καρύδας (..?)
και την διαφορά του συνόλου αυτών, με τους μισθούς των προκατόχων των θέσεων.
Ευχαριστώ !
Μάθε/γράψε τα ποσά και στα αθροίζω εγώ που είμαι αετόπουλο στα μαθηματικά.
Και να το ήξερες, σε τι θα οφελούσε;
Η οικονομική μας κατάσταση είναι ποιο μαύρη και απο την πίσσα.
Τώρα σε τι οφείλεται, είναι άλλο καπέλο.
Η οικονομική μας κατάσταση είναι ποιο μαύρη και απο την πίσσα.
Τώρα σε τι οφείλεται, είναι άλλο καπέλο.
Ακουω τον Ιβιτς αυτή τη στιγμή,και λ'εει ότι θα κάνει προσφυγή.Δε λέω επαγγελματίας είναι και τα λεφτά του τα θέλει,αλλά σίγουρα εκμεταλεύεται την κατάσταση με την αδειοδότηση της UEFA.Πρέπει να γίνει ό,τι είναι ανθρωπίνος δυνατό να βρεθεί λύση γιατί αλλιώς...
Φτου κακα παιδια που διωξατε τον Ζαγορακη και δεν τον αφησατε να ολοκληρωσει το θεαρεστο εργο του...
Εχθές ακούστηκε, δυστυχώς, μία λέξη που είχε να ακουστεί στην Τούμπα μία 5ετία: προσφυγή.
Το θέμα, πέρα από την οικονομική του υπόσταση, έχει και την ηθική του.
Προσωπικά, σαν οπαδός της ομάδας, θέλω να ακούσω τις τοποθετήσεις και της νυν και της τέως διοίκησης καθώς και μία σοβαρή οικονομική ανάλυση με την οποία θα συμφωνήσουν οι δύο διοικήσεις. Κατ' αντιπαράθεση. Ή αν θέλετε, μία κοινή τοποθέτηση με παρόντα ΚΑΙ τον ΑΣ.
Δεν θα καταφύγω σε κορώνες του στυλ "που πήγαν τα λεφτά Ζαγοράκη ή Βρύζα". Έτσι κι αλλιώς, όταν κάποιοι τους έφεραν στην ομάδα, δεν τους έφεραν για τα πτυχία τους, ούτε για την διοικητική τους εμπειρία.
Θέλω να μάθω που έγιναν τα λάθη, που κάναμε λάθη κι εμείς σαν οπαδοί και το κυριότερο, τι χρειάζεται να γίνει από εδώ και πέρα. Από όλους. Και από αυτούς και από εμάς.
Προσωπικά, σαν οπαδός της ομάδας, θέλω να ακούσω τις τοποθετήσεις και της νυν και της τέως διοίκησης καθώς και μία σοβαρή οικονομική ανάλυση με την οποία θα συμφωνήσουν οι δύο διοικήσεις. Κατ' αντιπαράθεση. Ή αν θέλετε, μία κοινή τοποθέτηση με παρόντα ΚΑΙ τον ΑΣ.
Δεν θα καταφύγω σε κορώνες του στυλ "που πήγαν τα λεφτά Ζαγοράκη ή Βρύζα". Έτσι κι αλλιώς, όταν κάποιοι τους έφεραν στην ομάδα, δεν τους έφεραν για τα πτυχία τους, ούτε για την διοικητική τους εμπειρία.
Θέλω να μάθω που έγιναν τα λάθη, που κάναμε λάθη κι εμείς σαν οπαδοί και το κυριότερο, τι χρειάζεται να γίνει από εδώ και πέρα. Από όλους. Και από αυτούς και από εμάς.
Οtaν εχεις 80 χαρτια εσοδα την 4ετια ( δεν τα λεω εγω ο ζαγορ τα ελεγε στις συνεντευξεις ) .. και στο τελος αυτης της 4ετιας εισαι 12 μεσα πως λεγεται αυτο?
Πως γκενεν αυτο?
Ιδεα να μην εχεις απο οικονομικα & διαχειρηση κεφαλαιων θελει πραγματικα μεγαλη προσπαθεια...
Πως γκενεν αυτο?
Ιδεα να μην εχεις απο οικονομικα & διαχειρηση κεφαλαιων θελει πραγματικα μεγαλη προσπαθεια...
σαν εξεταστικη της βουλης μοιαζει αυτο που περιγραφεις. οτι αποτελεσματα ειχαν οι οποιες εξεταστικες, θα εχει και η αναζητηση ευθυνων για την κακοδιαχειριση στον ΠΑΟΚ. αλλωστε εχει ηδη υπαρξει πορισμα απο επιτροπες, λογιστες κτλ κτλ. λευκες περιστερες, Τα εν οικω μη εν δημω, ρε θα μπουκαρει το σδοε, θα βγαλουμε μονοι μας τα ματια μας κτλ κτλ.DC έγραψε:Εχθές ακούστηκε, δυστυχώς, μία λέξη που είχε να ακουστεί στην Τούμπα μία 5ετία: προσφυγή.
εαν εχει βγει ολα αυτα τα χρονια ενα συμπερασμα αυτο ειναι οτι εαν τα λεφτα δεν ειναι δικα σου δεν τα πονας. τα σκορπας. παραδειγμα: πιστευει κανεις οτι εαν εβαζαν δικα τους λεφτα θα "επενδυαν" ποτε 2εκ οχι στον ποδοσφαιριστη κουτσια αλλα σε οποιονδηποτε ποδοσφαιριστη? ουτε μια στο δις. με την σκεψη μονο θα ειχαν αυπνιες. οταν ομως τα λεφτα ειναι ξενα.....εισαι οχι απλα large, εισαι extra large.
απο εδω και περα για να ξαναερθει η ακμη πρεπει να περασουμε ενα διαστημα παρακμης. τοσο απλα. και αυτα που σημερα ζουμε ειναι τα πρωτα σταδια της παρακμης. τα πολυ πρωτα...
- Maximus
slidar έγραψε:Οtaν εχεις 80 χαρτια εσοδα την 4ετια ( δεν τα λεω εγω ο ζαγορ τα ελεγε στις συνεντευξεις ) .. και στο τελος αυτης της 4ετιας εισαι 12 μεσα πως λεγεται αυτο?
Πως γκενεν αυτο?
Αγαπητέ μου φίλε slidar,
Σε άλλο τοπικ έγραψες αυτό:
slidar έγραψε:Μια χαρα ισχυει.ΥΓ. Κανάς νόμος για ατομική ευθύνη μελών διοίκησης πρωτοδικείου υπάρχει; ισχύει;
Απλα ξερεις με την πωληση του αντελινο ηρθαμε στα ισια μας.. περιπου.. μπορει να χρειαστει και κανα εχτραδακι..
θα δειξει..
Πως γίνεται λοιπόν να ήρθαμε στα ίσια μας με την πωληση Βιερινια (2-3 εκ.), οταν τα χρέη είναι 12?
Επειδή έχω μπερδευτει ρε γαμωτο, μπορει κανεις να μου το εξηγησει?
Πως γινεται η διοικηση πρωτοδικιου να έχει χρέη 12 μυρια και να παίρνει άδεια συμμετοχής (δηλαδή ολα ενταξει)?
Δεν ευθύνεται αυτή η διοικηση πρωτοδικιου για τα χρέη της?
Υπαρχουν χρεη τελικά?
Αν ναι, πόσα ειναι?
Ο "καυλιαρης" αφησε 12 μυρια χρέη (που θεωρουνται δικα του δηλαδη - ετσι δεν παει?) και δεν τον έχουν κυνηγησει δικαστικά? Γιατι όχι?
Μήπως είπαν ψεματα οι βρυζαιοι για τα χρέη? Γιατι να τους πιστεψω?
Χρωσταμε στους παιχτες? Τοτε πως πηραμε αδεια?
Έχουμε χρέη τελικά και πόσα ειναι μαμω το φελεκι μου?
Ξερει κανεις?
Πουθενά δεν έγραψα για απόδοση ευθυνών.kos έγραψε:σαν εξεταστικη της βουλης μοιαζει αυτο που περιγραφεις. οτι αποτελεσματα ειχαν οι οποιες εξεταστικες, θα εχει και η αναζητηση ευθυνων για την κακοδιαχειριση στον ΠΑΟΚ. αλλωστε εχει ηδη υπαρξει πορισμα απο επιτροπες, λογιστες κτλ κτλ. λευκες περιστερες, Τα εν οικω μη εν δημω, ρε θα μπουκαρει το σδοε, θα βγαλουμε μονοι μας τα ματια μας κτλ κτλ....
Με τοσους διακανονισμους εχουν μπερδευτει οι ανθρωποι...δεν ξερουν σε ποιον χρωστουν,ποσα χρωστουν και ποτε πρεπει να πληρωσουν...η αληθεια θα λαμψει μονο αν καποτε καποιος παρει την ΠΑΕ και θελησει να αποκαλυψει τα χρεη...το ταμειο της ΠΑΕ εγινε κεντρο διερχομενων...αλλος δανειζει,αλλος δανειζεται και αλλος εξυπηρετει...
- Sick Bastard
DC έγραψε:Εχθές ακούστηκε, δυστυχώς, μία λέξη που είχε να ακουστεί στην Τούμπα μία 5ετία: προσφυγή.

και ο κωλομπουρδας ρε???ειναι κανεις πληρωμενος τελικα ρε εκει μεσα ή χρωστατε και στους πεθαμενους???
και επισημα ειστε στη λιστα πλεον διπλα σε τρανταχτα ονοματα οπως τζον γουμειν...στο διαολο και μακρια μας ολοι οσοι συμμετειχατε στα εγκληματα παλιοι και νεοι...
υγ μην τολμησετε και κανετε καμια μεταγραφη...ξεχρεωστε μεχρι τελευταιο ευρω τις μ@λακιες σας και π@υλους...ανθρωπακια
και επισημα ειστε στη λιστα πλεον διπλα σε τρανταχτα ονοματα οπως τζον γουμειν...στο διαολο και μακρια μας ολοι οσοι συμμετειχατε στα εγκληματα παλιοι και νεοι...
υγ μην τολμησετε και κανετε καμια μεταγραφη...ξεχρεωστε μεχρι τελευταιο ευρω τις μ@λακιες σας και π@υλους...ανθρωπακια
Αυτό του Κολομπούρδα μου έσκασε σαν πέτρα στο κεφάλι. Πως ρε παιδιά; Από πού; Και το μαθαίνουμε τώρα;
λογικα δεν ισχυει..2 φορες ανεβασα εδω ποστ κ μου το σβησανε οι μοντς.