Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Σταματήστε να πιστεύετε την κάθε παπαρια που λέει κάποιος για να τον προσέξουν αν είναι φίλε rainmaker να ακούμε κα ζαγορα απο σενάρια εκείνος άλλο τίποτα όλα με καταγγελίες υπόγειες νεφελιμ και ελοχιμ που λέει και ο τεράστιος σκορδοοδοντιατρος......
Ο Ολυμπιακός θέλει τον Βιεϊρίνια. Η Ουντινέζει θέλει τον Βιεϊρίνια. Η Ντνιέπρ θέλει τον Βιεϊρίνια. Ο Αγιαξ θέλει τον Βιεϊρίνια. Το… αεροπλάνο για να τον βάλουμε μέσα που είναι;
Μιραλάς και 5 εκατ. ευρώ λοιπόν για τον Βιεϊρίνια. Θεμιτό. Απολύτως. Μαγαζί που πουλάει είσαι, λογικό είναι να ψάχνεις την καλύτερη τιμή. Επειδή όμως, αμάσητα δεν τρώγονται τα πάντα, πάμε και στο παρασύνθημα τώρα.
Κρατούμενο 1. Την Πέμπτη, ο Ζαγοράκης «δεν είχε καμία πρόταση» και την Παρασκευή θυμήθηκε πως έχει και μάλιστα από τον Ολυμπιακό; Κάτι δεν κολλάει ρε γαμώτο…
Κρατούμενο 2. Είναι τυχαία η… τιμολόγηση; Δηλαδή, αυτή τη στιγμή τα μόνα φράγκα που έχει ο Ζαγοράκης στα χέρια του για τον «κοντό» είναι από την Ντνιέπρ. Σύμμαχος του ο άνθρωπος που ως εκπρόσωπος του Βιεϊρίνια υπέγραψε το συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.
Δεν είναι ατζέντης του Πορτογάλου, είναι (ας πούμε) άτυπος συμβουλάτορας του κι αυτός που πριν τέσσερις μέρες πήγε στην Ουκρανία. Ο άνθρωπος το παλεύει (άλλωστε το μπαγιόκο που του ‘χουν τάξει είναι μπόλικο), αλλά ξέρει.
Η κύρα Βάσω ούτε που να το κουνήσει στην κατάστασή της κι ο Βιεϊρίνια, ούτε καν το σκέφτεται. Τόσο από την προοπτική της περιοχής (που στο διάολο είναι εκεί πάνω…) ούτε κι από τα λεφτά (με το ζόρι επτά κατοστάρικα συμβόλαιο).
Κι όντως, ο «σβούρας» πάλεψε να πείσει τον Αντελίνο (και το πάλεψε πολύ), αλλά κατάλαβε κι αυτός πως την προοπτική της Ουκρανίας, την ξεχνάμε. Γιατί λοιπόν συντηρείται το θέμα;
Κρατούμενο 3: Τι έγινε ρε παλικάρια με την Ουντινέζε; Λίγα πλέον τα λεφτά της; Κι αν αληθεύουν οι «βρώμες» της πιάτσας (αυτής ντε που έβγαλε και το «θέμα» με τον Ολυμπιακό) τα λεφτά – στο μιλητό πάντα – των Ιταλών δεν ξεπερνάνε ούτε τα 2 χαρτιά.
Για τον Άγιαξ, ας μη το συζητήσουμε καλύτερα. «Μας είπαν να σας πούμε ότι ίσως ενδιαφερθούν». Φέξε μου και γλίστρησα…
Κρατούμενο 4: Πόσα χρήματα χρειαζόμαστε μέχρι τέλος του μήνα Θοδωρή; Μήπως (λέω μήπως) είναι 5,5 εκατομμυριάκια;
Δια ταύτα; Τι εξυπηρετεί (και ποιον) η ανακίνηση «θέματος Βιεϊρίνια», τέτοια εποχή, που καιγόμαστε για ρευστό, ξέρουμε ότι πρέπει να πουλήσουμε, αλλά δεν έχουμε τις προτάσεις που περιμέναμε και στη μοναδική που θα μπορούσαμε να κάνουμε κουβέντα ο Πορτογάλος ούτε που το συζητάει;
Είπε κανείς … τελάλης;
ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://transfernews.gr/news/articles/pikos-apikos/vieirinha-olympiakos-miralas.html
Δεν πιστεύω την κάθε παπαριά. Διάβασα το κείμενο με εκνεύρισε και μου προξένησε απορίες. Μπήκα στο τοπικ όπου δραστηριοποιείται κυρίως η γυναίκα του προέδρου που έχει σχέση με εκείνο το site, και ζητώ εξηγήσεις. Δεν μπήκα στο τοπικ του Ζαγοράκη να το θίξω. Αν πιστοποιηθούν τα λεγόμενα τότε θα τα έχω πιστέψει. Μέχρι τότε αναμένω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Σάβ 18 Ιουν 2011, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: code
Λόγος: code
- paokmaniak

Καλα ρε σοβαροι ειστε?? Καθεστε και πιστευετε τετοιες γελοιοτητες?? Αυτο ειναι αρθρο επιπεδου Χρυσανθου Κλαψιδη. ΗΜΑΡΤΟΝ
Ο τσαλτιδης εχει και ενα επιπεδο,αυτος ειναι 22χρονος θαμωνας της θυρας 7.
Ρε βροχοποιε μη τσαντιζεσαι ο τυπος ειναι για γελια.

Ρε βροχοποιε μη τσαντιζεσαι ο τυπος ειναι για γελια.

-
Επικοινωνιακά παιχνιδάκια. Κράτα τα κρατούμενα:
1. Μας πρήζουν 2 μήνες τώρα ότι θα πάρουν όποτε θέλουν τον Vieirinha.
2. Κάνουν άτυπες προτάσεις, τρώνε άτυπα άκυρα, αλλά συνεχίζουν το ίδιο βιολί, και λένε ότι όποτε θέλουν τον παίρνουν.
3. Γίνεται η τυπική πρόταση, πέφτει τρελό άκυρο, τρώνε ήττα επικοινωνιακή και μούτζα στη μάπα του Τσιάρτα-Τσάρτα, και προσπαθούν να τα μπαλώσουν μέσω των ξωτικών τους.
Σε λίγο θα βγει ο Λάμπρος (όχι ο Σκόρδας, το ραδίκι) να μας πει ότι χρωστάμε 700 για τον Vitolo..
ΥΓ: Ο Κλαψίδης κάθε μέρα μετράει τα διαρκείας, και κάθε μέρα στο ίδιο νούμερο μένει. Είδε και απόειδε, άρχισε να ασχολείται με τα οικονομικά του ΠΑΟΚ. Το γραφείο τύπου του ρούλη ασχολείται με τον ΠΑΟΚ. Όλους ρε μουνιά ο ΠΑΟΚ σας ταΐζει!
1. Μας πρήζουν 2 μήνες τώρα ότι θα πάρουν όποτε θέλουν τον Vieirinha.
2. Κάνουν άτυπες προτάσεις, τρώνε άτυπα άκυρα, αλλά συνεχίζουν το ίδιο βιολί, και λένε ότι όποτε θέλουν τον παίρνουν.
3. Γίνεται η τυπική πρόταση, πέφτει τρελό άκυρο, τρώνε ήττα επικοινωνιακή και μούτζα στη μάπα του Τσιάρτα-Τσάρτα, και προσπαθούν να τα μπαλώσουν μέσω των ξωτικών τους.
Σε λίγο θα βγει ο Λάμπρος (όχι ο Σκόρδας, το ραδίκι) να μας πει ότι χρωστάμε 700 για τον Vitolo..
ΥΓ: Ο Κλαψίδης κάθε μέρα μετράει τα διαρκείας, και κάθε μέρα στο ίδιο νούμερο μένει. Είδε και απόειδε, άρχισε να ασχολείται με τα οικονομικά του ΠΑΟΚ. Το γραφείο τύπου του ρούλη ασχολείται με τον ΠΑΟΚ. Όλους ρε μουνιά ο ΠΑΟΚ σας ταΐζει!
Yannis αρχικά να πώ θενξ και σορρυ για την ελλιπή παράθεση, απλά δεν ήξερα πως να το κάνω με code.
Δεύτερον ωραία η ατάκα για το ραδίκι.
Τρίτον πράγματι δεν τον έχω παρακολουθήσει τον πίκο. Απλά θεώρησα πως απο τη στιγμή που συνεργάζονται με τη γυναίκα του προέδρου στο εν λόγω site, ε, όλο και κάποια συνεργασία θα έχουν και στη σύνταξη κειμένων, τουλάχιστον στην πληροφόρηση που δίνει ο ένας στον άλλον. Δεν είναι δα και τόσοι πολλοί εκεί μέσα.
Αν πια είναι τόσο βλάκας και γράφει αερολογίες, τόσο το καλύτερο. Αν δεν είναι όμως κάτι βρωμάει.
Δεύτερον ωραία η ατάκα για το ραδίκι.
Τρίτον πράγματι δεν τον έχω παρακολουθήσει τον πίκο. Απλά θεώρησα πως απο τη στιγμή που συνεργάζονται με τη γυναίκα του προέδρου στο εν λόγω site, ε, όλο και κάποια συνεργασία θα έχουν και στη σύνταξη κειμένων, τουλάχιστον στην πληροφόρηση που δίνει ο ένας στον άλλον. Δεν είναι δα και τόσοι πολλοί εκεί μέσα.
Αν πια είναι τόσο βλάκας και γράφει αερολογίες, τόσο το καλύτερο. Αν δεν είναι όμως κάτι βρωμάει.
-
Nαι ρε mate, όλα καλά!
Εγώ την άποψή μου για το συγκεκριμένο παπαδοsite, την έχω πει. Όχι ότι το παρακολουθώ, αλλά απ'ότι γράφεται και παρατίθεται εδώ μέσα, μόνο για χαβαλέ είναι να παίρνεις αυτά που γράφουν.
Επί προκειμένου, η προσπάθεια να καλύψουν την ήττα είναι συντονισμένη. Δες μόνο τα πρωτοσέλιδά τους, τώρα τάχα μ' δήθεν δεν έκαναν ποτέ πρόταση, αλλά εξάλλου όμως και αφού, όποτε ήθελαν δεν τον έπαιρναν τον μικρό?
Κάτσε να μπει ο γέρος να τους βάλει στη θέση τους όλους..
Εγώ την άποψή μου για το συγκεκριμένο παπαδοsite, την έχω πει. Όχι ότι το παρακολουθώ, αλλά απ'ότι γράφεται και παρατίθεται εδώ μέσα, μόνο για χαβαλέ είναι να παίρνεις αυτά που γράφουν.
Επί προκειμένου, η προσπάθεια να καλύψουν την ήττα είναι συντονισμένη. Δες μόνο τα πρωτοσέλιδά τους, τώρα τάχα μ' δήθεν δεν έκαναν ποτέ πρόταση, αλλά εξάλλου όμως και αφού, όποτε ήθελαν δεν τον έπαιρναν τον μικρό?
Κάτσε να μπει ο γέρος να τους βάλει στη θέση τους όλους..
- georgedoulk
Ευθυμο και δροσερό σαν καλοκαιρινο αερακι.
Το κειμενακι με τα κρατουμενακια του, οπως αρμόζει σε αγράμματο λιμανήσιο γαυροδημοσιογράφο της χαβούζας.
Απο την γκόμενα του παίκτου που είναι εγκυα και δεν πάει στο κρύο - εμείς τα ξερουμε αυτά γιατί ο πρόεδρας εχει ανθρώπους δικούς του στη Σαλονίκη- αλλά στο θρύλο δεν θα έλεγα και οχι- στα λεφτά θα τα βρούμε γιατί δεν δίνει και κανείς παραπάνω απο τον πρόεδρα.
Είναι και αυτές οι πιάτσες που αν τις πιστέψουμε στην περίπτωση της Ουντινέζε θα τις απορρίψουμε για τα χτεσινά; Δεν μας τα λες καλά.
Ως το Τουρκολίμανο ακούστηκε η ΦΑΠΑ
Το κειμενακι με τα κρατουμενακια του, οπως αρμόζει σε αγράμματο λιμανήσιο γαυροδημοσιογράφο της χαβούζας.
Απο την γκόμενα του παίκτου που είναι εγκυα και δεν πάει στο κρύο - εμείς τα ξερουμε αυτά γιατί ο πρόεδρας εχει ανθρώπους δικούς του στη Σαλονίκη- αλλά στο θρύλο δεν θα έλεγα και οχι- στα λεφτά θα τα βρούμε γιατί δεν δίνει και κανείς παραπάνω απο τον πρόεδρα.
Είναι και αυτές οι πιάτσες που αν τις πιστέψουμε στην περίπτωση της Ουντινέζε θα τις απορρίψουμε για τα χτεσινά; Δεν μας τα λες καλά.
Ως το Τουρκολίμανο ακούστηκε η ΦΑΠΑ

Εγώ απο τη σειρά μου θέλω να δώσω κουράγιο στους ταγαρομαγκες του λιμανιού.
Ας στειλουν sms , ας κανουν ερανο , ας πουλήσουν το Τοροσίδη και μετά με 15 μύρια να έρθουν νταηλικι να πάρουν το παικτη.
Και να μας αποστομώσουν μια και καλή....εμας τους κομπλεξικους που ψωμολυσσάμε αλλά δε θέλουμε να πουλήσουμε .
Λοιπον??????
Ας στειλουν sms , ας κανουν ερανο , ας πουλήσουν το Τοροσίδη και μετά με 15 μύρια να έρθουν νταηλικι να πάρουν το παικτη.
Και να μας αποστομώσουν μια και καλή....εμας τους κομπλεξικους που ψωμολυσσάμε αλλά δε θέλουμε να πουλήσουμε .
Λοιπον??????
Σαςταλεγακης..D.A.A.T. έγραψε:με μπογιαν μιλας???Θελει να παει στον μπαμπα του στην αιωνια πολη..
επισης οι φιλοι μας της μαλαγα θελουν να παρουν οποιον ειναι διαθεσιμος.
http://www.gazzetta.gr/article/item/202477-ste-roma-o-mpogian
Σάββατο, 18 Ιούν 2011 13:05
Τη φανέλα της Ρόμα θα φοράει από την επόμενη σεζόν ο Μπόγιαν Κρίκιτς, καθώς σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο η Μπαρτσελόνα αποδέχθηκε την πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ της ιταλικής ομάδας.
Καθοριστικό ρόλο για τη μεταγραφή φέρεται να διαδραμάτισε ο νέος τεχνικός των «τζιαλορόσι», Λουίς Ενρίκε, ο οποίος έπεισε τον Μπόγιαν να μετακομίσει στην Αιώνια Πόλη.
«Ο Μπόγιαν θα είναι ο αντικαταστάτης του Βούτσινιτς, που θα φύγει από την Τριγκόρια με προορισμό τη Γιουβέντους», αναφέρει η As, ενώ η Sport αποκαλύπτει ότι η Μπαρτσελόνα έθεσε ειδικό όρο στη συμφωνία της με τη Ρόμα για να παραχωρήσει τον Μπόγιαν.
Ο όρος αυτός προβλέπει ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να πάρει πίσω τον παίκτη αν το θελήσει καταβάλλοντας το ποσό που έδωσε η Ρόμα συν 20%, δηλαδή 12 εκατ. ευρώ.
Τσιρίλο φεύγει, Λατίνος έρχεται
20 Ιουνίου 2011
1Share
Ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν έχει «κάψες» μόνο από την ζέστη στην Ελλάδα, αλλά και από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ φέρεται να τον «καίει».
Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός πως αρχές Ιούνη του προσέφερε 250.000 για διετές συμβόλαιο και μέσα σε 15 ημέρες του δίνει τελικά 200 χιλιάρικα, αλλά και μονοετή συνεργασία;
Ο 34χρονος Ιταλός στόπερ φαίνεται να έχει κάνει τον κύκλο του στη «Τούμπα» και ήδη ο αντικαταστάτης του από χώρα της Λατινικής Αμερικής ετοιμάζει τις βαλίτσες του…
20 Ιουνίου 2011
1Share
Ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν έχει «κάψες» μόνο από την ζέστη στην Ελλάδα, αλλά και από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ φέρεται να τον «καίει».
Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός πως αρχές Ιούνη του προσέφερε 250.000 για διετές συμβόλαιο και μέσα σε 15 ημέρες του δίνει τελικά 200 χιλιάρικα, αλλά και μονοετή συνεργασία;
Ο 34χρονος Ιταλός στόπερ φαίνεται να έχει κάνει τον κύκλο του στη «Τούμπα» και ήδη ο αντικαταστάτης του από χώρα της Λατινικής Αμερικής ετοιμάζει τις βαλίτσες του…
http://transfernews.gr/news/greece/cirillo-feugei-paok.html
- Maximus
Προφανως ο γερος του Μορια, που ειναι και ευεξαπτος και τα χωνει απο δω και απο κει...theo G4 έγραψε:Ο γερος του μορια ή ο Maximous![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(εγω νευριαζω μονο αν τελειωσει το σακουλακι με το φασκομηλο και ξεχασω να παρω απο το σουπερ)