Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από city_boy »

Στην λεξη ανυπομονησια σταματησα να διαβαζω το ποστ..
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

ειχα πει οτι δε θα γραψω τιποτα οχι γιατι ειμαι υπερανω η γιατι δε με ενδιαφερει η ομαδα μου καθε αλλο,αλλα γιατι σε αυτη την συνεντευξη σιγουρα ακουσα κατι που ηξερα καλα πως θα μου πουνε αλλα και κατι που ηθελα να ακουσω απο τα επισημα χειλη της ομαδας.συμφωνω απολυτα με οσα ειπανε μη βιαστειτε να με πειτε προβατο .ηταν πολυ ξεκαθαροι δεν ειπαν οτι θα ξεπουλησουν την ομαδα ειπαν οτι βρισκομαστε σε μια πολυ δυσκολη κατασταση οικονομικα και εαν αποπδεσμευτουμε απο καποια βαρια συμβολαια και κανουμε καποια πωληση τα πραγματα θα ειναι σαφως καλυτερα.ξερουν το ποδοσφαιρο πολυ καλυτερα απο ολους μας.και σχετικα με τον τιτλο που χαθηκε δεν ειπε οτι δε με νοιαζει που δεν πηραμε τιτλο ειπε πως εγω θελω να φτασει η ομαδα να ειναι πρωταθλητρια πριν καν της απονεμηθει ο τιτλος εννοωντας κατα τη γνωμη μου σε οργανωση λειτουργια διοικηση ροστερ σε νοοτροπια και αυτο μεχρι τωρα με τα προβληματα τα οικονομικα κυριως της ομαδας δε μπορουσε να συμβει.

εμενα μου αρεσε ηταν ειλικρινεις ντομπρος συγκεκριμενος δεν κατηγορησε κανεναν παραδεχτηκε τα λαθη του δε χρυσωσε το χαπι θα μπορουσε να λαικισει πει δεν πουλαω κανεναν αμα ειστε γνησιοι παοκτσηδες ξηλωθειτε στην επομενη αυξηση μετοχικου κεφαλαιου να δειξετε ποσο αγαπατε την ομαδα.ο ζησης εδειξε οτι δεν ειναι απο αλλο κοσμο οτι καταλαβαινει το ζορι που τραβαμε ολοι μας που πολυ θα θελαμε να ειχαμε τα διαρκειας μας αλλα δε μπορουμε ουτε αυτα να πληρωσουμε οποτε λεει πως απο τη στιγμη που δεν υπαρχει επενδυτης δε μπορω να κανω καταχρηση του οπαδικου σας πνευματος(προς τιμην του) και κανω αυτο που πρεπει εξαργυρωνω την αγοραστικη αξια που εχω δωσει σε συγκεκριμενους ποδοσφαιριστες.

εγω νομιζω πως οποιος απο μας εχει εστω και ελαχιστη γνωση της αγορας και του πως αυτη κινειτε τελευταια καταλαβαινει.,....οταν εχουνε παρει φωτια τα σπιτια μας δε γινεται να μην"αρπαξει"λιγο και το διπλανο
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

Taseos έγραψε:Ανα δε σε πειραξε βρυζακο που χασαμε το πρωταθλημα να ξεκουμπιστεις
μπορω να μαθω τι σας ποτιζουν;

Γιατί η πολύ μεγάλη ομάδα του 2008 δεν πήρε κάποιον τίτλο:
«Υποθετικά δε μπορούμε να μιλάμε. Εφτασε κοντά, αλλά δε με απασχολεί κιόλας. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το πρωτάθλημα... Εγώ θέλω να το κερδίσει πριν το πάρει. Όταν θα λειτουργεί όπως πρέπει δηλαδή. Αυτή η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά είμαστε σε μία φάση υποχώρησης, δε θα μας αφήσει να μην είμαστε ανταγωνιστικοί».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vlachodeutsch την Σάβ 31 Δεκ 2011, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Ρε θα τρελαθούμε τελείως μαυτά που διαβάζουμε.
Κι από κάτω 34 ρεσπέκτ και +1926.
Το μόνο ρεσπέκτ φίλε Άκη είναι για τις ευχές και την Καλή χρονιά και φυσικά για το nickname σου που όμως εσύ πρώτος θα πρεπε να μην αντέχεις αλλό την ξεφτίλα και την ανυποληψία χωρίς αυτό.Μιλάει για Ch.L. κατι που δεν είδαμε από το 91-92 (αν θυμάμαι καλά)που υπάρχει.20 χρόνια ρε.Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας.

Φτάνει πια με τις άστοχες και άκαιρες συγκρίσεις του 2007 και του 2003.Τότε είχαμε λαό με @@ και τώρα λαό με παοκ24,ολαπαοκ,φωτογραφικές και 2000 κοριτσάκια στην 4 αντί στην διογένους και την λαμπράκη για καφέ.

Φτάνει με την καταστροφολογία που πάτε να περάσετε ότι υπάρχει,και εδώ μέσα και στην Τούμπα.Δεν θα τον χαλάσουν οι "ανυπότακτοι" τον ΠΑΟΚ μας,αλλά οι "απέξω" που τον τρυπάνε ανηλεώς.

Φτάνει με τα ευχολόγια ότι όλα θα φτιάξουν κι όλα καλά θα πάνε με υπομονή.Σιχάθηκα υπομονή κι εγώ κι ο πατέρας μου και κανα εκατομμύριο ΠΑΟΚτσήδες ακόμα.

Φτάνει με την τυφλή εμπιστοσύνη.Παλιμπαιδίζετε οικτρά.

Φτάνει με την τρελή και απίστευτη αισιοδοξία σας και τα δακρύβρεχτα πόστ στήριξης .ΔΕΝ πάνε όλα καλά,το πρόσημο τείνει να γίνει αρνητικό.

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ.Θέλει μυαλό για να το δούμε?
Οι ίδιοι το παραδέχτηκαν.Εμείς γιατί όχι ?
Με το στανιό δηλαδή να αποδείξουμε το αντίθετο ??

Τόσο τύφλωμα,παρωπίδα και ζαχαρωτό που έχετε φάει από τα ΑΡΔάκια ,αρνείστε και οι ίδιοι να σχηματίσετε άποψη για το τι γίνεται.
Δεν βλέπετε ότι μας έκοψαν τα @@ και μιλιά δεν βγάζουμε για τα τεκτενόμενα?
Η αποχαύνωση του λαού μας,του πιο σκληροπυρινικού λαού παγκοσμίως,είναι σε πλήρη ανάπτυξη.

Και για να σας προλάβω,δεν μιλάω ούτε για εκθρόνιση,ούτε για κατακεραύνωση θεσμών και μη,ούτε για σούτια και για καταλήψεις.
Να βρούμε την χαμένη αξιοπρέπεια,τα χαμένα @@ μας.

Είναι δυνατόν η κριτική να μετονομάζεται και να μετουσιώνεται ετσιθελικά σε "κακό στον ΠΑΟΚ"?
Η κριτική ρε φτιάχνει τα πράγματα κι όχι η τυφλή εμπιστοσύνη.
Το δεύτερο σε βουρκώνει και σε βυθίζει στην ναφθαλίνη και στην χειμερία νάρκη και το πρώτο σε βάζει σε γερά θεμέλια ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ.Αυτό το γ@μημένο "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" δηλαδή.
Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όμως αδέρφια, δεν σημαίνει ΟΛΟΙ ΤΥΦΛΟΙ.

Δεν είναι ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ όλα καλά ,ούτε όλα πάντα άσχημα. Είτε είσαι παιδί για να το πιστεύεις αυτό ,είτε έγκλειστος σε σωφρονιστικό ίδρυμα.
Τι απ'τα δύο είμαστε ρε αλάνια ?

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Κύριοι του εαυτού μας και του σωματείου μας,
Κιμπάρηδες,
Ανένταχτοι,
Ανυπότακτοι,
Αλάνια και αρχιδάτοι.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ(πάνω από όλα) ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

vlachodeutsch έγραψε:
Taseos έγραψε:Ανα δε σε πειραξε βρυζακο που χασαμε το πρωταθλημα να ξεκουμπιστεις

«Υποθετικά δε μπορούμε να μιλάμε. Εφτασε κοντά, αλλά δε με απασχολεί κιόλας. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το πρωτάθλημα... Εγώ θέλω να το κερδίσει πριν το πάρει. Όταν θα λειτουργεί όπως πρέπει δηλαδή. Αυτή η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά είμαστε σε μία φάση υποχώρησης, δε θα μας αφήσει να μην είμαστε ανταγωνιστικοί».
Δηλαδή δεν τους χάλασε που δεν πήραν το πρωτάθλημα αλλά άμα ερχόταν θα λέγαμε όχι βάζελε εσύ το αξίζεις επειδή εμείς δεν λειτουργούμε σωστά!Ο λαός αν θυμάσαι τότε όπου κυκλοφορούσε κίτρινο είχε εξαφανιστεί στις τρύπες τους για 1 μήνα,η διοίκηση μου που πήγε σαν γουρούνι στο σακί και έφαγε τσαμπουκά τι έκανε μετά?
Ο λαός εξηγήθηκε ΠΑΟΚτσηδικα εκείνη την περίοδο και η ΠΑΕ έγραφε για τον σπάθα που έφτασε σε σημείο να ξαναέρθει στην πόλη μας και δεν άνοιξε ρουθούνι...πάλι από τον λαό περιμένετε?πάλι αυτά τα πρεζάκια να βγάλουν το φίδι από την τρύπα?
vlachodeutsch

bob έγραψε:
vlachodeutsch έγραψε:

Δηλαδή δεν τους χάλασε που δεν πήραν το πρωτάθλημα αλλά άμα ερχόταν θα λέγαμε όχι βάζελε εσύ το αξίζεις επειδή εμείς δεν λειτουργούμε σωστά!Ο λαός αν θυμάσαι τότε όπου κυκλοφορούσε κίτρινο είχε εξαφανιστεί στις τρύπες τους για 1 μήνα,η διοίκηση μου που πήγε σαν γουρούνι στο σακί και έφαγε τσαμπουκά τι έκανε μετά?
Ο λαός εξηγήθηκε ΠΑΟΚτσηδικα εκείνη την περίοδο και η ΠΑΕ έγραφε για τον σπάθα που έφτασε σε σημείο να ξαναέρθει στην πόλη μας και δεν άνοιξε ρουθούνι...πάλι από τον λαό περιμένετε?πάλι αυτά τα πρεζάκια να βγάλουν το φίδι από την τρύπα?
οχι δεν θυμαμε τα σκουλικια στην τρυπα τους
γιατι πολυ απλα δεν ξερω κανεναν αρειανο
οσοι δεν θελανε να παει η ομαδα σαν γουρουνι σε σφαγη ας μας πουν πως να πηγαιναμε
πουστικα οπως ολοι οι αλλοι?
η θα εισαι καθαρος η θα εισαι "προστατευμενος"
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

όταν λες πούστικα τι εννοείς φίλε μου?την προστασία εσύ την λες πουστιά?και αν δεν ξέρεις μην λες ότι να ναι!
εγώ αν είχα 30.000 κόσμο από πίσω και ήμουν ηγέτης τον σπάθα,τον αρχιμπάτσο,τα σκουλήκια όλους μαζί στο καστελόριζο θα τους έστελνα να φυλάνε σκοπιά!
kostas69

Δημοσίευση από kostas69 »

bob έγραψε:όταν λες πούστικα τι εννοείς φίλε μου?την προστασία εσύ την λες πουστιά?και αν δεν ξέρεις μην λες ότι να ναι!
εγώ αν είχα 30.000 κόσμο από πίσω και ήμουν ηγέτης τον σπάθα,τον αρχιμπάτσο,τα σκουλήκια όλους μαζί στο καστελόριζο θα τους έστελνα να φυλάνε σκοπιά!

εσύ φιλε μου ούτε 30 000 κόσμο έχεις από πίσω σου ούτε ηγέτης είσαι δούλεψε πρώτα αυτά τα 2 και μετά δείξε μας τι μπορείς να κανεις
φτάνει πια με την θεωρία με τα θα δουλειά δεν γίνετε
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

εσύ τώρα κατάλαβες σε ποια θέση εννοούσα ότι είμαι ή απλά μπήκες να πεις την παπαριά σου?αν είσαι όντως ηγέτης δείχνεις στον κόσμο την επανάσταση σου και ο κόσμος στηρίζει και μέχρι και το κεφάλι του θα κόψει για να σε δικαιώσει...με χαμηλά την μπάλα το παιδί της μπάτσας καταντάς χωρίς στόχους και όνειρα!
kostas69

Δημοσίευση από kostas69 »

μα αυτό ακριβώς κάνει ο περισσότερος κόσμος για αυτήν την διοίκηση
άσχετα αν μερικοί εδώ και 2 χρονια περίπου έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι είναι εντελώς ανίκανοι
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

όταν λες ότι αυτό κάνει τι εννοείς?ότι δίνει συνέχεια λεφτά?ασ'το αδερφέ μπορεί και εγώ να μην τα γράφω κατανοητά και για αυτό να μην καταλαβαίνεις αυτά που λέω...καλή χρονιά!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Ρε θα τρελαθούμε τελείως μαυτά που διαβάζουμε.
Κι από κάτω 34 ρεσπέκτ και +1926.
Το μόνο ρεσπέκτ φίλε Άκη είναι για τις ευχές και την Καλή χρονιά και φυσικά για το nickname σου που όμως εσύ πρώτος θα πρεπε να μην αντέχεις αλλό την ξεφτίλα και την ανυποληψία χωρίς αυτό.Μιλάει για Ch.L. κατι που δεν είδαμε από το 91-92 (αν θυμάμαι καλά)που υπάρχει.20 χρόνια ρε.Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας.

Φτάνει πια με τις άστοχες και άκαιρες συγκρίσεις του 2007 και του 2003.Τότε είχαμε λαό με @@ και τώρα λαό με παοκ24,ολαπαοκ,φωτογραφικές και 2000 κοριτσάκια στην 4 αντί στην διογένους και την λαμπράκη για καφέ.

Φτάνει με την καταστροφολογία που πάτε να περάσετε ότι υπάρχει,και εδώ μέσα και στην Τούμπα.Δεν θα τον χαλάσουν οι "ανυπότακτοι" τον ΠΑΟΚ μας,αλλά οι "απέξω" που τον τρυπάνε ανηλεώς.

Φτάνει με τα ευχολόγια ότι όλα θα φτιάξουν κι όλα καλά θα πάνε με υπομονή.Σιχάθηκα υπομονή κι εγώ κι ο πατέρας μου και κανα εκατομμύριο ΠΑΟΚτσήδες ακόμα.

Φτάνει με την τυφλή εμπιστοσύνη.Παλιμπαιδίζετε οικτρά.

Φτάνει με την τρελή και απίστευτη αισιοδοξία σας και τα δακρύβρεχτα πόστ στήριξης .ΔΕΝ πάνε όλα καλά,το πρόσημο τείνει να γίνει αρνητικό.

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ.Θέλει μυαλό για να το δούμε?
Οι ίδιοι το παραδέχτηκαν.Εμείς γιατί όχι ?
Με το στανιό δηλαδή να αποδείξουμε το αντίθετο ??

Τόσο τύφλωμα,παρωπίδα και ζαχαρωτό που έχετε φάει από τα ΑΡΔάκια ,αρνείστε και οι ίδιοι να σχηματίσετε άποψη για το τι γίνεται.
Δεν βλέπετε ότι μας έκοψαν τα @@ και μιλιά δεν βγάζουμε για τα τεκτενόμενα?
Η αποχαύνωση του λαού μας,του πιο σκληροπυρινικού λαού παγκοσμίως,είναι σε πλήρη ανάπτυξη.

Και για να σας προλάβω,δεν μιλάω ούτε για εκθρόνιση,ούτε για κατακεραύνωση θεσμών και μη,ούτε για σούτια και για καταλήψεις.
Να βρούμε την χαμένη αξιοπρέπεια,τα χαμένα @@ μας.

Είναι δυνατόν η κριτική να μετονομάζεται και να μετουσιώνεται ετσιθελικά σε "κακό στον ΠΑΟΚ"?
Η κριτική ρε φτιάχνει τα πράγματα κι όχι η τυφλή εμπιστοσύνη.
Το δεύτερο σε βουρκώνει και σε βυθίζει στην ναφθαλίνη και στην χειμερία νάρκη και το πρώτο σε βάζει σε γερά θεμέλια ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ.Αυτό το γ@μημένο "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" δηλαδή.
Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όμως αδέρφια, δεν σημαίνει ΟΛΟΙ ΤΥΦΛΟΙ.

Δεν είναι ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ όλα καλά ,ούτε όλα πάντα άσχημα. Είτε είσαι παιδί για να το πιστεύεις αυτό ,είτε έγκλειστος σε σωφρονιστικό ίδρυμα.
Τι απ'τα δύο είμαστε ρε αλάνια ?

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Κύριοι του εαυτού μας και του σωματείου μας,
Κιμπάρηδες,
Ανένταχτοι,
Ανυπότακτοι,
Αλάνια και αρχιδάτοι.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ(πάνω από όλα) ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.
Τωρα εδω βαζουμε +1926 εκατομυρια.
Αρχιζω να πιστευω το φορουμ πρεπει να γινει επωνυμο, με καποιες στοιχειωδης ενδειξης χιλιομετρων που εκανε ο καθενας για την ομαδα,εκδρομες, και μιας στοιχειδης ηληκιας. Ο καθενας γραφει οτι νομιζει ειναι ο ΠΑΟΚ εδωπερα και αντε βγαλε ακρη.

Μας επρηξαν τα @@ ορισμενοι για τα προστιματα και τελικα ξερετε ποσα ηταν???
900 000 σε 5 χρονια!!!
Κεκλεισμενων?
Θα με πειτε για το που μας τιμωρησε η ΕΠΟ για τους τσαμπουκαδες τον μπ@τσων στο βολο επειδη ενοχλησε η μη πληρωμη διοδιων?

Ποσα κεκλεισμενων παιξαμε τα τελευταια χρονια?Ποσα θα βγει να με πει καποιος απο τοου 200 αγωνες , ποσους παιξαμε κεκλιεσμενων?

Ολα σας φταινε η διοικηση οχι.

Ε σιγα.

Αλλοι εγραφαν δεν ειναι σωστος τροπος η ρυθμιση χρεων τα συλλαλητηρια.
Ε οχι δεν ειναι. Θελει ακραια συλλαλητηρια.
ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΝΤΟΥ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΜΟΥΝ@ΠΑΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.

Αυτη η ομαδα βασιζεται σε αξιες και τρελες, που κτισαμε ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ.
Το γηπεδο κτιστικε επειδη κωνσταντινουπολητες νταηδες φυλαγαν τον κοσμο απο τα σκουληκια που δεν γουσταραν να γινει αλλη ομαδα.
Ο ΠΑΟΚ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΠΗΡΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ. Ο καθε τρελος γουσταρει το τρελοκομειο και το υπερμετρο παθος και ΓΙΑ ΑΥΤΟ γινεται ΠΑΟΚ. Και ετσι αυξανομαστε.

Πατε καλα?

Θα ζουμε μια ζωη με το σσσσ θα δυσαρεστησουμε τη διοικηση?

Εγω θελω εναν σαν τον Γκαρσια ΠΡΟΕΔΡΟ, να πουλαει ΤΡΕΛΑ.
Να τους γραφει ΟΛΟΥΣ στα @@ του και να κανει την εντολη που του δινει ο ΛΑΟΣ με αυτον να το θελει περισσοτερο απο ολους ΓΙΑΤΙ καταλαμβαινει πως νοιωθουν.

ΣΣσ και μα μου, και ο Ζαγορακης μας πηρε και μας εκανε.
Ο ΛΑΟΣ εψαχνε καποιον να τον εχει μπροστα σαν ηγετη κοινης αποδοχης για να τον στηριξει και να κανει την ομαδα μεγαλη...
ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Και καταληξαμε να πουμε του ζαγορακη. Αυτο δε σημαινει οτι δε θα τον κρινουμε.

Γιατι αμα δειτε καμια κερκιδα. Δε σας λεω του 80, και του 90 , αλλα και του 2001, 2003 και καμια σημερινη, τοτε θα καταλαβετε ποσο φλωρεψαμε.

Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μοδα.
Οποιος γουσταρει χαλαρα, σπιτι, ειδικα στη θυρα 4 αλλα και σε ολο το γηπεδο ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ σε ολοκληρη τη θυρα 4 και αρχισε να εφαρμοζεται το ξεσκαρταρισμα.

ΤΟ ΠΑΟΚΙΖΕΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ, ΤΟ ΠΑΟΚΙΖΕΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

Τελσπαντων. Χρονιαρες μερες ειναι. Ευχομαι σε ολους ανεξαιρετως χρονια πολλα , ευτυχισμενα , με τον ΠΑΟΚ μας ψηλα, και ο θεος να σας φωτισει. Και σας, και μενα μαζι, να τα βρουμε να ενωθουμε οσο ποτε, αλλα σαν παλια.OLD SCHOOL ΠΑΟΚ NAOYM οπως θα λεγε και ο αημνηστος ναουμ.

Αντε και η νεα χρονια να μας στειλει στους ομιλους του τσ.λ, δεν ξερω πως, να μας στειλει.

Και να με δωσει ενα απο τα δυο ονειρα που εχω με αυτη την ομαδα μεχρι το καλοκαιρι.

Αντε γεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Σάβ 31 Δεκ 2011, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vlachodeutsch

abg12d34 έγραψε:
μοικανε γκικα και οποιοι αλλοι ταχα μου κανετε τα κουμαντα εδω μεσα τελικα ρε χαιβανια ποιος ξεφτυλιζει ποιον ρε

δηλ τωρα αν βρισω κανα νιμου καμιας μανας του θα με κοψετε και θα στειλετε και πμ να ειμαι ποιο προσεκτικος και να μην χαλαω το φορουμ
στο τελος μονοι σας θα μεινετε και κατι τυποι σαν και αυτον και σαν τον ....μπομπ που ακομη δεν μας εχει πει γιατι κραζει ποιον και τι επρεπε να γινει για να πει μπραβο....θα κρατανε το παοκμανια ψιλα και θα εκφραζουν την πλειοψιφεια του λαου του ΠΑΟΚ
πριν τα γραψεις αυτα πρεπει να αναφερεις χιλιομετρα και ηλικια συμφωνα με καποιους εδω μεσα
γιατι ειναι μεγαλη μαγκια να εισαι ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονικη και να θεωρεις οπαδικο σου αντιπαλο τα αρειανα
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

H προεδρική φρουρά μίλησε... :lol:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

vlachodeutsch έγραψε: πριν τα γραψεις αυτα πρεπει να αναφερεις χιλιομετρα και ηλικια συμφωνα με καποιους εδω μεσα
γιατι ειναι μεγαλη μαγκια να εισαι ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονικη και να θεωρεις οπαδικο σου αντιπαλο τα αρειανα
γιατι ενας 12 χρονων που δεν βγηκε απο το αυγο του, εδωμεσα εχει το ιδιο βαρος λογου με εναν που ειναι 25,30,40,50 χρονων και εφαγε τα χιλιομετρα με το κουταλι και εχει δωσει μαχες και μαχες.
Οπως και ενας που παει στην 6 σε καθε ντερμπι οχι λογο αποστασης αλλα λογο του οτι βαριεται, γραφει εδωμεσα και παλι εχει το ιδιο βαρος λογου. Και παει λεγοντας αυτο.
Και δεν ξερω αν εσυ θεωρεις οπαδικο αντιπαλο τα σκουληκια, εγω δεν εχω βρει ακομα αξιο οπαδικο αντιπαλο. Ουτε στην Ελλαδα, ουτε στην Τουρκια που μας βγαζαν οπλα, ουτε στο Αμστερνταμ, ουτε ΑΚΟΜΑ και στη ΝΑΠΟΛΗ ΤΟΥ 88, με την εγκληματικοτητα στα υψη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”