Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Odi »

barlow δες στο topic http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=15&t=5889 την συζήτηση μου με τον sick.Θεωρείς τα γραφόμενα του σωστά;Τον τρόπο τον απαντήσεων του;

Δεν απευθύνομαι μόνο σε εσένα φυσικά.Εδώ μέσα είμαστε μια μικρή κοινωνία με όλες τις παθογένειες αυτής.Δεν μπορεί με το παραμικρό να έχουμε ειρωνείες και να προσπαθουμε να αποδείξουμε (όπως είπε ο rain) οτι δεν είμαστε ελέφαντες.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Από χθες που έγινε το συμβάν ήθελα να γράψω όμως με φρέναρε αυτό:
rainmaker έγραψε: Νομιζω αποχωρησε οικειθελως παντως με το τελευταιο του ποστ το οποιο διεγραφη λογω υβρεων.
Λέω ποιος ξέρει τι θα έσουρε ο σικ και πού να μπλέκεις τώρα, παρόλο που εν μέρει είχε δίκιο να εκραγεί όχι όμως με μπινελίκι.

Και ξαφνικά σήμερα μετά το ποστ-διαθήκη του σικ η προηγούμενη παράθεση μετατρέπεται σ'αυτό:
rainmaker έγραψε:
Τα ποστ σβήστηκαν για ειρωνίες και κατι-σαν-μπινελίκια.
Άρα φεύγει από το παιχνίδι το όποιο φρενάρισμα μου λόγω των υποτιθέμενων μπινελικιών που νόμιζα ότι έριξε ο σικ και μπορώ να εκφράσω τη σκέψη μου ελεύθερα.

Καταρχάς η όλη "κόντρα" που κατέληξε σε αποχώρηση του σικ ξεκίνησε (διορθώστε με αν κάτι δεν κατάλαβα) από μια διαφωνία του επί των λεγομένων του ρέιν.
Το μεμπτό της διαφωνίας από την πλευρά του σικ ποιο ακριβώς ήταν?
Το ότι διαφώνησε?
Το ότι έγραψε "Ε ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα"?
Το ότι δεν κατάλαβε τι ήθελε να γράψει ο ρέιν (προσωπικά κι εγώ διαβάζοντας τις κουβέντες του το ίδιο με σικ και μπάρλοου κατάλαβα και μετά διάβασα τις διευκρινήσεις)?

Και πάμε στα της σύγκλησης των μοντ και στην αποχώρηση του σικ.
Προσωπικά δεν το βρίσκω ακραίο αυτό που έκανε ο σικ.
Είδε το μπαν να έρχεται (δεχόμενος την απειλή για το τι θα αποφασιστεί για την περίπτωσή του) και έπραξε αναλόγως.
Για κάποιους δεν είναι ενδεδειγμένη λύση αυτό που έκανε (να ειρωνευτεί και να αποχωρήσει), άλλοι στη θέση του απλά θα επέλεγαν να δεχτούν την απόφαση των μοντ και να μην ξαναγράψουν, άλλοι θα μανούριαζαν μπας και βρουν καμία λύση με το μπλα μπλα, άλλοι θα καλόπιαναν κανέναν άλλο μοντ για να τους χαριστεί, άλλοι θα τα παίρναν στο κρανίο και θα άρχιζαν τα πουστλούκια και άλλοι θα την έψαχναν αλλιώς τη δουλειά για εξηγήσεις με καφεδάκι σε τετ α τετ.
Ε ο σικ επέλεξε τον δικό του τρόπο να πει αντίο.
Ένα αντίο όμως το οποίο προκλήθηκε για να το πει και δεν έφαγε ξαφνικά μια φλασιά να ρίξει τις ειρωνίες του και να σηκωθεί να φύγει.
Και σιγά ρε μάγκες πια με τις ειρωνίες.
Ελάχιστοι με πάνω από 500 ποστ στο φόρουμ δεν έχουν ειρωνευτεί ποτέ.
Τι να κάνουμε?
Η καθημερινότητα όλων είναι σκατά, τα νεύρα ακόμα πιο σκατά, μην κοιτάτε να περάσετε την ιδανική κοινωνία μέσω του φόρουμ.
Και δεν γίνεται αυτό με τίποτα αλλά και αδικείτε κόσμο στην προσπάθειά σας.
Αυτά πάνω κάτω.
Σικ αν κοζάρεις, γύρνα πίσω ρε μπαγάσα να λυθεί τσακ μπαμ το θέμα.

Υ.Γ. Τώρα μου βγήκε κι άλλο καλαμπούρι για τον Ρομάν αλλά δεν το λέω γιατί ήδη του έκανα ένα εχθές (το οποίο προς τιμήν του το δέχτηκε) και δε λέει 2 σε 2 μέρες. :lol:

Υ.Γ.2 Odi δεν υπάρχει συζήτησή σου με τον σικ στο λινκ που έβαλες. Εμένα με πετάει στην αρχή της σελίδας. Αλλά και πάλι αν σου έκανε κάτι εκείνη τη μέρα, ας του έριχνες μπαν. Δε χρειαζόταν να απειληθεί ότι θα συνεδριάσει η μοντ-τιμ για να φάει σουτ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Η συζήτηση είναι στις σελίδες 165-166.Δεν είναι το ban η λύση,το ζήτημα είναι να συνεννοούμαστε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

odi
αν προσεξεις λιγακι θα δεις οτι και στις δυο περιπτωσεις ο σικ χαλιεται για το ιδιο πραγμα.μια φημη αναποδεικτη που αναπαραγεται δηλαδη.και ναι μεν ωραιοτατα και πολυ ευγενικα εξηγεις οτι αυτο που λες βασιζεται στις βρωμες που κυκλοφορησαν εκεινες τις ημερες και οχι σε στοιχεια απλα ο σικ παει να ληξει την κουβεντα με το γνωστο παρεξηγισιμο υφος του.εγω το ξαναλεω για εμενα το υφος του δεν ειναι παρεξηγισιμο.αντιλαμβανομαι ακριβως πως το λεει.παρ'οτι δεν τον ξερω ειναι σαν να το βλεπω.αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν μπορει να σπαει και νευρα σε μερικους αυτο το στυλ.
απλα ο σικ εχει υπερβολικες απαιτησεις κατα τη γνωμη μου.παιρνει πολυ στα σοβαρα καποια πραγματα.παντως το λεω συμφωνω με την αντιδραση του και στις δυο περιπτωσεις.στην δικη σου διαμαχη σε αρχικο επιπεδο και μεχρι να εξηγησεις και στου ρειν μεχρι τελους εξαιρωντας φυσικα τα ουστ και τις λοιπες παπαριες.
απλα οκ το δεχομαι το στυλ σε ορισμενους σπαει νευρα.αυτος δεν ειναι λογος για ανοιχτη συσκεψη περι οριστικης διαγραφης.αν ηταν κανενας γαυρος κανενα σκουλικι που τρολαρε μαεστρικα δλδ τι θα τον καναμε θα τον λιθοβολουσαμε?εδω δεν υπηρξε τετοια ακραια αντιδραση οταν ο αλλος πηγε να κανει ενα ολοκληρο τοπικ ,παραρτημα του κομματος του.κοντευε να ταυτιστει ολοκληρο το φορουμ με συγκεκριμενο κομμα.
υγ.νομιζω οτι ειδικα εδω ως οπαδικο σαιτ (αν θελουμε να ειμαστε οπαδικο σαιτ) οφειλουμε αναποδεικτες πληροφοριες να μην τις αναφερουμε αν δεν γινεται αυτο σε πλαισια χαβαλε.εντεινεται η εσωστρεφεια.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

barlow αυτά που λες τα καταλαβαίνω απόλυτα και ειδικά το σημείο που αναφέρεις τον τρόπο των απαντήσεων του sick ,ο οποίος είναι παρεξηγήσιμος.Για εσένα δεν είναι και το σέβομαι.Εγώ όμως εξηγώντας επί πόσες ώρες τα αυτονότητα, λαμβάνοντας απαντήσεις του τύπου

"Βρε, καταλαβα σου λέω, τι είμαστε, παιδιά είμαστε τώρα;
Κατάλαβα απολύτως. ;) "

δεν μπορώ να δέχομαι ο sick και ο κάθε sick να παρερμηνεύει τα λεγόμενα μου.Δεν με ενδιαφέρει αν συμφωνεί ή διαφωνεί,αυτό είναι δικαίωμα του.Αυτό που με ενοχλεί είναι η παντελής αδυναμία και αδιαφορία του να καταλάβει την άποψη του συνομιλητή και να απαντά με Post του στυλ "Ε εντάξει τώρα,λέγε οτι θες εσύ,εγώ ξέρω τί εννοείς"

Τέλος πάντων για εμένα δεν είναι σωστός ο τρόπος του.Όπως είπε και ο Kranatos,η καθημερινότητα είναι δύσκολη και τα νεύρα τσίτα,αλλά δεν υπάρχει λόγος για ανούσιες προκλήσεις.Άποψη μου με όλο τον σεβασμό.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

σεβαστο και εν μερει εχεις δικιο.ειναι λογος διαγραφης?
δεν ξερω πως σου ακουστηκε ρε συ.εμενα μου στυπησε πολυ ασχημα.και ναι μεν αν το σκεφτεσαι καλυτερο ειναι να το πεις ευθεως οπως εκανε ο ρειν αλλα και παλι τρελη υπερβολη.
μπορει συχνα πυκνα να τρωγομαστε εδω μεσα αλλα τα ορια πραγματικα ελαχιστες φορες ξεπεραστηκαν και παλι τετοιες αντιδρασεις δεν ειχαμε.εκτος και αν δεν το πηρα εγω χαμπαρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 10 Σεπ 2014, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kranatos

Ρε Odi πραγματικά τι σε πείραξε στη στάση του σικ στις σελίδες που μου λες?
Υπέπεσες σε ένα λεκτικό ατόπημα και έτυχε να είναι αυτός που το εντόπισε.
Το να εκνευριστείς επειδή το εντόπισε, ΟΚ να το δεχτώ, είναι κατανοητό.
Σ'αυτό που λες για συμπεριφορά ήταν μια σύγκρουση απόψεων.
Και το "Κατάλαβα απολύτως" εγώ το βλέπω σαν μια τελευταία ατάκα για να κλείσει η κουβέντα.
Τζάμπα θέμα έγινε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Υπάρχουν άπειροι τρόποι να κρατηθεί ενα φορουμ κόσμιο.

Ο μονος λάθος τροπος είναι αυτο του δεσμοφυλακα και δικαστή μαζί.

Φιλικα πάντα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Kranatos έγραψε:Ρε Odi πραγματικά τι σε πείραξε στη στάση του σικ στις σελίδες που μου λες?
Υπέπεσες σε ένα λεκτικό ατόπημα και έτυχε να είναι αυτός που το εντόπισε.
Το να εκνευριστείς επειδή το εντόπισε, ΟΚ να το δεχτώ, είναι κατανοητό.
Σ'αυτό που λες για συμπεριφορά ήταν μια σύγκρουση απόψεων.
Και το "Κατάλαβα απολύτως" εγώ το βλέπω σαν μια τελευταία ατάκα για να κλείσει η κουβέντα.
Τζάμπα θέμα έγινε.
Πρώτη απάντηση sick:

link please που να λέει ο Βούκιτς ''θέλω 600 χιλιάρικα'' γιατί δεν το θυμάμαι αυτό.

Δεύτερη απάντηση sick:

Άρα δηλαδή και σόρρυ κιόλας, δεν ξέρεις τίποτα για το ποσό των 600 χιλιάδων που αναφέρεις, αν ισχύει ή όχι.

Τρίτη απάντηση sick:

Δηλαδή το
"Α ρε Βούκιτς ήθελες 600 χιλιάρικα"
είναι εκ παραδρομής.
Δεν ξέρεις αν ισχύει ή όχι, αλλά το αναφέρεις έτσι κι αλλιώς.
Κατάλαβα.

Τέταρτη απάντηση sick:

Βρε, καταλαβα σου λέω, τι είμαστε, παιδιά είμαστε τώρα;
Κατάλαβα απολύτως. ;)

Πέμπτη απάντηση sick:

Δεν σε ενδιαφέρουν τι γράφουν και καλά κάνεις, αλλά επικαλείσαι το ποσό που έγραψαν

"Α ρε Βούκιτς που ήθελες 600"

κι αποφασίζεις να αγνοήσεις μια πλευρά των ΑΡΔ που λέει στο ρεπορτάζ της όπως αναφέρεται παραπάνω ότι δεν είναι οικονομικό το ζήτημα.

Γιατί άλλο είναι να παίρνει Χ και να ζητάει Χ+2 κι άλλο Χχ2 έχει τεράστια διαφορά το πρόσημο.

5 ώρες,5 απαντήσεις,5 φορές το ίδιο πράγμα.Εσύ αυτό πώς το βλέπεις kranatos?Το βλέπεις σαν προσπάθεια να γίνει διάλογος ή το βλέπεις σαν "γράφε οτι θέλεις,εγώ επιμένω";Είναι δυνατόν;
Kranatos

Ρε συ Odi, παράλληλα με την επιμονή του σικ να σου δείξει ότι κάνεις λάθος, υπάρχει και η δική σου επιμονή να αποδείξεις ότι δεν κάνεις λάθος.
Κουβέντα γίνεται στην οποία υπάρχει διαφωνία.
Όσο "γράφε οτι θέλεις,εγώ επιμένω" είναι του σικ, άλλο τόσο "γράφε οτι θέλεις,εγώ επιμένω" είναι και το δικό σου από την άλλη πλευρά και άλλο τόσο "γράφε οτι θέλεις,εγώ επιμένω" είναι η άποψη του καθενός μας σε μία λεκτική αντιπαράθεση μέχρι να εμφανιστούν ακράδαντα στοιχεία στη μέση και ένας από τους 2 να υποχωρήσει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Με την διαφορά οτι εγώ προσπαθώ να εξηγήσω κάτι που έγραψα ο ίδιος (άρα εγώ ξέρω τί εννοούσα και γιατί το έγραψα) και ο sick προσπαθεί να εξηγήσει το πώς εγώ εννοούσα κάτι άλλο όταν έγραφα το post,αρνούμενος να δει το τί λέω.Μιλάμε για παράνοια,δεν υπάρχει καν λογική.
Kranatos

Όχι δεν είναι παράνοια.
Εκτός από τον συντάκτη ενός κειμένου και την οπτική του, σχεδόν ίσο (ίσως και μεγαλύτερο) ρόλο παίζει και η οπτική του αναγνώστη.
Με άλλα λόγια πρέπει να σε προβληματίζει περισσότερο το τι έδωσες στον σικ να καταλάβει μέσα από το κείμενό σου και όχι το γιατί προβληματίστηκε.
Γιατί καλώς ή κακώς ο γραπτός λόγος παρερμηνεύεται πανεύκολα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ακόμη και να ισχύει αυτο το ξεκαθάρισμα με την πρώτη μου απάντηση.Βασικα το είχα ξεκαθαρίσει και στην προηγούμενη σελίδα πριν την συνομιλία με τον sick.Σιγουρα πάντως δεν χρειαζόταν 5 ώρες να γράφω τα ίδια.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Διαβάζοντας (κάπως ετεροχρονισμένα) τα δύο αρχικά ποστ των rainmaker και odi, κατάλαβα ακριβώς το ίδιο που κατάλαβε και ο sick. Παρεξηγήσεις υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, άλλος προσπαθεί να τις λύσει με διάλογο και άλλος με σιωπή᾿ δεν ξέρω αν υπάρχει σωστός τρόπος.
Το μόνο λάθος είναι να στερήσουμε από ένα (οποιοδήποτε) ΠΑΟΚτσάκι το δικαίωμα να γράφει την άποψή του σε ένα ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Δηλαδή, ακόμα και να εκφράστηκε λάθος ο Rain, τον οποίο ξέρετε τόσα χρόνια εδώ μέσα, και εσείς καταλάβατε άλλο από αυτό που πραγματικά εννοούσε, το μυαλό σας, ρε παιδιά, δεν θα πήγαινε ότι ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ να μην εξέφρασε σωστά αυτό που ήθελε να πει; Θα αρχίζατε τα πως, τι και γιατί και τις ειρωνείες;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Sick δεν εκφράζεται κόσμια. Υπάρχει μία, ας πούμε, προφόρτιση! Φυσικά και έχει αποδείξει και το δέχομαι ΑΠΟΛΥΤΑ ότι είναι γνήσιο Παοκτσάκι, όμως είναι επιπόλαιος, βιαστικός και αυθόρμητος πέραν του δέοντος.

Εμένα, για να πω την αλήθεια, με έχει κουράσει το να είμαι στην τσίτα στα ποστ του Sick. Ναι, θέλω να γράφει την άποψή του, όσο αιρετική και να είναι αυτή, όμως να την γράφει κόσμια και να μην προκαλεί. Να προσέχει λίγο παραπάνω τις αντιδράσεις και τις εκφράσεις του. Ναι, αυτόν τον πιο προσεκτικό Sick τον θέλω στο φόρουμ. Τον "μπρίζα" που είναι έτοιμος να γίνει μπουρλότο με το παραμικρό, όχι... αφού μετά από τόσα μπαν και τόσες παρατηρήσεις δεν έχει συνετιστεί!

Πάντως, μπαν δεν έχει φάει και επιστρέφει ότι ώρα θελήσει. E-mail υπάρχουν και ας εξηγηθούν με τον Rain οι δυο τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”