Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Επίτηδες το κάνει το τσογλάνι για να μην κάνει ζέσταμα.
Και αυτή η διάνοια κερδίζει μερικά μύρια το χρόνο ενώ παιδιά με 2 κ 3 πτυχία και παλικάρια που χτυπάνε 14ωρα στο μεροκάματο την ψάχνουν με 700 ευρώ...άι σιχτίρ
- Maximus
Ετσι ειναι φιλε... Αν ειχαμε μυαλο στα 10-15 μας, θα παιζαμε ολη μερα μπαλα εξω στο δρομο και ας φωναζε η μανουλιτσα: "Ελα παιδι μου να διαβασεις"!
-"Μανα, θα με ευχαριστεις μια μερα"
Ενω τωρα, τι καταλαβαμε;
Η μιση Ελλαδα εχει μυωπια απο το πολυ διαβασμα, πτυχίο, μεταπτυχιακο, master,poutser, διδακτορικα, δικτατορικα και ειτε πηγαινει καθε 1η του μηνα στον ΟΑΕΔ, ειτε τυλιγει σουβλακια στον Μπαρμπα Θαναση της γειτονιας!
Α ρε μανα, γιατι δεν μ'άφηνες να παιξω μπαλα;!
ΥΓ.
Σορυ για το οφ τοπικ...
Ενω τωρα, τι καταλαβαμε;
Η μιση Ελλαδα εχει μυωπια απο το πολυ διαβασμα, πτυχίο, μεταπτυχιακο, master,poutser, διδακτορικα, δικτατορικα και ειτε πηγαινει καθε 1η του μηνα στον ΟΑΕΔ, ειτε τυλιγει σουβλακια στον Μπαρμπα Θαναση της γειτονιας!
ΥΓ.
Σορυ για το οφ τοπικ...
Maximus ιστορικό το ποστ σου...συμφωνώ απόλυτα..και στην τελική και ταλέντο να μην είχες στην μπάλα θα πήγανες στην γερμανία...σε ένα πρωτάθλημα που σκοράρει ακόμα και ο χαριστέας(
) δεν θα είχαν και πολλές απαιτήσεις απο σένα...μετά με έναν καλό μανατζερ θα έπαιρνες και μια καλή μεταγραφή...
και για να μην είμαι εντελώς οφ τοπικ...σε περίπτωση πώλησεις βιερινια θέλω αμπντούν που είναι οτι ποιο κοντινό υπάρχει στον πορτογάλο...και δεν ρισκάρουμε και ιδιαίτερα καθώς τον ξέρουμε τον παίκτη...τωρα αν ζητήσει τιποτα εξωφρενικό ο αγαπούλας τότε πάμε για άλλα...

και για να μην είμαι εντελώς οφ τοπικ...σε περίπτωση πώλησεις βιερινια θέλω αμπντούν που είναι οτι ποιο κοντινό υπάρχει στον πορτογάλο...και δεν ρισκάρουμε και ιδιαίτερα καθώς τον ξέρουμε τον παίκτη...τωρα αν ζητήσει τιποτα εξωφρενικό ο αγαπούλας τότε πάμε για άλλα...
Maximus έγραψε:Ετσι ειναι φιλε... Αν ειχαμε μυαλο στα 10-15 μας, θα παιζαμε ολη μερα μπαλα εξω στο δρομο και ας φωναζε η μανουλιτσα: "Ελα παιδι μου να διαβασεις"!
Ενω τωρα, τι καταλαβαμε;
ΥΓ.
Σορυ για το οφ τοπικ...
++++
Άκυρο το timing και μηδαμινή η σημασία της είδησης πια, ωστόσο απλά επειδή είχε συζητηθεί, ο Βύντρα μένει στη βαζέλα μέχρι το 2014. Να δω με ποιον θα παίζουμε εμείς μπακ του χρόνου...
Και πιστευα οτι τελικα θα ερθει...
Αλλα μαλλον δεν θελει να περασει αυτα που περναει το κολληταρι του...

Αλλα μαλλον δεν θελει να περασει αυτα που περναει το κολληταρι του...

Ή απλά του είπαν οτι έχουμε κλείσει για του χρόνου για δεξί μπακ τον Προστιμίνια, Βραζιλιάνος φουλ μπακ, κοντά στο μύριο θα πάει, χάρη στην πίεση του κόσμου έγινε η μεταγραφή από τώρα.
Ανανέωσε ο ΒύντραMakis4444 έγραψε:+100Federacion έγραψε:έχουμε ενα βύσμα ενδεκαδάτο, δε χρειαζόμαστε δεύτερο.
οχι βύντρα.
εκτος απο σισε δεν θα ήθελα κανέναν στη ομαδα μου απο το σημερινό βάζελο.
κι αυτόν με αυστηρό dressing code.
Ήμαρτον.Πόσα παλτά θα μας φορτώσει πια ο Παναθηναϊκός;

- Federacion
ANAKOYΦΙΣΗ!
το πρώτο καλό νέο μετα απο πολύ καιρο...
το πρώτο καλό νέο μετα απο πολύ καιρο...
- xrictoforoc
Mumia Abu-Jamal (born Wesley Cook on April 24, 1954) is an American who was found guilty of and sentenced to death for the December 9, 1981 murder of Philadelphia police officer Daniel Faulkner...

Αμερικάνος ''δολοφόνος'' αστυνομικού στην Φιλαδέλφεια το 81...
Αυτό λέω...

Αμερικάνος ''δολοφόνος'' αστυνομικού στην Φιλαδέλφεια το 81...
Αυτό λέω...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 23 Μαρ 2011, 09:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- xrictoforoc
- Federacion
o Μουμία είναι αγωνιστής των Μαυρων Πανθηρων
που καταδικάστηκε με κρατική σκευωρία σε θάνατο.
οφ τοπικ
but I couldnt keep it shut brothers...
που καταδικάστηκε με κρατική σκευωρία σε θάνατο.
οφ τοπικ
but I couldnt keep it shut brothers...