δώσε κανενα κουιζ να ασχοληθούμε καμμια ώρα...delos15 έγραψε:Αυτό που έμαθα είναι ότι πιέζει τον μάνατζερ του να βρει λύση να έρθει σε μας γιατί η ομάδα του δεν θέλει να μας τον παραχωρήσει. Μην αρχίσετε και λέτε ονοματα . Αν θέλει κάποιος mod του στέλνω το όνομα σε προσωπικό μυνημα για να μην νομίζετε ότι γράφω μαλακιες.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Ποντάρω στο όνομα Μορον.delos15 έγραψε:Αυτό που έμαθα είναι ότι πιέζει τον μάνατζερ του να βρει λύση να έρθει σε μας γιατί η ομάδα του δεν θέλει να μας τον παραχωρήσει. Μην αρχίσετε και λέτε ονοματα . Αν θέλει κάποιος mod του στέλνω το όνομα σε προσωπικό μυνημα για να μην νομίζετε ότι γράφω μαλακιες.
Απίθανο να γίνει κάποια κίνηση
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσοχή. Ειμουν συγκεκριμένος. Μην παρεξηγηθώ. Ο παίκτης πιέζει τον μάνατζερ του να βρει φόρμουλα. Δεν είπα πουθενά ότι ο ΠΑΟΚ τον έχει ως πρώτο στόχο που πολύ αμφιβάλω γιατί η περίπτωση λογο της φύσεως της είναι σχεδόν αδύνατη .
Snufel θα σου στείλω το μέιλ λίγο αργότερα
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Φως φαναρι ειναι οτι προκειται για τον μορον.
Ακομα και αν μπορουσαμε να τον παρουμε, που ειναι αδυνατον, δεν τρελαινομαι.
Τον εχω δει σε πολλα ματς να ειναι ανυπαρκτος, τον εχω δει και με εντυπωσιακα γκολ.
Ακομα και αν μπορουσαμε να τον παρουμε, που ειναι αδυνατον, δεν τρελαινομαι.
Τον εχω δει σε πολλα ματς να ειναι ανυπαρκτος, τον εχω δει και με εντυπωσιακα γκολ.
Μορον
Το είπα και πιο πάνω. Είναι πολλες οι ομοιότητες. Η ομάδα δεν θέλει να μας τον παραχωρήσει (καμία ομάδα δεν το κάνει αυτό εκτός αν έχει προηγούμενα, ή στην περίπτωση αυτή είναι βαθειά κομπλεξικη), είπες ότι είχες άνθρωπο που ήταν μαζί του (δηλαδη φίλος σου Έλληνας εδώ, αφού οι δίπλα ξεκίνησαν προετοιμασία) και δεν μπορεί να αναφερθεί για ευνόητους λόγους.
Απλά αν είναι αυτός που εννοω (που μάλλον είναι), το βρίσκω ακατόρθωτο να γίνει κάποια κίνηση.
Το είπα και πιο πάνω. Είναι πολλες οι ομοιότητες. Η ομάδα δεν θέλει να μας τον παραχωρήσει (καμία ομάδα δεν το κάνει αυτό εκτός αν έχει προηγούμενα, ή στην περίπτωση αυτή είναι βαθειά κομπλεξικη), είπες ότι είχες άνθρωπο που ήταν μαζί του (δηλαδη φίλος σου Έλληνας εδώ, αφού οι δίπλα ξεκίνησαν προετοιμασία) και δεν μπορεί να αναφερθεί για ευνόητους λόγους.
Απλά αν είναι αυτός που εννοω (που μάλλον είναι), το βρίσκω ακατόρθωτο να γίνει κάποια κίνηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Πέμ 04 Ιούλ 2024, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλα οσο περνάει ο καιρος και δεν έρχεται η προταση π θελει ο Καρυ, και πλησιαζει η ωρα να ανεβει ο μισθος του απο τα 300.000 στο 1 μυριο τοτε θα δουμε αν θα τον δωσει ή οχι.
- GeorgiosLeeds
Περί Κετζιόρα που αναφέρθηκε κάποιος πιο πάνω, ένα account στο X (twitter) με ελάχιστους followers ανέφερε πως έκλεισε και έδωσε και λεπτομέρειες. Από εκεί το πήραν και το πόσταραν σε γκρουπ στο Facebook, στο καφενείο, και το πήραν σαν είδηση.Γερασίμου έγραψε:Σωστό. Γι' αυτό και ρώτησα αν μπορούσε κάποιος που θα μπορούσε να το διασταυρώσει. Θα τον μαλώσω τον συνεργάτη μου, τίποτα δεν υπάρχει στο θέμα αυτό επί του παρόντος.stratosnm έγραψε:νομίζω καλό θα ήταν αν κάποιος μεταφέρει κάτι να βάζει και μια πηγή ή να λέει πού το άκουσε, κάτι
το λέω με αφορμή το ότι ενδιαφερόμαστε για φορτούνη και το ότι έκλεισε ο κεντζιόρα
Εντελώς ανυπόστατο όλο αυτό και δεν προκύπτει από πουθενά αυτή τη στιγμή.
- Metagrafakias
Με Κουρφαλιδη εχουμε κανε νεο η παίχτηκε στα σαιτς για 2 μερες και παει;;;
Το έχουμε πάει σε άλλο λεβελ
Στον πολύ κακό Σαματα ψειριζουμε την μαϊμού για να βρούμε ψήγματα καλών στοιχείων ώστε να δικαιολογήσουμε την παρουσία του στο ρόστερ, ενώ σε παίκτες 10 φορές καλύτερους του ψειριζουμε την μαϊμού για να βρούμε οποιοδήποτε μειονεκτήμα ώστε να δικαιολογήσουμε το γιατί δεν πρέπει να ανήκουν στο ρόστερ.
Στην προκειμένη αν πρόκειται για τον Μορον είναι απλά εκτός κουβέντας. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον παραμικρό τρόπο
Στον πολύ κακό Σαματα ψειριζουμε την μαϊμού για να βρούμε ψήγματα καλών στοιχείων ώστε να δικαιολογήσουμε την παρουσία του στο ρόστερ, ενώ σε παίκτες 10 φορές καλύτερους του ψειριζουμε την μαϊμού για να βρούμε οποιοδήποτε μειονεκτήμα ώστε να δικαιολογήσουμε το γιατί δεν πρέπει να ανήκουν στο ρόστερ.
Στην προκειμένη αν πρόκειται για τον Μορον είναι απλά εκτός κουβέντας. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον παραμικρό τρόπο
- AlxNeapoli1
- Kirilos_Despotas
Ο Μορον ειναι σιγουρα. Νομιζω ειναι ο ιδανικος αλλα δυστυχως παιζει στη μονη ομαδα που αποκλειεται να μας τον πουλησει.delos15 έγραψε:Προσοχή. Ειμουν συγκεκριμένος. Μην παρεξηγηθώ. Ο παίκτης πιέζει τον μάνατζερ του να βρει φόρμουλα. Δεν είπα πουθενά ότι ο ΠΑΟΚ τον έχει ως πρώτο στόχο που πολύ αμφιβάλω γιατί η περίπτωση λογο της φύσεως της είναι σχεδόν αδύνατη .
Προσωπικα τον θεωρω τελεια προσθηκη στον σημερινο ΠΑΟΚ.
Εγώ δεν θέλω κανένα από τους δίπλα. Όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά γιατί προλαβαίνουν και τους κάνουν σαν τα μούτρα τους πριν φύγουν από εκεί. Τα παραδείγματα πολλά.
- constadine
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί .
Μόλις είδα τους Today να λένε ότι κοιτάμε Gonzalo Villar.
Μόλις είδα τους Today να λένε ότι κοιτάμε Gonzalo Villar.