Εγώ στο λέω. Μαθηματικά αυτό θα συμβεί. Δεν υπάρχει γυρισμός για αυτό. Αυτό δείχνει το κλίμα. Μακάρι να αποφευχθεί τουλάχιστον σήμερα ο εμφύλιος.Blackgr4 έγραψε:Μου έκανες 4 ερωτήσεις. Θα κάνω μόνο μια. Από αυτό που έγραψα κατάλαβες πως πρέπει "να ξεσπάσει ο κόσμος";;navigator11 έγραψε:Να ξεσπάσει ο κόσμος. Πρακτικά αυτό αποτέλεσμα θα φέρει; Εσύ και όσοι, προς ώρας τουλάχιστον, επιθυμείτε να ... συνετιστεί η ιδιοκτησία και να αφουγκραστεί τον κόσμο, προβαίνοντας στις αναγκαίες κινήσεις, εφόσον όσα γίνονται και δε γίνονται δεν σας ικανοποιούν, σας τανοσαΐζουν κοκ, τι έχετε να αντιπροτείνετε; Δε σας γεμίζει η ... αυτάρκεια. Πολύ ωραία. Κι εγώ θέλω Μαξίμοβιτς. Το βράδυ στις 11 μμ το αργότερο, προκριθούμε δεν προκριθούμε. Θα χαλαστώ αν δεν έρθει. Η πρακτική αντιπρόταση, πέρα από την ξεχειλωμένη καταγραφή τακτικών, πρακτικών, αδυναμιών, αστοχιών κλπ, που για να μην μπούμε σε ανούσιες και κουραστικές διαφωνίες εγώ να τη χαρακτηρίσω απόλυτα ακριβή και δίκαιη (που δεν είναι αυτή η άποψή μου αλλά ας πω ότι είναι), ποιά είναι; Δεν είναι υποχρέωσή σου να προτείνεις, θα απαντήσεις το πιο πιθανό. Επί όλων των θεμάτων έχεις-έχετε άποψη και εκτίμηση. Ε δε γίνεται επί του συγκεκριμένου ερωτήματος να μην έχετε γνώμη. Ποιό πρέπει να είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ; Με τα υπάρχοντα δεδομένα. Αν είναι η απάντηση να είναι "Θέλω Σαββίδη των 2 νταμπλ", χαίρω πολύ.Blackgr4 έγραψε:Η συμπεριφορά, δηλαδή η ανοχή του κόσμου, που δεν ξεπερνάει σχεδόν ποτέ τις απλές γκρίνιες σε forum και ίντερνετ γενικά, είναι άξια συγχαρητηρίων και όχι κραξίματος.
Εγώ που κλείνω τα 40, δεν έχω ξαναζήσει ΠΑΟΚ (υποτίθεται οικονομικά δυνατό) να πουλάει ότι καλύτερο έχει, να βγάζει θετικό πρόσημο σε αγορές - πωλήσεις/αποδεσμεύσεις, να ΜΗΝ τα δίνει αυτά για να ενισχυθεί όπως πρέπει και ταυτόχρονα ο κόσμος να κάθεται όλη μέρα και να βρίσκει δικαιολογίες για αυτές τις κινήσεις.
Κάποτε αν διαβάζαμε πως πουλήθηκαν οι 2 από τους 4 βασικότερους παίκτες της ομάδας μας, στις θέσεις τους ήρθε ο κανένας και ο Έκονγκ και η πρόθεση είναι το πολύ να αποκτηθεί ένας δανεικός, ακόμα και να ήμασταν οικονομικά σκ@τά, θα γινόταν Βιετνάμ.
Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος. Τη πραγματικότητα καταγράφω και όποιος θέλει ας πει το αντίθετο για προηγούμενες δεκαετίες.
Τώρα φτάσαμε στο σημείο να αναλύουμε για χρόνια το τι κάνει η Ρωσική κεντρική τράπεζα, τι συμβαίνει με τον Covid, πως εξελίσσεται ο πόλεμος, τι καιρό κάνει στο Ροστόφ, και αν τολμήσει κανείς να θέσει 100% εύλογα ερωτήματα όπως "γιατί ρε φίλε βγάζεις υπάλληλο σου να μου λέει για μεταγραφές 2-4 εκατομμυρίων και μετά από πωλήσεις(!!) δεν έχεις φέρει κανέναν;" θα φάει και πέσιμο.
Ο καθένας σε αυτή τη ζωή επιλέγει τον δρόμο που θα ακολουθήσει. Το σέβομαι.
Άποψη μου; Πιστεύω πως όταν η ίδια η διοίκηση εισπράττει αυτή τη νοοτροπία "δικαιολογίας" από τον κόσμο, μην περιμένετε να δούμε άσπρη μέρα.
Εγώ βλέπω "10 να γκρινιάζουν και 10 να δικαιολογούν".
Βλέπω "10 να κράζουν και 10 να χειροκροτούν".
Όταν θα έπρεπε το 100% του κόσμου να απαιτεί (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΠΑΟΚ προφανώς) να ενισχυθεί η ομάδα.
12.12.14
"Αν θέλουμε να εστιάσουμε κάπου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αυτό σαφώς και πρέπει να είναι το μήνυμα των οπαδών μετά το 1-2 (ΠΑΟΚ - Γκινγκάμπ). Από τη θύρα 4 ακούστηκε εν χορώ το σύνθημα «κάντε καμιά μεταγραφή» που αποτυπώνει και τη σκέψη της πλειονότητας του κόσμου της ομάδας."
Το ερώτημα παραμένει. Ο Σαββίδης για τους λόγους του έχει αφήσει την ομάδα στο έλεός της, αποεπενδύει, κινείται στο όριο του στυγνού διαχειριστή κλπ κλπ. Αυτά γράφονται. Αν ο Σαββίδης εμμείνει στο να βλέπει το "έργο" έτσι, υπάρχει κάποια συντεταγμένη σκέψη για το εγγύς μέλλον; Πες ότι δεν προτίθεται να πουλήσει, όπως λες ότι είναι η δική σου αίσθηση, ή δε βρίσκει τα φράγκα που εύλογα θα θέλει για να ξεφορτωθεί την ΠΑΕ. Τι κάνουμε; Αυτό είναι το ερώτημα. Διότι ο ΠΑΟΚ οφείλει να έχει και επόμενη μέρα. Νομίζω ότι δε γίνεται να διαφωνήσει κανένας έχων σώας τας φρένας σε αυτό. Πώς οραματίζεται ο έχων δικαιολογημένα φοβερά παράπονα από τον Σαββίδη και τους συνεργάτες του οπαδός το αύριο της ομάδας μας;; Κριτική γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται. Κομψή, δίκαιη, άδικη, ισοπεδωτική. Από το τέλμα όμως πώς θα βγούμε;;;