Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από navigator11 »

Blackgr4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Η συμπεριφορά, δηλαδή η ανοχή του κόσμου, που δεν ξεπερνάει σχεδόν ποτέ τις απλές γκρίνιες σε forum και ίντερνετ γενικά, είναι άξια συγχαρητηρίων και όχι κραξίματος.

Εγώ που κλείνω τα 40, δεν έχω ξαναζήσει ΠΑΟΚ (υποτίθεται οικονομικά δυνατό) να πουλάει ότι καλύτερο έχει, να βγάζει θετικό πρόσημο σε αγορές - πωλήσεις/αποδεσμεύσεις, να ΜΗΝ τα δίνει αυτά για να ενισχυθεί όπως πρέπει και ταυτόχρονα ο κόσμος να κάθεται όλη μέρα και να βρίσκει δικαιολογίες για αυτές τις κινήσεις.

Κάποτε αν διαβάζαμε πως πουλήθηκαν οι 2 από τους 4 βασικότερους παίκτες της ομάδας μας, στις θέσεις τους ήρθε ο κανένας και ο Έκονγκ και η πρόθεση είναι το πολύ να αποκτηθεί ένας δανεικός, ακόμα και να ήμασταν οικονομικά σκ@τά, θα γινόταν Βιετνάμ.
Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος. Τη πραγματικότητα καταγράφω και όποιος θέλει ας πει το αντίθετο για προηγούμενες δεκαετίες.

Τώρα φτάσαμε στο σημείο να αναλύουμε για χρόνια το τι κάνει η Ρωσική κεντρική τράπεζα, τι συμβαίνει με τον Covid, πως εξελίσσεται ο πόλεμος, τι καιρό κάνει στο Ροστόφ, και αν τολμήσει κανείς να θέσει 100% εύλογα ερωτήματα όπως "γιατί ρε φίλε βγάζεις υπάλληλο σου να μου λέει για μεταγραφές 2-4 εκατομμυρίων και μετά από πωλήσεις(!!) δεν έχεις φέρει κανέναν;" θα φάει και πέσιμο.

Ο καθένας σε αυτή τη ζωή επιλέγει τον δρόμο που θα ακολουθήσει. Το σέβομαι.
Άποψη μου; Πιστεύω πως όταν η ίδια η διοίκηση εισπράττει αυτή τη νοοτροπία "δικαιολογίας" από τον κόσμο, μην περιμένετε να δούμε άσπρη μέρα.
Εγώ βλέπω "10 να γκρινιάζουν και 10 να δικαιολογούν".
Βλέπω "10 να κράζουν και 10 να χειροκροτούν".
Όταν θα έπρεπε το 100% του κόσμου να απαιτεί (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΠΑΟΚ προφανώς) να ενισχυθεί η ομάδα.

12.12.14
"Αν θέλουμε να εστιάσουμε κάπου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αυτό σαφώς και πρέπει να είναι το μήνυμα των οπαδών μετά το 1-2 (ΠΑΟΚ - Γκινγκάμπ). Από τη θύρα 4 ακούστηκε εν χορώ το σύνθημα «κάντε καμιά μεταγραφή» που αποτυπώνει και τη σκέψη της πλειονότητας του κόσμου της ομάδας."
Να ξεσπάσει ο κόσμος. Πρακτικά αυτό αποτέλεσμα θα φέρει; Εσύ και όσοι, προς ώρας τουλάχιστον, επιθυμείτε να ... συνετιστεί η ιδιοκτησία και να αφουγκραστεί τον κόσμο, προβαίνοντας στις αναγκαίες κινήσεις, εφόσον όσα γίνονται και δε γίνονται δεν σας ικανοποιούν, σας τανοσαΐζουν κοκ, τι έχετε να αντιπροτείνετε; Δε σας γεμίζει η ... αυτάρκεια. Πολύ ωραία. Κι εγώ θέλω Μαξίμοβιτς. Το βράδυ στις 11 μμ το αργότερο, προκριθούμε δεν προκριθούμε. Θα χαλαστώ αν δεν έρθει. Η πρακτική αντιπρόταση, πέρα από την ξεχειλωμένη καταγραφή τακτικών, πρακτικών, αδυναμιών, αστοχιών κλπ, που για να μην μπούμε σε ανούσιες και κουραστικές διαφωνίες εγώ να τη χαρακτηρίσω απόλυτα ακριβή και δίκαιη (που δεν είναι αυτή η άποψή μου αλλά ας πω ότι είναι), ποιά είναι; Δεν είναι υποχρέωσή σου να προτείνεις, θα απαντήσεις το πιο πιθανό. Επί όλων των θεμάτων έχεις-έχετε άποψη και εκτίμηση. Ε δε γίνεται επί του συγκεκριμένου ερωτήματος να μην έχετε γνώμη. Ποιό πρέπει να είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ; Με τα υπάρχοντα δεδομένα. Αν είναι η απάντηση να είναι "Θέλω Σαββίδη των 2 νταμπλ", χαίρω πολύ.
Μου έκανες 4 ερωτήσεις. Θα κάνω μόνο μια. Από αυτό που έγραψα κατάλαβες πως πρέπει "να ξεσπάσει ο κόσμος";;
Εγώ στο λέω. Μαθηματικά αυτό θα συμβεί. Δεν υπάρχει γυρισμός για αυτό. Αυτό δείχνει το κλίμα. Μακάρι να αποφευχθεί τουλάχιστον σήμερα ο εμφύλιος.
Το ερώτημα παραμένει. Ο Σαββίδης για τους λόγους του έχει αφήσει την ομάδα στο έλεός της, αποεπενδύει, κινείται στο όριο του στυγνού διαχειριστή κλπ κλπ. Αυτά γράφονται. Αν ο Σαββίδης εμμείνει στο να βλέπει το "έργο" έτσι, υπάρχει κάποια συντεταγμένη σκέψη για το εγγύς μέλλον; Πες ότι δεν προτίθεται να πουλήσει, όπως λες ότι είναι η δική σου αίσθηση, ή δε βρίσκει τα φράγκα που εύλογα θα θέλει για να ξεφορτωθεί την ΠΑΕ. Τι κάνουμε; Αυτό είναι το ερώτημα. Διότι ο ΠΑΟΚ οφείλει να έχει και επόμενη μέρα. Νομίζω ότι δε γίνεται να διαφωνήσει κανένας έχων σώας τας φρένας σε αυτό. Πώς οραματίζεται ο έχων δικαιολογημένα φοβερά παράπονα από τον Σαββίδη και τους συνεργάτες του οπαδός το αύριο της ομάδας μας;; Κριτική γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται. Κομψή, δίκαιη, άδικη, ισοπεδωτική. Από το τέλμα όμως πώς θα βγούμε;;;
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Βρε φέρτε τους παίκτες στις θέσεις που χρειάζεται η ομάδα.
Κάντε τις μεταγραφές τώρα
Τώρα, όχι αύριο.
Ιβαν ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.
Απόδειξτε ότι θέλετε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή όπως εμείς.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

adman έγραψε:
jibbie έγραψε:το επομενο που περιμενω να δω γραμμενο ειναι το "Μαρκος Αντονιο φερναμε και με Ζαγορ"
αληθεια ειναι αυτό
Προφανώς ρε χαβαλέ έκανα
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Blackgr4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Gika για να επενδύσεις πρέπει να προερχεσαι από μια χρόνια με θετικό πρόσημο στο ισοζύγιο.

Φέτος βγήκαμε από χρόνια με έλλειμα.

Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.

Κόβουμε φέτος μισθολογικό μπατζετ, κάναμε δυο καλές πωλήσεις και αν χρειαστεί κάνουμε μια ακόμα, περνάμε με το καλό σε όμιλο και η λογική λέει ότι του χρόνου έχοντας πλεόνασμα θα μπορέσουμε να επενδύσουμε από νωρίς και να στήσουμε την ομάδα όπως πρέπει.

Φέτος όντας ήδη μέσα από πέρσι δεν μας έπαιρνε να ρισκάρουμε κι άλλο αρχές Ιούνη πριν κάνουμε πωλήσεις και εξασφαλίσουμε τον όμιλο.

Κάπως έτσι το εξηγώ εγώ χωρίς πάντα να διεκδικώ το αλάθητο. Προς θεού.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχει καμία λογική βάση όλο αυτό κρίνοντας πάντα από τις κινήσεις στο παρελθόν.
Κανείς δεν έχει καταλάβει πως το καλοκαίρι που πουλήθηκε ο Τζόλης με 11 εκατομμύρια, η ομάδα πήρε τρεις ελεύθερους και τρεις δανεικούς, μπήκε στους ομίλους του Κόνφερενς, έφτασε στους 8(!) της διοργάνωσης και το επόμενο καλοκαίρι το κόστος των μεταγραφών ήταν ακριβώς όσο οι εισπράξεις των πωλήσεων.

Γι' αυτό λέω απορώ πραγματικά με όσους συνεχίζουν να ελπίζουν σε θαύματα.
Πουλάς, εισπράττεις άντερα, δεν τα δίνεις για παίκτες, μπαίνεις σε όμιλο, φτάνεις στους 8 και το ερχόμενο καλοκαίρι δίνεις για ενίσχυση όσα έβγαλες από τις ΕΠΌΜΕΝΕΣ πωλήσεις.

Μία απάντηση έχω εγώ ο βλ@κας σε όλα αυτά. Ο Ιβάν έχει αποφασίσει να φύγει, δρομολογεί τις εξελίξεις για να φτάσει στο τέλος όσο γίνεται πιο αναίμακτα γιατί χρειάζεται χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και τέλος.
Άποψη μου αυτό, ΔΕΝ έχω αποδείξεις. Μη μου ζητήσει κανείς να αποδείξω τίποτα.
Το ίδιο πιστεύω και εγώ έχοντας κάποια αξιόπιστα inputs. Δεν σημαίνει ότι θα εξελιχθεί 100% όλο αυτό.

Με την πρόκριση σήμερα και ας ελπίσουμε με κάποια ενίσχυση από αύριο
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Δηλαδή αυτός ο Αντόνιο μπορεί να παίξει πετυχημένα τον ρόλο της υποδοχής της πρώτης μπάλας απέναντι σε πρεσινγκ η τον ρόλο του τελευταίου παίκτη στα χαφ στο αμυντικο τρανζισιον;
Το πρώτο ναι με άνεση, το δεύτερο έχω τις αμφιβολίες μου αλλά είμαι αισιόδοξος λόγω ταχύτητας.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

navigator11 έγραψε: Εγώ στο λέω. Μαθηματικά αυτό θα συμβεί. Δεν υπάρχει γυρισμός για αυτό. Αυτό δείχνει το κλίμα. Μακάρι να αποφευχθεί τουλάχιστον σήμερα ο εμφύλιος.
Το ερώτημα παραμένει. Ο Σαββίδης για τους λόγους του έχει αφήσει την ομάδα στο έλεός της, αποεπενδύει, κινείται στο όριο του στυγνού διαχειριστή κλπ κλπ. Αυτά γράφονται. Αν ο Σαββίδης εμμείνει στο να βλέπει το "έργο" έτσι, υπάρχει κάποια συντεταγμένη σκέψη για το εγγύς μέλλον; Πες ότι δεν προτίθεται να πουλήσει, όπως λες ότι είναι η δική σου αίσθηση, ή δε βρίσκει τα φράγκα που εύλογα θα θέλει για να ξεφορτωθεί την ΠΑΕ. Τι κάνουμε; Αυτό είναι το ερώτημα. Διότι ο ΠΑΟΚ οφείλει να έχει και επόμενη μέρα. Νομίζω ότι δε γίνεται να διαφωνήσει κανένας έχων σώας τας φρένας σε αυτό. Πώς οραματίζεται ο έχων δικαιολογημένα φοβερά παράπονα από τον Σαββίδη και τους συνεργάτες του οπαδός το αύριο της ομάδας μας;; Κριτική γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται. Κομψή, δίκαιη, άδικη, ισοπεδωτική. Από το τέλμα όμως πώς θα βγούμε;;;
Εγώ δεν βλέπω ούτε εμφυλίους, ούτε αίματα, ούτε επαναστάσεις. Δεν σκέφτομαι έτσι.
Έγραψα απλά πως όταν ακόμα και εμείς δικαιολογούμε τα πάντα, γιατί να περιμένουμε διαφορετική προσέγγιση από τον Σαββίδη; Σου λέει αυτοί είναι χαρούμενοι και έτσι. Γιατί να κάτσω να σκάσω;

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να γράψω. Δεν λέω πως ο κόσμος πρέπει να κάνει ντου στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά βρίσκω εντελώς άκυρο το ΆΛΛΟ ΆΚΡΟ, που είναι το "δικαιολογώ τα πάντα, ας πουληθούν όλοι, ας μην έρθει κανείς, δεν με πειράζει που είμαι 4ος, δεν με πειράζει που έχω 4 χαφ και 4 μεσοεπιθετικούς, δεν με πειράζει που τα πλάνα αλλάζουν σαν τα πουκάμισα" κλπ κλπ.
Εγώ το βρίσκω άκυρο. Δικιά μου είναι η άποψη. Δεν σημαίνει ούτε πως εκφράζω κανέναν άλλο, ούτε πως είναι σωστή.

Τώρα για όλα τα υπόλοιπα που έγραψες, θα δεις τι θα συμβεί αν βάλει πωλητήριο στην ομάδα.
Βασικά όταν βάλει γιατί για εμένα είναι 100% σίγουρο πως θα πουλήσει και βασικά 100% σίγουρο πως έχει βρει ήδη τον αγοραστή.
Να συμπληρώσω και πάλι: ΔΕΝ ΈΧΩ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ.

ΑΝ τώρα δεν βάλει πωλητήριο και συνεχίσει να πουλάει Τζόληδες, Γιαννούληδες, Ίγκανσον, Ντόουγκλας, αύριο μεθαύριο Κουλιεράκηδες, Κωνσταντέλιες κλπ και ΑΝ δεν έρθουν αγωνιστικές επιτυχίες, τότε να σου αντιστρέψω το ερώτημα, εσύ τι θα ήθελες να γίνει;
Να μείνουμε ως έχει χωρίς κάθε καλό παίκτη που βγαίνει είτε από τις ακαδημίες είτε έρχεται ως μεταγραφή και χωρίς αγωνιστικές επιτυχίες (αν δεν έρθουν ξαναγράφω), ή μας φτάνουν αυτά τη στιγμή που αποκλείεται να πτωχεύσουμε και η "διαχείριση" μας κρατάει σε ένα Χ επίπεδο;
Θεωρητικά όλα τα παραπάνω.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Blackgr4 έγραψε:
navigator11 έγραψε: Εγώ στο λέω. Μαθηματικά αυτό θα συμβεί. Δεν υπάρχει γυρισμός για αυτό. Αυτό δείχνει το κλίμα. Μακάρι να αποφευχθεί τουλάχιστον σήμερα ο εμφύλιος.
Εγώ δεν βλέπω ούτε εμφυλίους, ούτε αίματα, ούτε επαναστάσεις. Δεν σκέφτομαι έτσι.
Έγραψα απλά πως όταν ακόμα και εμείς δικαιολογούμε τα πάντα, γιατί να περιμένουμε διαφορετική προσέγγιση από τον Σαββίδη; Σου λέει αυτοί είναι χαρούμενοι και έτσι. Γιατί να κάτσω να σκάσω;

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να γράψω. Δεν λέω πως ο κόσμος πρέπει να κάνει ντου στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά βρίσκω εντελώς άκυρο το ΆΛΛΟ ΆΚΡΟ, που είναι το "δικαιολογώ τα πάντα, ας πουληθούν όλοι, ας μην έρθει κανείς, δεν με πειράζει που είμαι 4ος, δεν με πειράζει που έχω 4 χαφ και 4 μεσοεπιθετικούς, δεν με πειράζει που τα πλάνα αλλάζουν σαν τα πουκάμισα" κλπ κλπ.
Εγώ το βρίσκω άκυρο. Δικιά μου είναι η άποψη. Δεν σημαίνει ούτε πως εκφράζω κανέναν άλλο, ούτε πως είναι σωστή.

Τώρα για όλα τα υπόλοιπα που έγραψες, θα δεις τι θα συμβεί αν βάλει πωλητήριο στην ομάδα.
Βασικά όταν βάλει γιατί για εμένα είναι 100% σίγουρο πως θα πουλήσει και βασικά 100% σίγουρο πως έχει βρει ήδη τον αγοραστή.
Να συμπληρώσω και πάλι: ΔΕΝ ΈΧΩ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ.

ΑΝ τώρα δεν βάλει πωλητήριο και συνεχίσει να πουλάει Τζόληδες, Γιαννούληδες, Ίγκανσον, Ντόουγκλας, αύριο μεθαύριο Κουλιεράκηδες, Κωνσταντέλιες κλπ και ΑΝ δεν έρθουν αγωνιστικές επιτυχίες, τότε να σου αντιστρέψω το ερώτημα, εσύ τι θα ήθελες να γίνει;
Να μείνουμε ως έχει χωρίς κάθε καλό παίκτη που βγαίνει είτε από τις ακαδημίες είτε έρχεται ως μεταγραφή και χωρίς αγωνιστικές επιτυχίες (αν δεν έρθουν ξαναγράφω), ή μας φτάνουν αυτά τη στιγμή που αποκλείεται να πτωχεύσουμε και η "διαχείριση" μας κρατάει σε ένα Χ επίπεδο;
Θεωρητικά όλα τα παραπάνω.
Με εκφράζεις απολυτα.
Και σιγά σιγά πιστεύω την πλειιψηφία.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Gospi έγραψε:
Dimg4a έγραψε:Παντως φαινεται πολυ καλος παικτης, τρομερη τεχνικη και παταει περιοχη σε καθε ευκαιρια. Να πω την μ@λακια μου? Πρωτον, γιατι να μη φερεις και Μαξιμοβιτς και αυτον αφου τον παιρνεις δανεικο?
Δευτερον, γιατι περιμενεις αν περασεις αφου θα ειναι δανεικος?
Γιατι δεν υπαρχει σαλιο. Εκτος αν υπαρχει και υπάρχει απλα κι ανασφαλεια, οποτε περιμενουμε να τελειώσει η φαση με Χσιντουκ και μετα να κανουμε all in.
Μακαρι να παιζει το δευτερο σεναριο και αφου περασουμε σημερα να γινουν 4 κινησαρες. Αν ομως δεν περασουμε τοτε θα πεσει γελιο...
Σαλιο γιατι δεν υπάρχει ρε παιδιά?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

navigator11 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
navigator11 έγραψε: Να ξεσπάσει ο κόσμος. Πρακτικά αυτό αποτέλεσμα θα φέρει; Εσύ και όσοι, προς ώρας τουλάχιστον, επιθυμείτε να ... συνετιστεί η ιδιοκτησία και να αφουγκραστεί τον κόσμο, προβαίνοντας στις αναγκαίες κινήσεις, εφόσον όσα γίνονται και δε γίνονται δεν σας ικανοποιούν, σας τανοσαΐζουν κοκ, τι έχετε να αντιπροτείνετε; Δε σας γεμίζει η ... αυτάρκεια. Πολύ ωραία. Κι εγώ θέλω Μαξίμοβιτς. Το βράδυ στις 11 μμ το αργότερο, προκριθούμε δεν προκριθούμε. Θα χαλαστώ αν δεν έρθει. Η πρακτική αντιπρόταση, πέρα από την ξεχειλωμένη καταγραφή τακτικών, πρακτικών, αδυναμιών, αστοχιών κλπ, που για να μην μπούμε σε ανούσιες και κουραστικές διαφωνίες εγώ να τη χαρακτηρίσω απόλυτα ακριβή και δίκαιη (που δεν είναι αυτή η άποψή μου αλλά ας πω ότι είναι), ποιά είναι; Δεν είναι υποχρέωσή σου να προτείνεις, θα απαντήσεις το πιο πιθανό. Επί όλων των θεμάτων έχεις-έχετε άποψη και εκτίμηση. Ε δε γίνεται επί του συγκεκριμένου ερωτήματος να μην έχετε γνώμη. Ποιό πρέπει να είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ; Με τα υπάρχοντα δεδομένα. Αν είναι η απάντηση να είναι "Θέλω Σαββίδη των 2 νταμπλ", χαίρω πολύ.
Μου έκανες 4 ερωτήσεις. Θα κάνω μόνο μια. Από αυτό που έγραψα κατάλαβες πως πρέπει "να ξεσπάσει ο κόσμος";;
Εγώ στο λέω. Μαθηματικά αυτό θα συμβεί. Δεν υπάρχει γυρισμός για αυτό. Αυτό δείχνει το κλίμα. Μακάρι να αποφευχθεί τουλάχιστον σήμερα ο εμφύλιος.
Ολα τα πλανα και ολες οι επιλογες θελουν τον καταλληλο τροπο εφαρμογης και θελουν και τα αναλογα στελεχη. Αν εγω ημουν ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ και ηθελα να εφαρμοσω πολιτικη αυταρκειας θα εφερνα πισω τον Ζαγορ ως πρόεδρο και τον Βρυζα ΤΔ και θα τους εδινα το ελευθερο να τρεξουν την ομαδα οπως θεωρουν καλυτερα, με μονη προυποθεση οτι δεν θα μπαινει ετησιως μεσα πανω απο 2-3 μυρια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ένας απλός αλλά σιγουρος τρόπος για να ελέγξετε τις σκέψεις σου και τις απόψεις σου είναι να δεις ποιος συμφωνεί μαζί σου.
Εγώ αν μου έλεγε ο γκουερινο ότι συμφωνεί μαζί μου,στην καλύτερη θα προβληματιζομουν πολύ
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Logistis έγραψε:Ένα τρελό σενάριο "αποκάλυψε" μόλις τώρα ο Κόλκας.

Στις συζητησεις για το πως θα ξεπεραστει το θεμα με το ποσοστό 30% της Βαλενθια, προκρίθηκε λεει το σενάριο να αγοράσει ο ΠΑΟΚ τον Μαξι με ενα πολυ χαμηλό ποσό (π.χ. 500.000) έτσι ώστε να πάρει η Βαλένθια μόνο 150.000χιλ.,
και ταυτόχρονα να αγοράσει ο ΠΑΟΚ κι έναν άλλον παίκτη της Χεταφε (καλούτσικου επιπέδου) με 4μύρια για τον οποίο είχε βρεθεί και μια ισπανική ομάδα για να τον πάρει δανεικό για έναν χρόνο και του χρόνου θα τον είχε στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ.
Τελικά λέει ότι το μοτίβο αυτό δεν προχώρησε
Αυτη τη θεωρια υποτιθεται οτι τη σκαρφιστηκαν οι συμπολιτες με την αεκ.Και μαλιστα ειναι εν εξελιξι.Εδωσαν εναν πιτσιρικα 800.000 και τελη αυγουστου τον Παλμα.Ολη η δουλεια να μη δωσουν ποσοστο στην ομαδα του Παλμα.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

renegade έγραψε:Ένας απλός αλλά σιγουρος τρόπος για να ελέγξετε τις σκέψεις σου και τις απόψεις σου είναι να δεις ποιος συμφωνεί μαζί σου.
Εγώ αν μου έλεγε ο γκουερινο ότι συμφωνεί μαζί μου,στην καλύτερη θα προβληματιζομουν πολύ
Εδώ θα είμαστε στις εξελίξεις που γρήγορα θα έρθουν.
Θα δούμε ποιός θα δικαιωθει από αυτές.
Γράψε ότι θέλεις, πρόσβαλλε όσο θέλεις.
Τα γεγονότα μιλάνε
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το μοναδικό γεγονός αποδεδειγμένο είναι η πόλη έχει αλωθεί και το μυαλό του κόσμου έχει γίνει μαρμελάδα από τις μαλακιες ππυ διαβάζει τύπου πήρε 4 έδωσε ένα άρα με μια αφαίρεση έχει κέρδος. Lol
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αδερφέ Γκουερίνο, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Βασικά ούτε καν. Ξαναλέω κλείνω τα 40.
Έζησα μια χαρά τα πέτρινα χρόνια και τα θυμάμαι όλα πολύ καλά.
Από τότε όμως μέχρι τώρα έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα.

Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν έχει τον βραχνά των χρεών, έχει τις καλύτερες ακαδημίες της χώρας, μη σου πω των Βαλκανίων, παραμένει η πιο λαοφιλής ομάδα της Βορείου Ελλάδος και δεν έχει να φοβάται τίποτα.
Περισσότερο νομίζω πως φοβόμαστε μη τυχόν και στραβώσει ο Ιβάν και φύγει, γιατί ποιος ξέρει τι θα είναι ο επόμενος επενδυτής και βασικά μη τυχόν και δεν βρεθεί κανείς να μας πάρει. Σενάρια είναι όλα αυτά.

Με αυτόν τον γνώμονα "δικάζουμε" όποιον τολμήσει να ζητήσει να αντικατασταθεί άμεσα το βασικό μας χαφ και ειρωνευόμαστε όποιον αναφέρει τη περιουσία του μεγαλομετόχου μας, λέγοντας τσιτάτα του τύπου "εσύ δεν ξέρεις τι κάνει η Ρωσική κεντρική τράπεζα".

Ζητάμε δηλαδή από τον οποιονδήποτε 40άρη, 50άρη, ακόμα και 60άρη, να κάνει τη παλαβή, να μη μιλήσει, να μην εκφραστεί, που γ@μώ τον μπελά μου δηλαδή πόσα χρόνια ακόμα θα μπορώ να πηγαίνω στο γήπεδο να θαυμάζω την ΠΑΟΚΑΡΑ μου; Πόσα; 10; 20;

Και πρέπει τώρα να βγάλω εγώ τον ΣΚΑΣΜΌ, να μην πω κιχ που δεν κατάφερα να δω ΟΎΤΕ ΣΕ ΈΝΑ επίσημο ματς τον Τζόλη αλλά έφαγα στη μάπα τον Μιτρίτσα, ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε 11(!!!) εκατομμύρια από τον πιτσιρικά και να περάσω όσα χρόνια μου απομένουν εντός γηπέδου, ξέροντας πως δεν έχω το δικαίωμα να ζητάω από τον ΌΠΟΙΟΝ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ του ΠΑΟΚ, να κάνει μεγάλη ομάδα που να διεκδικεί τα πάντα. Όχι δεν έχω αυτό το δικαίωμα. Τέλος.

Ε εντάξει τώρα, όλα καλά τι να πω..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Το πρόβλημα μας είναι πως δεν περνουμε όλοι τα ίδια χάπια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”