Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από joshua »

15 Σεπτεμβριου θα βγουν στη δημοσιοτητα τα σχεδια της Νεας Τουμπας... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

joshua έγραψε:15 Σεπτεμβριου θα βγουν στη δημοσιοτητα τα σχεδια της Νεας Τουμπας... :mrgreen:
Σαν την αεχ που μόλις πήγαινε να γκρινιάξει ο κόσμος "μεγαλειώδη στιγμιότυπα από τις τουαλέτες τής Αγιάς Σοφιάς" :lol:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O βραζιλιανος του ακατανόμαστου έκανε πάντως ωραία τσαλιμάκια.
Ελπίζω να τα είδαν οι διοικούντες και να αντιδράσουν φέρνοντας καλύτερο παίκτη
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

JohnDag έγραψε:Μόνο που εγώ Napoli δεν εκφράζω κάποια απορία. Καταγραφή της πραγματικότητας κάνω.

Με βάση αυτά που μεταφέρονται από τους δημοσιογράφους πάντα, δεν είμαι και μπροστά στις υπογραφές των συμβολαίων.

Τα οποία προφανώς τους μεταφέρονται απο την διοίκηση, δε νομίζω να τα βγάζουν από το κεφάλι τους.

Άλλωστε δεν είδα κάποιον να τους αμφισβητεί όταν μας μετέφεραν ότι ο Κουρτιτς παίρνει 1.2Μ, ο Ζιβκο και ο Ινγκι 1Μ, ο Ολιβειρα 900Κ και πάει λέγοντας.

Επειδή προσέχω πάρα πολύ καλά τα ρεπορτάζ δεν έχει υπάρξει ούτε ένας παίχτης από τις μεταγραφές του Μποτο που να αναφέρθηκε συμβόλαιο άνω των 500Κ. Αν κάνω κάπου λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε.

Bane, 400-500Κ ειναι το συμβόλαιο του Μπραντον. Τα 900Κ που λες είναι για την διετία.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
350 παίρνει ο τιμιοτατος Τόμας.

Η επιλογή για αγορές με μικρότερα συμβόλαια είναι του Μπότο. Αν δεν τα έδινε σε αγορές θα μπορούσε να τα δώσει σε συμβόλαια.

Το οποίο και θα γινόταν με 2 κινήσεις με μεγαλυτερο συμβολαιο αν παίζαμε ομιλους. Πχ ο σολτεδο.

Τώρα ελπίζω αυτο να γίνει με 1 κίνηση.απο την αρχή εδώ και καιρό έχω πει ότι 1 κίνηση υπάρχει αλλά πρέπει σε αυτή τη φάση να την χρεωθεί ο Σαββίδης αφού με το φιάσκο λεφσκι τα γάλατα έσφιξαν.

Όσο δεν βγαίνει διαρροή για τέλος οι μεταγραφές ,υπάρχει ελπις.
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Μποτο ρίξε μια ματιά στη Βραζιλία,έχει κάτι γνωστούς σου που δεν παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο εκεί αλλά εδώ θα μπορούσαν!
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

JohnDag έγραψε:Δεν λέω να μην γίνονται συγκρίσεις γενικα, προφανώς και θα συγκριθεις με τον άμεσο ανταγωνισμό σου.

Λέω ότι δεν μπορούν να γίνονται συγκρίσεις πάνω στους παιχτες που φέρνουν καθώς οι 3 του ΠΟΚ δίνουν συμβόλαια που εσύ δεν δίνεις πλέον.

Όσο για το αν ισχύει ή όχι το ταβάνι των 500Κ τον χρονο στα συμβόλαια.

Πες μου εσύ μια μεταγραφή από τις 10 που έχει κάνει από τότε που ηρθε ο Μποτο που το ξεπέρασε και θα σου πω εγώ μετά ότι δεν ισχύει.

Δεν ξέρω τα συμβόλαια που δώσαμε. Υποθέτω πως θα είναι μέχρι 500κ αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος.
Ο Σοτέλδο πάντως δεν θα έρχονταν με 500κ συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

GINOLA έγραψε:

Όσο δεν βγαίνει διαρροή για τέλος οι μεταγραφές ,υπάρχει ελπις.
Ναι αλλά όσο δεν βγαίνει διαρροή για νέα μεταγραφή, δεν υπάρχει ελπίς!
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Darkm4n έγραψε:
renegade έγραψε:Συγνώμη που δεν μπορώ να καταλάβω πως ο ΠΑΟΚ με δισεκατομμυριουχο ιδιοκτήτη δεν μπορεί να δώσει δύο επταψηφια συμβόλαια
:arrow: Υπάρχει προβλημα με τα λεφτα του δισεκατομυριουχο ιδιοκτητη λογο πολέμου με την Ουκρανια για αυτο ειπε το ειπε και ολας στις δηλωσεις του προ ημερων πουληστε και αγοραστε διωξτρε παιχτες που δεν ειναι στα πλανα του προπονητη και πουληστε οτι πουλιεται 'αν πουλιεται' πχ Douglas Augusto κτλπ!

Το ιδιο και ο Αμπραμοβιτς επαθε με την Chelsea και την πουλησε γιατι θελαν μεταγραφες να φερει δε μπορουσε το μπλοκαραν το λογαριασμο σε τραπεζες.

Αρα σε καλυψα στην ερωτηση σου για τα 7ψηφια συμβολαια που δε μπορει πλεον να δωσει στα τωρινα δεδομενα!
Αδερφέ συγνώμη, αλλά δεν κάλυψες κανέναν με αυτό που έγραψες.
Η ανανέωση Μπίσεσβαρ και η προσθήκη Κάργα (5ος στόπερ πλέον) είναι ένα 7ψήφιο συμβόλαιο που θα μπορούσες να δώσεις κάπου.
Η πώληση Λάμπρου (450κ) με το συμβόλαιο του (άλλα 450κ) και τα 300κ που έδωσε η Τουλούζ για να πάρει δανεικό τον Τσιγγάρα, είναι άλλο ένα 7ψήφιο συμβόλαιο.
Θέμα επιλογής είναι λοιπόν και όλα τα άλλα για πολέμους, λογαριασμούς, Πούτιν, Μούτιν κλπ είναι ιστορίες.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Blackgr4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Δεν λέω να μην γίνονται συγκρίσεις γενικα, προφανώς και θα συγκριθεις με τον άμεσο ανταγωνισμό σου.

Λέω ότι δεν μπορούν να γίνονται συγκρίσεις πάνω στους παιχτες που φέρνουν καθώς οι 3 του ΠΟΚ δίνουν συμβόλαια που εσύ δεν δίνεις πλέον.

Όσο για το αν ισχύει ή όχι το ταβάνι των 500Κ τον χρονο στα συμβόλαια.

Πες μου εσύ μια μεταγραφή από τις 10 που έχει κάνει από τότε που ηρθε ο Μποτο που το ξεπέρασε και θα σου πω εγώ μετά ότι δεν ισχύει.

Δεν ξέρω τα συμβόλαια που δώσαμε. Υποθέτω πως θα είναι μέχρι 500κ αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος.
Ο Σοτέλδο πάντως δεν θα έρχονταν με 500κ συμβόλαιο.
Ναι όμως ο Σοτελδο ΔΕΝ ήρθε.

Θεωρητικά μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε, στην πράξη ισχύει αυτό που λέω. Δεν υπάρχει συμβόλαιο πάνω από 500Κ.

Ο Ginola λέει ότι είναι απόφαση Μποτο και δεν έχω κανένα λόγο να τον αμφισβητήσω.

Σε ένα εκ των πραγμάτων συγκεκριμένο και σχετικά περιορισμένο μπάτζετ προτίμησε να αγοράσει προοπτική με χαμηλά συμβόλαια από το να φέρει ελεύθερους έτοιμους παιχτες με ψηλά συμβόλαια.

Αν έπραξε σωστά ή λάθος μένει να φανεί στην πορεία.

panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Τίμια επιλογή από τους ελεύθερους
https://www.transfermarkt.co.uk/fredrik ... ler/110708
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Tα off-topic σβήστηκαν.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

λίγο σεβασμο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που στηρίζουν μερα νυχτα την ομάδα, η απόλυτη μυστικοπάθεια θα οδηγήσει σσε αδειο γήπεδο, δειτε τον αλλον που εκανε ενα ωραιο γήπεδο στην Λαρισα αλα χωρις ομάδα και εφθασε στην β εθνικη....
καλα τα γηπεδα φερνουν εσοδα, αλλα χρειαζεται και ομαδα...
δεν θελουμε να μας πουν ποιοι ειναι οι στοχοι της ομαδας απλα να μας πληροφορησουνε αν θα γινουν μεταγραφες ή όχι...τοσο δυσκολο ειναι?
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

omerta76 έγραψε:Εγώ θα ήθελα αυτόν με τριετές συμβόλαιο. Πορτογάλος παιχταρας, παίζει παντού και απορώ πως δεν έχει βρει ομάδα!

https://www.transfermarkt.com/xeka/prof ... ler/290256
Αυτός δεν είναι πλέον για τα δόντια μας.Αν έρθει Ελλάδα θα έρθει για κάποιον του πρώην ΠΟΚ που σκάνε χρήμα. Εμείς αν κάνουμε μεταγραφή,θα είναι η κανένας επιπέδου Αστέρα Τρίπολης με βαριά 500 χιλιάρικα κασέ η κάποιος που έχουν στην ναφθαλίνη οι μεγάλοι της Πορτογαλίας! Προσωπικά δεν περιμένω τίποτα και να πω την αλήθεια το προτιμώ από το να γεμίσω το ρόστερ με Κάρτες & Nasberg λες και είμαι η Λαμία. Στην τελική ας δουν αν τους κάνει κάποιος από την Β' ομάδα μπας και δούμε να βγαίνει κανένας νέος Τζόλης από το τίποτα πάλι και ας πάρουν τις ευκαιρίες τους Κωνσταντέλιας,Quagliata και Ricardo. ΥΓ: Με Κούτσια αλήθεια τι έγινε τελικά;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

JohnDag έγραψε:Ναι όμως ο Σοτελδο ΔΕΝ ήρθε.

Θεωρητικά μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε, στην πράξη ισχύει αυτό που λέω. Δεν υπάρχει συμβόλαιο πάνω από 500Κ.

Ο Ginola λέει ότι είναι απόφαση Μποτο και δεν έχω κανένα λόγο να τον αμφισβητήσω.

Σε ένα εκ των πραγμάτων συγκεκριμένο και σχετικά περιορισμένο μπάτζετ προτίμησε να αγοράσει προοπτική με χαμηλά συμβόλαια από το να φέρει ελεύθερους έτοιμους παιχτες με ψηλά συμβόλαια.

Αν έπραξε σωστά ή λάθος μένει να φανεί στην πορεία.

Ε άρα δεν έχει νόημα οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με ποιοτικές προσθήκες που "θα κάνουν τη διαφορά".
Σχετικά με το αν έπραξε σωστά ή λάθος είναι ήδη πίσω στο σκορ. Ένας ευρωπαϊκός αποκλεισμός και τρεις εγχώριες εμφανίσεις που τσιρίζουν πως λείπει η ποιότητα από μπροστά.
Πρέπει να γίνουν θαύματα στη πορεία για να δικαιωθεί. Έχει βέβαια τον μάγο στον πάγκο αλλά και αυτός πόσα να καταφέρει. Δεν μπορεί να μπει να σπρώξει την μπάλα μέσα ο ίδιος..
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Ο Μηλιός έγραψε οτι εκτιμάει πως δε θα γίνει μεταγραφή. Το στηρίζει λέγοντας οτι δεν αξίζει να έρθει κάποιος ανετοιμος για τους υπόλοιπους 12 αγώνες. Και οτι ίσως ειναι καλύτερο να έρθει κάποιος τον Ιανουάριο. Χωρίς να μπορώ να κρίνω αν ξέρει ή οχι κάτι, ειναι ένας σοβαρός δημοσιογράφος που πάντα γράφει με καθαρό μυαλό χωρίς στραβοστομιες κλπ. Κανεις δεν ξέρει αν θα γίνει κάποια μεταγραφή. Παντως όντως αν ήταν να διαλέξω να παμε ετσι μεχρι Ιανουάριο κ να έρθει μετά ο κατάλληλος ή να πάρουμε καποιον απλά για να πάρουμε (τύπου Φερνάντες)προτιμώ το πρώτο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”