Pablo Gabriel García Pérez II
- Mutasevic
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Το εγώ του λουτσεσκου είναι απείρως μεγαλύτερο από του Πάμπλο ο οποίος ηδη έχει μεγάλο εγώ. Αν θες ο λουτσεσκου να κανει δουλειά του φέρνεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτούς που χρειάζεται και που ξέρεις ότι θα ταιριάξουν στο σύστημα του αλλιώς θα βάλει μπισε καντουρι, δε τον βαζεις να διαλέξει παίχτες όμως... Ο Πάμπλο ότι βρει θα βγάλει άκρη σε κάποια φάση ειναι πολεμιστής, ο λουτσεσκου ειναι ο γιος του μιρτσεα ανεκαθεν ειχε προστατευτικο διχτυ για ωρα ανάγκης
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Montrealiotis
Off topic, αλλά, τι λέει φιλε μου θα έχουμε βουλευτή που είναι μέλος στο Παοκμανια;
- Mutasevic
Βουλευτής δε βγαινω, στη λιστα 5ος είμαι στη Β Θεσσαλονίκης, διότι τα σογιαμ κ το χωριό ψήφισαν ολοι νδ κ ... νικη χαχα. Το ξηγιεμαι όμως οτι 2 πού θα βγουν αποδω έχω πάρε δωσε κ αρκετά κιόλας και με την Κωνσταντοπουλου μιλάω απευθείας και θα τους βαλω να μιλήσουν για το γήπεδο στη βουλή όχι που θα λεει ο κουλης επενδυτη χωρίς όνομα τον Ιβάν ναουμε
- ΑποστόληςΑ
Συγκρίνουμε τους πρώτους 5 μήνες της επαγγελματικής καριέρας ενός προπονητή με τα δύο τελευταία χρόνια του "φτασμένου" Lucesku;
Αυτού που η ομάδα διαλύεται κάθε Μάρτη με Μάη;
Αυτού που δεν μπορεί να πάρει ένα κύπελλο;
Δεν είπε κανείς ότι ο PG δεν έκανε λάθη! Αλίμονο! Πρωτάρης ήταν όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ. Άλλαξε όμως σύστημα και η ομάδα πέταγε! Μπήκε 4ος στα p.o. αλλά εξασφάλισε την 2η θέση από την 8η αγωνιστική. Πήγε στον τελικό και κέρδισε τον πρωταθλητή.
Δεν είπε κανείς ότι ο PG δεν έκανε λάθη! Αλίμονο! Πρωτάρης ήταν όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ. Άλλαξε όμως σύστημα και η ομάδα πέταγε! Μπήκε 4ος στα p.o. αλλά εξασφάλισε την 2η θέση από την 8η αγωνιστική. Πήγε στον τελικό και κέρδισε τον πρωταθλητή.
Α τωρα τα γυρνας και αρχιζεις και τις δικαιολογιες; Δεκτον, απλα σε παρακαλω μην ξαναπεις οτι ειμαι τυφλα εναντιον του Παμπλο γιατι ειναι λαθος
η κατάσταση είναι μανταρίνια με μπρόκολα.
τι σχέση είχε ο τότε ανταγωνισμός με τον τώρα?
τι σχέση είχε ο τότε ανταγωνισμός με τον τώρα?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Βρε μακάρι να πάει σε ομάδα να πάρει περισσότερες εμπειριες! Να δείξει πως το έχει!
- ΑποστόληςΑ
Δεν με νοιάζει πού θα πάει ο PG. Με νοιάζει που προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι ακόμη ο Razvan. Δεν ελπίζω σε τίποτε για την επόμενη σεζόν.
- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Συγκρίνουμε τους πρώτους 5 μήνες της επαγγελματικής καριέρας ενός προπονητή με τα δύο τελευταία χρόνια του "φτασμένου" Lucesku;
Α καλά, Αποστόλη. Εσύ είσαι πιο εμμονικός από όσο εμμονικός πιστεύεις ότι είναι ο Lucescu.
Με την Marseille πότε παίξαμε; Πόσα χρόνια είχαμε να παίξουμε Ευρώπη Απρίλιο; Δεν διαλύθηκε η ομάδα τότε;
Ναι, δεν μπορεί να πάρει ένα κύπελλο, γι'αυτό πήρε δύο. Και άλλα δύο πρωταθλήματα.
- ΑποστόληςΑ
Εμμονικός μπορεί να είμαι, είρωνας πάντως όχι.
Την σέβομαι την άποψη όλων και ας διαφωνώ μαζί τους. Αυτό είναι δημοκρατία.
Ούτε διεκδικώ το αλάθητο. Οι απόψεις είναι πάντα υποκειμενικές και σ' αυτές δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Είναι η δική μου άποψη και η άποψη κάποιου άλλου.
Κι αν διάβαζες καλύτερα θα καταλάβαινες ότι μιλάω για τον Lucesku μετά την επιστροφή του. Για τα δύο τελευταία χρόνια που η ομάδα πάει στα p.o. και στο κύπελλο και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της.
Και τα δύο χρόνια τα ίδια. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να αποτελεί σύμπτωση.
Ούτε διεκδικώ το αλάθητο. Οι απόψεις είναι πάντα υποκειμενικές και σ' αυτές δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Είναι η δική μου άποψη και η άποψη κάποιου άλλου.
Κι αν διάβαζες καλύτερα θα καταλάβαινες ότι μιλάω για τον Lucesku μετά την επιστροφή του. Για τα δύο τελευταία χρόνια που η ομάδα πάει στα p.o. και στο κύπελλο και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της.
Και τα δύο χρόνια τα ίδια. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να αποτελεί σύμπτωση.
- ΑποστόληςΑ
Δεν στα γυρνάω, ρώτησες ποιους μάμησε και σου απάντησα ότι πρέπει να είσαι τυφλός για να μην βλέπεις ποιούς μάμησε.aivas19 έγραψε:Α τωρα τα γυρνας και αρχιζεις και τις δικαιολογιες; Δεκτον, απλα σε παρακαλω μην ξαναπεις οτι ειμαι τυφλα εναντιον του Παμπλο γιατι ειναι λαθος
Από τη στιγμή που άλλαξε το σύστημα, δηλαδή στα p.o και στο κύπελλο, εκεί δηλαδή που κρίνονται όλα, κέρδισε δύο φορές τον Άρη, δύο φορές την ΑΕΧ και δύο φορές τον πρωταθλητή.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ε αφού άγχος πρωταθλητισμου δεν είχε στα πλέι οφ, με ήδη το πρωτάθλημα να έχει πετάξει προ πολλου....
Άμα είδατε εσύ την ομάδα να μην παίρνει τα πόδια της φέτος τι να πω, άλλα ματς βλέπατε. Επειδή έχασε από την καλύτερη αεκ στα pο ή δεν μπορεί να σκοράρει ούτε με αίτηση δε σημαίνει ότι δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της. Μέχρι και στη Λεοφώρο πρωτοβουλία είχε. Και με το γάβρο το ίδιο, γκολ δε βάζει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εμμονικός μπορεί να είμαι, είρωνας πάντως όχι.
Εκτός αν βλέπετε τους αγώνες από το teletext, πάσο
Καμια φορα και αυτο το γυρω γυρω ολοι, αλλα περιοχη ναρκοπεδιο, μπορει να παραπλανει, γιατι δινει την εντυπωση πως παιζεις καλα απλα σου λειπει το γκολ, ενω επι της ουσιας με αυτο το στυλ το γκολ δεν θα ερθει ποτε...
Δεν είπα παίζεις καλά, είπα παίζεις. Και τρέχεις και προσπαθείς και αποτυγχάνεις γιατί είσαι λίγος.
Άλλο αυτό, άλλο δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου
Άλλο αυτό, άλλο δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου