Πολύ καλός παίκτης αλλά είναι πλέον 32 και μισό. Αμα όμως ήταν να το γυρίσει ο ΠΑΟΚ σε 4-4-2 με τον Τζόλη δίπλα στο φορ, μια χαρά θα έπαιζε στην Ελλάδα για κάνα δυο χρόνια.Dimitris_L4 έγραψε:Δν παιρνουμε και τον γκροσιτσκι από τν μπρομιτς λέω εγώ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
-
- sourmenetes
- Moderator
Παίζει αύριο με Βόλο. Και έρχεται.danirifle έγραψε:ο αμρ γιατί δεν έχει έρθει ακόμα?
ο λάμπρου βλέπω είναι ήδη στις προπονήσεις και στην αποστολή για το ματς με το τυρί
Ετσι ήταν η συμφωνία
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[/quote]DamoN έγραψε:Μακάρι να έρθει και ένας ποιοτικός παίχτης στο κέντρο ακόμα μέχρι Δευτέρα και πάμε να τους γ___ ε όλους... και τα αφεντικά και τις υπηρέτριες και τα τιγράκια...
4.2.3.1
1.Zivkovic
2.Vieirinha
4.Ingason
5.Michailidis
3.Giannoulis
8.Kadduri
8.Schwab
10.Krovinovic
7.Zivkovic
11.Tzolis
9.Krmencik
Δεν είναι ρόστερ για να σηκώσεις την λίγδα αυτό;
Πρώτον στο ρόστερ που περιγράφεις έχεις δύο παίκτες που δεν τους έχουμε δει, ο ένας φορ με 3 γκολ σε 13 παιχνίδια φέτος στο Βέλγικο πρωτάθλημα, κι ο άλλος δανεικός που δεν έπιασε στη Γουεστ Μπρομ και ψάχνει ομάδα για να σπάσει το δανεισμό του μέσα στη χρονιά. Μπορεί σε εμάς να βγάλουν μάτια, αλλά το αν είναι παίκτες για 11άδα θα φανεί με τον καιρό (αν τελικά έρθουν).
Πέραν τούτου, θα σου περιγράψω μια εντεκάδα ικανή να σηκώσει νταμπλ και θα μου πεις εσύ πως συγκρίνονται αυτοί που γράφεις με αυτούς που θα σου πω.
1. Πασχαλάκης
2. Μάτος
4. Βαρέλα
5. Κρέσπο
3. Βιειρίνια
8. Μαουρίσιο
8. Ολιβέιρα
10. Πέλκας
7. Ζαμπά
11. Καντουρί
9. Πρίγιοβιτς
Αν θεωρείς ότι η εντεκάδα που έγραψες στέκεται στο ίδιο επίπεδο με αυτήν που σου έγραψα, τότε πάμε για το νταμπλ.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι και ο ανταγωνισμός φέτος είναι καλύτερος από τότε, οπότε το πράγμα αλλάζει λίγο, αλλά εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος αν είχαμε μια ομάδα το ίδιο καλή με τότε.
Δυστυχώς στα δικά μου μάτια, μόνο ο Α. Ζίφκοβιτς θα έπαιζε σε εκείνη την εντεκάδα αντί του Ζαμπά.
gika έγραψε:DamoN έγραψε:Μακάρι να έρθει και ένας ποιοτικός παίχτης στο κέντρο ακόμα μέχρι Δευτέρα και πάμε να τους γ___ ε όλους... και τα αφεντικά και τις υπηρέτριες και τα τιγράκια...
4.2.3.1
1.Zivkovic
2.Vieirinha
4.Ingason
5.Michailidis
3.Giannoulis
8.Kadduri
8.Schwab
10.Krovinovic
7.Zivkovic
11.Tzolis
9.Krmencik
Δεν είναι ρόστερ για να σηκώσεις την λίγδα αυτό;
Ναι βάλε και τα συμβόλαια όμως σύγκριση. Η ομάδα του πρωταθλήματος μισθολογικά και με εφορίες μέσα 2.5 φορές πιο πολύ κόστισε από την φετινή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Σάβ 02 Ιαν 2021, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στα δικα μου ματια,παντως gika,σε εκεινη την ομαδα δεν επαιζαν ουτε ο φετινος Κρεσπο...ουτε ο φετινος Βαρελα....ουτε ο Μαουρισιο του βαζελου..ουτε ο Βιερινια μετα τον τραυματισμο...
Και εαν γυρισουμε το χρονο πισω.....για παρα πολλους οι Καντουρι και Πελκας τοτε ηταν σχεδον αχρηστοι...
Και εαν γυρισουμε το χρονο πισω.....για παρα πολλους οι Καντουρι και Πελκας τοτε ηταν σχεδον αχρηστοι...
Νταξει για τον Γιαννούλη αλλά σοβαρά τον συγκρίνουμε με τον περειρα? Ο ένας παίζει έπαιξε Γερμανία και πήρε μεταγραφή πριν δύο χρόνια στη χοφενχαιμ ο άλλος δεν έχει γράψει μία γραμμή στο βιογραφικό του.sn0ufel4 έγραψε:Κουβέντα να γίνεται αλλά ο τωρινός Σταφ τι σχέση έχει παικτικά με τον Γιαννούλη η τον Περέιρα?
Πες δεν τον θέλω γιατί είναι τραυματίας, κακός χαρακτήρας ή οτιδήποτε άλλο αλλά μην κάνεις σύγκριση με τον περειρα που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.
Παιδια εγω νομιζω οτι τα πρωταθληματα τα παιρνει ο παγκος. Βεβαιως και μετραει η εντεκαδα αλλα μετραει πολυ και τι παγκο εχεις.
Η ομαδα του νταμπλ ειχε σε συνεχεια της εντεκαδας που γραφεται παραπανω Ακμπομ, Σακχωφ, Κανιας, Λημνιο,Μπισε στα καλα του, Μισιτς, Ινγκι. Ετσι οποιος κιαν ελειπε ειχες αξιοπιστη και δυνατη λυση. Υπαρχει μια ανακολουθια γιατι ο Ολιβειρα και ο Πριγιο δεν συνηπηρξαν αλλα τεσπα. Αλλο ειναι το θεμα. Πρεπει να εχεις ομαδα που να μπορει να αντεξει απουσιες, καρτες κλπ. Αλλιως δεν γινεται με μια εντεκαδα. Ειδικα αν δεν ειναι και ιδιαιτερα εμπειρη. Καλως η κακως αυτην την στιγμη αν λειψει ενας ειτε ο Ζιφκο η ο Τζολης η ο Καντουρι η ακομη και ο Σβαμπ η ο Γιαννουλης εχουμε θεμα και η ομαδα πεφτει στο 60%. Η ομαδα μας ειναι καλη αλλα εχουμε ελλειψη εμπειριας και ελλειπη παγκο. Πρεπει να ερθουν παικτες να γεμισει η ομαδα. Σε αυτο το πνευμα ηδη οπως φαινεται πηραμε 3 παικτες και αλλος ενας ερχεται. Θεωρω ενα ακομη χαφ πρεπει να ελθει οπωσδηποτε.
Η ομαδα του νταμπλ ειχε σε συνεχεια της εντεκαδας που γραφεται παραπανω Ακμπομ, Σακχωφ, Κανιας, Λημνιο,Μπισε στα καλα του, Μισιτς, Ινγκι. Ετσι οποιος κιαν ελειπε ειχες αξιοπιστη και δυνατη λυση. Υπαρχει μια ανακολουθια γιατι ο Ολιβειρα και ο Πριγιο δεν συνηπηρξαν αλλα τεσπα. Αλλο ειναι το θεμα. Πρεπει να εχεις ομαδα που να μπορει να αντεξει απουσιες, καρτες κλπ. Αλλιως δεν γινεται με μια εντεκαδα. Ειδικα αν δεν ειναι και ιδιαιτερα εμπειρη. Καλως η κακως αυτην την στιγμη αν λειψει ενας ειτε ο Ζιφκο η ο Τζολης η ο Καντουρι η ακομη και ο Σβαμπ η ο Γιαννουλης εχουμε θεμα και η ομαδα πεφτει στο 60%. Η ομαδα μας ειναι καλη αλλα εχουμε ελλειψη εμπειριας και ελλειπη παγκο. Πρεπει να ερθουν παικτες να γεμισει η ομαδα. Σε αυτο το πνευμα ηδη οπως φαινεται πηραμε 3 παικτες και αλλος ενας ερχεται. Θεωρω ενα ακομη χαφ πρεπει να ελθει οπωσδηποτε.
- black_star_ninja
Νομίζω παντως οτι ο Γιαννουλης πρέπει να πάρει μεταγραφή τωρα. Αλλιώς το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του (όπως δλδ Πελκας Λημνιος Ακπομ) και αυτο σημαίνει οτι κανεις δε θα μας δώσει τη ρήτρα του (οταν μπορει σε μερικούς μήνες να τον πάρει σαν ελεύθερο).
To 3o γκολάκι που δέχτηκε η West είναι καταπληκτικής αυτογκολικής ομορφιάς (να το δείτε). Και το 1ο καταπληκτικής ομορφιάς ατομικής ενέργειας. Δεν τον βλέπω των Φίλιπ να μπαίνει στο χιονισμένο τερέν
Δεν λέω ότι ο Σταφ είναι καλύτερος η χειρότερος. Ρωτάω σαν χαρακτηριστικά αν είναι αυτό που θέλουμε από το αριστερό μας μπακ. Σίγουρα ο Σταφ είναι καλύτερος του αμυντικά έχει όμως πλέον την ικανότητα την ταχύτητα την αντοχή να ανεβαίνει διαρκώς τη γραμμή?Ιάσονας έγραψε:Νταξει για τον Γιαννούλη αλλά σοβαρά τον συγκρίνουμε με τον περειρα? Ο ένας παίζει έπαιξε Γερμανία και πήρε μεταγραφή πριν δύο χρόνια στη χοφενχαιμ ο άλλος δεν έχει γράψει μία γραμμή στο βιογραφικό του.sn0ufel4 έγραψε:Κουβέντα να γίνεται αλλά ο τωρινός Σταφ τι σχέση έχει παικτικά με τον Γιαννούλη η τον Περέιρα?
Πες δεν τον θέλω γιατί είναι τραυματίας, κακός χαρακτήρας ή οτιδήποτε άλλο αλλά μην κάνεις σύγκριση με τον περειρα που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.
Υγ. Ξαναλέω κουβέντα να γίνεται δε θεωρώ πως υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ποιος σταφυλιδης μωρέ; Παίκτης που έχει να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο δύο χρόνια. Τους παίρνετε και στα σοβαρά τους άχρηστους. Ούτε σμς δεν είναι ικανοί να αντιγράψουν οι άνθρωποι. Μετά τον πριγιοβιτς, ο σταφυλιδης. Σε λίγο θα ακούσουμε και για Κούλη Παπαδόπουλο.
- pagotatzis
Υπάρχει περίπτωση να πουληθεί Φορ και τα παρθεί άλλος ένας συν του Τσέχου ! ;
ο τσολακ θα παραμεινει???? ετσι φαινεται! αρα παμε σε 4 4 2 σε καποια ματς μαλλον . Αν παραμεινει ο Τσολακ διολου απιθανο να ξυπνησει αν αρχιζει να φορτωνεται η περιοχη με παικτεσ και πασες . Τωρα δεν φτανει η μπαλλα εκει ευκολα και παιζουμε και με σεντρακια αρκετα ( μειωμενα βεβαια σε σχεση με τον μουρινιο τον φερρειρα)
Το προβλημα το ειδαν τα τσακαλια στον παγκο , δεν φτανει η μπαλλα ( και παικτες ) στην περιοχη , με τον κροατη και σβαμπ και ουαρντα θα φτασει περισσοτερο , Με καντουρι δεν φτανει παιζει πισω να κανει πασινγκ γκειμ και δεν παταει περιοχη
Το προβλημα το ειδαν τα τσακαλια στον παγκο , δεν φτανει η μπαλλα ( και παικτες ) στην περιοχη , με τον κροατη και σβαμπ και ουαρντα θα φτασει περισσοτερο , Με καντουρι δεν φτανει παιζει πισω να κανει πασινγκ γκειμ και δεν παταει περιοχη