Αυτό ειναι το ζουμί απο την ανακοίνωση της παε αρης.Πρόκειται για υπόθεση που αφορά στην παλιά ΠΑΕ και δεν μας αγγίζει. Πρόκειται για δύο διαφορετικά νομικά πρόσωπα.
Σαν να λεει "Σιστόν, φραγκο δεν θα πάρεις."
Αυτό ειναι το ζουμί απο την ανακοίνωση της παε αρης.Πρόκειται για υπόθεση που αφορά στην παλιά ΠΑΕ και δεν μας αγγίζει. Πρόκειται για δύο διαφορετικά νομικά πρόσωπα.
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος γι αυτό:ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά νομικά πρόσωπα, σίγουρα όμως είναι το ίδιο φορολογικό πρόσωπο, αφού το ΑΦΜ είναι το ίδιο.
Αυτό λέω κι εγώ, πως η ομάδα πλέον, μετά και τα περσινά, μας έχει ξεπεράσει σε διαμέτρημα. Κάνει αθόρυβα τη δουλειά της μέσα στο γήπεδο, μη επηρεαζόμενη από τη δυσωδία, που αναβλύζει ο όλος περιβάλλων χώρος των κατά κάποιον τρόπο ανταγωνιστών της. Είναι ώρα κι εμείς σαν οπαδοί να μάθουμε από την ομάδα. Είναι καιρός να την ακολουθήσουμε σε ύψος. Έχουμε πολύ κρίσιμη αγωνιστικά συνέχεια και σε αυτήν οφείλουμε όλοι να είμαστε με θρησκευτική ευλάβεια προσηλωμένοι. Δεν επιτρέπεται να πατάμε πεπονόφλουδες. Αύριο, τυπικά, παίζουμε με τα αεκλεφτρόνια. Μοναδικός στόχος η νίκη και με ευρύ, λέω εγώ, σκορ. Τίποτα άλλο.Besuch 2 έγραψε:Να γελάς με το μπουρδ3λο που θέλει να λέγεται και χώρα!
Κατά τα άλλα (για να κάνω και την πρώτη μου τοποθετηση στο θέμα) θαυμάζω ειλικρινά τη σιγουριά κάποιων φίλων ...
Όλα αυτά σε μια χώρα όπου προχθές βγήκε η εταιρία που έχει το 70% των τηλεοπτικών του πρωκταθληματος...παραδέχτηκε ουσιαστικά ότι αφήνει ΜΙΑ συγκεκριμένη ομάδα του πρωκταθληματος ΑΠΛΗΡΩΤΗ (επειδή δεν ανήκει στις ελεγχόμενες ομάδες και τολμησε να κόψει βαθμούς από τον πουστόγαυρο) κι επειδή αυτή διαμαρτυρήθηκε (για την ακρίβεια δεν διαμαρτυρήθηκε καν αυτή..αλλά ο δήμαρχος της πόλης που θεωρητικά καμμία σχέση δεν έχει) ...της εριξε πρόστιμο/περικοπή στο συμβόλαιο!!!
Και δεν βγήκε ΕΝΑΣ γ@μημ3νος πολιτικός/δημοσιογράφος να πουν μια κουβέντα για το θέμα...
Ακόμα και η ίδια η Σούπερ λιγκ που είναι η ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ δεν έβγαλε κιχ, δείγμα ότι ο πουστογαυρος ελέγχει τα πάντα ή έστω ότι φοβούνται να μιλήσουν όσοι δεν είναι - ακόμα - στο μαντρί του.
Να πάω σε μας; Που προπερσυ που μας έκλεψαν το πρωτάθλημα δεν μπήκαν καν στον κόπο να καλέσουν μια άλλη έστω μέρα τον Κομπινη στο αθλητικό δικαστήριο επειδή "είχε κάτι δουλειές την ώρα της εκδικασης";
Που δύο βδομάδες νωρίτερα δεχτηκε το δικαστήριο δεύτερο φύλλο αγώνα από τον Αρετοπουλο που αναιρούσε το αρχικό και δεν νοιάστηκε κανείς από τους δικαστές;
Τι να κάνουν και οι Μαυροματηδες που αναφέρθηκαν όταν οι δικαστές είναι ΒΑΛΤΟΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ;
Τι συζητάμε ρε παιδιά;
Αν οι στημένοι/ελεγχόμενοι που καταλαμβάνουν τις καρέκλες στο χαμουτζογραικυλισταν θα πάρουν αποφάσεις βάση στοιχείων;
Ο,τι τους πουν θα κάνουν, τα ανδρείκελα.
Αν θεωρούν οι εγκεφαλοι της ΕΟ ότι αξίζει να το τραβήξουν στα άκρα , θα τους βάλουν να το κάνουν...
Αν το θεωρούν τοοοσο τραβηγμένο που αρκούνται στο να σηκώσουν σκόνη και θορυβο...θα βγάλουν μια ανακοίνωση "ναι μεν αλλά..κάτι βλέπουμε αλλά έχει κι ομίχλη...είναι και το μ#€νί των πο€τάνων των μανάδων μας μπροστά και μας κρύβει τη θέα".
Και το χειρότερο όλων...ο ΠΑΟΚ μπήκε με το στανιό να ασχολειται με κάτι άσχετο εν μέσω σημαντικών αγώνων. Ήδη ήρθε μια γκελα προχθές.
Να θυμησω το 2010 όταν έκανε τη δουλειά του ο Σπαναθας ότι βγήκε ο οργανισμός ομάδα/κόσμος από το Ρυθμό του κι ακολούθησαν δύο συνεχόμενες ήττες που τελείωσαν την υπόθεση τίτλος;
Να θυμησω προπερσυ ότι ανάμεσα στα χάρτινα διπλά του γαύρου κ της κλεφτρας είχαμε τον αγώνα στην Τρίπολη;
Εύχομαι η ομάδα να είναι αυτή τη φορά απόλυτα προσηλωμένη και το προχθεσινό να ήταν απλά σύμπτωση και κακιά στιγμή και να μην έχει συνέχεια.
Κλείνοντας με τη διαχρονική ευχή μου : Βρωμοσουλτανε γ@μα το τριμπουρδελο ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ των αρχαιοκάπηλων και των πρεζεμπορων μπας και στο μέλλον ξημερώσει κάποια στιγμή ΕΛΛΑΔΑ.
(Παίζει να είναι και οφτοπικ εδώ που τα έγραψα)
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σου πηρε μερικα χρονια να προσεξεις πως τα ματς της αελ δεν υπαρχουν ποτε στην bet365Besuch 2 έγραψε:Το ΑΕΛ-Αρης είναι εκτός στοιχιματισμου (τουλάχιστον στη bet365 που έχω λογαριασμό).
Τι έγινε ρε παιδιά πειραιώτικα; Μας πήραν πρέφα;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk