obanebane έγραψε:Sick Bastard έγραψε:giapas έγραψε:Είναι λίγο άκομψο αυτό που γίνεται με τον ΠΑΟΚ και με τον φυσικό αρχηγό του.
Βρείτε τα πίσω από τις κουρτίνες , μη βγάζετε λεπτομέρειες για συμβόλαια και μιλήστε και αποφασίστε.
Ο Βιερίνια είναι πολύ παραπάνω από ένας παίκτης.
Αιντε τελειώνετε.
1+1 450k
Αν δεν τον θέλετε πείτε το του, δεν χρειάζεται να τον ταλαιπωρείται.
Αν είναι δυνατόν, για τον Αντρέ μιλάμε.
Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις με δαύτους, μας έχουν κάνει άνω κάτω,γαμω το φελέκι τους.
Απλά ξέρουν ότι πουλάει πολύ το όνομα Βιερινια και μέχρι και τον κώλο τους έχουν διαθέσιμο για τα κλίκς.
Στα @@ τους το συναίσθημα του κόσμου.
Τις προάλλες όταν μίλαγα για πουστριλίκια σε επίπεδο διοίκησης , ξένισε πολλούς η φράση. Και να ρωτήσω τώρα, ποιός διέρευσε λεπτομέρειες της "νέας" πρότασης ; H διοίκηση. Γιατί το έκανε ; Για να έχει καβάτζα ότι εγώ τον ξαναπαρακάλεσα αλλά αυτός τελικά δεν ήθελε. Φύλαγμα κώλου είναι αυτό.
Ε άντε και γαμηθείτε στη τελική. Για το Βιερίνια μιλάμε , όχι για το Τζαβέλλα. Με τον αρχηγό σου συζητάς όχι με το Δώνη.
Γαμημένα πουστριλίκια. Βγες σαν ΠΑΕ και πες δε θα ανανεώσω. Ή θα ανανεώσω. Αδερφίστικα πράγματα σου πα , μου πες , θέλω τόσα όχι δε στα δίνω. Όπως τότε που θέλανε να διώξουν το Μπόλονι , διέρρευσαν τάχα μου μια πρόταση. Κι ύστερα εγώ φταίω που βρίζω