20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από tzelas »

seaman έγραψε:Φεύγει και ο Ομάρ από το γαύρο. Δεν λέω φυσικά ότι μπορεί ο αρχηγός να πάρει μια τέτοια απόφαση αν "πλησιαστεί".
Πέστε μου όμως πως θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε μια τέτοια κατάσταση. Κομμάτια θα γίνουμε

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από τον κόσμο. Όπως τις έκανε και ο Κοντρέρας και τώρα προσπαθεί να διασώσει την ποδοσφαιρική υστεροφημία του με ποσταρίσματα και συνεντεύηεις του για πόσο ΠΑΟΚΑΡΑ είναι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Με αυτά που κάνουν,στο μέλλον θα φαίνεται πολυτέλεια να έχεις στελέχη επιπέδου Χασιώτη και Καρυπίδη
giapas

Δημοσίευση από giapas »

obanebane έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
giapas έγραψε:Είναι λίγο άκομψο αυτό που γίνεται με τον ΠΑΟΚ και με τον φυσικό αρχηγό του.
Βρείτε τα πίσω από τις κουρτίνες , μη βγάζετε λεπτομέρειες για συμβόλαια και μιλήστε και αποφασίστε.

Ο Βιερίνια είναι πολύ παραπάνω από ένας παίκτης.

Αιντε τελειώνετε.
1+1 450k
Αν δεν τον θέλετε πείτε το του, δεν χρειάζεται να τον ταλαιπωρείται.
Αν είναι δυνατόν, για τον Αντρέ μιλάμε.

Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις με δαύτους, μας έχουν κάνει άνω κάτω,γαμω το φελέκι τους.
Απλά ξέρουν ότι πουλάει πολύ το όνομα Βιερινια και μέχρι και τον κώλο τους έχουν διαθέσιμο για τα κλίκς.
Στα @@ τους το συναίσθημα του κόσμου.
Τις προάλλες όταν μίλαγα για πουστριλίκια σε επίπεδο διοίκησης , ξένισε πολλούς η φράση. Και να ρωτήσω τώρα, ποιός διέρευσε λεπτομέρειες της "νέας" πρότασης ; H διοίκηση. Γιατί το έκανε ; Για να έχει καβάτζα ότι εγώ τον ξαναπαρακάλεσα αλλά αυτός τελικά δεν ήθελε. Φύλαγμα κώλου είναι αυτό.

Ε άντε και γαμηθείτε στη τελική. Για το Βιερίνια μιλάμε , όχι για το Τζαβέλλα. Με τον αρχηγό σου συζητάς όχι με το Δώνη.

Γαμημένα πουστριλίκια. Βγες σαν ΠΑΕ και πες δε θα ανανεώσω. Ή θα ανανεώσω. Αδερφίστικα πράγματα σου πα , μου πες , θέλω τόσα όχι δε στα δίνω. Όπως τότε που θέλανε να διώξουν το Μπόλονι , διέρρευσαν τάχα μου μια πρόταση. Κι ύστερα εγώ φταίω που βρίζω
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καλα οι υποθέσεις πολλές μπορεί να ειναι...

κάποτε, πιο μικροί, ρωτούσαμε ο ένας τον άλλο "αν σε έδινε η αταλάντα 1,5 εκ. ευρω και ο ΠΑΟΚ 500 που θα πήγαινες να παίξεις μπάλα;" οποιος δεν απαντούσε ΠΑΟΚ δεν έμπαινε στο αμάξι για εκδρομή :) :P
malampar

Δημοσίευση από malampar »

Και γιατι δε βγαινει ο Βιερι να μας πει τι συμβολαιο ζηταει ? Να κρινουμε κ μεις αναλογα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

To ότι η νέα πρόταση στον Βιειρίνια είναι πιο μικρή από την προηγούμενη που ήδη απέρριψε δείχνει τι @ρχίδια έχει στα γραφεία η ΠΑΕ, έτοιμα να ποδοπατήσουν και την τελευταία σημαία του συλλόγου. Και το δίνουν και στο δικό "μας" SDNA να το παίξει πρώτο θέμα.

Κρίμα για τον μεγάλο αρχηγό μας, γι' αυτόν που κλαίγαμε όλοι μαζί όταν πάτησε το πόδι του στο χορτάρι, με κομμένους χιαστούς.

Άλλη μια ξεφτύλα - μαύρη κυλίδα για τον σύλλογο.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Αν η μπουζοκοτραφης κυρία Βιεϊρίνια ορέγεται εκατομμύρια ας τα βρει άλλου .. διαπραγματευόταν για πέντε παιχνίδια ενώ ήταν κ τραυματίας ...τον αγαπάμε αλλά δε θα κάτσω να τα βάλω με τον ΠΑΟΚ για κανένα Βιεϊρίνια
Κανονίστε να φάμε τα σπλάχνα μας για τη τσέπη του Βιεϊρίνια ...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κι εγώ τον αγαπάω, τον θαυμάζω, τον σέβομαι και θα τον έχω για πάντα στο μυαλό μου σαν έναν από τους σπουδαιότερους που έχουν φορέσει την φανέλα, αλλά δεν μπορώ να καταλαβω αν όντως του έκανε πρόταση κοντά στο εκατομμύριο ο Ιβάν πριν από κάποιο καιρό γιατί δεν την δέχτηκε. Λάθος του Αντρέ αυτο ξεκάθαρα. 34 στα 35 ειναι και προέρχεται από δεύτερο χιαστό ενώ δεν έχει και το πιο αθλητικό σουλουπι. Κρίμα ρε γαμωτο να φύγει έτσι πάντως.

Καλά για τα 450 χιλιάρικα και την διαρροή στον τύπο για να βγει κακός ο Βιερίνια, τι να σχολιασω; Μάλλον μας έχουν περάσει για γαύρους εκεί στην ΠΑΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Πέμ 30 Ιούλ 2020, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

ariskatiforos έγραψε:Αν η μπουζοκοτραφης κυρία Βιεϊρίνια ορέγεται εκατομμύρια ας τα βρει άλλου .. διαπραγματευόταν για πέντε παιχνίδια ενώ ήταν κ τραυματίας ...τον αγαπάμε αλλά δε θα κάτσω να τα βάλω με τον ΠΑΟΚ για κανένα Βιεϊρίνια
Κανονίστε να φάμε τα σπλάχνα μας για τη τσέπη του Βιεϊρίνια ...
Απόλυτα σύμφωνος.

Πόσο μάλλον όταν κι όταν έχει υπάρξει ουρουγουανός παρακαλώ, που μας έδειξε τι θα πει σημαία και καρδιά
γεμάτη ΠΑΟΚ.
Το ίδιο πρέπει να κάνει κι ο αντρέ, πόσο μάλλον όταν έχει μπροστά του κι άλλους μισθούς από τον ΠΑΟΚ, ακόμη και μετά που θα κρεμάσει τα παππόυτσια του.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Όπα ρε παιδια, στο κάτω κάτω τώρα τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ να βάλει πλατη, δεν θέλει , δεκτό, όπως είπα και πριν ο άνθρωπος έχει οικογένεια και αυτήν πρεπει να κοιτάει πανω απο όλα.

Εγω ΠΑΟΚ είμαι, άσχετα αν δεν μου αρέσει σε προσωπικο επίπεδο και να μείνει το ίδιο μου κάνει, άλλος τον πληρωνει. Εγώ παλι ΠΑΟΚ θα είμαι..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μια απορία...

αν η παε ηθελε να βγάλει...κακό τον Αντρέ, τότε γιατί να έβγαζε βρώμα για ένα..μικρό ποσό και όχι να έλεγε ότι να, εμείς δίνουμε ρε συ...700 και αυτός δ θελει;;;;;;;;

απορία...

καλύτερα να αφήσουμε λίγο παε και αντρέ να τα πουν με την ησυχία τους...χωρίς...διαρροές και ΜΑΛΑΚΙΕΣ απο ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και ότι είναι να γίνει ας γίνει.
malampar

Δημοσίευση από malampar »

gika έγραψε:To ότι η νέα πρόταση στον Βιειρίνια είναι πιο μικρή από την προηγούμενη που ήδη απέρριψε δείχνει τι @ρχίδια έχει στα γραφεία η ΠΑΕ, έτοιμα να ποδοπατήσουν και την τελευταία σημαία του συλλόγου. Και το δίνουν και στο δικό "μας" SDNA να το παίξει πρώτο θέμα.

Κρίμα για τον μεγάλο αρχηγό μας, γι' αυτόν που κλαίγαμε όλοι μαζί όταν πάτησε το πόδι του στο χορτάρι, με κομμένους χιαστούς.

Τι λες ρε φιλε εσυ ετσι μοιραζεις το χρημα δεξια κ αριστερα..Για πες μας εσυ τι προσφορα θα εκανες? στον Βιερινια κ σε καποιον αντιστοιχο που δεν τον ελεγαν Βιερινια
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

κι επίσης οι σημαίες είναι για να βάζουν την Ομάδα πάνω από όλα, όχι την τσέπη τους.
Φέτος ήταν άφαντος, τόσο εντός γηπέδου, όσο κι εκτός.

Τι παραπάνω έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ, απ τους Ζαγοράκη, ΓΧ, Μίετσελ, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς, Κρέσπο, Μάτος για να μην πω για ψυχάρες δεκαετίας 80 ;;;

Δεν τον αδικώ τον παικταρά, αλλά στη δύση του είναι, η ομάδα σε μεγάλη οικονομική συγκυρία και δεν έχει να προσφέρει για το ποσό που αξιώνει. Πάρε γι αυτά που παίζεις ρε άνθρωπε. Τίποτα λιγότερο.
Δεν είναι τίμιο ;;; επειδή είσαι σημαία, θα σε πληρώσουμε τριπλά ;;;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο αρχηγός νιώθει ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κανένας, που να μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Η πρόταση, που φέρεται να του έχει γίνει, όπως διάβασα πριν σε άρθρο στην κεντρική, είναι αξιοπρεπής. Στα δικά μου μάτια πάντα, με βάση όλα τα δεδομένα. Αν το παλικάρι τα έχει αλλιώς τα πράγματα στο μυαλό του - έχει κάθε δικαίωμα να τα σκέφτεται διαφορετικά - εγώ δε θα τον ψέξω, αν δεν ανανεώσει. Ας πάει να βρει τον Ρουμάνο πχ στην ξενιτιά. Πρόβλημα ουδέν. Αυτό που δε θέλω μόνο από τον ίδιο ή το ... περιβάλλον του είναι να το ρίξουν στο συναίσθημα. Οκ, το έχουν κάνει διάφοροι, γιατί όχι κι αυτοί (σαν οικογένεια το αναφέρω το αυτοί). Ε οχι, από τον Βιεϊρίνια, που θαυμάζω απεριόριστα, αξιώνω ντόμπρα πράγματα. "Δεν τα βρήκαμε στα λεφτά, σέβομαι και αγαπώ τον ΠΑΟΚ σε κάθε επίπεδο και θα επιστρέψω ξανά σύντομα στο σπίτι μου, την Τούμπα".
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gika έγραψε:To ότι η νέα πρόταση στον Βιειρίνια είναι πιο μικρή από την προηγούμενη που ήδη απέρριψε δείχνει τι @ρχίδια έχει στα γραφεία η ΠΑΕ, έτοιμα να ποδοπατήσουν και την τελευταία σημαία του συλλόγου. Και το δίνουν και στο δικό "μας" SDNA να το παίξει πρώτο θέμα.

Πολυ απλα εισαι γκικα με αλλουνου λεφτα. Οι σημαιες αν θελουν να λεγονται σημαιες πρεπει να βοηθουν τον συλλογο τη στιγμη που τελειωνει η καριερα τους και οχι να κανουν τελευταια αρπαχτη. Δεν ειναι μονοπλευρο το θεμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”