Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Εμένα πάντως με προβληματίζει γιατί η Κόνιασπορ έκοψε το δανεισμό του το Γενάρη και επέστρεψε Ιταλία όπου δεν συμμετείχε σε αποστολή για το υπόλοιπο της χρονιάς...
Από την άλλη μου κάνει θετική εντύπωση που ήταν βασικός φέτος στην CARPI και μάλιστα όχι ελλείψει άλλου, αφού εκεί παίζει και ο Brkic που είχε ακουστεί πέρυσι για εμάς...
Από την άλλη μου κάνει θετική εντύπωση που ήταν βασικός φέτος στην CARPI και μάλιστα όχι ελλείψει άλλου, αφού εκεί παίζει και ο Brkic που είχε ακουστεί πέρυσι για εμάς...
- Παλαιολόγος
- Vasilis pap
Καλα ο μιρτσος είναι ο ορισμός του Κλαψομουνι!DimitrisS έγραψε:Μιρτσος. Ενα ονομα, μια αηδια.buffalobill4 έγραψε:Γρηγοριαδης ραπτοπουλος καμορας ζαγορας σκατοψυχοι νεοελληναραδες 100%, κραξιμο σε ολους απο ενα μικροφωνο, αυτοκριρικη ποτε και γενικα ο ορισμος των κουτοπονηρων.ace79grpaok έγραψε:Γρηγοριάδης,χαμούρας,ραπτοπουλος και ζαγορας ούτε για τα νέα του ψαροντουφεκου δεν κάνουν.
Οχι μονο δεν θα ενστερνιζομουν την αποψη τους για τον ΠΑΟΚ αλλα θα εκανα και το αντιθετο.
Που σαι ρε εις να κραξεις φετο στη μεταγραφική περιοδο
- ace79grpaok
Παιδια όλοι θα κριθούν στο χόρτο ,απλά φέτος είμαστε οργανωμένοι μέχρι αηδίας και δεν έχω λόγους να είμαι γκρινιάρης.Σας το λέω απο τώρα ότι θα μπούμε ομίλους Τσου λου φέτος εχω ένα πολύ καλό προαίσθημα.Ο ζαλμας πάντως θα ανεβάσει όλη την ομάδα με τις ασσιςτ του .Ο τερματας είναι ιταλικής παιδιάς άρα δεν θα αργισει να προσαρμοστεί όπως ο ολσεν πέρσι που ήταν απο σουηδια.Εγω έκραζα στο φβ τον νεχττζενεραιτον χθες.
- Kostas_Peraia4
Ρομπερτο,δεν εισαι σιγουρα.Ειναι ομως καλυτερους απο τους υπαρχοντες.Ειναι επιπεδου Kresic
- Περιπτερος
Ο Τζαλμά σας είπα ότι θα πάρει την φανέλα του Σάλπι. Του μοιάζει και σαν παίκτης (και στην τιμή κάποτε).
Ο Μπέλιτς είναι απλά καλός. Είναι όμως μικρός και μπορεί να εξελιχθεί.
Ενα γραφείο που συνεργάζεται με Ντνίπρο έχει και αυτούς τους τερματολόγους:
http://www.transfermarkt.co.uk/diego-ca ... eler/53231
http://www.transfermarkt.co.uk/fabio/pr ... eler/22415
http://www.transfermarkt.co.uk/renan/pr ... eler/27364
Ερώτηση : Η Βραζιλία δεν βρίσκεται στην Μεσόγειο ηπειρο ?
Ο Μπέλιτς είναι απλά καλός. Είναι όμως μικρός και μπορεί να εξελιχθεί.
Ενα γραφείο που συνεργάζεται με Ντνίπρο έχει και αυτούς τους τερματολόγους:
http://www.transfermarkt.co.uk/diego-ca ... eler/53231
http://www.transfermarkt.co.uk/fabio/pr ... eler/22415
http://www.transfermarkt.co.uk/renan/pr ... eler/27364
Ερώτηση : Η Βραζιλία δεν βρίσκεται στην Μεσόγειο ηπειρο ?
Για καλο το ειπες τωρα αυτο?Kostas_Peraia4 έγραψε:Ρομπερτο,δεν εισαι σιγουρα.Ειναι ομως καλυτερους απο τους υπαρχοντες.Ειναι επιπεδου Kresic
- Kostas_Peraia4
H αληθειες να λεγονται.Προσωπικα τον ειχα σε εκτιμηση τον Κροατη,και εν τελει κατεληξε να παιζει στην Leverkuzen
- Lacedaemonian
Γενικα η Ιταλια βγαζει καλους τερματαδες(παροτι Σλοβενος τον θεωρω "Ιταλο" αφου εκει το εμαθε το τοπι και μαλιστα στην Ιντερ που εχει καλη παραδοση στα τερματα-Zenga,Toldo,Frey κλπ).Μετα απο μια γρηγορη ματια που εριξα σε καποια σαιτ της γειτονος η εντυπωση που αποκομισα ηταν πως εκανε μια αρκετα καλη και γεματη χρονια.Ειδικοτερα διβαζοντας τις pagelle(κριτικη των παικτων μετα απο καθε ματς) διαπιστωσα πως στα περισσοτερα ματς ηταν απ τους καλυτερους της ομαδας του και ανεξαρτητως αποτελεσματος "κρατουσε" τη θεση του αξιοπρεπεστατα.Υπηρξαν βεβαια και 1-2 φασεις που γραφεται οτι ΙΣΩΣ μπορουσε να εχει αντιδρασει καλυτερα(πχ να κανει μια εξοδο απελπισιας λιγο νωριτερα αλλα και εκει δεν ελεγαν οτι ευθυνεται αυτος για το γκολ).Μου δοθηκε η εντυπωση πως ηταν απ τους παικτες που η φετινη χρονια απεδωσαν πολυ καλυτερα απ οτι θα περιμενε κανεις.Αισιοδοξω λοιπον και τα υπολοιπα στο χορταρι.Καλως ηλθε λοιπον.
Ρεφλέξ Κρέσιτς και καλή έξοδο βλέπω στο βίντεο.
Ο Κρέσιτς δεν έκανε έξοδο ούτε για να πάει να πάρει εφημερίδα από το περίπτερο.
Ο Κρέσιτς δεν έκανε έξοδο ούτε για να πάει να πάρει εφημερίδα από το περίπτερο.
- Περιπτερος
Ωραίο βίντεο
[youtube]oCyJ4Eq8B4g[/youtube]
Σχεδόν όλα είναι πουλημέ...
[youtube]oCyJ4Eq8B4g[/youtube]
Σχεδόν όλα είναι πουλημέ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Περιπτερος την Τετ 08 Ιουν 2016, 16:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ilovegame27
Παιδιά το καλό είναι ότι ο Σλοβάκος έχει κάνει προεργασία και φαίνεται ότι είναι σοβαρός!
Η Αεκ θέλει τον Λόρια που απέκτησε για λίγες μέρες ο γαυρος για να μην έρθει σε μΑς!
Ο Belec πιστεύω έχει την εμπειρία να σταθεί άνετα στην Σουπερλιγκ
Η Αεκ θέλει τον Λόρια που απέκτησε για λίγες μέρες ο γαυρος για να μην έρθει σε μΑς!
Ο Belec πιστεύω έχει την εμπειρία να σταθεί άνετα στην Σουπερλιγκ
- Lacedaemonian
Μονο οργανωμενοι?Θυμοσαστε ποτε να εχουμε κανει 4 μεταγγραφες πριν 200ρισει το τοπικ?ace79grpaok έγραψε:Παιδια όλοι θα κριθούν στο χόρτο ,απλά φέτος είμαστε οργανωμένοι μέχρι αηδίας και δεν έχω λόγους να είμαι γκρινιάρης.Σας το λέω απο τώρα ότι θα μπούμε ομίλους Τσου λου φέτος εχω ένα πολύ καλό προαίσθημα.Ο ζαλμας πάντως θα ανεβάσει όλη την ομάδα με τις ασσιςτ του .Ο τερματας είναι ιταλικής παιδιάς άρα δεν θα αργισει να προσαρμοστεί όπως ο ολσεν πέρσι που ήταν απο σουηδια.Εγω έκραζα στο φβ τον νεχττζενεραιτον χθες.
- Kostas_Peraia4
Απο τα δημοσιευματα που κυκλοφορησαν παντως καταλαβαινω πως μεχρι στιγμης,απλα ρωτησαμε για τον παικτη.Μοιαζει δυσκολη η περιπτωση του.Επισης το inpaok που εβγαλε την ειδηση,οτι ειμαστε κοντα σε τερματοφυλακα,ακομα δεν εχει βγαλει καποιο αρθρο σχετικα με τον Belec,παρ'οτι συνεργαζεται με το sDNA
με τη φετινή μτου χρονιά δεν ειναι απίθανο να τον θέλουν μεσαίες ιταλικές, οπως πχ ουντινέζε κτλ. αλλά ισως και μεγαλύτερες για δευτερο.,
εκεί ανάμεσα μαλλον είμαστε εμείς., που τον θελουμε 1ο αλλά και έχουμε το δελεαρ της ευρώπης...
εκεί ανάμεσα μαλλον είμαστε εμείς., που τον θελουμε 1ο αλλά και έχουμε το δελεαρ της ευρώπης...