ΑυτοDimitrisS έγραψε:Πολυ θετικο το γεγονος οτι ο Ιγκορ ζητησε χθες τερματοφυλακα γρηγορα στην ομαδα και αυριο θα ειναι εδω, οπως ολα δειχνουν. Αν θα ειναι καλη η μεταγραφη...στο χορταρι.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΑυτοDimitrisS έγραψε:Πολυ θετικο το γεγονος οτι ο Ιγκορ ζητησε χθες τερματοφυλακα γρηγορα στην ομαδα και αυριο θα ειναι εδω, οπως ολα δειχνουν. Αν θα ειναι καλη η μεταγραφη...στο χορταρι.
Αφού λέμε θα έρθει δανεικός για έξι μήνες με οψιόν το καλοκαίρι. Θα δείξει το πόσο μέτριος τερματοφύλακας είναι, θα το καταλάβουν κι αυτοί που τον έφεραν και θα γυρίσει στα Γιάννενα. Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο.stephanos έγραψε:Ο Βελλίδης το προηγούμενο καλοκαίρι έμενε ελεύθερος. Ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ, τον βάζελο και καμιά δεκαριά ομάδες ακόμη, αλλά τελικά παρέμεινε (χωρίς πρόταση) στα Γιάννινα. Ο μόνος λόγος για να αγοράσεις τώρα, κάτι που έξι μήνες πριν στο έδιναν τσάμπα, είναι να έχει παρουσιάσει τρομερή πρόοδο. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο.
Θέλω να ελπίζω ότι είναι απλό μανατζερικό σενάριο, χωρίς πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα.
Διαβάζω και ακούω πολλά χάχανα από (χα)χανους για τις «επιτροπές μεταγραφών» (που οι ίδιοι ανακάλυψαν), για την εικόνα της - και καλά - γραφειοκρατίας που καθυστερεί τις μεταγραφές. Δόξα τω Θεώ, στη χώρα που μας κλήρωσε να γεννηθούμε, υπάρχουν δεκάδες άλλοι πιο πιθανοί λόγοι για την όποια «καθυστέρηση».
Αλλά η όποια μεταγραφή δεν χρειάζεται την έγκριση του Χ αντιπροέδρου. Στο ΠΑΟΚτσήδικο γίγνεσθαι είναι πιο απαραίτητη η έγκριση της Τούμπας. Ένας Τζιόλης χρειάστηκε δύο χρόνια και κάτι για να μήν τα ακούει σε κάθε επαφή του με την μπάλα. Ένας Γκαλίτσιος (τον οποίο ούτε εγώ θέλω) μπορεί να ήθελε λιγότερο. Ο Βελλίδης από την πρώτη μέρα του, θα έχει να αντιμετωπίσει τεράστια αμφισβήτηση από το κοινό. Και αν έχει τυφλή στήριξη από τα ΜΜΕ, η κατάσταση μπορεί να γίνει χειρότερη.
Δηλαδή είναι μεταγραφή που:
- δεν ενισχύει αγωνιστικά αλλά ούτε καν επικοινωνιακά την ομάδα.
- δημιουργεί αχρείαστες προστριβές με την κερκίδα.
Δεν θέλω.
Πριν 1-2 χρόνια έμπαινα σε αγγλόφωνο φόρουμ της Μπάγερν, ψάχνοντας πληροφορίες για τον Γκολάσα. ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που γράφεις φίλε, αφού μετά έμπαινα σποραδικά (και δεν είμαι και Μπάγερν) για να απολαύσω διαλόγους. Οι άνθρωποι φαινόταν (από τα γραπτά τους τουλάχιστον) να λατρεύουν την ομάδα τους.che4 έγραψε: μπες σε κανα φορουμ ντορτμουντ με 60000 διαρξειας μαν γιουν ακομα και μπαγερν με 100 τιτλους τ` τελευταια τριαντα χρονια και μετα θα καταλαβεις ποιος κανει κριτικη .... εμεις εδω ειμαστε φλωροι μπροστα σαυτους που σου λεω και τη γκρινια τους....
Τον κοντενουμε για να βολεύει στα επιχειρήματα μαςDimitrisS έγραψε:Κατω απο ενα 1.80; 1.85 στο τρανσφερμαρκτ ο Βελλιδης, 1.87 ο Γλυκος.desperando έγραψε:να ειναι και τα δυο τα σεντερ μπακ σου 1,83
να εχεις τριαδα στα χαφ χομπιτ
και να παιρνεις τερματα που ειναι κατω απο 180
μονο ο ΠΑΟΚ
DimitrisS έγραψε:Πολυ θετικο το γεγονος οτι ο Ιγκορ ζητησε χθες τερματοφυλακα γρηγορα στην ομαδα και αυριο θα ειναι εδω, οπως ολα δειχνουν. Αν θα ειναι καλη η μεταγραφη...στο χορταρι.
Θα παίξει ο Σάμπο 10άρι, γι αυτό τον έχει εκτός, τον ετοιμάζει...che4 έγραψε:K_geo έγραψε:τεραστια διαφορα το τωρα με το καλοκαιρι ως προς τους παιχτες που μπορεις να χτυπησεις..
δε νομιζω να διαφωνει κανεις σαυτο ... οπως επισης ομως οτι ο πελκινιο θα θελει οξυγονο σε λιγο καιρο και ειναι κριμα να τον καψουμε γιατι δεν θα αντεξει ... εστω εναν δανεικο πρεπει να φερουν και ειμαι σιγουρος οτι θα φερουν
Διαφωνω για το επιπεδο του που λες, τον πιστευω, αλλα ενταξει γνωμες. Τωρα για το δεκαρι που λες το σιγουρο ειναι οτι η θεση "10" ειναι γενικα δυσκολη στο ψαξιμο και μαλιστα Ιανουαριο. Ο Βελλιδης ερχεται γιατι με βαση τα πιστευω του Τουντορ αυτη την στιγμη εχουμε τον Μελισσα και τον Ολσεν που δεν πιστευει...ειναι ποσοτικο το θεμα για αυτο και θα πρεπει αυριο να ειναι εδω ενας τερματας. Το επιπεδο του θα το δουμε ας ελπισουμε να επιβεβαιωθω εγω και να διαψευσει εσενα ο Βελλιδηςthanos-xanthi έγραψε:DimitrisS έγραψε:Πολυ θετικο το γεγονος οτι ο Ιγκορ ζητησε χθες τερματοφυλακα γρηγορα στην ομαδα και αυριο θα ειναι εδω, οπως ολα δειχνουν. Αν θα ειναι καλη η μεταγραφη...στο χορταρι.
καλα Δημητρη και εδω και 2 μηνες ζηταει δεκαρι..και δε φανηκε τιποτα ακομα
φτηνη λυση ο βελλιδης με δανεισμο να ειμαστε και καπως εξασφαλισμενοι
θα κανουμε το σταυρο μας σε καθε κορνερ και στημενο αντιπαλων ...
αν δειξει το επιπεδο του, θα ψαχνουμε το καλοκαιρι ξανα τερματοφυλακα
Τώρα που τα έγραψες, τα καταλάβαμε όλοι εμείς οι άμπαλοι...paoktzis έγραψε:επειδη γραφονται διαφορα για την μεταγραφη βελλιδη.
Ας καταλαβουν ολοι οι αμπαλοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει ουτε εναν τερματοφυλακα αυτη την στιγμη και οτι ερχονται ολα τα ντερμπι μαζεμενα. Ο ΠΑΟΚ Δ-Ε-Ν εψαχνε τερματοφυλακα γιατι σημερα θα επεστρεφε ο γλυκος ο οποιος επαθε ΥΠΟΤΡΟΠΗ.
τεταρτη παιζουμε με ξανθη και κυριακη με τα σκουληκια του νοτου, δεν θα μπορουσε ουτε ο θεος να βρει τερματοφυλακα τζαμπα μεσα σε 1 μερα καλυτερο απο τον βελλιδη.
ΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΕΨΑΧΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΒΕΛΛΙΔΗ ΝΑ ΠΩ ΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΡΑΞΙΜΟ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι (ή αν το κάνει ¨χειρότερο" στα ματια μερικών), αλλά νομίζω ξεκίνησε απο το βάζελο...Alastor έγραψε:Πλακα θα χει η ολη φαση,γιατι σκουλικη τον ανεβαζαμε,σκουλικη τον κατεβαζαμε...βρε πως αλλαζουν οι καιροι![]()
να πάτε στα φόρουμ της τσέλσυ που δεν μαλώνουν.nothu έγραψε:Μπήκα διάβασα 15 σελίδες και το 95% ήταν προσωπικές αντιπαραθέσεις. Να φύγετε, να πάτε αλλού να μαλώσετε.