έρχονται ανακοινωσεις

1. βαρύ όνομα = πολλά σύμφωνα ή φωνήεντα ;Παράλληλα όπως είναι γνωστό οι προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Φερνάντο Ουσέρο, μπορεί να αποκτήσουν άμεσα επίσημη μορφή και να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο παίκτης για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφή συμβολαίου. Ο ΠΑΟΚ ελέγχει απόλυτα την υπόθεση και δεν την προχωρά διότι διαπραγματεύεται και με άλλο παίκτη στην ίδια θέση (βαρύ όνομα) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να υπογράψουν και οι δυο.
Πρωην ποδοσφαιριστης ο Σαμαρας??obanebane έγραψε:barlow4 έγραψε:θα ειναι ο σαμαρας και θα λενε οτι τον εφερε ο ευρωβουλευτης.
Οχι μισθοφορους πρωην ποδοσφαιριστες στον ΠΑΟΚ το φωναζω απο το καλοκαιρι.
john4serres έγραψε:
έρχονται ανακοινωσεις
marley 4 έγραψε: και νομιζω οτι οι προσθηκες ειναι για πλει ωχ και για την επομενη χρονια
δεν ενδιαφερεται ο ιβαν να ενισχυσει εξτρα
ΥΓ και το κύπελλο δεν είναι στο χέρι μας μόνο για να μιλάμε για τελικόΖήσης Βρύζας έγραψε:Αυτό, βέβαια, δεν πρέπει να περιορίζει την μακροπρόθεσμη τακτική μας και να μας οδηγήσει σε κινήσεις πανικού. Εμείς θα κάνουμε μεταγραφές μόνο εάν βρεθούν παίκτες που πιστεύουμε ότι είναι μακροπρόθεσμα μέσα στο σχέδιό μας.
barlow4 έγραψε:εδω φιλε μπανε θα διαφωνησω.τον θεωρω παικταρα και ξερω πως ειμαι απο τους λιγους εναπομειναντες.
Thanix έγραψε:Δεν εχω γράψει ως τωρα ονοματα! Για κάποιο λόγο πιστευω οτι με τις δυο απο τις τρεις μεταγραφές θα πουληθούν πολλές μα πολλές φανέλες!
Μάγκες η ομαδα τον τελευταιο καιρο λειτουργεί απίστευτα σε ευρωπαϊκά (ψυχρά επαγγελματικά) πλαίσια! Εγω χαίρομαι γιαυτο! Απολαύστε το ταξιδι, τετοιο ΠΑΟΚ χαλαρο σε χαζο εξωαγωνιστικά θεματα δεν εχουμε ζήσει ποτε!
ΠΑΟΚ ρε και μην μασάτε!
Sent from my mind using boobs power
Dimg4 έγραψε:Πρωην ποδοσφαιριστης ο Σαμαρας??obanebane έγραψε:barlow4 έγραψε:θα ειναι ο σαμαρας και θα λενε οτι τον εφερε ο ευρωβουλευτης.
Οχι μισθοφορους πρωην ποδοσφαιριστες στον ΠΑΟΚ το φωναζω απο το καλοκαιρι.