Καταρχην γραφε το ονομα μου σωστα. Κατα δευτερο, δε θελω να την πω στο Βλαντο, τον οποιο συμπαθω παρα πολυ.bob έγραψε:orolin έχεις μία σύγχυση στο μυαλό με αυτά που λες πάντως...λες για τον πακετά και τον ποδοσφαιριστή το πόσο αμείβεται ο ένας και ο άλλος...ο ένας λες ξεσκίζεται στην δουλειά και ο άλλος κλωτσάει μία μπάλα....για να στο αναλύσω λίγο,τον ένα τον βλέπει μόνο το αφεντικό άντε και 10 υπάλληλοι και 30 πελάτες και τον άλλον τον βλέπουν κάθε κυριακή ζωντανά 20,000 και τηλεοπτικά άλλο 1,000,000...ο ένας μπορεί να κάνει τα γούστα του όποτε θέλει και ο άλλος στερείτε πολλά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο και ακόμα στερείτε αρκετά από την ζωή του και την οικογένεια του...αν κάτσω θα σου αναφέρω άλλα 20 παραδείγματα αλλά είμαι οφ και δεν το θέλω...τώρα με αυτά που έγραψες αν θες να κλέψεις εντυπώσεις μόνο για να την πεις στον βλαντο φίλε άσ'το το χεις χάσει!
Τι στερειται ο ποδοσφαιριστης, πλακα με κανεις? Πρωταθλητης στιβου ειναι για να στερηθει? Μονο οι ποδοσφαιριστες που αγωνιζονται στο κορυφαιο επιπεδο μπορουν να ονομαζονται πραγματικοι αθλητες. Τετοιους δεν εχουμε στην Ελλαδα, ουτε στο σωμα ουτε στο μυαλο (εξαιρειται ο Παμπλο).
Βαση ωρων δουλειας και προσφορας στο σωματειο, οι περισσοτεροι ειναι υπερεκτιμημενοι. ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ.
Υ.Γ. Ανεφερα και για την τηλεοραση, δεν το διαβασες.