Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Φίλε, κάτι δεν διαβάσατε σωστά νομίζω.
Δεν αναφέρθηκα σε αυτούς που δεν τον πάνε αλλά σε αυτούς που αναπαρήγηγαν τα σενάρια για την φυγή του και τον ερχομό του, μέγα ΠΑΟΚσή, Δώνη, πολύ πριν το πρωτοσέλιδο του σκουλικοσπόρ.
Το γράφω για 3η και τελευταία φορά και ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα.
Ακόμα επιμένετε πως φταίνε οι παίχτες και όχι ο προπονητής;
Είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να μην εχει τελικη σε ολο το παιχνιδι;
Ευτυχώς Παναγιά μου που δε το δα το ματς...
Και μιας που λεω παναγιά...τι να έκανε και η ψυχή ο Αναστασιάδης που κάνει πλάκα με τον ΠΑΣ Γιαννινα όλες τις ομάδες
Re προφεσορ παιζουμε με 10' .. φαινεται απο 150 χιλιομετρα οτι ο ατρομητακος λογω και του ματς που ειχε μεσοβδομαδα μετα το 65 εχει πεσει. Κανε καμια αλλαγη μπας και κλεψεις το παιχνιδακι. Μου βαζεις τον γεωργιαδη στο 85 να κανει τι? Τεσπα..
DC έγραψε:
Εδώ γράφουν τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ τα γνωστά παπαγαλάκια μέσα στο φόρουμ, εδώ και 10 μέρες ... συμπτωματικά. Ο μετροσκόληκας σας πείραξε;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να καταλαβαίνουν μερικοί τι ρόλο βαράνε κάποιοι users εδώ μέσα.
Για δείξε μας τα παπαγαλάκια ,να τα πεθάνουμε στο κράξιμο ,να τα περάσουμε από Ιερά Εξέταση και να τα αφορίσουμε από εδώ.
Γιατί ,τόση ώρα διαβάζω και δεν βρήκα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ που να κράζει τον προπονητή.
εγω δε τον παω ...αν με θεωρειτε παπαγαλακι να αυτομπαναριστω μονος..... αυτο το λεω γιατι μονο εγω τον εχω κραξει! ασχετα αν δεν γραφω στο νημα του...δε θελω να χαλασω την ατμοσφαιρα..ειμαι καλο παιδι!
καποια στιγμη ομως... ΘΑ επανερθω ...!
δεν μαλωνουμε. γνωμες λεμε. για μενα το προβλημα δεν ειναι ο μπολονι. ο ΠΑΟΚ μπορει με μπολονι + το καλο επιπεδο των ακαδημιων μελλοντικα να κανει μεγαλα πραγματα. κατι που φυσικα δεν μπορει να γινει με ΚΑΝΕΝΑΝ ελληνα προπονητη και ουτε με συνεχεις αλαγες προπονητων.
πλεον η κατασταση στην ελλαδα ειναι τετοια που ολες οι ομαδες θα αναγκαστουν να παραγουν τα δικα τους προιοντα απο το να κανουν μεταγραφες.
και για μενα ο καλυτερος(μακραν) προπονητης στην ελλαδα που εχει την ικανοτητα να αναδεικνυει νεα ταλεντα ειναι ο μπολονι.
δυστυχως εχει κουρασει αυτη η λεξη αλλα νομιζω αξιζει να κανουμε λιγη ακομη. ΥΠΟΜΟΝΗ.
τωρα το αν χασαμε 2 φορες στην τουμπα απο χωρια η αν δεν παιξαμε μπαλα με τον ατρομητο δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που υπαρχουν οι προυποθεσεις για να γινουν.
xlebouras έγραψε:Ακόμα επιμένετε πως φταίνε οι παίχτες και όχι ο προπονητής;
Είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να μην εχει τελικη σε ολο το παιχνιδι;
Ευτυχώς Παναγιά μου που δε το δα το ματς...
Και μιας που λεω παναγιά...τι να έκανε και η ψυχή ο Αναστασιάδης που κάνει πλάκα με τον ΠΑΣ Γιαννινα όλες τις ομάδες
Καλα τώρα απο τελικές σε παιχνίδια του. Μπολονι άλλο τίποτε στα περισσότερα έχουμε πολλές τελικές ακόμη και σε ματς που χάσαμε μην γίνεσε άδικος
ΌΣΟ ΓΙΑ ΆΓΓΕΛΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ .....
Εσύ δηλαδή θεωρείς οτι με παίκτη μείον από το 36, με τη δεδομένη φόρμα της ομάδας και το υλικό, το οτι η ομάδα στήθηκε αμυντικά σωστά και πήρε το Χ από μία ομάδα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι τελικό κυπέλλου, σε απέκλεισε μέσα στην Τούμπα (κωλόφαρδα; λίγο ίσως, αλλά ας της έριχνες 3 να ξεμπέρδευες), και το 3-1 του πρώτου γύρου έγινε με παίκτη παραπάνω από την αρχή + πέναλτυ.
Τώρα έπαιζαν με ψυχολογία, με διαιτησία, με παίκτη παραπάνω και γεμάτη φάση δεν σου έκαναν. Και κάποιοι έχουν παράπονα από τον προπονητή. Για τι; επειδή δεν έβαλε πιο νωρίς τον ΓΓ ο οποίος άμυνα δεν μπορεί να παίξει ούτε στον Κατμαν;
Ας γίνουμε λίγο πιο ρεαλιστές και πραγματιστές όλοι και ας καταλάβουμε οτι το καλύτερο asset που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι ο προπονητής της. Και εμείς ενωμένοι.
ΥΓ. Και εάν ο ΓΓ που θα έμπαινε νωρίτερα για να κλέψει το ματσάκι έκανε μάγκα τον Γερμανό τι θα λέγαμε; "ρε κόουτς, με 10 παίζεις και οι άλλοι τα έχουν παίξει, κάτσε πίσω να κλειδώσεις το βαθμό, τι μου θες και ανοίγεσαι...με ποιον ρε κόουτς, με το ΓΓ;;"
ΥΓ2. Έλεος με τον Άγγελο, έλεος με αυτή την εμμονή, θα κάνετε και τους ουδέτερους να γίνουν αντι-Αγγελικοί.
Αναλυστε το ροστερ και μετα πειτε οτι ο προπονητης δεν ειναι καλος...οχι οτι δεν κανει λαθη...αλλα ειναι μια νοτα αισιοδοξιας ο κοουτε σε ενα δυσοιωνο αγωνιστικο μελλον...
κανονικά σήμερα θα έπρεπε να τον μαλώσω αφού προτίμησε τον ποδοσφαιρικό ρεαλισμό, του "όταν δεν κερδίζεις τουλάχιστον να μην χάνεις". Ευτυχώς η νοοτροπία να παίζεις για το αποτέλεσμα σε κάθε ημίχρονο δεν έχει περάσει στον Μπόλονι που δίνει μεγαλύτερη ουσία σε μακροπρόθεσμους στόχους. Προβλέπω ότι θα τον χαλάσουμε ή θα τον χάσουμε.
Είναι 2-0 στις καθυστερήσεις και πάει αποδυτήρια αντί να παριστάνει ότι κοουτσάρει (με Κέρκυρα).
Ξεκινάει τον Νιμανί και επιμένει αντί να κυνηγάει το 3ποντο με κάθε μέσο.
Θα δοκιμάσει πράγματα στην επίθεση στον αγώνα με τη Δόξα.
μόνο μια ερώτηση, εκείνες οι κομπίνες στα στημένα που βλέπαμε στην αρχή της σεζόν, τι έγιναν;