9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- Aureliano Buendia
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ο ΠΑΟΚ παίζει 4-2-3-1. Ακόμη και πολλές φορές που γράφανε οι εφημερίδες πως κατεβάινουμε με 4-4-2, εν τέλει δεν συνέβαινε αυτό.
Ο Σάλπι είναι πολύ δύσκολο να παίξει κορυφή και δεν το κατόρθωσε όποτε του ζητήθηκε.
Εξαίρεση τα ματς με Άγιαξ, όπου ήταν ολόφρεσκος και δυναμικός, κάπως σαν κεκτημένη ταχύτητα από το πολύ καλό Μουντιάλ που έκανε.
Θα μου πείτε έχασε 2 τετ α τετ, δεκτό. Έβαλε όμως γκολ, είχε μία φοβερή ασίστ, ήταν στις φάσεις και γενικά τους ψιλοέκανε γιο γιο.
Από εκεί και έπειτα όμως, όποτε έπαιξε μόνος κορυφή, κλάφτα.
Μεγάλη απογοήτευση.
Το λογικό λοιπόν ήταν να παίξει δεξί εξτρέμ.
Επομένως, δεν μπορούμε να απαιτούμε παραγωγικότητα σέντερ φορ.
Αυτό δεν αναιρεί ότι σε πολλά παιχνίδια είναι άφαντος.
Σαν να του λείπει το στοιχείο που τον έκανε καλό παίκτη, η εκρηκτικότητα.
Γενικά δεν θυμίζει τον παλιό βράχο που εκμεταλλευόταν το χαμηλό του κέντρο βάρους.
Ίσως να φταίει η καταπόνηση και η ελλιπής προετοιμασία.
Αλλά υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι.
Ο μέγαλος παίκτης οφείλει να διοχετεύει το άγχος του και τη διάθεσή του να προσφέρει δημιουργικά.
Σε κρίσιμο εντός έδρας ματς με κόσμο ο Σάλπι δείχνει να τρέμει το φυλλοκάρδι μη τυχόν βρεθεί τετ α τετ.
Είναι φανερό πως ταιριάζει καλύτερα σε ένα σύστημα 4-4-2, το οποίο όμως δεν ταιριάζει στην ομάδα...
Τα συνεχόμενα μάλιστα γκολ που έβαλε προέκυψαν στις λίγες αγωνιστικές που αγωνίστηκε με παρτενέρ.
Από εκεί και πέρα ισχύουν όσα ισχύον και για τους άλλους παίκτες.
Η έλλειψη συνολικού αγωνιστικού πλάνου κάνει ως ένα βαθμό ανεπαρκή την εικόνα που μπορούμε να σχηματίσουμε για αυτούς.
Ο Σάλπι είναι πολύ δύσκολο να παίξει κορυφή και δεν το κατόρθωσε όποτε του ζητήθηκε.
Εξαίρεση τα ματς με Άγιαξ, όπου ήταν ολόφρεσκος και δυναμικός, κάπως σαν κεκτημένη ταχύτητα από το πολύ καλό Μουντιάλ που έκανε.
Θα μου πείτε έχασε 2 τετ α τετ, δεκτό. Έβαλε όμως γκολ, είχε μία φοβερή ασίστ, ήταν στις φάσεις και γενικά τους ψιλοέκανε γιο γιο.
Από εκεί και έπειτα όμως, όποτε έπαιξε μόνος κορυφή, κλάφτα.
Μεγάλη απογοήτευση.
Αυτό δεν αναιρεί ότι σε πολλά παιχνίδια είναι άφαντος.
Σαν να του λείπει το στοιχείο που τον έκανε καλό παίκτη, η εκρηκτικότητα.
Γενικά δεν θυμίζει τον παλιό βράχο που εκμεταλλευόταν το χαμηλό του κέντρο βάρους.
Ίσως να φταίει η καταπόνηση και η ελλιπής προετοιμασία.
Αλλά υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι.
Ο μέγαλος παίκτης οφείλει να διοχετεύει το άγχος του και τη διάθεσή του να προσφέρει δημιουργικά.
Σε κρίσιμο εντός έδρας ματς με κόσμο ο Σάλπι δείχνει να τρέμει το φυλλοκάρδι μη τυχόν βρεθεί τετ α τετ.
Είναι φανερό πως ταιριάζει καλύτερα σε ένα σύστημα 4-4-2, το οποίο όμως δεν ταιριάζει στην ομάδα...
Τα συνεχόμενα μάλιστα γκολ που έβαλε προέκυψαν στις λίγες αγωνιστικές που αγωνίστηκε με παρτενέρ.
Από εκεί και πέρα ισχύουν όσα ισχύον και για τους άλλους παίκτες.
Η έλλειψη συνολικού αγωνιστικού πλάνου κάνει ως ένα βαθμό ανεπαρκή την εικόνα που μπορούμε να σχηματίσουμε για αυτούς.
- Sick Bastard
Καλά, όχι ότι έχει και καμιά ιδιαίτερη σημασία, αλλά έβγαινε στη μπάλα πρώτος, πρώτα ο Καράμπελας και μετά και ο Λαγός, πριν γίνουν οοοοολααααααααα αυτά που αναφέρεις. Σόρρυ, από τον Καράμπελα πήρε ένα κόρνερ, ένα πλάγιο και τη γύρισε μια φορά στον καμενοΣάχα.navigator11 έγραψε:όσο κ να σε πάω κ να θέλω να σε υπερασπιστώ για ψές,η αλήθεια είναι πως κωλύομαι.ειδικά όταν το γυρίσαμε σε 4-4-2.πάρε ρε ταγάρι μία κεφαλιά από το δέλλα κ σκίσε τα δίχτυα του σάχα.περί τις 50 ψηλοκρεμαστές σου βγάλανε,ούτε μία δεν μπορούσες δλδ να κερδίσεις;φαντάζομαι πως το πλάνο του β ημιχρόνου,στο οποίο αναφέρθηκε ο χάβος κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο,εμπεριείχε μεταξύ άλλων κ την αφεντιά σου σε αποστολή τιραμόλα.αλλά @@ μάνταλος εσύ ...
- Maximus
Και παλι καλα τα πηγε στον τομεα των γκολ... Εχει χασει βεβαια και κατι πανευκολα ή εχει κανει κοντρολ που τραβας τα μαλλια σου!Aureliano Buendia έγραψε:
Αυτη ειναι ολη η ουσία της υποθεσης, αλλα η ευκολη λυση είναι να λες "σηκω φυγε γιδι, καλυτερα για ολους"...Aureliano Buendia έγραψε:Από εκεί και πέρα ισχύουν όσα ισχύον και για τους άλλους παίκτες.
καμια δικαιολογια.
οταν αποφασισε να ερθει οφειλε να γνωριζει τα παντα.
οτι ορισμενοι δεν θα το δεχτουν, οτι θα υπαρχει πιεση, οτι θα ερθουν δυσκολες στιγμες.
ακομη και οτι θα ηταν κουρασμενος ηξερε. τα ηξερε και αυτος, και εμεις που τον θελαμε.
ειναι δυνατον ρε δημητρακη να σου βγαινει πρωτος στην μπαλα ο λαγος? 5 φορες? σε αυτο το ματς? θα μας τρελανεις?
δεν θελω γκολ ρε φιλε. ψυχη θελω. ο λαγος ηταν ρε αγορινα μου. ο λαγος και ο καραμπελας. ελεος.
οταν αποφασισε να ερθει οφειλε να γνωριζει τα παντα.
οτι ορισμενοι δεν θα το δεχτουν, οτι θα υπαρχει πιεση, οτι θα ερθουν δυσκολες στιγμες.
ακομη και οτι θα ηταν κουρασμενος ηξερε. τα ηξερε και αυτος, και εμεις που τον θελαμε.
ειναι δυνατον ρε δημητρακη να σου βγαινει πρωτος στην μπαλα ο λαγος? 5 φορες? σε αυτο το ματς? θα μας τρελανεις?
δεν θελω γκολ ρε φιλε. ψυχη θελω. ο λαγος ηταν ρε αγορινα μου. ο λαγος και ο καραμπελας. ελεος.
- cristiano4
ειναι θεμα ομαδας δεν βοηθαει τους μπροστα,δεν ενεβαινουν σωστα τα μπακ ειναι πολλα που θελουν προπονητη να το κανει,εδω ο βιειρινια με τετοια προσοντα και οτι κανει ειναι απο ατομικες προσπαθειες,τον σισε να ειχαμε τπτ δεν θα εκανε,καλο και για τις 2 πλευρες να παει στο εξωτερικο να παιξει μπαλα 2 χρονακια απο γερμανια θα βρει προταση να παιξει εδω παιζει ο χαριστεας,ετσι και αλλιως απο του χρονου δεν θα αντεχουμε το συμβολαιο του υπαρχουν και οι αντιδρασεις απο τα αλανια που κανουν ντου αρα μια ειναι η λυση
Δεν υπήρχες πουθενά για αυτό καλώς τα ακούς.
Θέλεις ξεκούραση επειγόντως.
Θέλεις ξεκούραση επειγόντως.
Πως να φανει οταν παιζεις το συστημα γιομα.. Πως να φανει οταν δεν εχεις επιθετικο πλανο..
kos έγραψε: ειναι δυνατον ρε δημητρακη να σου βγαινει πρωτος στην μπαλα ο λαγος? 5 φορες? σε αυτο το ματς? θα μας τρελανεις?
Αν συνεχίσεις έτσι μ' αυτό το τεχνικό επιτελείο θα ξεχάσεις και αυτά που έμαθες στον βάζελο
Εχουμε καταφερει να θαψουμε αγωνιστικα Σαλπιγγιδη και Βιερινια... μπραβο στον προπονητη
Αν αυτοί που από την αρχή της χρονιάς δεν θέλανε τον Σάλπι θεωρούσαν ότι μας πρόδωσε και μας έκανε, τώρα αυτοί οι ίδιοι με την συμπεριφορά τους είναι οι προδότες!!!
Όσο βαρύ και αν είναι αυτό που λέω, έτσι είναι δυστυχώς! Και εγώ έβρισα τον Σάλπι όταν έφυγε και σε μένα δεν έδωσε κανείς τις πραγματικές εξηγήσεις και καταστάσεις του τι έγινε όταν έφυγε, αλλά ως εκεί!
Τώρα είναι το 9 στην ομάδα μας και ο πρώτος της σκόρερ. Επίσης είναι νομίζω πλέον και πρώτος σκόρερ στην ιστορία μας στην Ευρώπη μαζί με τον Γιασεμή.
Με το να φύγει το καλοκαίρι που λένε κάποιοι, περισσότερο κακό θα μας κάνει παρά καλό...
Όσο βαρύ και αν είναι αυτό που λέω, έτσι είναι δυστυχώς! Και εγώ έβρισα τον Σάλπι όταν έφυγε και σε μένα δεν έδωσε κανείς τις πραγματικές εξηγήσεις και καταστάσεις του τι έγινε όταν έφυγε, αλλά ως εκεί!
Τώρα είναι το 9 στην ομάδα μας και ο πρώτος της σκόρερ. Επίσης είναι νομίζω πλέον και πρώτος σκόρερ στην ιστορία μας στην Ευρώπη μαζί με τον Γιασεμή.
Με το να φύγει το καλοκαίρι που λένε κάποιοι, περισσότερο κακό θα μας κάνει παρά καλό...
αμαν με αυτο το χόρτο στην τουμπα.
ξεχναν να το κουρεψουν και λογο υψους μπερδεβετε μεσα στα χορταρια και δεν μπορει να παιξει.
ασε που αυτος ο τσιριλο και ο κοντρερας του πεταν την μπαλα στον θεο
και ο αλλος ο βιερινια του δεινει μπαλα παντα οταν μαρκαρετε.... επίτηδες.
ο δε χαβος τον εχει βαλει δεξι χαφ αριστερο επίθεση δεκαρι... μα καλα δεν βλεπει οτι το παλικαρι ειναι αμυντικο χαφ?ουστ χαβο.
εδω του εχουν δωσει παπουτσια που γλιστραν και δεν μπορει να κανει κοντρολ και εσεις τον κραζετε.το κοντρολ μιαζει με σουτ.
ενταξη εχει ενα προβλημα στο τελειωμα αλλα αν του δεινει την μπαλα ο ιβιτς 3 δαχτιλα πιο μπροστα με ανοιχτο τερμα που να την προλαβει...
ασε που μας περασε στον επομενο γυρο στο κυπελλο και στην ευρωπη..... (???)
ειναι και πρωτος σκορερ.............................
και να κανει δηλωσεις οτι δεν περνει πεναλτυ?
εγω αυτα βλεπω να εμαθε
ξεχναν να το κουρεψουν και λογο υψους μπερδεβετε μεσα στα χορταρια και δεν μπορει να παιξει.
ασε που αυτος ο τσιριλο και ο κοντρερας του πεταν την μπαλα στον θεο
και ο αλλος ο βιερινια του δεινει μπαλα παντα οταν μαρκαρετε.... επίτηδες.
ο δε χαβος τον εχει βαλει δεξι χαφ αριστερο επίθεση δεκαρι... μα καλα δεν βλεπει οτι το παλικαρι ειναι αμυντικο χαφ?ουστ χαβο.
εδω του εχουν δωσει παπουτσια που γλιστραν και δεν μπορει να κανει κοντρολ και εσεις τον κραζετε.το κοντρολ μιαζει με σουτ.
ενταξη εχει ενα προβλημα στο τελειωμα αλλα αν του δεινει την μπαλα ο ιβιτς 3 δαχτιλα πιο μπροστα με ανοιχτο τερμα που να την προλαβει...
ασε που μας περασε στον επομενο γυρο στο κυπελλο και στην ευρωπη..... (???)
ειναι και πρωτος σκορερ.............................
ενωεις αυτο που εμαθε να πευτει μολις τον ακουμπαει αντιπαλος και να καθετε κατω και να γελαει ειρωνικά την ωρα που η ομαδα χανει?lamosas έγραψε:Αν συνεχίσεις έτσι μ' αυτό το τεχνικό επιτελείο θα ξεχάσεις και αυτά που έμαθες στον βάζελο
και να κανει δηλωσεις οτι δεν περνει πεναλτυ?
εγω αυτα βλεπω να εμαθε
νομίζω η μόνη θέση που του ταιριάζει είναι στην κορυφή της επίθεσης
φέτος βλεπουμε όλοι ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι όντως τα 700 που παίρνει είναι πολλά
όπως και τα 600 στον μουσλίμοβιτς είναι πολλά
αλλά και κοροιδία είναι και τα 250 που παίρνει ο βιειρίνια
κανονικά έπρεπε να γίνει μια επέκταση συμβολαίου με ένα 700άρι στον βιειρίνια
φέτος βλεπουμε όλοι ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι όντως τα 700 που παίρνει είναι πολλά
όπως και τα 600 στον μουσλίμοβιτς είναι πολλά
αλλά και κοροιδία είναι και τα 250 που παίρνει ο βιειρίνια
κανονικά έπρεπε να γίνει μια επέκταση συμβολαίου με ένα 700άρι στον βιειρίνια