Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Αυτοί, με δεδομένο το Tiger Boost που θα έχει ο οαρης από το αφεντικό, δεν κερδίζουν την Τετάρτη.
Οποτε αλλά 100 με 200 μπορεί να τα γλυτώσει από το πριμ.
Η Ήδη από ζελες ακούω να λένε ότι παπαλα, το έχει δεμένο από παντού ο ορχεοσφίχτης.
Οποτε αλλά 100 με 200 μπορεί να τα γλυτώσει από το πριμ.
Η Ήδη από ζελες ακούω να λένε ότι παπαλα, το έχει δεμένο από παντού ο ορχεοσφίχτης.
Τελειωσε ο βολος,επισης ο βαζελος δεν γλυτωνει την τεταρτη θεση
Η ποινή του βαζελου για το pyro show στο κύπελλο μεταξύ μας ποτέ ανακοινώνεται;;;
Παίζει να είναι κ ρητορική η απορία μου…
Καθόλου ρητορική δεν θα έπρεπε να είναι.
Από καθημερινή στα social όλων μας και τηε ΠΑΕ μέχρι επίσημη ερώτηση στον Υφυπουργό θα έπρεπε να είναι.
Εγώ νομίζω θα ανακοινωθεί αφού παίξουν με τον οαρης και βγει το πρόγραμμα των π.ο.
Από καθημερινή στα social όλων μας και τηε ΠΑΕ μέχρι επίσημη ερώτηση στον Υφυπουργό θα έπρεπε να είναι.
Εγώ νομίζω θα ανακοινωθεί αφού παίξουν με τον οαρης και βγει το πρόγραμμα των π.ο.
- thomas Murg
Μην βιάζεστε. Τα πρόβατα του ποκ δίνουν καμιά 150 έδρες στην αιλινικη βολή. Πρέπει να μένουν όλα ικανοποιημένα με τις ομαδάρες τους.
Εντωμεταξύ όταν λένε αυτή τη μλκ όλοι σας και μόνοι μας δεν βάζουν τα γέλια. Τι μόνοι σας ρε μλκς που έχετε όλο το γαμημέν@ σύστημα και το παρακράτος να σας προστατεύει.
Εντωμεταξύ όταν λένε αυτή τη μλκ όλοι σας και μόνοι μας δεν βάζουν τα γέλια. Τι μόνοι σας ρε μλκς που έχετε όλο το γαμημέν@ σύστημα και το παρακράτος να σας προστατεύει.
Τα μάτια μας 1114 στο τελευταίο ματς στη Λαμία!
Για να δούμε. Μπορεί να είναι πιο απλά τα πράγματα. Αν κάνει διπλό η Λαμία την Τετάρτη μπαίνει και μαθηματικά στην 6αδα.
Το μεσημέρι στον city είπαν πως ο Καρλίτος παίζει τελευταίο παιχνίδι την Τετάρτη και φεύγει για την Αστάνα. Χωρίς Σινγκλει και Καρλίτος αποδυναμώνεται επιθετικά. Επίσης αν εξασφαλίσει την εξάδα, αναπόφευκτα θα είναι λίγο πιο άδεια πνευματικά. Θα παίζει σαν τον Ατρόμητο όλη πίσω. Θα είναι πιο βατό το ματς από όσο νομίζουμε. Αρκεί να κερδίσει μεθαύριο..
Το μεσημέρι στον city είπαν πως ο Καρλίτος παίζει τελευταίο παιχνίδι την Τετάρτη και φεύγει για την Αστάνα. Χωρίς Σινγκλει και Καρλίτος αποδυναμώνεται επιθετικά. Επίσης αν εξασφαλίσει την εξάδα, αναπόφευκτα θα είναι λίγο πιο άδεια πνευματικά. Θα παίζει σαν τον Ατρόμητο όλη πίσω. Θα είναι πιο βατό το ματς από όσο νομίζουμε. Αρκεί να κερδίσει μεθαύριο..
Μαζί με του Παναιτωλικού...theo86 έγραψε:Η ποινή του βαζελου για το pyro show στο κύπελλο μεταξύ μας ποτέ ανακοινώνεται;;;
Ο βαζελος παίζει 2 αγώνες ακόμα. Ο πρώτος με ένα φανερό παράρτημα και ο δεύτερος με ένα πιθανό (ακόμα δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί).Venera8 έγραψε:Τελειωσε ο βολος,επισης ο βαζελος δεν γλυτωνει την τεταρτη θεση
Αν σε ένα από τα 2 χάσει βαθμούς κι εμείς κερδίσουμε και τα 2 τότε νομίζω απομακρύνεται ο εφιάλτης της τέταρτης θέσης για μας. Με τόσες γκελες μαζεμένες δύσκολο να πάει τραίνο στα play off ομάδα σαν το βαζελο. Και ναι, θα είναι φαβορί για τέταρτος και φαβορί για τον πάγκο του ο Λεωνίδας.. Δεν είναι τυχαίο αυτό που έγινε στη συνέντευξη τύπου..
Στα σοβαρα τωρα ξερουμε κατι? Θα ναι σκανδαλο αν δεν τιμωρηθουν και η διοικηση καλα θα κανει να μην το αφησει ετσιsn0ufel4 έγραψε:Μαζί με του Παναιτωλικού...theo86 έγραψε:Η ποινή του βαζελου για το pyro show στο κύπελλο μεταξύ μας ποτέ ανακοινώνεται;;;
Αυτό που ξέρουμε σιγουρα είναι ότι ψηφίσαμε αυτούς που θα κάνουν ακριβώς αυτά και τελικά (surprise!!!) τα κάνουν.
Ψήφισαν ένα νόμο για να τιμωρήσουν όποιον γουστάρουν όποτε γουστάρουν και μας το λένε στη μάπα, αντιμετωπίζοντας τον κόσμο της ομάδας σαν ΒΟΔΙΑ.
Ψήφισαν ένα νόμο για να τιμωρήσουν όποιον γουστάρουν όποτε γουστάρουν και μας το λένε στη μάπα, αντιμετωπίζοντας τον κόσμο της ομάδας σαν ΒΟΔΙΑ.
Συμφωνώ 1000%thomas Murg έγραψε:Μην βιάζεστε. Τα πρόβατα του ποκ δίνουν καμιά 150 έδρες στην αιλινικη βολή. Πρέπει να μένουν όλα ικανοποιημένα με τις ομαδάρες τους.
Εμένα δεν με νοιάζει να τιμωρηθεί ο βάζελος για τέτοιες βλακείες είναι σαν να νομιμοποιούμε να τιμωρήσουν εμάς για μια κροτίδα. Κι αν γίνει κάτι τέτοιο θα έχω ακόμα κάτι να τους τρίψω στη μούρη.
Ο μπ...ρδος υπουργός με τη κυβέρνησή του μας έχουν ξεσκίσει στα κεκλεισμένων χωρίς να φταίμε σε τίποτα.
Κι εμείς ασχολούμαστε με το αν έκανε καλές αλλαγές ο Λουτσέσκου και κράζουμε αν δεν κερδίζουμε 0-3 στο ημίχρονο.
Ο μπ...ρδος υπουργός με τη κυβέρνησή του μας έχουν ξεσκίσει στα κεκλεισμένων χωρίς να φταίμε σε τίποτα.
Κι εμείς ασχολούμαστε με το αν έκανε καλές αλλαγές ο Λουτσέσκου και κράζουμε αν δεν κερδίζουμε 0-3 στο ημίχρονο.
ο βαζελος μονο με θαυμα ετσι οπως ειναι θα νικησει στο βικελιδης.. ασε που τα αριανα θα δουν ( και πολυ σωστα) τα 3 ματς με βαζελο σαν ματς προβες τελικου.. και δεν θα θελουν να χασουν με τιποτα...
την πατησε ο βαζελαικος,,, αν χασει αλλους 2 βαθμους απο ρουλη σχεδον καθαρισε...
την πατησε ο βαζελαικος,,, αν χασει αλλους 2 βαθμους απο ρουλη σχεδον καθαρισε...