Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
το επομενο που περιμενω να δω γραμμενο ειναι το "Μαρκος Αντονιο φερναμε και με Ζαγορ"
-
Daskalos_4
Η ουσία παιδιά είναι μια: πως δεν υπάρχει διάθεση για μεγάλα πράγματα φέτος. Απο εκεί εκει και περα, οσα λεμε και γράφουμε εμεις οι οπαδοι είναι απλα προς εσωτερική κατανάλωση. Αυτα χωρις να θελω να υποβιβασω το μέχρι τώρα εργο του Σαββιδη, το οποιο μας ανεβασε 2 επίπεδα πανω. Αλλα δυστυχώς η αλήθεια αυτη ειναι, και όποιος δεν το βλεπει αυτο ισως αρεσκεται στο να ειναι ρομαντικος, χωρις να θελω να προσβάλλω κανεναν, μακάρι να διαψευστω.
Κατ εμε, αν θέλεις να διεκδικήσεις στα ισα το πρωτάθλημα ή εστω να έχεις μια ομαδα συμπαγη που να αποπνέει σεβασμο και φοβο στον αντιπαλο, τότε δεν φτάνεις 17 Αυγούστου χωρις να έχεις ολοκληρωσει το 90% των μεταγραφών σου.
Απο εκει και πέρα, δεν σημαίνει πως η ομάδα ειναι παρατημένη εντελώς στην τυχη της ουτε πως το ρόστερ ειναι για τα σκουπιδια. Διαφορετικά δεν θα κάναμε προσθήκες τύπου Οζντοεφ ή να προσφερουμε 3,5 μυρια για παιχτη, οπως εγινε με Μαξίμοβιτς.
Ωστόσο, η λογική της ΠΑΕ ειναι ξεκαθαρη νομιζω: παμε για το καλυτερο, με ο,τι εχουμε και οπου βγει.
Κατ εμε, αν θέλεις να διεκδικήσεις στα ισα το πρωτάθλημα ή εστω να έχεις μια ομαδα συμπαγη που να αποπνέει σεβασμο και φοβο στον αντιπαλο, τότε δεν φτάνεις 17 Αυγούστου χωρις να έχεις ολοκληρωσει το 90% των μεταγραφών σου.
Απο εκει και πέρα, δεν σημαίνει πως η ομάδα ειναι παρατημένη εντελώς στην τυχη της ουτε πως το ρόστερ ειναι για τα σκουπιδια. Διαφορετικά δεν θα κάναμε προσθήκες τύπου Οζντοεφ ή να προσφερουμε 3,5 μυρια για παιχτη, οπως εγινε με Μαξίμοβιτς.
Ωστόσο, η λογική της ΠΑΕ ειναι ξεκαθαρη νομιζω: παμε για το καλυτερο, με ο,τι εχουμε και οπου βγει.
αληθεια ειναι αυτόjibbie έγραψε:το επομενο που περιμενω να δω γραμμενο ειναι το "Μαρκος Αντονιο φερναμε και με Ζαγορ"
Ποσο κρίμα εκείνο το παλικάρι. Παικταράς ήταν.
Από την μια συμμαζεύομαι γιατί έχουμε δει πολλές δύσκολες στιγμές στον ΠΑΟΚ μας. Από την άλλη σκέφτομαι ότι εάν θελεις πραγματικά έναν παίκτη να σου κουμπώσει το ρόστερ και φτάνεις να δίνεις 3,5-4 μυρια ενώ συμβόλαιο του τελειώνει σε ένα χρόνο κάνα 600-700αρι παραπάνω είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα; Γιατί εάν είναι τότε και τα 3,5 -4 είναι πρόβλημα.
Με λίγα λόγια εάν αυτός είναι ο παίκτης που χρειάζεσαι πας και βρίσκεις μια λύση να τον πάρεις όχι τώρα αλλά ένα μήνα πριν.
Ειλικρινά με μπερδεύουν όλα αυτά ρε παιδιά.
Από την μια συμμαζεύομαι γιατί έχουμε δει πολλές δύσκολες στιγμές στον ΠΑΟΚ μας. Από την άλλη σκέφτομαι ότι εάν θελεις πραγματικά έναν παίκτη να σου κουμπώσει το ρόστερ και φτάνεις να δίνεις 3,5-4 μυρια ενώ συμβόλαιο του τελειώνει σε ένα χρόνο κάνα 600-700αρι παραπάνω είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα; Γιατί εάν είναι τότε και τα 3,5 -4 είναι πρόβλημα.
Με λίγα λόγια εάν αυτός είναι ο παίκτης που χρειάζεσαι πας και βρίσκεις μια λύση να τον πάρεις όχι τώρα αλλά ένα μήνα πριν.
Ειλικρινά με μπερδεύουν όλα αυτά ρε παιδιά.
Δηλαδή αυτός ο Αντόνιο μπορεί να παίξει πετυχημένα τον ρόλο της υποδοχής της πρώτης μπάλας απέναντι σε πρεσινγκ η τον ρόλο του τελευταίου παίκτη στα χαφ στο αμυντικο τρανζισιον;
Γιατί ψέματα?jibbie έγραψε:το επομενο που περιμενω να δω γραμμενο ειναι το "Μαρκος Αντονιο φερναμε και με Ζαγορ"
Κ δεν ήταν κ 1.66
Μου έκανες 4 ερωτήσεις. Θα κάνω μόνο μια. Από αυτό που έγραψα κατάλαβες πως πρέπει "να ξεσπάσει ο κόσμος";;navigator11 έγραψε:Να ξεσπάσει ο κόσμος. Πρακτικά αυτό αποτέλεσμα θα φέρει; Εσύ και όσοι, προς ώρας τουλάχιστον, επιθυμείτε να ... συνετιστεί η ιδιοκτησία και να αφουγκραστεί τον κόσμο, προβαίνοντας στις αναγκαίες κινήσεις, εφόσον όσα γίνονται και δε γίνονται δεν σας ικανοποιούν, σας τανοσαΐζουν κοκ, τι έχετε να αντιπροτείνετε; Δε σας γεμίζει η ... αυτάρκεια. Πολύ ωραία. Κι εγώ θέλω Μαξίμοβιτς. Το βράδυ στις 11 μμ το αργότερο, προκριθούμε δεν προκριθούμε. Θα χαλαστώ αν δεν έρθει. Η πρακτική αντιπρόταση, πέρα από την ξεχειλωμένη καταγραφή τακτικών, πρακτικών, αδυναμιών, αστοχιών κλπ, που για να μην μπούμε σε ανούσιες και κουραστικές διαφωνίες εγώ να τη χαρακτηρίσω απόλυτα ακριβή και δίκαιη (που δεν είναι αυτή η άποψή μου αλλά ας πω ότι είναι), ποιά είναι; Δεν είναι υποχρέωσή σου να προτείνεις, θα απαντήσεις το πιο πιθανό. Επί όλων των θεμάτων έχεις-έχετε άποψη και εκτίμηση. Ε δε γίνεται επί του συγκεκριμένου ερωτήματος να μην έχετε γνώμη. Ποιό πρέπει να είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ; Με τα υπάρχοντα δεδομένα. Αν είναι η απάντηση να είναι "Θέλω Σαββίδη των 2 νταμπλ", χαίρω πολύ.Blackgr4 έγραψε:Η συμπεριφορά, δηλαδή η ανοχή του κόσμου, που δεν ξεπερνάει σχεδόν ποτέ τις απλές γκρίνιες σε forum και ίντερνετ γενικά, είναι άξια συγχαρητηρίων και όχι κραξίματος.
Εγώ που κλείνω τα 40, δεν έχω ξαναζήσει ΠΑΟΚ (υποτίθεται οικονομικά δυνατό) να πουλάει ότι καλύτερο έχει, να βγάζει θετικό πρόσημο σε αγορές - πωλήσεις/αποδεσμεύσεις, να ΜΗΝ τα δίνει αυτά για να ενισχυθεί όπως πρέπει και ταυτόχρονα ο κόσμος να κάθεται όλη μέρα και να βρίσκει δικαιολογίες για αυτές τις κινήσεις.
Κάποτε αν διαβάζαμε πως πουλήθηκαν οι 2 από τους 4 βασικότερους παίκτες της ομάδας μας, στις θέσεις τους ήρθε ο κανένας και ο Έκονγκ και η πρόθεση είναι το πολύ να αποκτηθεί ένας δανεικός, ακόμα και να ήμασταν οικονομικά σκ@τά, θα γινόταν Βιετνάμ.
Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος. Τη πραγματικότητα καταγράφω και όποιος θέλει ας πει το αντίθετο για προηγούμενες δεκαετίες.
Τώρα φτάσαμε στο σημείο να αναλύουμε για χρόνια το τι κάνει η Ρωσική κεντρική τράπεζα, τι συμβαίνει με τον Covid, πως εξελίσσεται ο πόλεμος, τι καιρό κάνει στο Ροστόφ, και αν τολμήσει κανείς να θέσει 100% εύλογα ερωτήματα όπως "γιατί ρε φίλε βγάζεις υπάλληλο σου να μου λέει για μεταγραφές 2-4 εκατομμυρίων και μετά από πωλήσεις(!!) δεν έχεις φέρει κανέναν;" θα φάει και πέσιμο.
Ο καθένας σε αυτή τη ζωή επιλέγει τον δρόμο που θα ακολουθήσει. Το σέβομαι.
Άποψη μου; Πιστεύω πως όταν η ίδια η διοίκηση εισπράττει αυτή τη νοοτροπία "δικαιολογίας" από τον κόσμο, μην περιμένετε να δούμε άσπρη μέρα.
Εγώ βλέπω "10 να γκρινιάζουν και 10 να δικαιολογούν".
Βλέπω "10 να κράζουν και 10 να χειροκροτούν".
Όταν θα έπρεπε το 100% του κόσμου να απαιτεί (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΠΑΟΚ προφανώς) να ενισχυθεί η ομάδα.
12.12.14
"Αν θέλουμε να εστιάσουμε κάπου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αυτό σαφώς και πρέπει να είναι το μήνυμα των οπαδών μετά το 1-2 (ΠΑΟΚ - Γκινγκάμπ). Από τη θύρα 4 ακούστηκε εν χορώ το σύνθημα «κάντε καμιά μεταγραφή» που αποτυπώνει και τη σκέψη της πλειονότητας του κόσμου της ομάδας."
https://footballia.eu/matches/shakhtar- ... f-tiraspoljoshua έγραψε:Δηλαδή αυτός ο Αντόνιο μπορεί να παίξει πετυχημένα τον ρόλο της υποδοχής της πρώτης μπάλας απέναντι σε πρεσινγκ η τον ρόλο του τελευταίου παίκτη στα χαφ στο αμυντικο τρανζισιον;
Η αποκτηση του Κοταρσκι νομιζω οτι εγινε κι αυτη με εναν παραξενο τροπο. Ο παικτης ανηκε στον Αγιαξ (συμπτωση) και η Γκοριτσα πληρωσε την ρητρα αγορας μετα απο δανεισμο και καπακι μετα μας τον πουλησε. Ως αποτελεσμα ο ΠΑΟΚ δεν χρειαστηκε να μπει σε συζητησεις με αγιαξ οπου τα οικονομικα δεδομενα σιγουρα θα ηταν διαφορετικα και πολυ ψηλοτερα. Απορω πως αυτη η περιπτωση δεν ελεγχθηκε απο ουεφα. Βεβαια, τυπικα ολα εγιναν με νομιμο τροπο.gergeo4 έγραψε:θα ηθελαν αυτο να το κανει πχ ο αγιαξ με ακπομ πχ;;;;μαλ@κιες αν ισχύουν και πρεπει η παε που ΚΟΙΜΑΤΕ να σταματήσει τον κολκα να την δυσφημει συνεχως!aivas19 έγραψε:Νταξει αυτα δεν γινονται, κηλιδα ειναι αυτοLogistis έγραψε:Ένα τρελό σενάριο "αποκάλυψε" μόλις τώρα ο Κόλκας.
Στις συζητησεις για το πως θα ξεπεραστει το θεμα με το ποσοστό 30% της Βαλενθια, προκρίθηκε λεει το σενάριο να αγοράσει ο ΠΑΟΚ τον Μαξι με ενα πολυ χαμηλό ποσό (π.χ. 500.000) έτσι ώστε να πάρει η Βαλένθια μόνο 150.000χιλ.,
και ταυτόχρονα να αγοράσει ο ΠΑΟΚ κι έναν άλλον παίκτη της Χεταφε (καλούτσικου επιπέδου) με 4μύρια για τον οποίο είχε βρεθεί και μια ισπανική ομάδα για να τον πάρει δανεικό για έναν χρόνο και του χρόνου θα τον είχε στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ.
Τελικά λέει ότι το μοτίβο αυτό δεν προχώρησε![]()
Παντως φαινεται πολυ καλος παικτης, τρομερη τεχνικη και παταει περιοχη σε καθε ευκαιρια. Να πω την μ@λακια μου? Πρωτον, γιατι να μη φερεις και Μαξιμοβιτς και αυτον αφου τον παιρνεις δανεικο?
Δευτερον, γιατι περιμενεις αν περασεις αφου θα ειναι δανεικος?
Ο βραζιλιανος είναι καλός παίχτης. Ας αφήσουμε λίγο τα λογιστικά/οικονομικά στην άκρη και ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρο.
The young Brazilian is a midfielder who is comfortable playing anywhere in midfield. He has been deployed as a deep-lying playmaker, a central midfielder as well as an advanced playmaker. At just 168cm, he is quite short and does not possess a great physical structure, but this allows Antônio to have a low center of gravity which in turn helps him have good balance. Due to this, the 21-year-old is capable of dribbling when under pressure as well.
Marcos Antônio possesses a good range of passing skills, making him very good at spotting free players and serving them. His passes are short, crisp, and incisive. Breaking the opposition’s lines is something that comes very easy for the Brazilian talent. Antônio’s long passes are always well-weighted and accurate as well. In terms of technique, passing, and control, Marcos Antônio possesses a great technique and there can be only improvements from where he stands right now.
Marcos Antônio, like some great midfielders, can be defined as a metronomic midfielder. Whether it is through his quick passing, his work rate, or his relentless pressing, the Brazilian is someone who does the basics very well and keeps his team going. His work rate is one of the most impressive aspects of his play, making him a very presential player, trying to steal the ball so he can start the play again, searching for teammates, and moving the ball fast.
Marcos Antônio would do best in a team that plays attacking, possession-based football. The points upon which he has to improve would have to be his defensive decision-making and his positioning. The young talent is a player to keep an eye on next season, being very close to joining Serie A, it would be a league where for sure he can improve and show his talent.
Sent from my iPhone using Tapatalk
The young Brazilian is a midfielder who is comfortable playing anywhere in midfield. He has been deployed as a deep-lying playmaker, a central midfielder as well as an advanced playmaker. At just 168cm, he is quite short and does not possess a great physical structure, but this allows Antônio to have a low center of gravity which in turn helps him have good balance. Due to this, the 21-year-old is capable of dribbling when under pressure as well.
Marcos Antônio possesses a good range of passing skills, making him very good at spotting free players and serving them. His passes are short, crisp, and incisive. Breaking the opposition’s lines is something that comes very easy for the Brazilian talent. Antônio’s long passes are always well-weighted and accurate as well. In terms of technique, passing, and control, Marcos Antônio possesses a great technique and there can be only improvements from where he stands right now.
Marcos Antônio, like some great midfielders, can be defined as a metronomic midfielder. Whether it is through his quick passing, his work rate, or his relentless pressing, the Brazilian is someone who does the basics very well and keeps his team going. His work rate is one of the most impressive aspects of his play, making him a very presential player, trying to steal the ball so he can start the play again, searching for teammates, and moving the ball fast.
Marcos Antônio would do best in a team that plays attacking, possession-based football. The points upon which he has to improve would have to be his defensive decision-making and his positioning. The young talent is a player to keep an eye on next season, being very close to joining Serie A, it would be a league where for sure he can improve and show his talent.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν κορϊδεύω, πραγματικά θέλω να καταλάβω τι θεωρείτε εσείς οι μοντ οφ τόπικ και τι όχι, γιατί βλέπω πολύ φασαρία για το τίποτα. Ποστ που συζητούν μεταγραφικούς στόχους ή και γενικότερα το ρόστερ βλέπω να σβήνονται.sourmenetes έγραψε:Πραγματικά γιατί προκαλείς;;;Mailman_4 έγραψε:Καλά όλα αυτά, αλλά παραμένει 1,66.
υ.γ. Θα σβηστεί και αυτό ως δήθεν οφ τόπικ?
Με κοροϊδεύεις;
Σου έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα;
Υπάρχει κάποιος λόγος που μετά από 3 συστάσεις βγαίνεις και με κοροϊδεύεις στα μούτρα μου;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι δεν υπαρχει σαλιο. Εκτος αν υπαρχει και υπάρχει απλα κι ανασφαλεια, οποτε περιμενουμε να τελειώσει η φαση με Χσιντουκ και μετα να κανουμε all in.Dimg4a έγραψε:Παντως φαινεται πολυ καλος παικτης, τρομερη τεχνικη και παταει περιοχη σε καθε ευκαιρια. Να πω την μ@λακια μου? Πρωτον, γιατι να μη φερεις και Μαξιμοβιτς και αυτον αφου τον παιρνεις δανεικο?
Μακαρι να παιζει το δευτερο σεναριο και αφου περασουμε σημερα να γινουν 4 κινησαρες. Αν ομως δεν περασουμε τοτε θα πεσει γελιο...