Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ναι Doctor αλλα αυτοι αντι να πανε σε βουνο ερχονται στην Ολλανδια που ειναι κατω απο την θαλασσα !!! :?
Η Αυστρια ηταν η καλυτερη επιλογη κατ'εμε..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καλα ας ξεκινησουμε με το βασικο, να τρεχουμε οταν πρεπει, και οχι να καταρρεουμε στα πλει οφφ, και εχει ο Θεος για το Ιουλιο με Μαιο...
Ο ΠΑΟΚ και τις τελευταιες δυο σεζον δειχνει να εχει θεμα φυσικης καταστασης.
Ας μην γινουμε βιονικη ομαδα, αλλα ας βρουμε εναν τροπο να χουμε ανασες στα σωστα χρονικα σημεια.
Σ αυτο φυσικα θα συμβαλλει και η υπαρξη πολλων επιλογων σε επιπεδο παιχτων και το διευρυμένο ροστερ! Γ αυτο καντε μεταγραφες γτ χανομαστε!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μείνετε ον τοπικ ή μη γραφετε καθόλου. Τι δουλειά έχουν τα στατιστικά στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, η προετοιμασία με τις μεταγραφές; Αμα είναι να κλειδώνουμε το υπόλοιπο φορουμ να γραφετε εδώ. Είχα να μπω από χθες το βράδυ και τώρα θέλω ντεπόν να περάσει ο πονοκέφαλος.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αλγκοφρεν 400 κ εχεις γινει ταρατσα
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Με την περιπτωση του Νταντας απορω γιατι ασχολουμαστε ακομα..
Αντι αυτου πρεπει να φερουμε ενα 8αρι ταχυδυναμο που να παταει γερα στο γηπεδο και να αντεχει στα
σπρωξιδια και τα τζατζαρισματα..
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Amsterdamer_87 έγραψε:Με την περιπτωση του Νταντας απορω γιατι ασχολουμαστε ακομα..
Αντι αυτου πρεπει να φερουμε ενα 8αρι ταχυδυναμο που να παταει γερα στο γηπεδο και να αντεχει στα
Magomed Ozdoev γράφτηκε χθες εδω οτι μενει ελεύθερος. Κοστος 0, μισθος 600 χιλ και τελειωσες.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Amsterdamer_87 έγραψε:Με την περιπτωση του Νταντας απορω γιατι ασχολουμαστε ακομα..

για τον ντε μπροινε ...μιλας??
mbison

Δημοσίευση από mbison »

FreeWatcher έγραψε:
Magomed Ozdoev γράφτηκε χθες εδω οτι μενει ελεύθερος. Κοστος 0, μισθος 600 χιλ και τελειωσες.
πολύ καλός.
ο μάνατζερ του μας κάνει?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

nunies4 έγραψε:Εγω θα ειμαι με τους Πετρωτους αυτου του κοσμου που μου εχουν ταξει 3 μεταγραφες μεχρι το βραδυ...
Εχω φτιαξει καφε και περιμενω...
Mitsospaoki4 έγραψε:Θα τα δώσει τα ονόματα τώρα στην εκπομπή του

Τελικά σας τα είπε τα ονόματα;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μπα τελικά τα κράτησε για τον εαυτό του.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από aivas19 »

Εν συντομια ο Τζορμπα ειπε στο λαιβ

1. Ο προπονητης εχει απαιτησει 4-5 παικτες να ειναι στην προετοιμασια στην Ολλανδια. Φορ, Φορ, Χαφ, Μεσοεπιθετικοεξτρεμ (κυριως αριστερο εξτρεμ) και αριστερο μπακ. Φοκους στην προσωπικοτητα και την ταχυδυναμη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
2. Εχουν αποφασισει να δωσουν τα λεφτα που ζηταει η πρωτη επιλογη για φορ, που ειπε χαρακτηριστικα «δεν θα χρειαστει να τον γκουγκλαρουμε» αλλα αλλοι παραγοντες απαγορευουν την υπογραφη του αμεσα. ΕΙΚΑΣΙΑ εννοει τον Γκαμπιαντινι
3. Νταντας δυσκολα
4. Αν ερθει ο φορ που ειναι πρωτη επιλογη θα ανακοινωθει και ο Κρμεντσικ ως δευτερος που θεωρουν ταιριαζει απολυτα με τον πρωτο φορ
5. Αν παρθει αλλος φορ απο την πρωτη επιλογη, ισως μεινει ο Μπραντον για δευτερος που δεν ειναι εκτος εικονας τελειως (τρομος)
6. Δεν σχολιασε το σεναριο 2 απολυτως νεων φορ δλδ ο δευτερος να μην ειναι ο Μπραντον η ο Κρμεντσικ
7. Δηλωσε πως ο Ιβαν εχει δωσει τον τελευταιο λογο στον Λουτσε, ειπε χαρακτηριστικα «αυτον εμπιστευεται ο ιδιοκτητης». Αν ισχυει αυτο τοτε κλαφτα, παλι αλλαγη πλανου, περιορισμος Μποτο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Mitsospaoki4 έγραψε:Μπα τελικά τα κράτησε για τον εαυτό του.

Ωραία, από σήμερα επαγγέλλομαι freelancer δημοσιογράφος. Ξέρω όλην την Αλήθεια, γνωρίζω τα πάντα. Αλλά, τα κρατάω για τον εαυτό μου.
Τσουπ, δημοσιογράφος.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

:p
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Τους ακούω και εγώ που&που εννοώ την εκπομπή με τον Κόλκα+Τσορμπατζόγλου&Αναστασιάδη τους Τσακαλέα και Τοσκιτση ούτε με το που παω να τους δω λένε ότι λέμε και εμείς και εδώ χωρίς να γνωρίζουν ονόματα απο την μυστικότητα της ομάδος τα τελευταία χρόνια να δίνουν σε αρδ.

Τώρα για τον 1ο Forward που λένε θα σκάσουν το συμβόλαιο 1,3με1,5 συμβόλαιο εγώ με αυτά που βλέπω είναι να πάρουμε δανεικό style Kurtic δλδ αν έπεσε η ομάδα του και δεν θέλει να τον κρατήσει με συμβόλαιο μεγάλο.

Βέβαια εδώ θα είμαστε απόψεις λέω.
Για ελεύθερο πάντως για τον Pukki που είχαν γράψει δεν ισχύει απλά το έγραφαν γιατί τον θέλαμε στα 30του.
Πάμε παρακάτω για το θέμα Brandon περιμένουν να έρθει ο 1οςΕπιθετικός να χαιρετήσει γιατί ζητάει 800.000.000€.
Ο δε Krmencic τον έχουν στο περίμενε γιατί είναι 30 και είναι 9άρι κανονικό από τον Brandon που δεν είναι 9αρι ασχέτως το συμβόλαιο που θέλει. Λογικό είναι αφού τον βλέπεις κ@υλομεν0 με την ομάδα με δημοσιεύσεις του και είναι 30 και συμφωνεί ντο 500αρι€ γιατί να μην τον θέλουν;

Με την μυστικότητα πάντως της ομάδος και που δεν βγαίνει κανένα όνομα μόνο υποθέσεις λογικό είναι ακόμα και ραδιοεκπομπές να λένε στη διάρκεια της εκπομπής κάτι να βγαίνει το ψωμί και είναι η αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Mitsospaoki4 έγραψε:Μπα τελικά τα κράτησε για τον εαυτό του.
:pano: Γιατί ξέρει; Άλλο ερώτημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”