Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Luigi Vampa

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

OK κ γω αυτές περιμένα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

danirifle έγραψε:ο λημνιός ήταν και πιο μικρός και πολύ πιο γνωστός

ναπολιτάνε, μακάρι το παιδί να τα αξίζει και να παίξει στον ΠΑΟΚ
το δικό μου το μυαλό πήγε στο πονηρό γιατί μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για έναν "άγνωστο" 20χρονο

έχουμε και ιστορικό μελιόπουλου που είχαμε δώσει τόσα λεφτά χωρίς αντίκρισμα
Γενικά ο Μελιόπουλος είναι κακό παράδειγμα. Αυτό που έκανε, που κρέμασε δηλαδή τα παπούτσια του με αυτό το ταλέντο, σε αυτή την ηλικία, χωρίς τραυματισμούς και έχοντας πάρει τοπ μεταγραφή, είναι εξαίρεση και μάλιστα σπάνια. Πιο πιθανό να καταλήξει σε καμιά Λαμία ο Τζίμας, παρά να κάνει ότι ο Μελιόπουλος.

Πάντως επιμένω πως τα 300/500χιλ δεν είναι μεγάλο ποσό, ίσα-ίσα. Ακόμα και να μην παίξει καθόλου, τέτοιες κινήσεις πρέπει να γίνονται. Ειδικά τώρα με τον ΠΑΟΚ Β και από τη στιγμή που έχουμε ανάγκη έλληνες παίκτες.

Και κάτι ακόμα. Ο Αστέρας έχει από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα.
Έχει δώσει 2 παίκτες στην Μίλαν (Ψεύτης, Μιχελής), ο Αντζουλας πήγε στην Φιορεντίνα, ο Κυριακόπουλος στην Σασουόλο, ενώ έχει βγάλει τους καλύτερους Έλληνες του βάζελου (Κουρμπέλης) και τους γαύρου (Φορτούνης, αν και ξεκίνησε από γαύρο, εκεί έκανε το ξεπέταγμα). Πρόσθεσε σε αυτούς και τον Δουβίκα, και καταλαβαίνεις πως μιλάμε ίσως για την πιο πετυχημένη ακαδημία της τελευταίας δεκαετίας. Όπως πάνω-κάτω ήταν ο Πανιώνιος παλιότερα.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Είδα βιντεάκι με Ολιβέιρα (με το να παίρνουμε "γνωστούς" παίκτες χάνουμε κι αυτή τη χαρά με την παρακολούθηση των βίντεο ρε γαμώτο) και μου άρεσαν τα βρομόσουτά του έξω από την περιοχή ή στα όρια αυτής. Το ίδιο χαρακτηριστικό θέλω και από τον χαφ ή τους χαφ και τον εξτρέμ που θα πάρουμε. Με ένα βρομόσουτο στέλνεις τα λεωφορεία της σουπερλίγδας για σέρβις. Και σκοράρεις ακόμη και χωρίς να πατήσεις περιοχή.
Καλά ήταν και τα σουτ του Μουργκ χθες παρότι για λίγο άστοχα. Να του πιστώσουμε επίσης και το κόρνερ για την κεφαλιά του Μιχαηλίδη στο 3-1 γιατί καλό είναι να στήνει κομπίνες ο Μπούτσι αλλά κάποιος πρέπει να τις εφαρμόζει.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ρε Θωμά, τον Μπούτσι ρε? :roll:
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

thomas Murg έγραψε:Είδα βιντεάκι με Ολιβέιρα (με το να παίρνουμε "γνωστούς" παίκτες χάνουμε κι αυτή τη χαρά με την παρακολούθηση των βίντεο ρε γαμώτο) και μου άρεσαν τα βρομόσουτά του έξω από την περιοχή ή στα όρια αυτής. Το ίδιο χαρακτηριστικό θέλω και από τον χαφ ή τους χαφ και τον εξτρέμ που θα πάρουμε. Με ένα βρομόσουτο στέλνεις τα λεωφορεία της σουπερλίγδας για σέρβις. Και σκοράρεις ακόμη και χωρίς να πατήσεις περιοχή.
Καλά ήταν και τα σουτ του Μουργκ χθες παρότι για λίγο άστοχα. Να του πιστώσουμε επίσης και το κόρνερ για την κεφαλιά του Μιχαηλίδη στο 3-1 γιατί καλό είναι να στήνει κομπίνες ο Μπούτσι αλλά κάποιος πρέπει να τις εφαρμόζει.
Νομίζω οτι τα χτυπηματα του Μουργκ στα στημενα δεν μπορουν πλεον να αμφισβητηθουν. Στα δικα μου ματια, ο φιλος σου ο Θωμας (χαβαλε κανω μην παρεξηγηθεις), εχει μια βασικη ελλειψη για την θεση του, την εκρηκτικοτητα.Καθε φορα μου φαινεται νωθρος ρε γαμωτο, στην τελικη προσπαθεια κυριως. Παντα προσπαθει να πλασαρει εξυπνα με συρτα σουτ, ενω περιμενεις απο εκεινη την θεση να το μπουμπουνισει (οπως πχ χτες στο σπασιμο της μπαλας μεσα στην περιοχη απο τον Βρακα). Τελος παντων, οπως και με πολλους αλλους, περιμενω να δω πως θα αντιδρασει υπο την καθοδηγηση του Ραζβαν. :pano:
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

χαχαχα. Οκ Μπάτσι
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Vet_eranos έγραψε:[

Αρχες Γιούρο ήταν ακόμα, ένας παλικαρος εδώ μέσα είχε αναφέρει όταν ακόμα ήταν η αρχή της κλάψας για ΤΔ, ότι θα κλείσει όταν αποκλειστεί η Πορτογαλία απτή διοργάνωση.. Από τότε ζυμώνω τη σκέψη, κοντά πέσατε αλλά δεν είναι ο Βιερι αλλά το καφέ δερμάτινο ντύθηκε σκιάς.. Κι όταν λήξει το κεφάλαιο εθνική, θα παρουσιαστεί..

Αν το δει αυτός που το γραψε ας δηλώσει παρών για τα κρεντιτς..

Ψαχτειτε για πορτογαλους μικροί μου σκαουτερς..

Παρόν
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

για το μουργκ θα πω λιγο τη γνωμη μου...δεν ειναι σε καμια περιπτωση βασικο εξτρεμ η δεκαρι...αλλα...ειναι χρησιμος και απαραιτητος ως λυση ειδικων συνθηκων ...ειναι τακτικα καλος και μαρκαρει πολυ επισης στο επιθετικο δεν ειναι τραγικος εχει τα σουτακια του παταει πειροχη οποτε ενταξει...σαν λυση απο τον παγκο οπως ερχοτανε ο λημνιος ειναι μια χαρα ...παντου υπαρχουν αυτοι οι παικτες που δεν ειναι βασικοι αλλα ειναι εργαλεια αν τους εχει ενας καλος προπονητης...νομιζω με λουτσεσκου το να υπαρχει μουργκ στον παγκο δεν ειναι κακο...σε ματς ντερμπι πχ με το γαυρο που θα ειμαστε μπροστα στο σκορ το να τον πεταξει μεσα να μαρκαρει και να τρεξει για να δωσει βοηθειες στα χαφ ειναι καλος...αλλα οτι θελουμε βασικο εξτρεμ ποιοτητας θελουμε...για μενα μουργκ θα κρατουσα για παγκο και οχι λαμπρου...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Καλά ρε Rain σας είπαν Σίλβα που μιλάει Πορτογαλικά κλπ, και πέσατε στη φάκα με Αντριάν.

Ισμαήλ Σίλβα κυνηγάμε λέμε.

ΥΓ: Για Λημνιό που λέτε παραπάνω έπαιζε απ' τα 19 γιατί είχε ταχυδυναμη και σωματότυπο σαν 25χρονος. Από τεχνική δεν εξελίχθηκε καθόλου βέβαια. Στην Ελλάδα ακόμη και οι 20χρονοι είναι φτερά στον άνεμο δεν έχουν δουλέψει. Γι αυτό μένουν αιώνια ταλέντα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Στην Τουρκία η MilliGazete πριν από λίγο ανέβασε ότι κάναμε επίσημη πρόταση ύψους 2 εκ. για την αγορά του Μένσα
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

καλα στην τουρκια φιλε ειναι ικανοι να πουν οτι καναμε προταση 6 μυρια για μπακασετα...απο τους λιγους αρδ που ισως ειναι χειροτεροι απο τους δικους μας...

** οχι οτι δεν μπορει να ισχυει απλα τα τουρκικα δημοσιευματα ειναι λιγο μουφα συνηθως
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

cellophan έγραψε:Ψάχνει τον Μαουρίτσιο του νομίζω ο Ρουμάνος. Ελπίζω να τον βρει σε πολύ καλύτερη έκδοση.
Αυτό ακριβώς, αργή ομάδα σιγουρες επιθέσεις αν δεν τον ειχαμε αφήσει στη βαζέλα πέρσι έχω ικανό το λουτσεσκου να μην έψαχνε καν χαφ

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Θα τον δώσουν τον Μένσα. Από τη Μπεσίκτας πήραν μόνο ένα ενοίκιο (νομίζω 500Κ) και τη μεταγραφή του από την Ατλέτικο τη χρωστάνε ακόμα και τους είναι χοντρός βραχνάς (Μαρ...κης :lol:)

Η λογική του ελεύθερου φορ δείχνει ότι θα δώσουμε χρήματα για αγορά του ΧΑΦ
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Άμα δώσουμε Αουγκούστο, Εσίτι και πάρουμε

Galdames
Gaston Ramirez
Paulinho

βγαίνουμε και με ρέστα για μια χρονιά.

Έτσι γίνεσαι φαβορί του Κόνφερενς.
Και δε χρειαζόμαστε άλλες μεταγραφές.

Κλειδωμένο τριπλ.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Που να τις βρούμε τις θέσεις ξένων Πάρολε?

Στοίχημα πάω ότι και το ΧΑΦ θα έχει κοινοτικό διαβατήριο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”