Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GoMaRoS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Πάμε τώρα στον Ροντρίγκο Σοάρες που όπως όλα δείχνουν θα έρθει. Παρότι βραζιλιάνος μπακ, φαίνεται κοντρολαρισμένος παίχτης, σωστός τακτικά, και πολύ 'καθαρός' στα μαρκαρίσματα του, ίσως να μην είναι τόσο δυνατός στα τζαρτζαρίσματα και γι'αυτό να έχει μάθει να αποφεύγει τις επαφές. Δείχνει άνετος με την μπάλα, με γρήγορη σκέψη, σωστές μεταβιβάσεις, και πολύ καλές σέντρες και χτυπήματα σε στημένα. Προσωπικά δεν με ενθουσίασε όπως ο Μάτος, αλλά πιστεύω πως με αυτόν θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Στα 26 του νομίζω πως είναι μία πολύ αξιόλογη κίνηση για την σταδιακή αντικατάσταση του Λέο Μάτος στο ρόστερ
Άβαταρ μέλους
Ivic Vladan

Δημοσίευση από Ivic Vladan »

Ξεκινησα να γραφω το 2017 όταν κραζαμε Λουτσεσκο :opaokara:

Δεν ειμαι του σπαμ, είμαι και με τα κέφια μου στο να γραψω, αλλα γενικα συνεπεσε να πεσω σε καιρο που σφαζονταν παληκαρια για τον ραζβαν. Γενικα ειμαι eorptol φαση.. πιστο σκυλι του πολεμου για την ομαδα

Τοτε με Λουτσο βεβαια θυμαστε ολοι ειχαμε κουραστει να κανουμε υπομονη και την πληρωσε αυτος... μας ξεφτιλισε και μαγκια του και χαρα μας (και δεν το ξεχασε αν διαβασατε μια τελευταια συνεντευξη του).

Ωραίος ο Soares, θέλω 1 υπερχαφαρο (ολιβέιρα και άνω) και 1 εξτρεμ παιχταραδες και κανα 2 ρολιστες ακομη στα γνωστα λογω απουσιων και ειμαστε καλα. Μετα βλεπουμε :P
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

γράψτε από ένα μνμ σε κάθε θέμα και σε μια εβδομάδα είστε κομπλέ αφού θα έχετε πιάσει τα 150 μηνύματα
.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

ατελείωτη ηδονή νιώθω διαβάζοντας σε 3-4 χάρτινα μπλοκ τον βαθύ πόνο που έχουν και την ταπείνωση που ζουν, ξέροντας ότι είναι μόνο η αρχή από το τσουναμι των επόμενων χρονών.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Κάτι μου λέει ότι ο άλλος από Πορτογαλία θα είναι ο Ματέους που βγήκε στην καλύτερη 18αδα του πρωταθλήματος και είναι χάφ στο στυλ που θέλει ο λουτς..
https://vimeo.com/335449994
Oleomatosevosmos

Δημοσίευση από Oleomatosevosmos »

Demir έγραψε:Κάτι μου λέει ότι ο άλλος από Πορτογαλία θα είναι ο Ματέους που βγήκε στην καλύτερη 18αδα του πρωταθλήματος και είναι χάφ στο στυλ που θέλει ο λουτς..
Ματεους ολιβειρα?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτόν που θέλαμε τον χειμώνα?
Oleomatosevosmos

Ο σοαρες φαινεται πολυ εξυπνη κινηση παιρνεις τον καλύτερο δεξιο μπακ της Πορτογαλίας βαση στατιστικων κ ψηφοφοριών παντου σε εξαιρετικη ηλικια κ δινεις βαθος στον παγκο σ κ ως ελευθερο επιπλέον...επισης καποιοι λέγατε εχει το υψηλοτερο ποσοστό key passes στον κοσμο στην θεση του οντως ισχυει κατι τετοιο? Στο γηπεδο θα φανουν ολα εχω καλο προαισθημα :pano:
Oleomatosevosmos

Αυτός ο ματεους δίδυμος αδερφος του σερτζιο κ εχουν κ ιδιο επιθετο φερτους κ τους 2 να βγάλουμε γουστα
Βερνμπλουμ κανιας(οπου μαλλον μενει) μισιτς σιλφα ματεους ολιβειρα κ μαουρισιο απτο νεο έτος μαλλον ΚΟΛΛΑΣΗ
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Πάντως κοιτώντας το πελατολόγιο αυτού του Τεξέιρα εκτός από Βαρέλα και Ροντρίγο έχει τον Galeno ένα εξτρέμ που η Πόρτο τον πιστεύει πολύ στα 21 του και τον γνωστό και καψούρα πολλών εδώ μεσα Αντρέ Κάστρο που πέρσι μοίρασε 9 ασίστ στην Τουρκία...Λέτε να παίξει κάτι;;;
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Demir έγραψε:Κάτι μου λέει ότι ο άλλος από Πορτογαλία θα είναι ο Ματέους που βγήκε στην καλύτερη 18αδα του πρωταθλήματος και είναι χάφ στο στυλ που θέλει ο λουτς..
https://vimeo.com/335449994
Θα γίνει και εύκολα πουλάν του Αποστόλη...ο κοτσιδας!

Άρα πάμε για ακόμη έναν μέχρι το Σάββατο και μετά το δυνατό όνομα στα ΧΑΦ και ΕΞΤΡΕΜ!!@
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Μοιάζει ο Mattheus λίγο του Sérgio , εκτός την κοτσίδα ,έχει και το ίδιο ύψος .
Και στο παιχνίδι τους είδα κάποιες ομοιότητες .
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

proedros έγραψε:Πάντως κοιτώντας το πελατολόγιο αυτού του Τεξέιρα εκτός από Βαρέλα και Ροντρίγο έχει τον Galeno ένα εξτρέμ που η Πόρτο τον πιστεύει πολύ στα 21 του και τον γνωστό και καψούρα πολλών εδώ μεσα Αντρέ Κάστρο που πέρσι μοίρασε 9 ασίστ στην Τουρκία...Λέτε να παίξει κάτι;;;
καψούρα στον Γκαλένο έχω, ενας πάιχτης στα 21 που παίζει πλέον όλες τις θέσεις στην επίθεση, καθαρά η θέση του σε μικρότερες ηλικίες ήταν δεύτερος επιθετικός, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια στους δανεισμούς του δουλεύτηκε σαν εξτρέμ αλλά και μόνος στην κορυφή της επίθεσης. Έρχεται από μία χρονιά που έχει τα ίδια νούμερα με Ζάμπα, κάτι που κάνει την Πόρτο να τον κρατήσει για την προετοιμασία. Αν έβαλαν 12εκ ρήτρα στον Ολιβέιρα, πραγματικά τον βραζιλιάνο πιτσιρικά με αυτά τα νούμερα, κάτω από 20εκ δεν θα τον δίνουν, μόνο κανένα δανεισμό αν καταφέρναμε με ρήτρα για το 50%, πλέον η περίπτωση του φαντάζει δύσκολη
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Θυμάται κανεις τι μας εκανε πέρσι ο αλμειδα. Ας ειναι κ το δεύτερο καλύτερο μπακ. Δε με χαλάει καθόλου.. θα πειραματιστούμε για λιγο καιρό με την αριστερή πλευρά είτε μεχρι να στρώσει ο Γιαννουλης είτε μεχρι να έρθει ο αρχηγός. Οποίο απο τα δυο γίνει πρώτα..
Όσο για το χάφ ο Ολιβέιρα (υιός μπεμπετο) ακούστηκε κ το χειμώνα.. κ ταιριάζει νομίζω με τα μνμ του μάτσο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

GoMaRoS έγραψε:Λε λε λε λευτερια στ'αδερφια μας :opaokara:

Αλάνια η μόνη λύση είναι να μην το βάλετε κάτω, όλοι περάσαμε από εκεί, να γράφετε συχνά και μετά τα 150 ποστ δεν θα χρειάζονται έγκριση τα σχόλια σας. πχ αν γράψετε από ένα ποστ στο τόπικ του κάθε παίχτη της ομάδας και στου προπονητη, θα πιάσετε τα 30 σε μία ώρα το πολύ. Δεν είναι τίποτα τα 150 ποστ

Διάολε!

Εσύ φταις που καθόμουν 3 τη νύχτα να εγκρίνω μέσω κινητού από το κρεβάτι τα 13 posts του oleomatosevosmos σε topics διάφορων παικτών;; :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”