Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Βλεπω με τον πεθερο μου (γαυρος) παιχνιδι μετα απο καιρο...Πραγματικα οι γαυροι βλεπουν ποδοσφαιρο με αλλους κανονες.Σφαγη του ολυμπιακου βλεπει...  Ευτυχως του ειπα να φυγει μετα γιατι με εβλεπα να παιρνω διαζυγιο...
 Ευτυχως του ειπα να φυγει μετα γιατι με εβλεπα να παιρνω διαζυγιο... 

θελουν να παιξουν τη καλυτερη μπαλα αλλα δε τους αφηνουν

- giwrgos04dex
η και κωλοδακτυλο δεχομαστε για το 11tzoker έγραψε:Αν βαλει γκολ και κανει με τα δακτυλα τον αριθμο 10 η 11 αναλογως να ερθει να παραλαβει το μεταλλιο του.
joshua έγραψε:Βλεπω με τον πεθερο μου (γαυρος) παιχνιδι μετα απο καιρο...Πραγματικα οι γαυροι βλεπουν ποδοσφαιρο με αλλους κανονες.Σφαγη του ολυμπιακου βλεπει...Ευτυχως του ειπα να φυγει μετα γιατι με εβλεπα να παιρνω διαζυγιο...
Εγώ έχω και πατέρα και πεθερό γαύρο, ούτε που τολμάνε να δουν ματς μαζί μου.
Στις τρύπες σας κωλογαυροι.

- Παλαιολόγος
Rorschach έγραψε:Συγκεκριμενα εχει παρει 9 βαθμους στο 90φευγα...αλλα ο ΠΑΟΚ ειναι κωλοφαρδος
αυτό!
Και γω πεθερό γαύρο. Δεν παλεύεται. Μόνο μετά από τσίπουρα μιλάει πια για αυτά τα θέματα. Πέφτεις σε τοίχο..obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Βλεπω με τον πεθερο μου (γαυρος) παιχνιδι μετα απο καιρο...Πραγματικα οι γαυροι βλεπουν ποδοσφαιρο με αλλους κανονες.Σφαγη του ολυμπιακου βλεπει...Ευτυχως του ειπα να φυγει μετα γιατι με εβλεπα να παιρνω διαζυγιο...
Εγώ έχω και πατέρα και πεθερό γαύρο, ούτε που τολμάνε να δουν ματς μαζί μου.
Στις τρύπες σας κωλογαυροι.
- ΑποστόληςΑ
Ορισμένες φορές η ατυχία έχει νόημα. Στον αγώνα της Τρίπολης όμως κανένα. Είχαμε καλύτερους παίκτες σε όλες τις γραμμές και κερδίσαμε δίκαια, χώρια τη διαιτησία. Δεν μπορείς να καταλογίζεις κωλοφαρδία σε μια ομάδα που έχει πχ Πασχλάκη που βγάζει τα μισά γκολ, ή τον Βιειρίνια που εκτελεί τέτοια φάουλ, αλλιώς η πιο κωλόφαρδη ομάδα θα ήταν η Barcelona λόγω Messi. Αυτό λέγεται ατομική ικανότητα παίκτη και κατ' επέκταση ποιότητα ομάδας.

Ο άλλος τι έπαθε έπεσε για τον σταυρό?pilotos έγραψε:Αναστήθηκε ο Λάζαρος...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
SM-G965F
Στο τέλος θα βγει και η μυροφορα να μας πει για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο που θα διδάσκεται η μπάλα στα σχολεία, αντί των θρησκευτικώνsn0ufel4 έγραψε:Ο άλλος τι έπαθε έπεσε για τον σταυρό?pilotos έγραψε:Αναστήθηκε ο Λάζαρος...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
SM-G965F
SM-G965F
Μπήκε ο Αθανασιάδης
Απλά το αναφέρω...
SM-G965F

Απλά το αναφέρω...
SM-G965F
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 19 Ιαν 2019, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.