Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευση από navigator11 »

Tolaros έγραψε:Επίσης το πιο σημαντικό, ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή που θέλει να τους το χώσει πιο πολύ και από εμάς.
Μη φοβάστε νοοτροπίες και παλιές ασθένειες, ο νέος ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα που έχει δει αυτή η χώρα εδώ και πολλά χρόνια και ξέρει τι να κάνει
Αυτό κι αν ισχύει. Ο Λούτσε, ειλικρινά, παίζει να τα σκέφτεται όσα έχουν γίνει τουλάχιστον 2-3 ώρες τη μέρα. Κάθε μέρα! Του έχει γυρίσει το μάτι και παντελώς δικαιολογημένα. Την ομάδα δε χρειάζεται να τη φοβόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Θα τους τσαλαπατήσουμε.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο ΠΑΟΚ αυτή την κούλα μπορεί να την ξεφτιλίσει στη μέρα του. Το γήπεδο όμως εννοείται ότι παίζει ρόλο. Είναι η έδρα τους, όχι απλά η πόλη τους.
Ακόμα και υπ' αυτή τη συνθήκη ο ΠΑΟΚ μπορεί να τους ξεπατώσει.
Όμως έχει να κάνει με το αίσθημα του δικαίου αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να έχω παίξει 19 τελικούς και οι 15 να ναι στη χαβούζα ρε φίλε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

chrisg4 έγραψε:Έτσι να πάμε στον τελικό. Γεμάτοι δικαιολογιες και ηττοπάθεια . Παίζουμε στο καταραμένο ΟΑΚΑ , θα είναι στημένος ο διαιτητής , η κουλα είναι κολοφαρδη, ο χαζός κόσμος θα τα κάνει πουτ@να και ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Όποιος τα πιστεύει αυτά να κάτσει σπίτι του στον καναπέ. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει ομάδα που παίζει μπαλαρα ειναι πλέον υποψιασμένος και είναι δύο κλάσεις πάνω από την κουλα. Πάει να πάρει το κυπελο και αν παίχτες και κόσμος κάνουν αυτό που πρέπει θα το πάρει χαλαρά. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες και το μόνο που εξυπηρετούν είναι να φτιάχνουν το κλίμα που ευνοεί τους χάρτινους .
+ 1926...

Θέλω όμως για 10 μέρες να πιέσουμε για να αλλάξει η έδρα του Τελικού, έτσι, "για την αλητεία"...
Καραϊσκάκη ή Καυτανζόγλειο να προτείνει η διοίκηση της ΠΑΕ μας κι ας διαλέξουν οι χαρτόκοτες...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Χιμένεθ: «Είμαστε κλέφτες… ονείρων γιατί παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»!
Έλα λίγο να ανάψουν τα αίματα..
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Βουλώστε το στόμα του κομπλεξικού κλαψιάρη. Αποτυχιμένεθ έρχεται ο ΠΑΟΚ πλύσου
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Θεωρώ ότι στον τελικό, αν γίνει με κόσμο, που το απεύχομαι και το λέω ξεκάθαρα, οφείλουμε σαν κόσμος να επικεντρώσουμε πολύ στον χυμένο. Λεκτικό μπουλινγκ ανελέητο. Στη μητρική του. Να τον ξεφτιλίσουμε για 8 ζωές.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

goran 64 έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Έτσι να πάμε στον τελικό. Γεμάτοι δικαιολογιες και ηττοπάθεια . Παίζουμε στο καταραμένο ΟΑΚΑ , θα είναι στημένος ο διαιτητής , η κουλα είναι κολοφαρδη, ο χαζός κόσμος θα τα κάνει πουτ@να και ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Όποιος τα πιστεύει αυτά να κάτσει σπίτι του στον καναπέ. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει ομάδα που παίζει μπαλαρα ειναι πλέον υποψιασμένος και είναι δύο κλάσεις πάνω από την κουλα. Πάει να πάρει το κυπελο και αν παίχτες και κόσμος κάνουν αυτό που πρέπει θα το πάρει χαλαρά. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες και το μόνο που εξυπηρετούν είναι να φτιάχνουν το κλίμα που ευνοεί τους χάρτινους .
+ 1926...

Θέλω όμως για 10 μέρες να πιέσουμε για να αλλάξει η έδρα του Τελικού, έτσι, "για την αλητεία"...
Καραϊσκάκη ή Καυτανζόγλειο να προτείνει η διοίκηση της ΠΑΕ μας κι ας διαλέξουν οι χαρτόκοτες...
Η έδρα είναι δυστυχώς, έδρα. Όταν ήμουν παιδάκι, Κούδας, Σαράφης, Τερζανίδης, Παρίδης και άλλοι που συγκροτούσαν τον γαλαξία αστέρων ΠΑΟΚ της δεκαετίας του '70, έχασαν δύο τελικούς στο Καραϊσκάκη. Ο πατέρας μου, μου διηγούνταν και ένα χαμένο τελικό με βάζελο στη Λεωφόρο, όταν είχαμε Κουιρουκίδη, Γεντζή, Παπαδάκη. Φανταστείτε να παίζαμε με αεκ τελικό στην Τούμπα! Αλλά: οι παίκτες μας να οπλιστούν με περίσσιο πάθος, χωρίς παρεκτροπές και ηλίθιες κάρτες και να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι θα έχουν την ευκαιρία να τους το πάρουν μέσα στο λεκανοπέδιο. Και τότε θα δούμε που θα κρυφτούν οι χάρτινοι. Αλλά, επιμένω πως χρειάζονται ένα πολύ καλό ψυχολόγο αυτές τις μέρες οι δικοί μας, για στήριξη και κατεύθυνση.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ποιο καρναβάλι προπονητή δεν έχω δει φωνάζει μπαίνει μέσα στο γήπεδο γκρινιάζει συνέχεια τραγικός! Δεν ξέρω τι θα γίνει στον τελικό πάντως να ξέρετε ότι θα σκυλιάσουνε για να μας ξεφτιλίσουνε θα τα δώσουνε όλα τα χανουμια κυρίως για να αποδείξουν πράγματα.Το μόνο που φοβάμαι είναι τον κόσμο μας εκεί στο οακα δεν πρέπει να αντιδράσουμε σε καμία πρόκληση!
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μονο γι αυτον τον στηπου τον προπονητη που εχουν θελω να τους σκισουμε. Ο γλιτσας εβγαλε και γλωσσα ο αρχικλεφταρος.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Πάντως είναι ξεκάθαρα ότι όλα λειτουργούν υπέρ της Κουλας ακόμη και ο τελικός στην έδρα της είναι!Δεν υπάρχει ουδέτερη έδρα σε τελικό η οποία είναι κανονική έδρα σε μια από τις δύο ομάδες! Ας γίνει στην Τούμπα αν είναι τότε ο τελικός! Τσπ δε πρόκειται να αλλάξει κάτι πάμε στο Οακα να πάρουμε το Κύπελλο! 24 μέρες ακόμη!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Θέλω γήπεδο ουδέτερο και διαιτητή ουδέτερο. Γίνεται; Αν γίνεται, τότε έχω να φοβάμαι μόνο την κωλοφαρδία της κούλας. Στο γήπεδο του αντιπάλου, με διαιτητή Αρετόπουλο/Κομίνη που δεν με σέβεται ούτε οταν με παίζει σπίτι μου, ε δεν μπορώ να ελπίζω σε πολλά. Θα με φάνε λάχανο και θα μου κουνάνε και το δάχτυλο λέγοντας πως αποδείχθηκα "λίγος".
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δεν νομίζω ούτε ο Κομινης ούτε ο Αρετοπουλος να σφυριξουνε μετά τα φετινά! Σιδηρόπουλο βλέπω η Παπάπετρου ως οι καλύτεροι διεθνής κ.τ.λ!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Γερασίμου έγραψε:
hasio_john έγραψε:Εντάξει παιδιά, ας σταματήσουμε τις αναλύσεις και πάμε στο ζουμί!
Για να τα λέμε και όλα ... ----->>>
""" ΛΑΖΑΡΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ..... ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... "" :opaokara:
Το πρώτο βασικό είναι να κάνουν ασκήσεις ηρεμίας οι παίχτες μας ώστε να μην πέσουν στην παγίδα και αρπάξουν κάρτες που εννοείτε θα βγαίνουν με ευκολία! Μετά χρειάζεται να μιλήσει ο Βιερίνια στους παίχτες και να τους δώσει λίγα "@ρχίδια" στα σκέλια ώστε να παίξουν βαρβάτα, αλλά σε ποδοσφαιρικά όρια. Μετά θα πρέπει αν ενημερωθεί ΌΛΟΣ ο λαός (εφόσον γίνει με κόσμο) μας ώστε να ΜΗΝ παρεκτραπούμε και πέσουμε στην παγίδα τους. Σε τόσο πάντως κόσμο, άνετα μπαίνουν προβοκάτορες και μας τελειώνουν και του χρόνου! Αυτό δεν ξέρω πως μπορεί να διαχειριστεί σε τόσο πολύ κόσμο!
Και τέλος, να καταλάβουν οι παίχτες μας .. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΛΟΙ, πως αν ο ΠΑΟΚ παίξει με σοβαρότητα και χωρίς την ηττοπάθεια του οακα, τότε τους έχουμε!

Με κάλυψες.
Έγραψες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”