Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Ποτέ δεν βλάπτει μια υπενθύμιση, όσο σκληρή και αν είναι, του γιατί σταμάτησες να κάνεις κάτι που σου αρέσει....το τσιγάρο για παράδειγμα....βαράει ο γείτονας σου έναν καρκίνο ας πούμε και λες, να καλά έκανα και το έκοψα.....
Υπό αυτή την έννοια ευχαριστώ την ομήγυρη και πάω να ανάψω ένα γιατί χαρμάνιασα,
Υπό αυτή την έννοια ευχαριστώ την ομήγυρη και πάω να ανάψω ένα γιατί χαρμάνιασα,
Μαλακια του Ιβαν που εμπλεξε με την τηλεοραση. Η τηλεοραση πεθαινει. Ειναι στα τελευταια της. Η επιδραστικη της δυναμη περιοριζεται ολο και περισσοτερο στα τελειως προβατα. Οι λιγο σοβαροι ανθρωποι ενημερωνονται πλεον ολο και περισσοτερο απο το internet. Τα εκατομμυρια που απαιτει η λειτουργια ενος καναλιου σαν το open αν τα εριχνε στο ιντερνετ, θα ειχαμε παγκοσμιο φαινομενο
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Συγγνωμη αλλα επειδη δε γουσταρεις την εκπομπη που εχει το καναλι, του λες κοινως να παρει το μπουλο;;;
Και γω διαφωνω με καποια θεματα της εκπομπης αλλα τι σημαινει αυτο;;;
Μεση λυση δεν υπαρχει;;
Σορρυ αλλα ειναι πολυ φευγατο αυτο!
Και γω διαφωνω με καποια θεματα της εκπομπης αλλα τι σημαινει αυτο;;;
Μεση λυση δεν υπαρχει;;
Σορρυ αλλα ειναι πολυ φευγατο αυτο!
Ρε συ Σουρμε και επειδη εγω θέλω να φυγει και το γράφω εσύ πρέπει να το σβήσεις;
Δεν το καταλαβαίνω.Έχεις ενστασεις εδω είμαστε να το συζητησουμε.
Δεν πρόσβαλα κανέναν.
Δεν το καταλαβαίνω.Έχεις ενστασεις εδω είμαστε να το συζητησουμε.
Δεν πρόσβαλα κανέναν.
- sourmenetes
- Moderator
Οταν του γραφεις το μπουλο εσυ και ο γιοκας σου και πηγαινε παρε το βαζελο με το κολληταρι σου τον τρακη;;;
Τι να πω..
Μπορεις να το γραψεις αλλιως το φυγε.
Δικαιωμα σου να θες να φυγει.γραφτο με τροπο που να στεκεται και δε θα φυγει το ποστ.
Τι να πω..
Μπορεις να το γραψεις αλλιως το φυγε.
Δικαιωμα σου να θες να φυγει.γραφτο με τροπο που να στεκεται και δε θα φυγει το ποστ.
Δεν έγραψες τον μπούλο, έγραψες να πάει στην Αθήνα με τον γιο του στον κολλητό του τον Τράκη και να πάρει τον βάζελο να ταιριάζει με το κανάλι του.
Και μετά διαμαρτύρεσαι που σβήστηκε.
Και μετά διαμαρτύρεσαι που σβήστηκε.
Ναι γιατί; Ποιον προσέβαλα;
Γάντι θα ταίριαζε στον Παναθηναικό ο Ιβαν, έχει συνηθίσει και σε προεδροκαναλάρχες το σωματείο...
Έχουν και μια αμοιβαία συμπάθεια ο τρακης με τον Γιωγης, ΠΑΟΚΑΡΑ ο ένας προεδράρα ο άλλος...
Γάντι θα ταίριαζε στον Παναθηναικό ο Ιβαν, έχει συνηθίσει και σε προεδροκαναλάρχες το σωματείο...
Έχουν και μια αμοιβαία συμπάθεια ο τρακης με τον Γιωγης, ΠΑΟΚΑΡΑ ο ένας προεδράρα ο άλλος...
Δεν θα το πάρω καν στα σοβαρά αυτό που γράφεις. Αδυνατώ να πιστέψω οτι γράφονται τέτοια πράγματα.
- sourmenetes
- Moderator
Οποιον νομιζει ο καθενας προσβαλλεις.
Για μενα προσβαλλεις πολυ κοσμο,για σενα ισως κανεναν.και δεν αναφερομαι στην οικογενεια σαββιδη.
Τεσπα.δικαιωμα σου να θες να φυγει ο σαββιδης.
Για μενα προσβαλλεις πολυ κοσμο,για σενα ισως κανεναν.και δεν αναφερομαι στην οικογενεια σαββιδη.
Τεσπα.δικαιωμα σου να θες να φυγει ο σαββιδης.
Βασιλιάς του σκραπ ; Τι θυμήθηκες....
:)
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άσε ποιον γουστάρω εγώ...εσυ γούσταρε αυτόν που σε δουλεύει φόρα παρτίδα.Taseos έγραψε:Γουσταρει γουμενο, κ τον βασιλια του σκραπ.