Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Tα attributes του δεν ειναι τελεια(φυσικα και δεν ειναι ασχημα ομως),αλλα λογικα του χρονου μετα απο τοσο καλη χρονια στην Carpi θα ειναι ανεβασμενα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μέσα μου λέει πως θα φωνάξουμε πολλά ...""'γκοοοοοοοοολλλλ"" με τον Κάμπος ... :mrgreen: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δεν θυμάμαι τέρματα απο το καμπιονατο να είναι κακός ,αν βγάζει κάτι το καμπιονατο είναι τερματαδες και σέντερ Μπακ .
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

hasio_john έγραψε:Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μέσα μου λέει πως θα φωνάξουμε πολλά ...""'γκοοοοοοοοολλλλ"" με τον Κάμπος ... :mrgreen: :nairepaok:
Για φαντασου να πηγαινε στην Λαρισα,και οταν εβαζε γκολ,να φωναζαν τα τυρια,''Ετσι μαμαει ο Καμπος'' :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Kosta επειδή έχω καλή άποψη για σένα μακάρι να βγεις σωστός
Και στηρίζω την κρίση σου και την άποψη σου
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Από τα λίγα θετικά παντώς που ξεχώρησε φέτος, ήταν ότι η ομάδα έβγαινε και έπαιζε στάνταρ με 6-7 Έλληνες στην εντεκάδα και οι περισσότεροι από αυτούς από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, κάτι που όπως δείχνει θα αλλάξει ριζικά φέτος.

Kαλώς ή κακώς θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καλώς εννοείται.

Δεν τίθεται καν θέμα..Καλό το συναίσθημα,ωραίο να υπάρχει αλλά όποιος αξίζει παίζει.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Tα attributes του δεν ειναι τελεια(φυσικα και δεν ειναι ασχημα ομως),αλλα λογικα του χρονου μετα απο τοσο καλη χρονια στην Carpi θα ειναι ανεβασμενα

Εικόνα
Συγκρητικα με Γλυκο, τι εχουμε στο fm?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Odi έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:T-Ε-Ρ-Μ-Α-Τ-Α-Ρ-Α!!!!Τον ειχα προτεινει και το μεσημερι.Παρα πολυ εξελιξημος και φανταστικα ρεφλεξ.Απο το λιγο που τον εχω δει στην Ιταλια,ειναι πραγματικα παρα πολυ καλο τερμα.Μακαρι να ειναι αυτος.Με αυτον θα κανει να ξαναδει 11αδα ο Παναγιωτης πολυ καιρο.ΔΩΣΕ!!!!!!
ilovegame27 έγραψε:Μέτριος τερματοφύλακας όχι κάτι καλύτερο από τοΝ Γλύκο!Σλοβένος στη εθνικότητα!
Έπαιξε σε Κροτόνε Ολιανενσε Κόνιασπορ Σπέτσια ενώ άνηκε στην Ιντερ και τον έδινε συνέχεια δανεικό

8-)
PAOK χαχα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Γύρισε ο ace δεν φοβάμαι τίποτα

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ace79grpaok έγραψε:Γρηγοριάδης,χαμούρας,ραπτοπουλος και ζαγορας ούτε για τα νέα του ψαροντουφεκου δεν κάνουν.
Γρηγοριαδης ραπτοπουλος καμορας ζαγορας σκατοψυχοι νεοελληναραδες 100%, κραξιμο σε ολους απο ενα μικροφωνο, αυτοκριρικη ποτε και γενικα ο ορισμος των κουτοπονηρων.

Οχι μονο δεν θα ενστερνιζομουν την αποψη τους για τον ΠΑΟΚ αλλα θα εκανα και το αντιθετο.

Που σαι ρε εις να κραξεις φετο στη μεταγραφική περιοδο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

ilovegame27 έγραψε:Kosta επειδή έχω καλή άποψη για σένα μακάρι να βγεις σωστός
Και στηρίζω την κρίση σου και την άποψη σου
Καλα ειπαμε,δεν ειμαι scouter,υποψηφιος πτυχιουχος ειμαι :lol:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
hasio_john έγραψε:Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μέσα μου λέει πως θα φωνάξουμε πολλά ...""'γκοοοοοοοοολλλλ"" με τον Κάμπος ... :mrgreen: :nairepaok:
Για φαντασου να πηγαινε στην Λαρισα,και οταν εβαζε γκολ,να φωναζαν τα τυρια,''Ετσι μαμαει ο Καμπος'' :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Ο Γκέκας πάντως είπε τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο τόσο για τα έτοιμα γκολ/ασίστ που δίνει, όσο και για το πόσο καλός οικογενειάρχης είναι! Ελπίζω οι λυσσάρες και τα clubaκια στην Σαλόνικα να μην τον ξεμυαλίσουν! :p
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 08 Ιουν 2016, 16:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

buffalobill4 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Γρηγοριάδης,χαμούρας,ραπτοπουλος και ζαγορας ούτε για τα νέα του ψαροντουφεκου δεν κάνουν.
Γρηγοριαδης ραπτοπουλος καμορας ζαγορας σκατοψυχοι νεοελληναραδες 100%, κραξιμο σε ολους απο ενα μικροφωνο, αυτοκριρικη ποτε και γενικα ο ορισμος των κουτοπονηρων.

Οχι μονο δεν θα ενστερνιζομουν την αποψη τους για τον ΠΑΟΚ αλλα θα εκανα και το αντιθετο.

Που σαι ρε εις να κραξεις φετο στη μεταγραφική περιοδο :mrgreen:
Μιρτσος. Ενα ονομα, μια αηδια.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Και εγώ που είμαι πτυχιούχος τι παραπάνω έχω?
χαχαχχαχαχα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”