Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Tα attributes του δεν ειναι τελεια(φυσικα και δεν ειναι ασχημα ομως),αλλα λογικα του χρονου μετα απο τοσο καλη χρονια στην Carpi θα ειναι ανεβασμενα

- hasio_john
Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μέσα μου λέει πως θα φωνάξουμε πολλά ...""'γκοοοοοοοοολλλλ"" με τον Κάμπος ...

- ace79grpaok
Δεν θυμάμαι τέρματα απο το καμπιονατο να είναι κακός ,αν βγάζει κάτι το καμπιονατο είναι τερματαδες και σέντερ Μπακ .
- Kostas_Peraia4
Για φαντασου να πηγαινε στην Λαρισα,και οταν εβαζε γκολ,να φωναζαν τα τυρια,''Ετσι μαμαει ο Καμπος''hasio_john έγραψε:Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μέσα μου λέει πως θα φωνάξουμε πολλά ...""'γκοοοοοοοοολλλλ"" με τον Κάμπος ...![]()
- ilovegame27
Kosta επειδή έχω καλή άποψη για σένα μακάρι να βγεις σωστός
Και στηρίζω την κρίση σου και την άποψη σου
Από τα λίγα θετικά παντώς που ξεχώρησε φέτος, ήταν ότι η ομάδα έβγαινε και έπαιζε στάνταρ με 6-7 Έλληνες στην εντεκάδα και οι περισσότεροι από αυτούς από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, κάτι που όπως δείχνει θα αλλάξει ριζικά φέτος.
Kαλώς ή κακώς θα δούμε.
Kαλώς ή κακώς θα δούμε.
Καλώς εννοείται.
Δεν τίθεται καν θέμα..Καλό το συναίσθημα,ωραίο να υπάρχει αλλά όποιος αξίζει παίζει.
Δεν τίθεται καν θέμα..Καλό το συναίσθημα,ωραίο να υπάρχει αλλά όποιος αξίζει παίζει.
-
Dimg4
PAOK χαχαOdi έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:T-Ε-Ρ-Μ-Α-Τ-Α-Ρ-Α!!!!Τον ειχα προτεινει και το μεσημερι.Παρα πολυ εξελιξημος και φανταστικα ρεφλεξ.Απο το λιγο που τον εχω δει στην Ιταλια,ειναι πραγματικα παρα πολυ καλο τερμα.Μακαρι να ειναι αυτος.Με αυτον θα κανει να ξαναδει 11αδα ο Παναγιωτης πολυ καιρο.ΔΩΣΕ!!!!!!ilovegame27 έγραψε:Μέτριος τερματοφύλακας όχι κάτι καλύτερο από τοΝ Γλύκο!Σλοβένος στη εθνικότητα!
Έπαιξε σε Κροτόνε Ολιανενσε Κόνιασπορ Σπέτσια ενώ άνηκε στην Ιντερ και τον έδινε συνέχεια δανεικό
- buffalobill4
Γρηγοριαδης ραπτοπουλος καμορας ζαγορας σκατοψυχοι νεοελληναραδες 100%, κραξιμο σε ολους απο ενα μικροφωνο, αυτοκριρικη ποτε και γενικα ο ορισμος των κουτοπονηρων.ace79grpaok έγραψε:Γρηγοριάδης,χαμούρας,ραπτοπουλος και ζαγορας ούτε για τα νέα του ψαροντουφεκου δεν κάνουν.
Οχι μονο δεν θα ενστερνιζομουν την αποψη τους για τον ΠΑΟΚ αλλα θα εκανα και το αντιθετο.
Που σαι ρε εις να κραξεις φετο στη μεταγραφική περιοδο
- Kostas_Peraia4
Καλα ειπαμε,δεν ειμαι scouter,υποψηφιος πτυχιουχος ειμαιilovegame27 έγραψε:Kosta επειδή έχω καλή άποψη για σένα μακάρι να βγεις σωστός
- hasio_john
Kostas_Peraia4 έγραψε:Για φαντασου να πηγαινε στην Λαρισα,και οταν εβαζε γκολ,να φωναζαν τα τυρια,''Ετσι μαμαει ο Καμπος''hasio_john έγραψε:Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μέσα μου λέει πως θα φωνάξουμε πολλά ...""'γκοοοοοοοοολλλλ"" με τον Κάμπος ...![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Γκέκας πάντως είπε τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο τόσο για τα έτοιμα γκολ/ασίστ που δίνει, όσο και για το πόσο καλός οικογενειάρχης είναι! Ελπίζω οι λυσσάρες και τα clubaκια στην Σαλόνικα να μην τον ξεμυαλίσουν! :p
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 08 Ιουν 2016, 16:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μιρτσος. Ενα ονομα, μια αηδια.buffalobill4 έγραψε:Γρηγοριαδης ραπτοπουλος καμορας ζαγορας σκατοψυχοι νεοελληναραδες 100%, κραξιμο σε ολους απο ενα μικροφωνο, αυτοκριρικη ποτε και γενικα ο ορισμος των κουτοπονηρων.ace79grpaok έγραψε:Γρηγοριάδης,χαμούρας,ραπτοπουλος και ζαγορας ούτε για τα νέα του ψαροντουφεκου δεν κάνουν.
Οχι μονο δεν θα ενστερνιζομουν την αποψη τους για τον ΠΑΟΚ αλλα θα εκανα και το αντιθετο.
Που σαι ρε εις να κραξεις φετο στη μεταγραφική περιοδο
- ilovegame27