Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από cellophan »

Το ακούω Big, κουβέντα κάνουμε. Βέβαια, το που φτάνει ο κάθε παίκτης και πόσα κλικ από μια μεγάλη μεταγραφή απέχει, έχει να κάνει με την οργάνωση και τον προσανατολισμό των ομάδων, το visibility του πρωταθλήματος, το δίκτυο των ατζέντηδων, τη χώρα προορισμού κ.ο.κ.. Ο Βελλίδης αν καταλαβαίνω καλά είναι λύση ανάγκης λόγω Γλύκου. Με βάση αυτό, από το να έχω Όλσεν, Μελισσά, προτιμώ να έχω Όλσεν, Βελλίδη.

Η πρόβλεψη μου βασίζεται με το πιο πάνω ως δεδομένο. Προβλέπω κυβιστήσεις αν και όταν πάρει παιχνίδια ο Βελλίδης. Και για να μην πέσουμε στη λούμπα, έχει κοντά χέρια, είναι πρώην Σκώληξ ή ξυρίζει τις γάμπες του, πείτε το ένστικτο, τρελλό και ανόητο δικό μου, που δε βασίζεται σε καμία ποδοσφαιρική λογική.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

thanos-xanthi έγραψε:η προταση ηταν
"σε κανα λεβαδειακο και αμα, θα επαιζε βασικος..ειδικα αν δεν ειχε ατζεντη τον πολ"
αυτο πως φτασαμε σ αυτο που λες δε το καταλαβα
κανενα καυγα δε ψαχνομαι, δε νομιζω να εχω δειξει τιποτα τετοιο, με μπερδευεις νομιζω

Ενταξει ρε Θανο δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου,δεν ξερω και καλα ελληνικα το ξεχναμε και παμε παρακατω.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

η ειρωνια ηταν αχρειαστη παντως
κι εγω εδω βουλγαρος ειμαι, δε τα ξερω καλα
παμε παρακατω
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

obanebane έγραψε:
desperando έγραψε:
obanebane έγραψε:Δηλαδη ο Πελκας παιζει στον ΠΑΟΚ επειδη εχει ατζεντη τον Κουτσολιακο;
σε μενα πηγαινε η ερωτηση?
Οχι βεβαια,σε αυτον που το εγραψε πηγαινε,εγραψες εσυ κατι τετοιο;
οχι αλλα λεω επειδη το ποστ μου ηταν ακριβως πανω απο το δικο σου και εχει μεσα και την λεξη μανατζερ μην εχει γινει καμια παρανοηση
Άβαταρ μέλους
obanebane

MANIAKOS έγραψε: Στο οτι δεκτήκε ο πας ετσι εννοουσα

Γιατι να μη δεχτει ρε μανιακ,σωμενος ειναι,λεφτα απο αλλη ομαδα για τον Βελλιδη δεν προκειται να παρει οχι γιατι δεν ειναι καλος αλλα γιατι δεν εχει κανενας σαλιο.
Οποτε αν του κατσει κανα 300αρι το καλοκαιρι του χοντρουλη παρτι θα κανει, αν οχι θα τον εχει παλι μιας και προσφατα ανανεωσε το συμβολαιο του αν δε κανω λαθος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

thanos-xanthi έγραψε:η ειρωνια ηταν αχρειαστη παντως
κι εγω εδω βουλγαρος ειμαι, δε τα ξερω καλα
παμε παρακατω

Οτι δεν ξερω καλα ελληνικα δεν ειναι ειρωνια απλα παραδοχη της πραγματικοτητας.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

να ειναι και τα δυο τα σεντερ μπακ σου 1,83
να εχεις τριαδα στα χαφ χομπιτ
και να παιρνεις τερματα που ειναι κατω απο 180
μονο ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

desperando έγραψε:να ειναι και τα δυο τα σεντερ μπακ σου 1,83
μονο ο ΠΑΟΚ
Κατω απο ενα 1.80; 1.85 στο τρανσφερμαρκτ ο Βελλιδης, 1.87 ο Γλυκος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

1,83 νομίζω είναι. σε σαϊτ τον δίνει και 1,85. καλή απόδοση. :lol:

και στην τελική οκ, και ο αλλος ήταν 1,69 και είχε παρει διαγωνισμό καρφωμάτων. :lol:

όσο ψηλός και να είναι (είδαμε άλλωστε και με τον όλσεν δυο μέτρα αγγούρι ε;) το θέμα είναι (όποιος και να έρθει τελικά) να θέλει και να μπορεί να παίξει και να φανεί στον ΠΑΟΚ. και αυτό θα χρειαστεί τη στήριξη και τη δική μας αλλά και του προπονητικού τιμ για να το επιτύχει, πέρα απο τις δικές του προσπάθειες.

αν ισχυει μάλιστα αυτό περι εξαμήνου -και- για εμένα είναι ένα πρώτο ενθαρυντικό δείγμα ότι ο παίχτης πιστεύει ότι μπορεί. και μακάρι, γιατί μονο η ομάδα έχει να κερδίσει έτσι.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

desperando έγραψε:να ειναι και τα δυο τα σεντερ μπακ σου 1,83
μονο ο ΠΑΟΚ
Χαχαχαχαχαχα αυτο ακριβως μου ηρθε στο μυαλο.....(εβλεπα την ομαδα και οι μονοι που σου γεμιζαν το ματι σαν σωματοδομη ηταν οι Τζιολης-Ολσεν-Μπερμπατοφ-Ζαιρο-Σαμπο)....οι αλλοι ειναι πραγματικα χομπιτ...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ο Βελλίδης το προηγούμενο καλοκαίρι έμενε ελεύθερος. Ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ, τον βάζελο και καμιά δεκαριά ομάδες ακόμη, αλλά τελικά παρέμεινε (χωρίς πρόταση) στα Γιάννινα. Ο μόνος λόγος για να αγοράσεις τώρα, κάτι που έξι μήνες πριν στο έδιναν τσάμπα, είναι να έχει παρουσιάσει τρομερή πρόοδο. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο.
Θέλω να ελπίζω ότι είναι απλό μανατζερικό σενάριο, χωρίς πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα.

Διαβάζω και ακούω πολλά χάχανα από (χα)χανους για τις «επιτροπές μεταγραφών» (που οι ίδιοι ανακάλυψαν), για την εικόνα της - και καλά - γραφειοκρατίας που καθυστερεί τις μεταγραφές. Δόξα τω Θεώ, στη χώρα που μας κλήρωσε να γεννηθούμε, υπάρχουν δεκάδες άλλοι πιο πιθανοί λόγοι για την όποια «καθυστέρηση».

Αλλά η όποια μεταγραφή δεν χρειάζεται την έγκριση του Χ αντιπροέδρου. Στο ΠΑΟΚτσήδικο γίγνεσθαι είναι πιο απαραίτητη η έγκριση της Τούμπας. Ένας Τζιόλης χρειάστηκε δύο χρόνια και κάτι για να μήν τα ακούει σε κάθε επαφή του με την μπάλα. Ένας Γκαλίτσιος (τον οποίο ούτε εγώ θέλω) μπορεί να ήθελε λιγότερο. Ο Βελλίδης από την πρώτη μέρα του, θα έχει να αντιμετωπίσει τεράστια αμφισβήτηση από το κοινό. Και αν έχει τυφλή στήριξη από τα ΜΜΕ, η κατάσταση μπορεί να γίνει χειρότερη.

Δηλαδή είναι μεταγραφή που:
- δεν ενισχύει αγωνιστικά αλλά ούτε καν επικοινωνιακά την ομάδα.
- δημιουργεί αχρείαστες προστριβές με την κερκίδα.

Δεν θέλω.
che4 έγραψε: μπες σε κανα φορουμ ντορτμουντ με 60000 διαρξειας μαν γιουν ακομα και μπαγερν με 100 τιτλους τ` τελευταια τριαντα χρονια και μετα θα καταλαβεις ποιος κανει κριτικη .... εμεις εδω ειμαστε φλωροι μπροστα σαυτους που σου λεω και τη γκρινια τους....
Πριν 1-2 χρόνια έμπαινα σε αγγλόφωνο φόρουμ της Μπάγερν, ψάχνοντας πληροφορίες για τον Γκολάσα. ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που γράφεις φίλε, αφού μετά έμπαινα σποραδικά (και δεν είμαι και Μπάγερν) για να απολαύσω διαλόγους. Οι άνθρωποι φαινόταν (από τα γραπτά τους τουλάχιστον) να λατρεύουν την ομάδα τους.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ψωνίζαμε από τον Σπανό, τώρα ψωνίζουμε από Χριστοβασίλη, δεν αλλάζει κάτι. :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

stephanos έγραψε: Πριν 1-2 χρόνια έμπαινα σε αγγλόφωνο φόρουμ της Μπάγερν, ψάχνοντας πληροφορίες για τον Γκολάσα. ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που γράφεις φίλε, αφού μετά έμπαινα σποραδικά (και δεν είμαι και Μπάγερν) για να απολαύσω διαλόγους. Οι άνθρωποι φαινόταν (από τα γραπτά τους τουλάχιστον) να λατρεύουν την ομάδα τους.
Και επειδή μπαίνω σε 2 της Τσέλσι τουλάχιστον μια φορά κάθε δέκα μέρες, και κάποτε έμπαινα στης Πάρμα, που λες είναι και ιταλοί, συμφωνώ απόλυτα. Άλλο επίπεδο
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

μη συγκρινετε την αγαπη με την αρρωστια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 18 Ιαν 2016, 01:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: μην κανετε παραθεση το αμεσως προηγουμενο ποστ. :)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:δηλαδη ερχετε πριν μερικες μερες στην Τουμπα ο βελληνιδης και οποτε ακουμπαει την μπαλα η Τουμπα δειχνει την απεχθεια της για τον παικτη...και πας και μου τον φερνεις?
και να ηταν και κανενας σπουδαιος τερματας παει στο διαολο...για τον βελλιδη ρε γαμωτο?

παλι κ@λος θα γινουμε
Ναι τον βελιδη περιμέναμε να φαγωθούμε μεταξύ μας

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”