29.Róbert Mak
- Παλαιολόγος
Re: 29.Róbert Mak
να πω απογοητευση, να πω απελπισια, δεν ξερω ρε ρομπερτ καπου το εχεις χασει το θεμα...
- anekfrastos
- kataramenos5
Βετερανος. Του χρονου Βιερινια Λαμπρου απο τη μια, Ενρικε Λημνιος απο την αλλη με Μπισε και Πελκα στο 10.
Ο άνθρωπος έχει μεγάλο πρόβλημα...ΦΟΒΑΤΑΙ!!!
Φοβαται να διεκδικήσει, φοβάται να μαρκάρει, φοβάται να βάλει τα πόδια του σε μία κόντρα, φοβάται να πάρει πάνω του μια ενέργεια κτλπ.
Προσόντα φυσικά και έχει. Το μεγάλο του θέμα είναι στο μυαλό. Καριέρα έτσι ομως φίλε μου Μακ δεν νομίζω να κάνεις και θα καταλήξεις βετερανος ετών 27!
Φοβαται να διεκδικήσει, φοβάται να μαρκάρει, φοβάται να βάλει τα πόδια του σε μία κόντρα, φοβάται να πάρει πάνω του μια ενέργεια κτλπ.
Προσόντα φυσικά και έχει. Το μεγάλο του θέμα είναι στο μυαλό. Καριέρα έτσι ομως φίλε μου Μακ δεν νομίζω να κάνεις και θα καταλήξεις βετερανος ετών 27!
Πάντα φοβόταν.
Πλέον με Βιερίναι μπροστά, καλός για αλλαγή όταν κυνηγάμε το αποτέλεσμα.
Πλέον με Βιερίναι μπροστά, καλός για αλλαγή όταν κυνηγάμε το αποτέλεσμα.
Πλέον έχει παραγίνει το κακό. Περνάει η μπάλα από δίπλα του και έιναι εντελως αδιάφορος...εκνευριστικα αδιάφορος πολλές φορες!
- Παλαιολόγος
Dimg4 έγραψε:Βετερανος. Του χρονου Βιερινια Λαμπρου απο τη μια, Ενρικε Λημνιος απο την αλλη με Μπισε και Πελκα στο 10.
θελει και πλουραλισμο λημνιος βιερινια ,
ενρικε
καμπος
διαφορετικοι ολοι αυτοι οι παιχτες με εξαιρεση βιερινια λημνιο που φερνουν
και ας δοκιμασουμε και λαμπρου
- hasio_john
Ρε συ Μακ, γιατί ??
Αφού το χεις! Φοβάσαι μην τραυματιστείς?
Παίξε γαμώ την τρέλα μου μπάλα, παίξε!
Αφού το χεις! Φοβάσαι μην τραυματιστείς?
Παίξε γαμώ την τρέλα μου μπάλα, παίξε!
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
- back in black
Ακομη μια χαμηλή πτήση, ελάχιστες βοήθειες στον Αζεβέδο, κακές τοποθετήσεις και κοντρόλ και ακόμη και στο διάστημα που υπήρχαν άφθονοι χώροι να κινηθεί πάλι δεν ήταν καλός.
Η θεση εξω δεξια ( η φυσική του θεση για πολλα χρονια) ειναι η μόνη που αυτή τη στιγμή μπορει του δώσει ωθήσει. Γιατι κ τα στοιχεία εχει αλλα αναγκάζεται να γίνει πιο ομαδικός σταματώντας να εκβιάζει προσπάθειες όπως κανει απο τα αριστερά που προσπαθεί κυρίως να σκοράρει εκβιάζοντας προσπάθειες.
Ανεβασμένος σημερα.
Ανεβασμένος σημερα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης