Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

καλα ηταν σημερα...ομως κατι ελειπε...φαινοταν ..εκανε μπαμ..οτι ο κοσμος περιμενει το μεγαλο ονομα..
για μενα ολα τα λεφτα ηταν τα πιτσιρικια....
γεμισε το χορτορι της Τουμπας Παοκτσακια...

και τα μισα απο αυτα ...φορουσαν την φανελα του Βιερινια ....
...α ρε παικταρα..ποσο μας λειπεις...

Υ.Γ.ο Χαμπος καλα τα ειπε ...Τον ξερει και απο χτες τον Σαββιδη;...
σου λεει ...κατσε να εχω χαμηλα τον ''πηχη'' για μεταγραφες,γιατι, καλα ειναι να φερει δυο τρεις παικταραδες
ο Ποντιος,και να γινουμε ολοι μαγκες,αλλα αμα στραβωσει η δουλεια εγω να ειμαι καλυμενος ;)
γατα ειναι βρε ο τζενεραλ...γατα.. :mrgreen:

Ιβαν...φερε 2-3 παικταραδες να αλλαξουμε επιπεδο...κανε την υπερβαση...το αξιζει αυτος ο λαος.
αντε καλη αρχη χωρις τραυματισμους,και χωρις θλασεις :mrgreen:
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

desperando έγραψε:
arrwstos έγραψε:Ρε παιδιά λέει ο άνθρωπος ότι δεν έχουν σημασία τα ονόματα αλλά η ομάδα. Το λάθος ΠΟΥ είναι? Για την ακρίβεια είπε σίγουρα θέλουμε μεγάλα ονόματα, αλλά μεγάλα ονόματα δεν συνεπάγεται μεγάλη ομάδα. Η κατήφεια για γλύκους και πέλκες γιατί ακριβώς έπεσε? Που το ακούσατε αυτό? Πείτε μου να το ακούσω και γω δηλαδής να μη χαίρομαι τζάμπα για το ότι έχουμε έναν σοβαρό προπονητή που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Στο ρόστερ ξέρω πολύ καλά τι ιδιότητες έχουμε και ποιες λείπουν. Στην πορεία θα δω αν υπάρχει η ευκαιρία να πάρει η ομάδα κάποιο παίκτη. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να δουλέψουμε με το υπάρχον ρόστερ".

μπορεις να μου εξηγησεις τι θελει να πει με αυτη του την προταση?
Και τι να πει ρε despe, γράφω στα π@παρια μου τους τωρινούς παίκτες, θέλουμε 7 μεταφραφές? Ή πιστεύεις ότι ο Στέφενς θα πάει να παίξει μπάλα με τον γεωργιάδη και τον ρομπέρ εξτρέμ και τον πέλκα δεκάρι?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

η απαντηση σου δεν με καλυψε,αλλα με καλυψε ο τσε που λεει οτι ο μεταφραστεις ειναι αμπαλος.
edit και ενα οφ τοπικ, ο βουκιτς μονο σε μενα φανηκε μισος απ οτι οταν τελειωσαμε το πρωταθλημα?
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

che4 έγραψε:το βασικοτερο ειναι οτι ειπε οτι θα γινουν ολες οι αναγκαιες προσθηκες και γελωντας ειπε οτι επιτηδες δεν απανταει σε ερωτησεις μεταγραφων.απο κει και περα ειπε απλα γενικα οτι ειναι καλο να βγαζεις παιχτες και οχι οτι προτιμαει στον ΠΑΟΚ να δουλεψει με τους νεους που εχει...γενικα ο μμεταφραστης ειανι για σφαλιαρες πιστεψτε με...ας δουν και αλλοι τη συνεντευξη που ξερουν καλα γερμανικα ... τα γερμανικα μου ειναι σαν μητρικη γλωσσα και το χουμπ τον ξερω πολυ καλα σορρυ για την απογοητευση μου...ααλλα με τους αρδ και το μεταφραστη αυτα παθαινεις...αν δεν αλλαξουν μεταφραστη μες τη χρονια θα γινουν τρελες παρεξηγησεις με τους αρδ αλλα δυστυχως και με τον κοσμο..ειπε οτι θελει μεγαλα ονοματα στην ομδα αλλα ο βλακς ξεχασε να το πει στη μεταφρση και επικεντρωθηκε στο οτι ειπε πως τα μεγαλα ονοματα δεν κανουν την ομαδα απο μονα τους
Ετσι ακριβως οπως και η μλκια π εκανε με τη χρηση του grosse, (και για αυτο κ το λογοπαιχνιο του Στεφενς), οπως επίσης δεν ειπε πουθενα "προτιμοτερο" αλλα φθηνοτερο billiger
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Οπότε ΤΩΡΑ ας αισιοδοξούμε.
Οποίο emotional contrast ...
:nairepaok: :opaokara:

Όσον αφορά στο θέμα μεταφραστή,διόλου μην το γελάτε.Είναι πολύ σοβαρό θέμα.Ουσίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 28 Ιουν 2013, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

paokmaniak έγραψε:
che4 έγραψε:το βασικοτερο ειναι οτι ειπε οτι θα γινουν ολες οι αναγκαιες προσθηκες και γελωντας ειπε οτι επιτηδες δεν απανταει σε ερωτησεις μεταγραφων.απο κει και περα ειπε απλα γενικα οτι ειναι καλο να βγαζεις παιχτες και οχι οτι προτιμαει στον ΠΑΟΚ να δουλεψει με τους νεους που εχει...γενικα ο μμεταφραστης ειανι για σφαλιαρες πιστεψτε με...ας δουν και αλλοι τη συνεντευξη που ξερουν καλα γερμανικα ... τα γερμανικα μου ειναι σαν μητρικη γλωσσα και το χουμπ τον ξερω πολυ καλα σορρυ για την απογοητευση μου...ααλλα με τους αρδ και το μεταφραστη αυτα παθαινεις...αν δεν αλλαξουν μεταφραστη μες τη χρονια θα γινουν τρελες παρεξηγησεις με τους αρδ αλλα δυστυχως και με τον κοσμο..ειπε οτι θελει μεγαλα ονοματα στην ομδα αλλα ο βλακς ξεχασε να το πει στη μεταφρση και επικεντρωθηκε στο οτι ειπε πως τα μεγαλα ονοματα δεν κανουν την ομαδα απο μονα τους
Ετσι ακριβως οπως και η μλκια π εκανε με τη χρηση του grosse, (και για αυτο κ το λογοπαιχνιο του Στεφενς), οπως επίσης δεν ειπε πουθενα "προτιμοτερο" αλλα φθηνοτερο billiger
σε καθε προταση μια μλκια την εκανε ο μεταφρστης....ας κανουμε εκειμια μεταγραφη....μεταγρφη μεγαλου μεταφραστη τωρα :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

να τρυπησουμε τον γαυρο τωρα δεν ξερει γερμανικα η κυρια μαριαννα?? :mrgreen:

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ωραια ηταν σημερα στην τουμπα...
πολυς κοσμος που πηγε για Στεφενς και Γκαρσια και αν υπηρχε και μεγαλη μεταγραφη μπορει να γεμιζε το γηπεδο...
παιδια εγω δεν ξερω γερμανικα και ετσι απο την κωλομεταφραση τρομαξα...
καταλαβα λοιπον οτι μεταγραφες γιοκ, θα δουμε, αν, μπορει....
και για τον Γκαρσια ηταν σαν να μιλουσε ο Δωνης ακριβως ρε τις ιδιες μλκς....
τωρα που λετε οτι η μεταφραση ηταν αστα να πανε σαν να ησυχασα λιγακι..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για τον Γκαρσία δηλαδή τι είπε;Δεν υποσχέθηκε πως θα παίζει και με αναπνευστήρα;; 8-)
Φέτος τα περιθώρια για οποιονδήποτε,ΑΝ νιώσει πως δε γίνεται αντικείμενο σεβασμού,όπως τον εννοεί τέλος των πάντων,παραείναι στενά.Πιστεύω πάντως πως δε θα έχουμε εντάσεις.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε σεις ΜΗ ΚΑΙΓΕΣΤΕ.

Μπορει να ταν χαλια η μεταφραση αλλα εκανε μπαμ οτι πανψ κατω σε ησυχα μονοπατια κινηθηκαν οι απαντησεις του Χουμπ για τα μεταγραφικα. Αλλα αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι ανοιξε τα χαρτια του. Ελεος...

Υγ το θεμα μεταφραστη δεν υποτιθεται οτι θα το ελυνρ ο ΓΧ με τα ΑΠΤΑΙΣΤΑ Γερμανικα του;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

navigator11 έγραψε:Για τον Γκαρσία δηλαδή τι είπε;Δεν υποσχέθηκε πως θα παίζει και με αναπνευστήρα;; 8-)
Φέτος τα περιθώρια για οποιονδήποτε,ΑΝ νιώσει πως δε γίνεται αντικείμενο σεβασμού,όπως τον εννοεί τέλος των πάντων,παραείναι στενά.Πιστεύω πάντως πως δε θα έχουμε εντάσεις.
για το γκκαρσια ειπε οτι ο ιδιος ο παιχτης ζητησε να προφυλαχτει και μλκας ο μεταφραστης ειπε οτι ο χουμπ τον προστατεψε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Μια χαρά.

Απλά όταν τον ρωτούσαν για μεταγραφές απαντούσε το....3* , όπως και πρέπει :D (για του λάτρεις του μάνατζερ)

Το καλύτερο φυσικά είναι όταν τον ρώτησαν για συστήματα κτλ και τους είπε πάθος και Ρεχάγκελ. Ρουφάτε αρδ! :mrgreen:

*I''m pleased with my squad (για να βάζεις και κίνητρο στους παίχτες) ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 28 Ιουν 2013, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

Όταν λέμε μεγάλο όνομα εννοούμε το ίδιο με τον Στέφενς;
Ερώτηση προς προβληματισμό.
Εγώ νομίζω όχι πάντως.
Κάτι άλλο που δεν σχολιάζετε είναι αυτό που είπε με νόημα, οι αντίπαλοί μας θα φοβηθούν όταν κληρωθούν με μας.
Και απέφυγε να πει για μεταγραφές αλλά ποτέ δεν είπε πως δεν θα γίνουν, ενώ τόνισε οτι γνωρίζει το υλικό της ομάδας και τί ακριβώς κινήσεις πρέπει να γίνουν.
Και όταν ένας τέτοιος προπονητής σου λέει με την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει ο Στέφενς οτι θα φτιάξω ομάδα , εγώ είμαι ενθουσιασμένος!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: για μενα ολα τα λεφτα ηταν τα πιτσιρικια....
γεμισε το χορτορι της Τουμπας Παοκτσακια...
Μες στο μυαλό μου είσαι αδελφέ(κι αυτη τη λέξη τη βάζω όταν τη νιώθω).Κι εγώ γι αυτό χάρηκα,Στην 8 ήταν τίγκα στο πιτσιρίκι .Το μέλλον είναι ασπρόμαυρο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 28 Ιουν 2013, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

για να γυρισουμε ον τοπικ ο γαυρος πηρε παγκιτη απ την τελευταια ομαδα της σεριε α...εμεις βασικο απο ομαδα της πριμερα που σωθηκε.....οι γαυροφυλλαδες και τα αθηναικα σαιτ κανουν λες και ηρθε ο κριστιανο στο γαυρο και εμεις εδω βγαλαμε το λοπεθ αχρηστο....τι κανω λαθος τι δεν καατλαβαινω πειτε μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”