9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

kos

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από kos »

καμια δικαιολογια.
οταν αποφασισε να ερθει οφειλε να γνωριζει τα παντα.
οτι ορισμενοι δεν θα το δεχτουν, οτι θα υπαρχει πιεση, οτι θα ερθουν δυσκολες στιγμες.
ακομη και οτι θα ηταν κουρασμενος ηξερε. τα ηξερε και αυτος, και εμεις που τον θελαμε.

ειναι δυνατον ρε δημητρακη να σου βγαινει πρωτος στην μπαλα ο λαγος? 5 φορες? σε αυτο το ματς? θα μας τρελανεις?
δεν θελω γκολ ρε φιλε. ψυχη θελω. ο λαγος ηταν ρε αγορινα μου. ο λαγος και ο καραμπελας. ελεος.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

ειναι θεμα ομαδας δεν βοηθαει τους μπροστα,δεν ενεβαινουν σωστα τα μπακ ειναι πολλα που θελουν προπονητη να το κανει,εδω ο βιειρινια με τετοια προσοντα και οτι κανει ειναι απο ατομικες προσπαθειες,τον σισε να ειχαμε τπτ δεν θα εκανε,καλο και για τις 2 πλευρες να παει στο εξωτερικο να παιξει μπαλα 2 χρονακια απο γερμανια θα βρει προταση να παιξει εδω παιζει ο χαριστεας,ετσι και αλλιως απο του χρονου δεν θα αντεχουμε το συμβολαιο του υπαρχουν και οι αντιδρασεις απο τα αλανια που κανουν ντου αρα μια ειναι η λυση
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν υπήρχες πουθενά για αυτό καλώς τα ακούς.

Θέλεις ξεκούραση επειγόντως.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Πως να φανει οταν παιζεις το συστημα γιομα.. Πως να φανει οταν δεν εχεις επιθετικο πλανο..
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

kos έγραψε: ειναι δυνατον ρε δημητρακη να σου βγαινει πρωτος στην μπαλα ο λαγος? 5 φορες? σε αυτο το ματς? θα μας τρελανεις?
δεν θελω γκολ ρε φιλε. ψυχη θελω. ο λαγος ηταν ρε αγορινα μου. ο λαγος και ο καραμπελας. ελεος.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Αν συνεχίσεις έτσι μ' αυτό το τεχνικό επιτελείο θα ξεχάσεις και αυτά που έμαθες στον βάζελο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εχουμε καταφερει να θαψουμε αγωνιστικα Σαλπιγγιδη και Βιερινια... μπραβο στον προπονητη
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Αν αυτοί που από την αρχή της χρονιάς δεν θέλανε τον Σάλπι θεωρούσαν ότι μας πρόδωσε και μας έκανε, τώρα αυτοί οι ίδιοι με την συμπεριφορά τους είναι οι προδότες!!!

Όσο βαρύ και αν είναι αυτό που λέω, έτσι είναι δυστυχώς! Και εγώ έβρισα τον Σάλπι όταν έφυγε και σε μένα δεν έδωσε κανείς τις πραγματικές εξηγήσεις και καταστάσεις του τι έγινε όταν έφυγε, αλλά ως εκεί!

Τώρα είναι το 9 στην ομάδα μας και ο πρώτος της σκόρερ. Επίσης είναι νομίζω πλέον και πρώτος σκόρερ στην ιστορία μας στην Ευρώπη μαζί με τον Γιασεμή.

Με το να φύγει το καλοκαίρι που λένε κάποιοι, περισσότερο κακό θα μας κάνει παρά καλό...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

αμαν με αυτο το χόρτο στην τουμπα.
ξεχναν να το κουρεψουν και λογο υψους μπερδεβετε μεσα στα χορταρια και δεν μπορει να παιξει.
ασε που αυτος ο τσιριλο και ο κοντρερας του πεταν την μπαλα στον θεο
και ο αλλος ο βιερινια του δεινει μπαλα παντα οταν μαρκαρετε.... επίτηδες.
ο δε χαβος τον εχει βαλει δεξι χαφ αριστερο επίθεση δεκαρι... μα καλα δεν βλεπει οτι το παλικαρι ειναι αμυντικο χαφ?ουστ χαβο.
εδω του εχουν δωσει παπουτσια που γλιστραν και δεν μπορει να κανει κοντρολ και εσεις τον κραζετε.το κοντρολ μιαζει με σουτ.
ενταξη εχει ενα προβλημα στο τελειωμα αλλα αν του δεινει την μπαλα ο ιβιτς 3 δαχτιλα πιο μπροστα με ανοιχτο τερμα που να την προλαβει...
ασε που μας περασε στον επομενο γυρο στο κυπελλο και στην ευρωπη..... (???)
ειναι και πρωτος σκορερ.............................
lamosas έγραψε:Αν συνεχίσεις έτσι μ' αυτό το τεχνικό επιτελείο θα ξεχάσεις και αυτά που έμαθες στον βάζελο
ενωεις αυτο που εμαθε να πευτει μολις τον ακουμπαει αντιπαλος και να καθετε κατω και να γελαει ειρωνικά την ωρα που η ομαδα χανει?
και να κανει δηλωσεις οτι δεν περνει πεναλτυ?
εγω αυτα βλεπω να εμαθε
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

νομίζω η μόνη θέση που του ταιριάζει είναι στην κορυφή της επίθεσης
φέτος βλεπουμε όλοι ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι όντως τα 700 που παίρνει είναι πολλά
όπως και τα 600 στον μουσλίμοβιτς είναι πολλά

αλλά και κοροιδία είναι και τα 250 που παίρνει ο βιειρίνια
κανονικά έπρεπε να γίνει μια επέκταση συμβολαίου με ένα 700άρι στον βιειρίνια
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Νομίζω ότι η μόνη θέση που του ταιριάζει είναι αυτή δίπλα στο Χάβο.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Είναι μια μεταγραφή που δεν βγήκε.Δεν ανήκω σ'αυτούς που δε τον θέλανε πίσω,ούτε σε αυτούς που τον θέλανε γιατί και καλά θα κάνει τη διαφορά.Αναγκαστικά νομίζω θα πρέπει να δεχτεί μείωση συμβολαίου ή να πουληθεί.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Απ' τους πιό ένθερμους υποστηρικτές της επιστροφής του ήμουν το καλοκαίρι,μόνο που αυτή αποδείχτηκε σκέτη απογοήτευση συνυπολογίζοντας και τα λεφτά του συμβολαίου του που είναι τόσο μεγάλο που δεν είναι δυνατόν να μένει έξω απ' την κουβέντα....δεν μιλάμε ούτε για τον Τσουκαλά, ούτε για τον Κλάους που αμείβονται με ψίχουλα και που αν τυχόν σου "βγούν" ισοδυναμούν με πιάσιμο του τζόκερ...μιλάμε για μιά επένδυση των 800χιλ. που περίμενες να σου δώσει το κάτι παραπάνω,το εύκολο γκολ,την εμπειρία πρωταθλητισμού και Ευρωπαικών αγώνων που απέκτησε,την ηγετική φυσιογνωμία και δεν πήρες σχεδόν τίποτε απ' αυτά.
Δεν ξέρω ποιοί είναι οι λόγοι...το μπάχαλο με τους προπονητές,το σύστημα της ομάδας,η κούραση απ' τα συνεχόμενα παιχνίδια και το Μουντιάλ,κάποιο κρυφό πρόβλημα τραυματισμού αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι ο Σάλπι της πρώτης περιόδου του στον ΠΑΟΚ αλλά πολύ περισσότερο ο Σάλπι του βάζελου (πρώτος σκόρερ επί τριετία) σχεδόν ποτέ δεν εμφανίστηκε φέτος με τον ΠΑΟΚ.
Πάντα δεύτερος στη μπάλα,μονίμως κάτω με το παραμικρό τζαρτζάρισμα,μηδέν ξεπέταγμα και εκρηκτικότητα,παιδικές επιλογές,άχαστα τετ-α-τετ με λίγα λόγια η χαρά του κάθε αντίπαλου σέντερ-μπακ.Και με διαφορά περισσότερο απογοητευτικός στην κορυφή μόνος παρά στο πλάι.
Δύο γκολ καθοριστικά και μία πολύ καλή εμφάνιση με την ΤΣΣΚΑ(αν και έχασε το άχαστο)είναι όλα όσα θα θυμάμαι απ' αυτόν φέτος...πολύ λίγα και για τον θόρυβο που προκλήθηκε για τον ερχομό του αλλά και για τα λεφτά που επενδύθηκαν πάνω του.

Ενα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την φετινή απογοητευτική σεζόν του ΠΑΟΚ,δικαιωματικά του ανήκει.
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

Bono έγραψε: που περίμενες να σου δώσει το κάτι παραπάνω,το εύκολο γκολ :shock: ,την εμπειρία πρωταθλητισμού \
το ευκολο γκολ να το χανει; :twisted:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Νομιζω οτι η θεση που του ταιριαζει ειναι μακρια απο τον ΠΑΟΚ. Και αυτος και ο Ζαγορακης και ο Βρυζας και ο Βιερινια και ολοι. Στον ΠΑΟΚ απο Μεσι και πανω αφου οπαδικα ειμαστε τελειοι και τωρα αναλυουμε τι φταιει αγωνιστικα

Φαλεγκο, μαθε τι παιζει με Σαλπι φιλε και μετα τραγουδα με τις ειρωνειες σου!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”