9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- nyxteridas
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
και ο ένας και ο άλλος μας δώσαν από μία ευρωπαϊκή πρόκριση. Οποία η διαφοράMaximus έγραψε:Βεβαια...πούλο ο Σαλπιγγιδης, να ερθει ο φρούσσος...
- nick_shortjohn
Ημερομηνία: Χ/6/2010
- "Άμα έρθει ο Σαλπιγγίδης και βάζει γκολ αβέρτα και πάρουμε τίτλους εσύ μην τα πανηγυρίζεις!"
- Καλά...
- "Άμα έρθει ο Σαλπιγγίδης και βάζει γκολ αβέρτα και πάρουμε τίτλους εσύ μην τα πανηγυρίζεις!"
- Καλά...
ο καθε παικτης κρινετε με τα λεφτα που παιρνει.
συμφωνα με αυτα λοιπον ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ .
και αυτο που ολο πεφτει και διαμαρτιρεται με εχει σπασει τα νευρα
συμφωνα με αυτα λοιπον ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ .
και αυτο που ολο πεφτει και διαμαρτιρεται με εχει σπασει τα νευρα
- navigator11
όσο κ να σε πάω κ να θέλω να σε υπερασπιστώ για ψές,η αλήθεια είναι πως κωλύομαι.ειδικά όταν το γυρίσαμε σε 4-4-2.πάρε ρε ταγάρι μία κεφαλιά από το δέλλα κ σκίσε τα δίχτυα του σάχα.περί τις 50 ψηλοκρεμαστές σου βγάλανε,ούτε μία δεν μπορούσες δλδ να κερδίσεις;φαντάζομαι πως το πλάνο του β ημιχρόνου,στο οποίο αναφέρθηκε ο χάβος κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο,εμπεριείχε μεταξύ άλλων κ την αφεντιά σου σε αποστολή τιραμόλα.αλλά @@ μάνταλος εσύ ...
- GREATANASTASIOS
O SALPI EINAI PAOK kai αφηστε τον οταν δεν υπαρχει ενας παικτης νατου κανει μια μπαλλια της προκοπης φταιει .
- cristiano4
το έχω ξαναγραψει καλο θα ηταν να μιλησει με ζαγορ να παει για 2 3 χρονια σε μια άλλη ομαδα η στο εξωτερικο γιατι στον ΠΑΟΚ χωρις ζαγορ δεν θα μπορεσει να προσφερει,οι βάζελοι για πλάκα θα τον ηθελαν πισω,σε εμας δεν κανει ομως ειπαμε μας προδωσε ο μπουστ@ρ@ς και δεν βάζει γκολ,με τετοια υποδοχη και να εχει να αποδειξει συνεχως εννοειται θα κολωνε ο παιχτης,καλο και για τις 2 πλευρες να φυγει
αυτο συμβαινει οταν μπλεκεις με τον αντωνιου τεχνικο διευθυντη...cristiano4 έγραψε:οι βάζελοι για πλάκα θα τον ηθελαν πισω

Ο Σάλπι ψάχνει μια μπαλιά της προκοπής...
Εγω ψάχνω μια δουλειά της προκοπής...
Ο φίλος μου ο Τόλης ψάχνει μια γυναίκα της προκοπής...
Τζίφος!
Δόξα το Θεο, ο ένας απο μας πληρώνεται όσο ψάχνει...
Εγω ψάχνω μια δουλειά της προκοπής...
Ο φίλος μου ο Τόλης ψάχνει μια γυναίκα της προκοπής...
Τζίφος!
Δόξα το Θεο, ο ένας απο μας πληρώνεται όσο ψάχνει...