5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Αποκλειστικές μου πληροφορίες λένε ότι ο Γκαρσία όλο το βράδυ ακόνιζε τις τάπες του
Κομπρέντε Ντιόγο και Κάκο;;;
Κομπρέντε Ντιόγο και Κάκο;;;
παυλαρα σημερα δωσε απαντησεις μεσα στο γηπεδο με τη μπαλα...περιμενω να ξαναδω το χαντακι

- ContrerasPablo
παντως για να τα λεμε ολα στην τριπολη ηταν κυριος και εφαγε και 2-3 γερες κλωτσιες χωρις να αντιδρασει...πιστευω σημερα θα ειναι αγιος οσο παραξενο και αν ακουγεται...μπορει να του ριξουν στο ματε του κανενα ηρεμιστικο πριν τον αγωνα...

Ρε εσύ εγινες καλα και απο Δευτέρα μπαίνεις σε κανονικούς ρυθμούς... Εγώ θα στα λέω???

- ContrerasPablo
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
εγω?
Thx, Admin Team
εγω?
Καλά λέει ο γκίκα..
Από τον Ιούνιο λείπεις..
Μας έχει στοιχίσει η απουσία σου πολύ..
Ποιος είσαι??
ΥΓ Είσαι και αμυντικός..

Από τον Ιούνιο λείπεις..

Μας έχει στοιχίσει η απουσία σου πολύ..
Ποιος είσαι??

ΥΓ Είσαι και αμυντικός..

- ContrerasPablo
κοιταξτε τρελο διδυμο,επαιζα με τον γιο μου μπαλα στο εξοχικο,και με τον γκαρσια και τον γιο του,νικαμε εμεις,και νευριαζει ο γκαρσια και ο γιος του πανε να με βαρεσουν στο γονατο βαρανε την μπαλα που χτυπα τα πιατα για το γευμα που ειχα κανει που βαρανε την μαλαματινα που πεταξε ο τσιριλο σπαει ενα κομματι και μπανει στο γονατο μου,μετακινηθηκαν τα κοκκαλακια τα μικρα,και γυρισα με προβλημα απο τις διακοπες....κανω αποθεραπεια και ελπιζω σε 2 εβδομαδες να ειμαι καλα...

- Pegasus1589
Ο Πάμπλο σήμερα θα βγάλει μάτια. Ψυχραιμία θέλει ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, αυτό του λείπει. Ψυχραιμία και από το χαντάκι δε θα περάσει κανείς.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αν έχει μόνο στο μυαλό του τις προσωπικές αντιπαραθέσεις θα είναι σαν να παίζουμε με...10. Αν αφοσιωθεί, τότε θα παίζουμε με...12 γιατι θα παίζει με διπλό πάθος!
Το ερώτημα είναι ποιόν Γκαρσία από τους δύο θα δούμε απόψε.
Ελπίζω να τελειώσουμε 11 το ματς! (Όχι 11 η ώρα, αλλά με 11 παίχτες!)
Το ερώτημα είναι ποιόν Γκαρσία από τους δύο θα δούμε απόψε.
Ελπίζω να τελειώσουμε 11 το ματς! (Όχι 11 η ώρα, αλλά με 11 παίχτες!)
Αμυντικά... άρχοντας.
Ανασταλτικά.... προβληματικός.
Ψυχραιμία..... προς το παρών τον κόβω να μασάει σίδερα. (συγκρατιέτε)
Ανασταλτικά.... προβληματικός.
Ψυχραιμία..... προς το παρών τον κόβω να μασάει σίδερα. (συγκρατιέτε)
Έκανε απλώς τα απραίτητα.Έσβησε αλλά και τον έσβησαν.
Παραμένει όμως ο παίκτης με την μεγαλύτερη προσωπικότητα στο γήπεδο κι αυτό φαίνεται με γυμνό μάτι.
Επιθετικά ποτέ στην καριέρα του δεν πρόσφερε και είναι άδικο να ζητάμε να το κάνει στα 32 του στον ΠΑΟΚ.
Όπως και είναι λάθος να πληρώνεις τον Πάμπλο Γκαρσία με 500 χιλιάρικα για να κάθεται στον πάγκο και να λογίζεται βασικός ο Βίκτορ Βιτόλο.
Ή τον έναν ή τον άλλον.Και οι δύο μαζί δεν γίνεται.
Και επιτέλους ας τον δοκιμάσει και ο προπονητής και ως ελεύθερο μπροστά από την άμυνα.Τα καλύτερα ματς στην Πριμέρα εκεί τα έκανε κι εμείς επιμένουμε να τον βάζουμε στο ημικύκλιο της σέντρας.
Βάλτε το Γκαρσία σκούπα μπροστά από Κοντρέρας και Μαλεζά για να τρώμε γκολ μια φορά το τρίμηνο.
Παραμένει όμως ο παίκτης με την μεγαλύτερη προσωπικότητα στο γήπεδο κι αυτό φαίνεται με γυμνό μάτι.
Επιθετικά ποτέ στην καριέρα του δεν πρόσφερε και είναι άδικο να ζητάμε να το κάνει στα 32 του στον ΠΑΟΚ.
Όπως και είναι λάθος να πληρώνεις τον Πάμπλο Γκαρσία με 500 χιλιάρικα για να κάθεται στον πάγκο και να λογίζεται βασικός ο Βίκτορ Βιτόλο.
Ή τον έναν ή τον άλλον.Και οι δύο μαζί δεν γίνεται.
Και επιτέλους ας τον δοκιμάσει και ο προπονητής και ως ελεύθερο μπροστά από την άμυνα.Τα καλύτερα ματς στην Πριμέρα εκεί τα έκανε κι εμείς επιμένουμε να τον βάζουμε στο ημικύκλιο της σέντρας.
Βάλτε το Γκαρσία σκούπα μπροστά από Κοντρέρας και Μαλεζά για να τρώμε γκολ μια φορά το τρίμηνο.
Εγω ενα ξερω για τον Γκαρσια.. Ο γκαρσια χωρις το δικο του στυλ παιχνιδιου (ξερετε τι εννοω) απο το 10 θα παιρνεις σε καθε ματς το 7 και πολυ ειναι.. Φαινεται οτι ειναι φετος πολυ πιο προσεκτικος πολυ πιο συγκρατημενος αυτο ομως επηρεαζει παρα πολυ την αποδοση του...
- Pegasus1589
Ευχάριστη έκπληξη για μένα από άποψη ψυχραιμίας αν και στο πρώτο πάτησε νομίζω έναν. Δημιουργικά δεν περιμένω πολλά πράγματα, απλά τη σωστή πάσα στα πλάγια.