Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και μενα θ μ αρεσε η ιδεα αλλα θα χουμε προβλημα στην αεραμυνα σε μια ομαδα σαν τη δικη μας που ο καλυτερος κεφαλοσφαιριστης τηε ειναι ο βιερι..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδη συμφωνα με το χαζετα εμεις ζηταμε μητρογλου χαβιτο και 2 χαρτια και ο γαυρος το παιζει δυσκολος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν μπορω αλλο εχω λιωσει λαιμαι
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Άλλο λέβελ απ' όλους μέσα στο γήπεδο.
Δεν πωλείται. Είναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.
θέλω 2 Βιερίνια, 2 Γκαρσία και 2 Κοντρέρας στην ενδεκάδα. Γίνεται;
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Πάντα έτσι κάνουν αυτοί όταν θέλουν εγχώριο παίκτη, στη προπαγάνδα είναι μανούλες..
Αφού δεν είπαν ότι τους παρακαλάμε για 500.000 και τον Γκαλίτσιο καλά είναι.

Πάντως αν έχουν 8-10 μύρρια + Μήτρογλου, Φετφατζίδη, Νηκλιτσιώτη εγώ θα το σκεφτόμουνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κατά την άποψή μου αυτός ο παίκτης αξίζει να παίζει στην Ισπανία, Αγγλία, ή Πορτογαλία. Αν ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, μια τιμή στα 10 μύρια + Τορο + Φετφα, είναι σχετικά ικανοποιητική!
Άβαταρ μέλους
Alessandro

Δημοσίευση από Alessandro »

Έχω κάνει μία σκέψη τον τελευταίο καιρό...

Ας πούμε ότι δεν τον δίνουμε και τον κρατάμε. Το πιθανότερο είναι ο παίκτης να μην ανανεώσει και να την κάνει ελεύθερος. Έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα, εκτός και αν η ομάδα τον ικανοποιήσει και κάτσει, αλλά εγώ χλωμό το βλέπω.

Βάζω τώρα στο μυαλό μου το 2008. Η αρχή της αναγέννησης της ομάδας μας.

Έχουμε κάνει μία χρονιά για κλάματα, με σαρδέλες, μαρίδες, καλαμαράκια τιγανητά και μπακαλιάρο σκορδαλιά... (βάλε και μια χωριάτικη)

Πουλάμε στους βλάκες του βάζελου Χριστοδουλόπουλο, Μελίση και αν θυμάμαι καλά και φερναντέζ στην γερμανία.
Πέρνουμε τρελά φράγκα (προ κρίσης) και φέρνουμε τη φουρνιά που όλοι λατρέψαμε. Με κοντρέρας, γκαρσία, τσιρίλο, λίνο, μούσλι και τον τριςμέγιστο βιερίνια και αν θυμάμαι καλά κρατήσαμε χαλκιά, ίβιτς από την προηγούμενη χρονιά...

Αυτή τη στιγμή έχουμε δύο παίκτες που μαζί αξίζουν καμιά 10αριά μύρια... Κρέσιτς και βιερίνια. Αφήνω έξω βιτόλο που και αυτός έχει μεγάλη αξία.
Στάνταρ μπορούμε να βρούμε άλλους παίκτες με τόσα λεφτά. Και η ομάδα δεν φτιάχνεται από το μηδέν όπως το 2008. Τώρα θα έχεις Αθανασιάδη, σαλπιγγίδη, κουτσια, βιτόλο, γκαρσία, φωτάκη, κοντρέρας, μαλεζά, τσουκαλά, ιβιτς, έτο, αρίας και χάβο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

κανόνας 9.5.1. Όχι σενάρια τρόμου στο φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ήρθε η ώρα να γίνεις ο αρχηγός αυτής της ομάδας μέσα στο γήπεδο και να τραβήξεις το κουπί μονοs σου. τουλάχιστον από το κέντρο και μπροστά. τώρα δεν έχει ούτε sergio, ούτε παυλάρα και ο άλλος ο παυλάρας δε θα μπορεί να ξεμυτίσει.

ελπίζω να είσαι έτοιμος
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Federacion έγραψε:Άλλο λέβελ απ' όλους μέσα στο γήπεδο.
Δεν πωλείται. Είναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.
θέλω 2 Βιερίνια, 2 Γκαρσία και 2 Κοντρέρας στην ενδεκάδα. Γίνεται;
΄
Βάλε και 2 Conceicao.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

rainmaker έγραψε:Κακός σήμερα. Τελείως ανούσιος. Πράγματι παικτούρα γι αυτό και όταν δεν παίζει καλά, φαίνεται..
τελείως ανούσιος?? :?

το πέναλτι του Φωτάκι οφείλεται κατά 70% στο βιερινηα. Επίσης το πέναλτι που έπρεπε να δοθεί στο Lino είναι κατά μεγάλο ποσοστό οφειλόμενο σε βιερνηα/garcia.

αν αντί για βιερνηα είχες εκεί οποιοδήποτε άλλο ακραίο ,αμφιβάλλω αν αυτές οι δυο φάσεις θα γινόντουσαν. άντε να κερδίζαμε κάνα φάουλ στη καλύτερη τοw περιπτώσεων
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ξεχνάτε τα άλματα στον ουρανό για να μαζέψει τα βολέ του Χαλκιά που τον είχαν στόχο γιατί στο κέντρο ο Αλή Μπαμπά Μπόμπας Ντουλάπας τα μάζευε όλα....
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κατά την άποψή μου αυτός ο παίκτης αξίζει να παίζει στην Ισπανία, Αγγλία, ή Πορτογαλία. Αν ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, μια τιμή στα 10 μύρια + Τορο + Φετφα, είναι σχετικά ικανοποιητική!
Χωρίς τη βρώμα ΒΕΒΑΙΩΣ
Εγώ πάντως θα σκεφτόμουν την ενδεχόμενη ανταλλαγή:
7-8 εκ. Φέτφα και κάποιου άλλου,αυτός ο μικρός είναι τρομερή περίπτωση.

Μπαα το μόνο που θα σκεφτόμουν θα ήταν ανταλλαγή με Αγκμπολανχόρ και 5 εκ.

ΜΠΑΑΑΑΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΛΑΙΜΑΙ :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
funk

Δημοσίευση από funk »

γ@μησε τους αυριο.
σε παρακαλω..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Με το που τελειωσουν τα πλει οφ και στη φιεστα με τον μπεεεεεεο θα ηθελα να ανακοινωθει η ανανεωση συμβολαιου με τον Βιερινια λιγα λεπτα πριν το ματς.... ΠΩ ΠΩ ΚΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑ
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Alessandro έγραψε:Έχω κάνει μία σκέψη τον τελευταίο καιρό...

Ας πούμε ότι δεν τον δίνουμε και τον κρατάμε. Το πιθανότερο είναι ο παίκτης να μην ανανεώσει και να την κάνει ελεύθερος. Έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα, εκτός και αν η ομάδα τον ικανοποιήσει και κάτσει, αλλά εγώ χλωμό το βλέπω.

Μου εξηγείς από που καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι το πιθανότερο?? Ίσα ίσα που θυμάμαι πρόσφατες συνεντεύξεις που ο ίδιος έλεγε ότι τον πρώτο λόγο για την ανανέωση τον έχει η διοίκηση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”