Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Ποιον θα θέλαμε? Λοιπον,μιας και δεν μας περιορίζουν τα οικονομικα...Θα έλεγα...τον Πατο.
Να δώσει ανάσες στον κοντό.
Να δώσει ανάσες στον κοντό.
- navigator11
dj_timo έγραψε:"Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;"
Ρε ξεκολληστε ρε οικονομολογοι κατευθειαν!![]()
![]()

με το που ανοίξει το τόπικ για την επόμενη μετεγγραφική περίοδο θα παίξουν τα ονόματα αμπντούν-ντουγκλάο,στοιχηματίζω ό,τι θές.ο βύντρα δε λέγεται πως είναι ήδη κλεισμένος;οπότε,δε θα απασχολήσει

- Federacion
έχουμε ενα βύσμα ενδεκαδάτο, δε χρειαζόμαστε δεύτερο.
οχι βύντρα.
εκτος απο σισε δεν θα ήθελα κανέναν στη ομαδα μου απο το σημερινό βάζελο.
κι αυτόν με αυστηρό dressing code.
οχι βύντρα.
- PaOkArAsIrAkLiO
Θελω εναν απο τους Ντουγκλαο ή Σανκαρε για το καλοκαιρι. Δυο απο τους καλυτερους αμυντικους του πρωταθληματος και χαραμιζονται σε ομαδουλες!

+100Federacion έγραψε:έχουμε ενα βύσμα ενδεκαδάτο, δε χρειαζόμαστε δεύτερο.
οχι βύντρα.
Ήμαρτον.Πόσα παλτά θα μας φορτώσει πια ο Παναθηναϊκός;
- navigator11
απόψεις είναι αυτές.ο βύντρα για ελληνικά δεδομένα μια χαρά είναι.αν πάλι ο τδ παντέλος αλιεύσει εν πορεία το νέο καφού,τότε ας μείνει παιανία ο λουκάς.
Αν κ κακή στιγμή για θα πω κ εγώ την μαλακια μου...
Θέλω τον καπετανο του Βόλου για αναπληρωματικό δεκαρι..κάνει φοβερό πρωτάθλημα κ έχει φοβερά στημένα ....
Κ μη μου πει κανείς ότι μικραινω τον ΠΑΟΚ όταν εχουμε κοουτς όπως δερμιτζακης κ Χαβος που σε ένα απόγευμα γιναν προπονητές
Θέλω τον καπετανο του Βόλου για αναπληρωματικό δεκαρι..κάνει φοβερό πρωτάθλημα κ έχει φοβερά στημένα ....
Κ μη μου πει κανείς ότι μικραινω τον ΠΑΟΚ όταν εχουμε κοουτς όπως δερμιτζακης κ Χαβος που σε ένα απόγευμα γιναν προπονητές
ΚΑΝΕΝΑ παίκτη του Βόλου....Του χρόνου που θα σέρνονται θα με θυμηθείς....
Θεωρείς τον Βόλο φούσκα κ το λες αυτό Νίκο;
Ή γενικά...
Ή γενικά...
την καψουρα μου για τον σαντος μπορω να την γραψω σε αυτο το τοπικ ή εδω γραφουμε μονο για παικτες.
βγαινεις ευρωπη και κανεις στον πιλαφιο οτι σου εκανε. πλησιαζεις τον δον και του κανεις εξηγηση.
τωρα που θα ξαναρθεις δεν θα εχεις τοσες σαρδελες, ουτε τα ψιλα που ειχες την πρωτη φορα.
παιζω ευρωπη, ειμαι στους ισχυρους και 5-10 φραγκα για να φερω 2-3 παικτες θα τα εχεις. εχω αρκετα συμβολαια που ληγουν οποτε αδειαζει και χωρος στο ροστερ.
οτι πεις ειναι νομος. οποιος δεν σου κανει εχει φυγει στο 4λεπτο. απο τον μασερ μεχρι τον γιασερ.
αρκετα ξεκουραστηκες. σου προσφερω αυτο που παντα ηθελες. διαχειρηση του μπατζετ. αγοραζεις οποιον θελεις, οσο θελεις. πουλας οποιον θελεις οσο θελεις. μανατζερ σε αγγλικα προτυπα. νεος εισαι, σου αρεσει η χωρα, η πολη και η ομαδα, και εχεις χαλαρα 4-5 χρονια προπονητικης καριερας.
βγαινεις ευρωπη και κανεις στον πιλαφιο οτι σου εκανε. πλησιαζεις τον δον και του κανεις εξηγηση.
τωρα που θα ξαναρθεις δεν θα εχεις τοσες σαρδελες, ουτε τα ψιλα που ειχες την πρωτη φορα.
παιζω ευρωπη, ειμαι στους ισχυρους και 5-10 φραγκα για να φερω 2-3 παικτες θα τα εχεις. εχω αρκετα συμβολαια που ληγουν οποτε αδειαζει και χωρος στο ροστερ.
οτι πεις ειναι νομος. οποιος δεν σου κανει εχει φυγει στο 4λεπτο. απο τον μασερ μεχρι τον γιασερ.
αρκετα ξεκουραστηκες. σου προσφερω αυτο που παντα ηθελες. διαχειρηση του μπατζετ. αγοραζεις οποιον θελεις, οσο θελεις. πουλας οποιον θελεις οσο θελεις. μανατζερ σε αγγλικα προτυπα. νεος εισαι, σου αρεσει η χωρα, η πολη και η ομαδα, και εχεις χαλαρα 4-5 χρονια προπονητικης καριερας.
++++++++++++++1926PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Θελω εναν απο τους Ντουγκλαο ή Σανκαρε για το καλοκαιρι. Δυο απο τους καλυτερους αμυντικους του πρωταθληματος και χαραμιζονται σε ομαδουλες!![]()
Συν ενα προπονητη.......................
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
τον γκουσγκούνη μπας και γ@μήσει κανένα φρέσκο κ@λαράκι
- navigator11
kos έγραψε:την καψουρα μου για τον σαντος μπορω να την γραψω σε αυτο το τοπικ ή εδω γραφουμε μονο για παικτες.
δε χρειάζεται σώνει κ καλά να'ναι ο πορτογάλος.αλλά κάποιος άνθρωπος βεληνεκούς,που να αποπνέει σεβασμό και να μην εκφεύγει σε επίπεδο αποφάσεων κ επιλογών εν ώρα παιχνιδιού έστω της κοινής λογικής.σε πρώτη φάση τα στοιχεία αυτά είναι ικανά να επαναφέρουν αισιοδοξία.ο σάντος βέβαια είναι δοκιμασμένη λύση.απλά δεν παίζει να γυρίσει με το ζαγοράκη σε τέτοια σύγχυση.σχεδόν παραιτημένο ...
Το θεμα σαντος εχει κλεισει απο τοτε που αντι να κατσει να δωσει οτι εχει και δεν εχει για να γυρισει σελιδα ο συλλογος με το Τσ Λουφοβηθηκε για μια ακομη φορα στην καριερα του και εφυγε.