Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από theoPAOK »

Ποιον θα θέλαμε? Λοιπον,μιας και δεν μας περιορίζουν τα οικονομικα...Θα έλεγα...τον Πατο.
Να δώσει ανάσες στον κοντό.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

dj_timo έγραψε:"Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;"

Ρε ξεκολληστε ρε οικονομολογοι κατευθειαν! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

με το που ανοίξει το τόπικ για την επόμενη μετεγγραφική περίοδο θα παίξουν τα ονόματα αμπντούν-ντουγκλάο,στοιχηματίζω ό,τι θές.ο βύντρα δε λέγεται πως είναι ήδη κλεισμένος;οπότε,δε θα απασχολήσει :mrgreen: .οπότε,εμείς οι ... οικονομολόγοι προτρέχουμε για να μην έχουμε ασθένειες τύπου κεζμανίτιδας ή λεοναρντίτιδας ή ρομενταλίτιδας κλπ που εμφανίστηκαν κατά καιρούς.που ήσανε κ ελεύθεροι έτσι;μακάρι να παίρναμε κ ντουγκλάο κ αμπντούν.πιστεύω στέκουν χαλαρά στη βασική 11άδα.ωστόσο,ο μάκαρος στάνταρ θα αξιώσει τα κέρατά του κ κάπου εκεί θα κοπεί η όρεξις.πρόβλεψις ...
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

έχουμε ενα βύσμα ενδεκαδάτο, δε χρειαζόμαστε δεύτερο.
οχι βύντρα.
εκτος απο σισε δεν θα ήθελα κανέναν στη ομαδα μου απο το σημερινό βάζελο.
κι αυτόν με αυστηρό dressing code.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Θελω εναν απο τους Ντουγκλαο ή Σανκαρε για το καλοκαιρι. Δυο απο τους καλυτερους αμυντικους του πρωταθληματος και χαραμιζονται σε ομαδουλες! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Federacion έγραψε:έχουμε ενα βύσμα ενδεκαδάτο, δε χρειαζόμαστε δεύτερο.
οχι βύντρα.
εκτος απο σισε δεν θα ήθελα κανέναν στη ομαδα μου απο το σημερινό βάζελο.
κι αυτόν με αυστηρό dressing code.
+100

Ήμαρτον.Πόσα παλτά θα μας φορτώσει πια ο Παναθηναϊκός;
Άβαταρ μέλους
navigator11

απόψεις είναι αυτές.ο βύντρα για ελληνικά δεδομένα μια χαρά είναι.αν πάλι ο τδ παντέλος αλιεύσει εν πορεία το νέο καφού,τότε ας μείνει παιανία ο λουκάς.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Αν κ κακή στιγμή για θα πω κ εγώ την μαλακια μου...
Θέλω τον καπετανο του Βόλου για αναπληρωματικό δεκαρι..κάνει φοβερό πρωτάθλημα κ έχει φοβερά στημένα ....
Κ μη μου πει κανείς ότι μικραινω τον ΠΑΟΚ όταν εχουμε κοουτς όπως δερμιτζακης κ Χαβος που σε ένα απόγευμα γιναν προπονητές
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

ΚΑΝΕΝΑ παίκτη του Βόλου....Του χρόνου που θα σέρνονται θα με θυμηθείς....
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Θεωρείς τον Βόλο φούσκα κ το λες αυτό Νίκο;
Ή γενικά...
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Θεωρώ το Μ-πέο φαρμακοποιό..Αυτό
kos

Δημοσίευση από kos »

την καψουρα μου για τον σαντος μπορω να την γραψω σε αυτο το τοπικ ή εδω γραφουμε μονο για παικτες.

βγαινεις ευρωπη και κανεις στον πιλαφιο οτι σου εκανε. πλησιαζεις τον δον και του κανεις εξηγηση.
τωρα που θα ξαναρθεις δεν θα εχεις τοσες σαρδελες, ουτε τα ψιλα που ειχες την πρωτη φορα.
παιζω ευρωπη, ειμαι στους ισχυρους και 5-10 φραγκα για να φερω 2-3 παικτες θα τα εχεις. εχω αρκετα συμβολαια που ληγουν οποτε αδειαζει και χωρος στο ροστερ.
οτι πεις ειναι νομος. οποιος δεν σου κανει εχει φυγει στο 4λεπτο. απο τον μασερ μεχρι τον γιασερ.

αρκετα ξεκουραστηκες. σου προσφερω αυτο που παντα ηθελες. διαχειρηση του μπατζετ. αγοραζεις οποιον θελεις, οσο θελεις. πουλας οποιον θελεις οσο θελεις. μανατζερ σε αγγλικα προτυπα. νεος εισαι, σου αρεσει η χωρα, η πολη και η ομαδα, και εχεις χαλαρα 4-5 χρονια προπονητικης καριερας.
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Θελω εναν απο τους Ντουγκλαο ή Σανκαρε για το καλοκαιρι. Δυο απο τους καλυτερους αμυντικους του πρωταθληματος και χαραμιζονται σε ομαδουλες! :opaokara: :opaokara:
++++++++++++++1926
Συν ενα προπονητη.......................
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

τον γκουσγκούνη μπας και γ@μήσει κανένα φρέσκο κ@λαράκι
Άβαταρ μέλους
navigator11

kos έγραψε:την καψουρα μου για τον σαντος μπορω να την γραψω σε αυτο το τοπικ ή εδω γραφουμε μονο για παικτες.

βγαινεις ευρωπη και κανεις στον πιλαφιο οτι σου εκανε. πλησιαζεις τον δον και του κανεις εξηγηση.
τωρα που θα ξαναρθεις δεν θα εχεις τοσες σαρδελες, ουτε τα ψιλα που ειχες την πρωτη φορα.
παιζω ευρωπη, ειμαι στους ισχυρους και 5-10 φραγκα για να φερω 2-3 παικτες θα τα εχεις. εχω αρκετα συμβολαια που ληγουν οποτε αδειαζει και χωρος στο ροστερ.
οτι πεις ειναι νομος. οποιος δεν σου κανει εχει φυγει στο 4λεπτο. απο τον μασερ μεχρι τον γιασερ.

αρκετα ξεκουραστηκες. σου προσφερω αυτο που παντα ηθελες. διαχειρηση του μπατζετ. αγοραζεις οποιον θελεις, οσο θελεις. πουλας οποιον θελεις οσο θελεις. μανατζερ σε αγγλικα προτυπα. νεος εισαι, σου αρεσει η χωρα, η πολη και η ομαδα, και εχεις χαλαρα 4-5 χρονια προπονητικης καριερας.

δε χρειάζεται σώνει κ καλά να'ναι ο πορτογάλος.αλλά κάποιος άνθρωπος βεληνεκούς,που να αποπνέει σεβασμό και να μην εκφεύγει σε επίπεδο αποφάσεων κ επιλογών εν ώρα παιχνιδιού έστω της κοινής λογικής.σε πρώτη φάση τα στοιχεία αυτά είναι ικανά να επαναφέρουν αισιοδοξία.ο σάντος βέβαια είναι δοκιμασμένη λύση.απλά δεν παίζει να γυρίσει με το ζαγοράκη σε τέτοια σύγχυση.σχεδόν παραιτημένο ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Το θεμα σαντος εχει κλεισει απο τοτε που αντι να κατσει να δωσει οτι εχει και δεν εχει για να γυρισει σελιδα ο συλλογος με το Τσ Λουφοβηθηκε για μια ακομη φορα στην καριερα του και εφυγε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”