Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- Maurice_Escargot
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Για το υψος και το ταλεντο τους, Παπαγιαννης και Μητογλου ειναι severely underachievers και δεν εχουν καμια τυχη στο ζωγραφιστο με ομαδες της Euroleague που ειναι απλα καλες. Δυστυχως!
Ο Παπαγιάννης πλέον δεν.Και ακριβός και εύθραυστος και και....Μακάρι Ναζ Μήτρου Λονγκ και Λαρεντζάκης να είναι κλεισμένοι.Ζουγρης του Περιστερίου όμως ,όχι ο φετινός στο NCAA είναι καλή προσθήκη,ο Μπαζινας ίσως να έχει μέλλον ...Μαντζουκας δεν έχει δείξει ακόμα κάτι πουθενά,δεν τον θέλω.Επισης Τσαλμπουρης πλέον για χαμηλότερο επίπεδο θεωρώ,ένας ψηλός με καλό σουτ είναι.Χαραλαμποπουλος δε θα ξαναπαίξει μπάσκετ σε ανώτατο επίπεδο,δε ξεπερασε ποτέ τους τραυματισμούς του...Το θέμα είναι αν μπορούμε πλέον να προσεγγίσουμε παίκτες όπως ο Ρογκαβοπουλος και ο Τολιοπουλος για παράδειγμα δίνοντας τους κάποιο εγγυημένο χρόνο παραπάνω σε Ευρώπη και όχι μόνο Ελλάδα.Νομιζω μπορούμε...
Άσχετο.
Ο Πάτι Μιλς υπέγραψε στην Τενερίφη.
Αυτός είναι λόγος να τους ξηλώσει όλους ο Μυστακίδης.
Ο Πάτι Μιλς υπέγραψε στην Τενερίφη.
Αυτός είναι λόγος να τους ξηλώσει όλους ο Μυστακίδης.
Σε αυτά που γράφει ο Hayate παραπάνω συμφωνώ σε όλα πλην Λαρεντζάκη που δεν θέλω με τίποτα.
Δύσκολη εξίσωση οι Έλληνες, σημαντικό που πήραμε Χουγκαζ, μονόδρομος ο Μήτρου Λονγκ σαν αναπληρωματικός γκαρντ, ενδιαφέρουσες περιπτώσεις οι Χιτικουδης Λιοτοπουλος και δευτερευόντως οι Σούλης και Καλλιοντζης, όνειρο ο Στογιάκοβιτς, ίσως ο Ρογκαβοπουλος να περισσεύει στο βαζελο και να κάνει, ίσως ο Μπαζινας αν και έχω πολλές αμφιβολίες, κρίμα που ο Καραγιαννίδης έχει κλείσει στο γαύρο θα ήταν πολύ καλή περίπτωση για εμάς για πολλούς λόγους.
Δύσκολη εξίσωση οι Έλληνες, σημαντικό που πήραμε Χουγκαζ, μονόδρομος ο Μήτρου Λονγκ σαν αναπληρωματικός γκαρντ, ενδιαφέρουσες περιπτώσεις οι Χιτικουδης Λιοτοπουλος και δευτερευόντως οι Σούλης και Καλλιοντζης, όνειρο ο Στογιάκοβιτς, ίσως ο Ρογκαβοπουλος να περισσεύει στο βαζελο και να κάνει, ίσως ο Μπαζινας αν και έχω πολλές αμφιβολίες, κρίμα που ο Καραγιαννίδης έχει κλείσει στο γαύρο θα ήταν πολύ καλή περίπτωση για εμάς για πολλούς λόγους.