Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ο Εβριτης λέει ότι σε περίπτωση που ανέβει η Εσπανιόλ έχει ρήτρα 600.000, ενώ αν δεν προβιβαστει μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Πιστεύω θα έχουμε πιθανότητες μόνο αν δεν ανέβει η Εσπανιόλ
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ρίξει όλο το βάρος στο να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» του 69 φορές διεθνή φορ.
sdna
sdna
- thanos-xanthi
Καμία τετραετία πριν τον είχε φέρει ο πορκαρος στο αεροδρόμιο...
Την μηχανή του χρόνου βρήκες ρε τεραστιε;
Την μηχανή του χρόνου βρήκες ρε τεραστιε;
-
Εγω πιστευω δεν θα ερθει γιατί έχω την εντύπωση οτι ειναι ποδοσφαιριστής που δεν παει στην αρχή της προετοιμασίας σε ομάδες για να την αποφυγή. Πέρσι τον έψαχναν στην προετοιμασία της εσπανιολ. Γενικά παιχταράς αλλά περίεργος τύπος
τώρα μου συγκρίνεις τον ελ αραμπί που έπαιξε στην χιρόνα και την αλ χιλαλ με παίκτη που έπαιζε στη μπαρτσελόνα;aivas19 έγραψε:Ο Ελ Αραμπι ηταν διψασμενος;stratosnm έγραψε:32 χρονώ φορ να πάρουμε, που θα έρθει να πάρει σύνταξη;
ρε παίκτες με δίψα θέλουμε, καλύτερα 22 παρά 32, εγώ δεν (θέλω να) τα πιστεύ(ψ)ω αυτά..
να θυμηθούμε τι έγινε με μπερμπάτοφ;
αλλά ακόμα και να μην είναι έτσι, πρέπει να παίρνουμε παίκτες με μεταπωλητική αξία. αλλιώς σε βάθος χρόνου θα έχεις χασούρα.
το έγραψε κι ένας φίλος πιο πριν, το μοντέλο made in turkey δε λειτουργεί, εκτός αν έχεις πρωτάθλημα/ιδιοκτήτες που θα τα σκάνε χοντρά κάθε μα κάθε χρόνο, κι αυτό ούτε ο γαύρος δεν το κάνει..
Ο Δανός μόνο για σύνταξη δεν παίζει πλέον . Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και μάλιστα πρόσφατα δισεκατομμυριούχος. Πλέον μόνο για τα λεφτά δεν παίζει μπάλα .
Είναι τρελο μαχημι . Ταιριάζει το DNA του με εδώ .
Κοιτάξτε αν έρθει να τον πορωσουμε μπας και βάλει και κάνα ψιλό στο μπάσκετ .
Είναι τρελο μαχημι . Ταιριάζει το DNA του με εδώ .
Κοιτάξτε αν έρθει να τον πορωσουμε μπας και βάλει και κάνα ψιλό στο μπάσκετ .
- AlxNeapoli1
-
Επειδή όταν γράφεις αποδεδειγμένα ξέρεις, θα ευχόμουν ο παίκτης να ήταν ο Τόνι Μαρτίνεζ αλλά εσύ φωτογραφίζεις τον Σάμουελ Εσσέντε.. Έχει αναφερθεί νομίζω κάποια στιγμή.Frans van Rooij έγραψε:Για να μας ξαναβάλω λοιπόν στο κλίμα του topic να πω ότι έχουμε προσεγγίσει φορ που παίζει στην Πορτογαλία με εξαιρετικά νούμερα τη φετινή σεζόν. Και σε πολύ καλή ηλικία επίσης, δηλαδή Under 30.paokspren έγραψε:Έντονα vibes μαμάς + ζακέτας.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ας θυμίσω ότι το topic ονομάζεται "Μεταγραφές καλοκαιριού 2024".
Ολλανδέ εγώ έχω την πληροφορία από πολλές ημέρες πριν ότι ο Γιώργης σχεδόν έχει συμφωνήσει σε όλα με Καμαρά και Λιβάγια. Άλλαξε κάτι και κινούμαστε προς Πορτογαλία για φορ? ή Θα πάρουμε και τους δύο?
-
Το καλό είναι αυτό, δεν το νοιάζουν τα λεφτά καν. Είναι δισεκατομμύριουχος από την οικογένεια του κτλπ. Αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει την σεζόν λέτε να ερθει από τώρα;
Φίλε ο Ταισον μια ζωή έτρεχε σαν 20αρης. Αυτό το γνωρίζαμε. Ο συγκεκριμένος που γράφτηκε εαν εξαιρέσουμε την τελευταια χρονια έχει 30 τέρματα και 8 ασσίστ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Εαν έρθει για βασικός και σε αυτή την ηλικία εμένα πρωσοπικά δεν με καλύπτει. Εαν έρθει για 2ος(που δεν το πιστεύω) καλώς να ορίσει.AlxNeapoli1 έγραψε:32 ειναι οχι 52. Θελουμε εμπειρους αναμεσα στους πιο νεους, ξεκολληστε με τα κομπλεξ τετοιας ηλικιας.Ο Ταισον 37 ειναι και θελετε σαν τρελοι να μεινει.VfB v2 έγραψε:ελπίζω να είναι αρδιά αλλιώς σφίξαμε.
Βρε ακόμα να πιστέψετε στην μαγεία της Τούμπας που μετατρέπει παίκτες που δεν απολαμβάνουν πλέον το ποδόσφαιρο (Τάισον) σε ορκισμένους οπαδούς καμικάζι εφήβους που δεν βλέπουν την ώρα να παίζουν κάθε 3 μέρες με τον ΠΑΟΚ;;
Και μου λέτε....32 μεγάλος;
Υ.Γ. Ντελια παλικάρι μου βλέπεις που πάει φέτος η δουλειά; Δεν φαντάζεσαι τι γούστα θα χάσεις. Γραψτους στα @@@##ια σου και μείνε μια ακόμα σεζόν.
Και μου λέτε....32 μεγάλος;
Υ.Γ. Ντελια παλικάρι μου βλέπεις που πάει φέτος η δουλειά; Δεν φαντάζεσαι τι γούστα θα χάσεις. Γραψτους στα @@@##ια σου και μείνε μια ακόμα σεζόν.
- Josey Wales
-
Πόσο ρεαλιστικό είναι να διαπραγματευόμαστε με ομάδα για τον πρώτο της σκόρερ όταν μεσολαβούν ακόμα 10 (στην καλύτερη) ή 20 (στη χειρότερη) μέρες μέχρι να μάθει σε ποιά κατηγορία θα παίζει;
-
Έχει προταθείbreakdown88 έγραψε:Πόσο ρεαλιστικό είναι να διαπραγματευόμαστε με ομάδα για τον πρώτο της σκόρερ όταν μεσολαβούν ακόμα 10 (στην καλύτερη) ή 20 (στη χειρότερη) μέρες μέχρι να μάθει σε ποιά κατηγορία θα παίζει;