Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από danirifle »

best role: pressing forward

εννοείται και τον θέλει ο λούτσε
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ο Εβριτης λέει ότι σε περίπτωση που ανέβει η Εσπανιόλ έχει ρήτρα 600.000, ενώ αν δεν προβιβαστει μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Πιστεύω θα έχουμε πιθανότητες μόνο αν δεν ανέβει η Εσπανιόλ

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ρίξει όλο το βάρος στο να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» του 69 φορές διεθνή φορ.

sdna
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Καμία τετραετία πριν τον είχε φέρει ο πορκαρος στο αεροδρόμιο...
Την μηχανή του χρόνου βρήκες ρε τεραστιε;
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Εγω πιστευω δεν θα ερθει γιατί έχω την εντύπωση οτι ειναι ποδοσφαιριστής που δεν παει στην αρχή της προετοιμασίας σε ομάδες για να την αποφυγή. Πέρσι τον έψαχναν στην προετοιμασία της εσπανιολ. Γενικά παιχταράς αλλά περίεργος τύπος
stratosnm

Δημοσίευση από stratosnm »

aivas19 έγραψε:
stratosnm έγραψε:32 χρονώ φορ να πάρουμε, που θα έρθει να πάρει σύνταξη;

ρε παίκτες με δίψα θέλουμε, καλύτερα 22 παρά 32, εγώ δεν (θέλω να) τα πιστεύ(ψ)ω αυτά..
Ο Ελ Αραμπι ηταν διψασμενος;
τώρα μου συγκρίνεις τον ελ αραμπί που έπαιξε στην χιρόνα και την αλ χιλαλ με παίκτη που έπαιζε στη μπαρτσελόνα;

να θυμηθούμε τι έγινε με μπερμπάτοφ;

αλλά ακόμα και να μην είναι έτσι, πρέπει να παίρνουμε παίκτες με μεταπωλητική αξία. αλλιώς σε βάθος χρόνου θα έχεις χασούρα.

το έγραψε κι ένας φίλος πιο πριν, το μοντέλο made in turkey δε λειτουργεί, εκτός αν έχεις πρωτάθλημα/ιδιοκτήτες που θα τα σκάνε χοντρά κάθε μα κάθε χρόνο, κι αυτό ούτε ο γαύρος δεν το κάνει..
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ο Δανός μόνο για σύνταξη δεν παίζει πλέον . Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και μάλιστα πρόσφατα δισεκατομμυριούχος. Πλέον μόνο για τα λεφτά δεν παίζει μπάλα .
Είναι τρελο μαχημι . Ταιριάζει το DNA του με εδώ .
Κοιτάξτε αν έρθει να τον πορωσουμε μπας και βάλει και κάνα ψιλό στο μπάσκετ .
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Πωπω ηδη σκεφτομαι Μειτε Καμαρα Ταισον Ντελια Αντριγια και Μπρεθ.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Frans van Rooij έγραψε:
paokspren έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ας θυμίσω ότι το topic ονομάζεται "Μεταγραφές καλοκαιριού 2024".
Έντονα vibes μαμάς + ζακέτας.
Για να μας ξαναβάλω λοιπόν στο κλίμα του topic να πω ότι έχουμε προσεγγίσει φορ που παίζει στην Πορτογαλία με εξαιρετικά νούμερα τη φετινή σεζόν. Και σε πολύ καλή ηλικία επίσης, δηλαδή Under 30.
Επειδή όταν γράφεις αποδεδειγμένα ξέρεις, θα ευχόμουν ο παίκτης να ήταν ο Τόνι Μαρτίνεζ αλλά εσύ φωτογραφίζεις τον Σάμουελ Εσσέντε.. Έχει αναφερθεί νομίζω κάποια στιγμή.
Ολλανδέ εγώ έχω την πληροφορία από πολλές ημέρες πριν ότι ο Γιώργης σχεδόν έχει συμφωνήσει σε όλα με Καμαρά και Λιβάγια. Άλλαξε κάτι και κινούμαστε προς Πορτογαλία για φορ? ή Θα πάρουμε και τους δύο?
Leonardo10

Το καλό είναι αυτό, δεν το νοιάζουν τα λεφτά καν. Είναι δισεκατομμύριουχος από την οικογένεια του κτλπ. Αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει την σεζόν λέτε να ερθει από τώρα;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

AlxNeapoli1 έγραψε:
VfB v2 έγραψε:ελπίζω να είναι αρδιά αλλιώς σφίξαμε.
32 ειναι οχι 52. Θελουμε εμπειρους αναμεσα στους πιο νεους, ξεκολληστε με τα κομπλεξ τετοιας ηλικιας.Ο Ταισον 37 ειναι και θελετε σαν τρελοι να μεινει.
Φίλε ο Ταισον μια ζωή έτρεχε σαν 20αρης. Αυτό το γνωρίζαμε. Ο συγκεκριμένος που γράφτηκε εαν εξαιρέσουμε την τελευταια χρονια έχει 30 τέρματα και 8 ασσίστ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Εαν έρθει για βασικός και σε αυτή την ηλικία εμένα πρωσοπικά δεν με καλύπτει. Εαν έρθει για 2ος(που δεν το πιστεύω) καλώς να ορίσει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Βρε ακόμα να πιστέψετε στην μαγεία της Τούμπας που μετατρέπει παίκτες που δεν απολαμβάνουν πλέον το ποδόσφαιρο (Τάισον) σε ορκισμένους οπαδούς καμικάζι εφήβους που δεν βλέπουν την ώρα να παίζουν κάθε 3 μέρες με τον ΠΑΟΚ;;
Και μου λέτε....32 μεγάλος;
Υ.Γ. Ντελια παλικάρι μου βλέπεις που πάει φέτος η δουλειά; Δεν φαντάζεσαι τι γούστα θα χάσεις. Γραψτους στα @@@##ια σου και μείνε μια ακόμα σεζόν.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Ρε τον ΠΟΡΚΥ
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Πόσο ρεαλιστικό είναι να διαπραγματευόμαστε με ομάδα για τον πρώτο της σκόρερ όταν μεσολαβούν ακόμα 10 (στην καλύτερη) ή 20 (στη χειρότερη) μέρες μέχρι να μάθει σε ποιά κατηγορία θα παίζει;
Leonardo10

breakdown88 έγραψε:Πόσο ρεαλιστικό είναι να διαπραγματευόμαστε με ομάδα για τον πρώτο της σκόρερ όταν μεσολαβούν ακόμα 10 (στην καλύτερη) ή 20 (στη χειρότερη) μέρες μέχρι να μάθει σε ποιά κατηγορία θα παίζει;
Έχει προταθεί
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”