Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Παιδιά ο Λυρατζης είχε χάσει ένα σωρό προπονήσεις,το παιδί προοδεύει χρόνο με το χρόνο,ας διαθέσουμε χρήματα για το μεσοεπιθετικό κομμάτι και βλέπουμε για τα ακραία μπακ.
Το άσχημο είναι ότι ο Σαστρε είναι ματιασμενος ή μας ξεγέλασε όλους στην αρχή.
Ας ελπίσουμε να αλλάξει κάτι με αυτόν, αλλιώς σίγουρα θα χρειαστούμε παίχτη του χρόνου.
Το άσχημο είναι ότι ο Σαστρε είναι ματιασμενος ή μας ξεγέλασε όλους στην αρχή.
Ας ελπίσουμε να αλλάξει κάτι με αυτόν, αλλιώς σίγουρα θα χρειαστούμε παίχτη του χρόνου.
1) αν θα γίνει μεταγραφήfaidon94 έγραψε:Βασικότερος λόγος της ανησυχίας μου για το μεταγραφικό είναι ο εξής:
2) αν θα είναι ουσιαστική ή απλά για να γίνει
3) ποιός θα επιλέξει τον παίκτη.
Στο 3 έχω πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον λουτσεσκου.
Θεωρώ ότι έχει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο να πετύχει αυτή η μία τελευταία κίνηση του μεσοεπιθετικού σε σχέση με τον μποτο.
Αν πάλι αρκεστεί να περιγράψει χαρακτηριστικά ή να εγκρίνει μια μεταγραφή που δεν τον καλύπτει επειδή είναι η καλύτερη από αυτές που του πρότειναν...το δικό του κεφάλι θα φάει.
Διάβασα και εγώ το άρθρο και λέει ότι έχει μείνει ως τώρα χωρίς ομάδα παρόλο που είχε πολλές προτάσεις γιατί ζητούσε αρχές καλοκαιριού 2,5 το χρόνο και μπόνους υπογραφής
Προφανώς σε αυτά τα νούμερα δεν παίζουμε
Προφανώς σε αυτά τα νούμερα δεν παίζουμε
@ κος
Οι περυσινες του επιλογές βέβαια ήταν κάκιστες.
Τευλορ, Σιντκλευ, Μιτριτσα.
Τον Ολιβέιρα προφανώς τον εξαιρω λόγω του τραυματισμού του
Οι περυσινες του επιλογές βέβαια ήταν κάκιστες.
Τευλορ, Σιντκλευ, Μιτριτσα.
Τον Ολιβέιρα προφανώς τον εξαιρω λόγω του τραυματισμού του
Να παρουμε τον Λιαγιτς που δεν ερχοταν περσι και ειναι πλεον στα αζητητα... 
Εγώ ειλικρινά πιστεύω πως δεν πρόκειται να έρθει κανείς και αυτό με διαολίζει.
Δεν γίνεται να έχουν ξεκινήσει επαφές με παίκτες και να μην έχει βγει ούτε μισό άρθρο πουθενά.
Άντε οι δικοί μας ΑΡΔ είναι τα ζώα μου αργά. Οι έξω; Θα έχει ξεκινήσει δηλαδή επαφές ένας παίκτης από το Καμπιονάτο πχ με τον ΠΑΟΚ και δεν θα έχει γραφτεί ούτε μισό άρθρο; Τίποτα; Άχνα;
Τι να πω μακάρι να γίνονται όλα χωρίς να έχει διαρρεύσει τίποτα και να μαθευτεί μόνο όταν είναι να υπογράψει.
Δεν γίνεται να έχουν ξεκινήσει επαφές με παίκτες και να μην έχει βγει ούτε μισό άρθρο πουθενά.
Άντε οι δικοί μας ΑΡΔ είναι τα ζώα μου αργά. Οι έξω; Θα έχει ξεκινήσει δηλαδή επαφές ένας παίκτης από το Καμπιονάτο πχ με τον ΠΑΟΚ και δεν θα έχει γραφτεί ούτε μισό άρθρο; Τίποτα; Άχνα;
Τι να πω μακάρι να γίνονται όλα χωρίς να έχει διαρρεύσει τίποτα και να μαθευτεί μόνο όταν είναι να υπογράψει.
Έχεις ένα δίκιο σε αυτό. Σχεδόν όλες μας τις μεταγραφές τις μάθαμε πρώτα απέξω φέτος. Τώρα δεν ακούγεται τίποτα. Ούτε φήμη
-
panpangr77
Δεκαριά μέχρι 26 που λήγει το συμβόλαιο τους φέτος
και του χρόνου
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/37483541
Στην πρώτη σελίδα υπάρχει αυτός
https://www.transfermarkt.co.uk/thonny- ... ler/561214
Έχει τον Valakari ,που για μένα αυτή την στιγμή είναι μια λύση αλλιώς
Κάντε υπομονή να χτιστούν ο Ρικάρντο και Κουαλιατα ...
και του χρόνου
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/37483541
Στην πρώτη σελίδα υπάρχει αυτός
https://www.transfermarkt.co.uk/thonny- ... ler/561214
Έχει τον Valakari ,που για μένα αυτή την στιγμή είναι μια λύση αλλιώς
Κάντε υπομονή να χτιστούν ο Ρικάρντο και Κουαλιατα ...
Η άλλη πλευρά του νομίσματος λέει ότι παλεύουμε κάτι πολύ δυνατό.
Εγώ έτσι το βλέπω ή δεν θα έρθει κανένας ή θα έρθει κάτι σπέσιαλ.
Για να δούμε.
Εγώ έτσι το βλέπω ή δεν θα έρθει κανένας ή θα έρθει κάτι σπέσιαλ.
Για να δούμε.
Εν τω μεταξύ ο Σιντιμπέ που γράφουν πως πάει στους χάρτινους, έτσι και έπιανε τη πλευρά με Νάραϊ θα τρίβαμε τα μάτια μας. Παίζει και στις δυο πλευρές. Μιλάμε για παικτάρα για τα δικά μας δεδομένα.
https://www.transfermarkt.com/djibril-s ... ler/161869
https://www.transfermarkt.com/djibril-s ... ler/161869
Sidibe με 500Κ μαξ συμβόλαιο το χρόνο δεν παίρνεις.
Άρα κακώς μπαίνουν στην συζήτηση τέτοιοι παιχτες για εμάς και επίσης κακώς γίνονται συγκρίσεις με το τι κάνουν οι άλλοι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα κακώς μπαίνουν στην συζήτηση τέτοιοι παιχτες για εμάς και επίσης κακώς γίνονται συγκρίσεις με το τι κάνουν οι άλλοι.
Εδώ δεν φέρνουν τα βασικά που ζητάει ο προπονητής, θα πάρουμε και μπακ ;;;
Τσαούσης Λυρατζής με ντουμπλάρισμα από Βιεϊρίνια κ Άγιος ο θεός, γιατί οποίος άλλος έχει έρθει είναι τουλάχιστον επικίνδυνος.
Τσαούσης Λυρατζής με ντουμπλάρισμα από Βιεϊρίνια κ Άγιος ο θεός, γιατί οποίος άλλος έχει έρθει είναι τουλάχιστον επικίνδυνος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MikeStr4 την Δευ 05 Σεπ 2022, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι δεδομένο το 500κ μαξ συμβόλαιο για εμάς; Αν ναι τότε μάλλον τσάμπα ελπίζουμε σε ποιοτική ενίσχυση.JohnDag έγραψε:Sidibe με 500Κ μαξ συμβόλαιο το χρόνο δεν παίρνεις.
Διαφωνώ για τις συγκρίσεις. Αυτούς ανταγωνιζόμαστε, στο ίδιο πρωτάθλημα παίζουμε, είναι λογικό να συγκρίνονται και τα ρόστερ αλλά και οι μελλοντικές προσθήκες.
Δεν λέω να μην γίνονται συγκρίσεις γενικα, προφανώς και θα συγκριθεις με τον άμεσο ανταγωνισμό σου.
Λέω ότι δεν μπορούν να γίνονται συγκρίσεις πάνω στους παιχτες που φέρνουν καθώς οι 3 του ΠΟΚ δίνουν συμβόλαια που εσύ δεν δίνεις πλέον.
Όσο για το αν ισχύει ή όχι το ταβάνι των 500Κ τον χρονο στα συμβόλαια.
Πες μου εσύ μια μεταγραφή από τις 10 που έχει κάνει από τότε που ηρθε ο Μποτο που το ξεπέρασε και θα σου πω εγώ μετά ότι δεν ισχύει.
Λέω ότι δεν μπορούν να γίνονται συγκρίσεις πάνω στους παιχτες που φέρνουν καθώς οι 3 του ΠΟΚ δίνουν συμβόλαια που εσύ δεν δίνεις πλέον.
Όσο για το αν ισχύει ή όχι το ταβάνι των 500Κ τον χρονο στα συμβόλαια.
Πες μου εσύ μια μεταγραφή από τις 10 που έχει κάνει από τότε που ηρθε ο Μποτο που το ξεπέρασε και θα σου πω εγώ μετά ότι δεν ισχύει.